レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig dejlig kro , ophold med kÊledyr. Flot gammel vedligeholdt kro med venlig personale i dejlige natur omgivelser. Klar en dejlig mini ferie, get away , vÊrdig. Elsker freden og roen. Tak fo... もっず芋る

PÃ¥skelÞrdag holdt vi brunch for 36 personer pÃ¥ Munkebo kro. Det var perfekt: LÊkker mad, der blev stillet pÃ¥ bordet lidt efter lidt, sÃ¥ det hele tiden var friske varer. Meget venlig og omhyggelig be... もっず芋る

Fik en totalt dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥ munkebo kro idag. Jeg har aldrig prÞvet noget ligende i mit 40 Ã¥r lange liv som hash og kokaloka narkoman. Jeg var i dyb chok, da jeg blev betjent af en pÃ¥gÃ¥ende og i... もっず芋る

4.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig dejlig kro

Rigtig dejlig kro , ophold med kÊledyr.
Flot gammel vedligeholdt kro med venlig personale i dejlige natur omgivelser.
Klar en dejlig mini ferie, get away , vÊrdig.
Elsker freden og roen. Tak for et godt ophold.
Mvh Victoria Lynge Nielsen Svendborg

2023幎4月4日

Var på munkeby kro i torsdags

Var på munkeby kro i torsdags
Venlig betjening,
Steak var mÞr, og nok tilbehÞr, svampen var lidt over tilberedt.
Knivene kunne overhovedet ikke skÊre, så det anbefales at tage ejet grill bestik med.
Kunne hÞre st der var flere der ville bestille bÞf skulle vÊre rÞd, og andre ville have fisk uden ben, men alle fik at vide at maden var forberedt på forhånd, og maden ikke kunne ikke laves om, lidt dårlig reklame for stedet da man forventer at få frisk lavet mad til de priser de har
Spisestedet ligger i den dyre ende, ville en anden gang vÊlge et andet sted, pga maden er lavet på forhånd, der er mange andre spisesteder hvor man få frisk lavet mad til langt minder penge

2022幎8月26日

FÞrste og sidste gang

Selskab på 4 personer. Der bliver bestilt 2 gange dagens ret (kylling med estragonsauce, Þstershatte og friske asparges) og 2 gange lammekrone med hummersauce, rejer og dild.
Da vi får maden, er lammekronen med det forkerte tilbehÞr (udefinerbar brun sauce og overtilberedte Þstershatte og asparges, i stedet for den lovede hummersauce med rejer og dild).
Vi får med det samme fat i en servitrice, da vi stiller os undrende overfor at vi ikke har fået den mad vi har bestilt fra menukortet. Efter 10 minutter kommer hun ud fra kÞkkenet, med 4 skåle overtilberedte rejer med dild, og fortÊller at der er en fejl i det udprintede menukort, men at vi kan få rejerne som kompensation til retten (som slet ikke passer til resten af tilbehÞret).
Vi undrer os over, at man kan have "fejl" på et menukort både på deres hjemmeside OG i fysisk form på restauranten. Kunne man i det mindste ikke nÊvne, når der bliver bestilt, at lammekronen ikke serveres med skrevne tilbehÞr??
Slemt skuffede begynder vi på vores mad.
Lammekronen er så desvÊrre så gennemstegt og gummiagtig, at de udleverede knive knap nok kan skÊre igennem. Sovsen smager vitterlig af ingenting, og svampe og asparges er så overtilberedte, at man knap nok kan tygge sig igennem det.
Den eneste grund til at der gives 2, og ikke kun 1 stjerne, er fordi både forret og dessert var som lovet, og fordi vi efter lidt brok til en af de sÞde servitricer fik en meget beskeden kompensation for vores oplevelse.
Dette er desvÊrre fÞrste og sidste gang vi besÞger Munkebo kro.

2022幎7月5日

Dejligt sted.

Dejligt sted.
Virkelig hyggeligt og stemningsfyldt.
VÊrelserne er ikke bare vÊrelser - der er gjort noget ved indretningen og man fÞler sig godt tilpas.
Hyggelig restaurant med virkelig god mad, sÞd betjening og sÃ¥ oveni det hele en flot udsigt 😊

2022幎2月20日

ForblÞffende uhÞflig betjening

Vi var 7 personer, der besÞgte restauranten. Nogle valgte menuen andre a la carte. Det var desvÊrre en dårlig oplevelse. Maden var trist og dårligt tilberedt. Nogle af de varme retter var kolde, da de nåede bordet. Da jeg spurgte til indholdet af en ret, blev den revet af bordet, og senere kom en ny (og bedre) portion ind med en forklaring om, at det var en elev, der vist havde vÊret ukoncentreret.
VÊrre endnu var betjeningen - uhÞflig og med upassende kommentarer til gÊsterne.

