レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var pÃ¥ G&T cruise pÃ¥ SilkeborgsÞerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsÞg pÃ¥ at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet sÃ¥ mange g... もっず芋る

Vi havde en fantastisk oplevelse lÞrdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev prÊsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... もっず芋る

Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gÊstfrie vÊrter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhÊve at oplevelsen... もっず芋る

䌁業情報

1. アルコヌル販売店

圓該䌁業による蚘述

Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nÞje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kÊrlighed til gin med ligesindede.

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

En halvfesen sejltur

Var på G&T cruise på SilkeborgsÞerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsÞg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange gÊster ind på båden, at der ikke var siddepladser til alle, og en del måtte opholde sig udenfor, da alle sÊder inde var taget. Hertil blev der serverede nogle G&T i den lave ende af ginspektret og der blev brugt en del energi på at skabe mersalg.

2025幎6月13日

At man ikke kan give 0 stjerner er

At man ikke kan give 0 stjerner er meget Êrgerligt.
for den Måde Oliver håndterer sager og behandler sine kunder er under al kritik, jeg har faktisk aldrig oplevet lignende.

Efter en lÊngere mail korrespondance, trÊkker han hver gang i land. Han skriver noget for at Êndre det i mailen efter, snyder os for 1000+ kr. ved ikke at kende aftaleloven og at skriftlige tilbud er juridisk bindende.

aflyser et arrangement 4 dage fÞr, hvor hele turen har vÊret planlagt lÊnge, fordi han ikke kan håndtere et arrangement og sÞrger for at alle godkendelser er der i tide, hvorfor så udbyde et arrangement?

Oliver er blevet Politianmeldt for bedrageri og jeg fraråder ALLE at handle i gennem ham og hans firma, magen til ekstrem dårlig kundeservice skal man lede lÊnge efter.

2025幎5月13日

KÊre Mikkel.‹‹

Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af, at Hendrick’s Expressen måtte aflyses.

Årsagen skyldes uenigheder mellem Banedanmark og vores togleverandÞr om tilladelser til det nye styresystem, som blev sat op i forÃ¥ret.

Som ansvarlig arrangÞr tilbÞd vi straks alle gÊster to valgmuligheder:‹
1. Fuld refundering – hvilket du fik inden for få timer efter vi modtog dine oplysninger.

2. Mulighed for at flytte billetterne til ny dato i efterÃ¥ret, SAMT gratis adgang til et sÊrligt gin-banko event (kun for de, som er ramt af denne aflysning), samt en gratis drink pÃ¥ vores ginbar – en service, vi ikke er forpligtet til, men tilbÞd af egen vilje. Alt dette har en vÊrdi af over 300 kroner.

Du takkede nej til min tilbudte kompensation, for som du skrev, sÃ¥ boede du i KÞbenhavn og havde ikke noget at lave i Aalborg. Derfor tilbÞd jeg dig billetter til et af vores events i KÞbenhavn - billetter, som havde en vÊrdi af over 2000 kroner. Igen, noget vi gjorde som “service” og som vi bestemt ikke havde pligt til at tilbyde dig. Dette gjorde du ogsÃ¥ tydeligt klart overfor mig, at du ikke var interesseret i.

Du krÊvede yderligere refundering af egne rejseomkostninger (tog og hotel), hvilket vi gjorde klart, at vi ikke er ansvarlige for. Trods det blev vi mÞdt med trusler om politi og advokat i samtlige mails – og til sidst krav om alle kompensationstilbud (som du tidligere havde afvist) pÃ¥ én gang, ellers ville du politianmelde os.

Her blev jeg nÞdt til at sÊtte grÊnsen.

Vi Þnsker altid at tage hÃ¥nd om vores gÊster, men vi accepterer ikke afpresning eller trusler. Du har fÃ¥et prÊcis det, du har krav pÃ¥ – og tilbudt langt mere, end du var berettige.

Det er Êrgerligt, at det ikke var nok for dig.‹‹

De bedste hilsner,‹
Oliver fra Mr. Gin

Konfrontatorisk og konfliktsÞgende ejer

Den 22.04.2025 modtager jeg en spam mail fra firmaet. Jeg har på intet tidspunkt givet samtykke til at modtage markedsfÞring fra dette firma, så jeg ringer dagen efter for at hÞre hvad der er sket og for at bede om at det ikke sker igen.

Det er i strid med gÊldende lovgivning at udsende markedsfÞring uden forudgående samtykke.

