Rigtig dejlig kro , ophold med kÊledyr. Flot gammel vedligeholdt kro med venlig personale i dejlige natur omgivelser. Klar en dejlig mini ferie, get away , vÊrdig. Elsker freden og roen. Tak fo... ãã£ãšèŠã
PÃ¥skelÞrdag holdt vi brunch for 36 personer pÃ¥ Munkebo kro. Det var perfekt: LÊkker mad, der blev stillet pÃ¥ bordet lidt efter lidt, sÃ¥ det hele tiden var friske varer. Meget venlig og omhyggelig be... ãã£ãšèŠã
Fik en totalt dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥ munkebo kro idag. Jeg har aldrig prÞvet noget ligende i mit 40 Ã¥r lange liv som hash og kokaloka narkoman. Jeg var i dyb chok, da jeg blev betjent af en pÃ¥gÃ¥ende og i... ãã£ãšèŠã
Atter en gang en kedelig oplevelse. à legilde var aftenens menu. Vi var 5 i selskabet og en gÊst ville gerne have noget andet end Ã¥l. Hans menu kom da vi andre var nÊsten fÊrdige med vores rimeligt ked... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk sted, - vi kommer igen.
Min kone og jeg boede på Munkebo Kro onsdag den 20. maj 2020.
VÊrelset var ikke stort, men til gengÊld havde vi udsigt over vandet.
Vi havde valgt Munkebo Kro for at spise vores fÞrste restaurant måltid efter restauranterne måtte åbne igen efter Corona krisen. PeberbÞf har man ikke på spisekortet, men en opringning og en forespÞrgsel rådede lige bod på dette, så jeg fik den bedste peberbÞf man kan tÊnke sig.
Restauranten havde åben for fÞrste gang efter nedlukningen, hvilket havde fået folk til at flokkes om stedet, der var nemlig helt fyldt op i restauranten, og man havde endda måttet sige nej til gÊster.
Det eneste vi manglede, var at der blev serveret lidt brÞd (lyst brÞd), som vi kunne spise sammen med et glas vin.
Fantastisk vÊrtspar
Fantastisk vÊrtspar
Stor service
Superfin og veltillavet menu
LÊkre vine
En helt perfekt oplevelse.....
Min fejring af en rund fÞdselsdag for 12 personer med overnatning var en total succes. Hele arrangementet blev gennemfÞrt som aftalt med stor professionalisme og oprigtig venlighed af Iben Germundsson og personalet. Samtlige gÊster har rost de dejlige suiter/vÊrelser, kroens smukke lokaler, den dejlige menu og - igen - den smilende og venlige service, som alt sammen bidrog til at gÞre fejringen så exceptionel og mindevÊrdig. En stor tak til alle involverede!
Fik en totalt dÃ¥rlig oplevelse pÃ¥âŠ
Fik en totalt dårlig oplevelse på munkebo kro idag. Jeg har aldrig prÞvet noget ligende i mit 40 år lange liv som hash og kokaloka narkoman. Jeg var i dyb chok, da jeg blev betjent af en pågående og irretende servetrise, som jeg ikke synes burde havde nogen som helst plads på en ellers normalt god og velfungernede kro som Munkebo Kro. servetrisen jeg taler om hedder Alberte Birk og hun burde blive fyret.
Har aldrig prÞvet noget ringere kÞbteâŠ
Har aldrig prÞvet noget ringere kÞbte en pÞlsemix og fik en omgang tristhed. I burde virkelig skamme jer.
Dog vil sige at jeg gjorde godt brugt af jeres toiletter der var en dejligt stemning og konen fik da i det mindste en enkelt god oplevelse
Mvh. Marco kruuse
Mega dårligt gratineret får
Mega dårligt gratineret får, lignet en Hjort der var lavet af Johan martinussen! Synes at kroen skal tage sig sammen
Rigtig krostemning
Rigtig krostemning. Flot istandsat. DobbeltvÊrelse med god plads og gode senge. Smilende personale og skÞn morgenmad og frokost lavet med lokale specialiteter.
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad, dygtigt personale, flot udsigt.
Nu er det 2 gang vi er her
Nu er det 2 gang vi er her. LÊkker frokost. SkÞn og unik aftensmad. Hyggelige omgivelser og personale glad og smilende og fÃ¥r en til at fÞle hjemme ðð¥°
PÃ¥skelÞrdag holdt vi brunch for 36âŠ
PåskelÞrdag holdt vi brunch for 36 personer på Munkebo kro. Det var perfekt: LÊkker mad, der blev stillet på bordet lidt efter lidt, så det hele tiden var friske varer. Meget venlig og omhyggelig betjening. Dejligt lokale med udsigt til vand - og vi var heldige med vejret.
Vore gÊster roste maden og stedet - og vi vender gerne tilbage.
Kan varmt anbefales
Min kone og Jeg har lige haft et opholdâŠ
Min kone og Jeg har lige haft et ophold på munkebo kro det var bare så framragende ,super lÊkker mad og betjening og så behalige vÊrter. De kan bare noget de fynboer. rent 10 tal.
Venlig Hilsen.