2022幎1月29日
自発的なレビュヌ

Atter en gang en kedelig oplevelse

Atter en gang en kedelig oplevelse. Ålegilde var aftenens menu. Vi var 5 i selskabet og en gÊst ville gerne have noget andet end Ã¥l. Hans menu kom da vi andre var nÊsten fÊrdige med vores rimeligt kedelige menu. 300,- for en gang kedeligt stegt Ã¥l med tilhÞrende sjaskede kartofler og trist sovs. Denne gang spurgte vi ikke efter en doggy bag. Har prÞvet det fÞr med negativt svar. MÃ¥ske varerne kommer ind pÃ¥ bordene flere gange. NÊste gang vi mÃ¥ske inviteres til middag pÃ¥ kroen takker vi venligt - nej tak. 😒

2021幎8月7日
自発的なレビュヌ

Kro-ferie - kan anbefales!

SkÞnt ophold fra torsdag til sÞndag. Rene og lÊkre vÊrelser, roligt selvom der var fuld booket, både med selskaber og gÊster. Venligt og imÞdekommende personale. LÊkker mad og vin. Ikke en finger at sÊtte på noget.
Smuk og velholdt kro, med idylliske omgivelser.
Vi kommer igen!

2021幎8月1日
自発的なレビュヌ

Vent en time på foretten

Vent en time på foretten, få derefter wn hovedret, du selv kn lave bedre i dit eget kÞkken. LÊg dertil en arrogant kok, der ikke kan forstå at man brokker sig over ventetiden, så har du en virkelig dårlig oplevelse!

2021幎6月12日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ er vi atter hjemvendt

Så er vi atter hjemvendt, fra et weekend ophold på Munkebo Kro. Som altid er man mÞdt af smilende personale, som vil en det bedste. Her er en dejlig atmosfÊre. Dejlige vÊrelser, super lÊkker mad samt en fantastisk beliggenhed, der tilsammen danner rammen om det perfekte weekend. NÊste ophold er bestilt. Det skal bare prÞves. Stor ros til vÊrtsparret, Iben og Finn, for deres indsats.

JÞrgen Lyngstrup

2021幎5月30日

Fantastisk oplevelse

14 maj 2021
Vi var 6 personer der fik 4 retters meny, en fantastisk oplevelse fra vi trådte ind af dÞren til vi gik nÊsten 4 timer senere, smilende og venligt personale, og helt vidunderligt mad.
Der kommer vi igen, tusind tak

2021幎5月16日

Fantastisk mad

Fantastisk mad, god service og flotte omgivelser.
SjÊldent noget er pengene vÊrd og mere til som det er på Munkebo kro.

KÞrer gladeligt fra Grenaa igen for at få den smagsoplevelse!

2021幎5月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse på en mandag.

Fantastisk oplevelse på en mandag.
Spiste der den 12/10-2020.
Betjeningen var pÊnt god og hjÊlpsom. Tjeneren huskede alt .
God plads og fik atmosfÊre.
Glimrende menukort til fair priser. Fik selv den mest fantastiske BÞf Bernaise. Perfekt medium stegt med pommes, der måske er de bedste jeg har smagt til dato.
Lam til fruen. Igen - perfekt.
En fantastisk oplevelse.

2020幎10月14日

Fantastisk oplevelse på Munkebo kro

Vi var til konfirmation i dag d. 6-9-2020 på Munkebo kro, hvor vi skulle fejre vores dejlige barnebarn.
De leverede en gudesmuk oplevelse- nemlig både smukke og festlige fysiske rammer, samt en menú, som virkelig fortjener mindst 1000 stjerner.
Maden var perfekt, personalet var 100% tilstede, der manglede intet, og glÊden ved festen blev endnu stÞrre, idet arrangementet blev udfÞrt 100 % professionelt, og samtidig havde alt personale hjertet med i deres arbejde- det var meget tydeligt.
SÃ¥ tak for en fantastisk fest for vores barnebarn. Vi har besÞgt Jer fÞr pÃ¥ et fantastisk weekendophold, og vi kommer igen og igen😊
De allerbedste hilsner til alle Jer på Munkebo kro.
Anne Damgaard SÞrensen
Fredericia

2020幎9月6日
自発的なレビュヌ

På mange måder en underlig oplevelse

På mange måder en underlig oplevelse. Forvirret personale over at ikke alle var med på pattegris. Den 2 retters menu vi så valgte smagte enten af ingenting eller også blev vi helt forvirret af sammensÊtningen af smagene. Maden var på ingen måde pengene vÊrd, så det er ikke et sted vi vil anbefale videre. Stedet er flot men kÞkkenet leverer bare ikke til de priser de vil have for maden.

2020幎7月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