Mens vi taler sammen bliver ejeren pludselig voldsomt konfrontatorisk og konfliktsÞgende. Og afbryder herefter samtalen.

Temmelig mÊrkelig opfÞrsel.

2025幎4月23日

KÊre Martin,

Du har helt ret – du modtog en mail, du ikke skulle have modtaget. Det var en administrativ fejl, og det beklagede jeg for dig mange gange.

Du ringede til et internt telefonnummer, som ikke står på hjemmesiden, og jeg bad dig venligt og hÞfligt sende en mail, så jeg kunne kigge på sagen, når jeg sad ved computeren. Det nÊgtede du ganske konsekvent - så her kan man sige at du allerede havde kridtet banen op til hvilken dialog du Þnskede.

I stedet valgte jeg at ringe dig op kort tid efter – og i den 6 minutter lange samtale forklarede jeg, hvad der var sket, slettede din mailadresse og forsikrede dig om, at det ikke ville ske igen. Jeg sagde undskyld flere gange – og mente det.

Men det virkede ikke til, at du Þnskede en lÞsning. Du ville hellere diskutere videre - og du blev ved. Spurgte ind til alverdens GDPR-regler og jeg henvise dig pÊnt til vores fine skriv på hjemmesiden, hvor du kunne finde svar på alle dine fine spÞrgsmål.

Men når jeg har beklaget, rettet fejlen og gjort alt, hvad jeg kan gÞre, så er der ikke så meget mere tilbage at sige. Og derfor afsluttede jeg hÞfligt samtalen.

Fejl sker. Det gÞr de hos os, og det gÞr de i alle virksomheder, uanset hvor meget vi strammer skruerne. Det vigtige er, at vi tager ansvar – og det gjorde vi.

Alt godt herfra.

KÊmpe skuffelse

KÊmpe skuffelse.

Da G/T er den eneste form for spiritus, jeg drikker, har jeg en stor erfaring indenfor området.
Det er virkelig svÊrt at tro, at der var 4 cl. gin i hvert glas, som oplyst. De smagte meget tyndt.
Desuden fik vi ikke fortalt noget om tilblivelsen eller processen. Det var nÊrmest bare en (dyr) salgstur, som jeg havde givet min veninde i fÞdselsdagsgave

Da vi spurgte ind til ginen, blev vi henvist til den seddel, vi havde fået udleveret med en karton vand og en lille pose chips

Vi sad forrest i skibet, og kunne nÊsten ikke hÞre, de få ting, der blev sagt. Enten må man sÞrge for en hÞjttaler eller sige, at man ikke kan sidde i for-stÊvnen, hvis man vil hÞre noget.

Jeg havde forestillet mig, at sådan en gintur skulle vÊre min fÞdselsdagsgave til 8 af mine veninder, som også elsker en god G/T. Det kommer så ikke til at ske! Godt jeg kun havde kÞbt til en af dem.

2024幎9月6日

KÊre Elin.

Tak for din Êrlige anmeldelser, som jeg er meget ked af at lÊse.

Lad mig fÞrst slå en ting fast. Vi lyver ikke, så når vi fortÊller der er 4 cl gin i vores drinks, så er der 4 cl. gin i.

Det er helt korrekt at der ikke bliver gået i detaljer omkring hvordan ginnen bliver lavet osv, da turen er et "socialt-arrangement" og ikke en ginsmagning.

Vi havde desvÊrre en del udfordringer med hÞjtaleranlÊgget ombord på båden i weekenden, men netop derfor gjorde vi en ekstra dyd ud af at sende personale rundt og vise gin+tonic, samt svare på spÞrgsmål. Det er selvfÞlgelig beklageligt hvis I ikke fik svar på de spÞrgsmål I stillede.

Derudover er jeg meget ked af at du kalder turen for en salgstur. Det er klart at vi sÊlger flaskerne ombord - og dette gÞr vi på grund af en efterspÞrgsel fra vores gÊster (dette var ikke en del af konceptet de fÞrste år).

Der blev nÊvnt i introduktionen at flaskerne kunne kÞbes, samt efter prÊsentationen af den sidste drink. Herefter var der et tidsrum på 15 minutter (ud af turens varighed på 1 time og 30 minutter) hvor flaskerne kunne kÞbes.

Men vi tager selvfÞlgelig din feedback til efterretning i planlÊgningen af nÊste års sejladser.

Oliver, direktÞr hos Mr. Gin

Rom fra Mrgin.dk

Super service. Har bestilt rom 2 gange inden for den sidste måned og jeg modtog varen allerede 2 dage efter bestilling..Jeg vil handle hos mrgin.dk igen nÊste gang jeg mangler lidt til baren.