Marianne & John Jensen
Uforglemmelig guldbryllupsfest for 68âŠ
Uforglemmelig guldbryllupsfest for 68 personer. Vi startede planlÊgningen 6 mdr. inden festen den 4. januar med et mÞde med Iben E. Germundsson. ForlÞbet blev afstemt med vores Þnsker og kroens anbefalede 3 retters menu og kroens egen vinimport. Vi fik et professionelt og meget venligt ophold med en gastronomisk tilberedt og velsmagende menu, venligt og sikkert serveret efter en tidsplan. Halvdelen af gÊsterne festede videre om aftenen og overnattede i hyggelige vÊrelser, som var nyrestaurerede og rene. Super ophold. Vi viderebringer med taknemmelighed vores gÊsters begejstring og kan bestemt anbefale et samarbejde med vÊrtsparret Finn E. Rasmussen og Iben E. Germundsson. Tak for oplevelsen.
Vi fik den bedste stjerneskudâŠ
Vi fik den bedste stjerneskud nogensinde og meget god service
Vores bryllupsrejse August 2017
De fantastiske mennesker på Munkebo Kro, gjorde vores bryllupsrejse fuldstÊndig uforglemmelig -
ALT var HELT perfekt!!!
Maden var sublim, vÊrelset super hyggeligt, betjeningen bÃ¥de personlig og professionel og ikke mindst sÃ¥ var alle de mÊrkelige ting jeg havde bestilt ved ankomsten PRÃCIS som jeg havde forestillet mig.
(Jeg bortfÞrte min sÞde kone, uden hun vidste hvor vi skulle hen)
Jeg er et temmelig perfektionistisk menneske og jeg kan kun sige, at der INTET var at sÊtte en finger på - tvÊrt imod synes jeg, at man fik MERE end der var betalt for... nok mest grundet stemningen og de sÞde mennesker der gjorde alt for at vi skulle have nogle dejlige dage.
1000 TAK
Hyggeligt ophold
Har lige vÊret pÃ¥ ophold fra fredag til lÞrdag. Modtagelsen var tip top ð
Fik en velkomst drinks plus appetizers og 3 retters menu som man ikke kunne sÊtte en finger pÃ¥ð
Hyggeligt atmosfÊre og udsigt til vandet mens vi spiste.
VÊrelset var og fint dog var sengen efter min mening alt for blÞd så lå ikke så godt. Hovedepuderne trÊnger til udskiftning, de var alt for flade, så jeg bar glad for at der var 2.
Helt sikkert et sted jeg gerne vil komme tilbage til
StÞj, ventetid, middel mad og venlig betjening
Vi havde glÊdet os til at fejre min svigerfars fÞdselsdag på Munkebo Kro. De 2 manglende stjerner: Vi var ikke klar over, at der i lokalet, der stÞder op til restauranten blev holdt stor fest med sang og dans. Vi bad om at få lukket dÞrene, men helt naturligt så blev de åbnet, hver gang personale og gÊster skulle i kÞkken, på toilet eller udenfor og ryge. farfar hÞrer ikke så godt, så det var svÊrt at fÞre en samtale.
Ventetid på maden var lang, spinaten var ikke skyllet ren for sand, hovedretten var lunken, aspargessuppen bestod af 2 små stumper asparges, der blev ikke serveret brÞd til suppen (stod på menukort "friskbagt brÞd")
De 3 stjerner får kroen, fordi, maden var velsmagende og betjeningen venlig. men desvÊrre opvejer det ikke prisen. Vi valgte at tage desserten hjemme i fred og ro.
En sublim oplevelse
Vi holdt guldbryllup 7-8 maj. Man bliver rigtig glad når man ved ankomst bliver mÞdt med et stort smil. Velkommen til I skal have vÊrelse nr. 4, jeg går lige foran og viser jer vÊrelset.Meget lÊkre vÊrelser, med en virkelig god seng.Det arrangement vi havde bestilt blev afviklet til fastsat tid, af et venligt og kompetent serveringspersonale. De serverede retter var en fryd for Þje og gane,og med et vel afstemt vinarrangement, hvor der ikke manglede noget, simpelthen en pragtfuld totaloplevelse. Den tjener vi havde var meget smilende og opmÊrksom på alle deltagere. Jeg oplevede at blive mÞdt med et: Pas på dit snÞre bånd er gået op. Så man kymrer sig meget om gÊsterne. Når man så yderligere er heldig med vejret, har Munkebo kro en pragtfuld beliggenhed.
Birthe og Kurt.
KvÊrndrup
Nytårsfest 2015/2016
Fantastisk modtagelse, gode vÊrelser og et helt igennem veludfÞrt arrangement!
Super lÊkkert sted kan stÊrkt andbefales
Min kone og mig havet fået et ophold på munkebo kro det var bare så framragende ,super lÊkker mad og betjening og så behalige vÊrter. De kan bare noget de fynboer. rent 10 tal.
Venlig Hilsen
Linda og Freddy
Haslev
Helt igennem FANTASTISK . .!
Jeg har vÊret på Munkebo Kro 2 gange og begge gange har faktisk vÊret uforglemmelig godt.!
En service mange kunne lÊre af.
Hurtig servering af maden.
Ubeskrivelig go mad (Go smag, ALT er frisk lavet fra bunden)
Helt igennem en oplevelse jeg vil anbefale alle som rammer Fyns land.
Vi ses snart igen fra.
Kasper :)