2024幎6月24日
自発的なレビュヌ

Kan ikke sammen lignes med sidste års gode tur

Vi har i dag d. 8 juni vÊret pÃ¥ Gin Cruise fra Nyhavn. Vi var ogsÃ¥ pÃ¥ Gin Cruise sidste Ã¥r, og var meget begejstret for det sidste Ã¥r. Men var godt nok noget skuffet over det i Ã¥r. Her kunne man sidde ude, eller inde, samt i salonen nede under. Der var overhovedet ikke noget hyggeligt over arrangementer. Vi fik hver 3 Gin/tonic pÃ¥ turen som er 90 min. Hverken min kone eller jeg kunne fornemme ret meget Gin i de drinks, og vi bliver ellers altid hurtigt pÃ¥virket. Og der blev heller ikke fortalt meget om de 3 forskellige Gin, at andet end de kostede 250,,- stk. Og den ene slags kunne kun fÃ¥s pÃ¥ disse Cruise ture. SÃ¥ vi kunne godt have taget bilen til Kbh. Men det kunne vi absolut ikke sidste Ã¥r, der var virkelig Gin i glassene. SÃ¥ meget skuffet tur, det var sidste gang. Det handle mest om at fÃ¥ solgt sÃ¥ meget som muligt. Øv

2024幎6月8日

Hej John.

Tak for din Êrlige anmeldelse.

FÞrst og fremmest er vi selvfÞlgelig meget kede af at lÊse om din oplevelse og det er noget vi tager til efterretning!

Hvis det var os (hos Mr. Gin) du også var med sidste år, så er konceptet egentlig fuldstÊndig "det samme" i år og det kan jeg sige fordi jeg selv deltager på sejladserne - inklusiv turen i lÞrdags. Den eneste forskel er de gin der smages.

Som det fÞrste på turen sÞrgede vores vÊrt for at byde jer/gÊsterne velkommen. Herefter blev der fortalt om den fÞrste gin - og ligeledes blev de nÊste 2 gin prÊsenteret på hÞjtaleranlÊgget, ligesom at vores vÊrt gik rundt med flaskerne efterfÞlgende og svarede på spÞrgsmål.

ALLE drinks der serveres på Gin & Tonic Cruise (uanset om det er i Aalborg, Aarhus, KÞbenhavn eller Silkeborg) er altid på 4 cl. gin og 10-12 cl. tonic, så det Êrgrer mig bestemt, at du ikke mener det er "nok" gin.

Til vores arrangementer gÞr vi altid opmÊrksomme på at flaskerne kan kÞbes - specielt når det er til den skarpe pris, som det er på Gin & Tonic Cruise, men det Êrgrer mig at du synes det var for meget - og det er noget vi vil kigge ind i.

Oliver, direktÞr hos Mr. Gin

DÃ¥rlig service

Dårligt, man ikke kan Êndre sit kÞb at gin rundfart samme dag, men til et andet tidspunkt.

2024幎5月19日

Hej Lone.

Som jeg pÊnt forklarede dig via email, så står disse betingelser klart og tydeligt når du bestiller dine billetter. Inden du får lov at kÞbe billetterne står der fÞlgende:

Jeg har lÊst og accepterer handelsbetingelserne. Ved kÞb af billetter til events, er jeg desuden indforstået med at disse ikke kan ombyttes/refunderes.

Så vi er meget Êrlige over at du giver os en 1-stjernet anmeldelse på baggrund af nogle vilkår, som er helt rimelige (og meget normale i eventbranchen) - og som nÊppe kan komme bag på dig, da vi klart og tydeligt har informeret dig omkring det inden dit kÞb.

Oliver fra Mr. Gin

Flot hurtig service

Jeg bestilte 4 flasker gin, hvilket gav mig fri transport, desvÊrre gik en eller flere flasker i stykker inden de kom frem, hvilket jeg fik af vide i Postnord appen, jeg skrev med det samme til Mr. Gin og fik besked 2 timer senere at de samme dag ville sende en ny pakke, flot service med så hurtigt svar, pakken kom 2 dage senere, desvÊrre med en pakkefejl, det kan jo ske, igen en mail og med svar indenfor en time, den manglende flaske stod hos mig 2 dage senere, flot hurtig service og ovenstående indenfor en uge, ikke sidste gang jeg bruger Mr. Gin

2024幎5月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。