レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget tilfreds med arbejdet udfÞrt af Munkebo Fliserens. Jeg fik min mur hulmursisoleret. Muhammad kom til aftalt tid - og alt blev gennemfÞrt som aftalt. Var bekymret for hvordan min mure ville... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kan varmt anvefale Munkebo Alge- og fliserens. Yderst professionel, kompetent og behagelig mand Mohammad Mohamad Chini👌 Han har virkelig lavet et flot stykke arbejde med at fjerne flisepest fra... もっず芋る

Nu er der gÃ¥et et par dage hvor det lige har fÃ¥et lov til at kunne varme ordentligt op huset SÃ¥ nu kan vi tydeligt mÊrke forskel pÃ¥ arbejdet ret godt arbejde. Men selve fugearbejdet efterfÞlgende er i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som aftalt kom de kl 07.00 virkelig flinke og effektive de fik hurtigt mÃ¥lt op og begyndte med at bygge en rigtig fin gangbro. EfterfÞlgende startede de maskinen og fik blÊst isolering pÃ¥ mit 180kvm... もっず芋る

䌁業情報

1. 高圧掗浄業
  2. 窓ガラス枅掃業

圓該䌁業による蚘述

Fliserens er ikke bare en overfladisk behandling. Den fjerner dybtliggende snavs, alger og mos, og genopretter flisernes oprindelige skÞnhed. Men hvordan sikrer man sig, at rensningen er effektiv og varer lÊnge? Hos os bruger vi branchens bedste udstyr og metoder, der tilbyder en dybdegÃ¥ende imprÊgnering, som ikke kun gÞr dine fliser rene, men ogsÃ¥ beskytter dem i lang tid fremover. VÊlger du at gÞre brug af vores imprÊgnering af fliser eller bekÊmpelse af flisepest fÃ¥r du 10 Ã¥rs garanti.​ Hos Munkebo Alge & Fliserens har vi stor erfaring med algebehandling af tag hos private sÃ¥vel som erhverv. Munkebo Alge & Fliserens arbejder ikke kun for at passe pÃ¥ dit tag, dine facader og dine fliser. Som en fast del af vores ydelser, har vi sÃ¥ledes ogsÃ¥ lagt stor vÊgt pÃ¥ anvendelsen af miljÞvenlige lÞsninger og produkter. Det er netop derfor, vi blandt andet anvender produktet AlgeFri N Proff og Neutralon i forbindelse med algebehandlinger - de eneste, af miljÞministeriet, godkendte algebekÊmpelsesmiddel pÃ¥ det danske marked.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

53件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

5 stjerner til Mohammed for et

5 stjerner til Mohammed for et veludfÞrt arbejde.
Dialogen på dagen var god. Der blev arbejdet effektivt og vi er meget glade for resultatet.

2026幎3月2日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

Tusinde tak for dine ord, det sÊtter vi kÊmpe pris på.

Nogenlunde tilfreds med jobbet

Nu er der gået et par dage hvor det lige har fået lov til at kunne varme ordentligt op huset Så nu kan vi tydeligt mÊrke forskel på arbejdet ret godt arbejde. Men selve fugearbejdet efterfÞlgende er ikke blevet så fed Hvor mange af de runde huller de har lavet hvor de har proppet en grå fuge ind hvor vi har sort fuge sidder hullerne lÞst i og de har heller ikke brugt tid på at glatte det sÊrlig pÊnt ud

2026幎2月27日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

KÊre Kasper, fÞrst og fremmest tusinde tak for at ta dig tid til at sÊtte ord på vores arbejde, og dejligt i kan mÊrke en forskel.

Vi beklager dog at det ikke har vÊret sÃ¥ godt med at lukke hullerne👌 men igen tusinde tak✅

ImÞdekommende og professionel!

ImÞdekommende og professionel!

Hulmursisolering, veludfÞrt og effektivt arbejde! Får mine bedste anbefalinger!

2025幎11月26日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en fin anmeldelse✅

Meget tilfreds med arbejdet udfÞrt af

Meget tilfreds med arbejdet udfÞrt af Munkebo Fliserens.
Var bekymret for hvordan min mure ville se ud bagefter, men alt var perfekt lappet.
Kan anbefale virksomheden til hulmursisolering!

2025幎11月21日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

Tusinde tak for din fine anbefaling👌

Professiobelt udfÞrt arbejde

God kommunikation omkring opgaven og der blev udfÞrt en forundersÞgelse og herefter blev opgaven udfÞrt til aftalt tid og pris og yderst professionelt.

2025幎10月30日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

KÊre Martin, tusinde tak fordi du tog dig tid til at sÊtte nogle ord på vores arbejde. Vi ser frem til at komme hos dig igen til foråret for at kigge på taget ;-)

Holdt aftalen og leverede topkvalitet

Vi har haft besÞg af Mohammed fra Munkebo Alge & Fliserens, og vi er meget tilfredse! De kom til den aftalte tid og gav en rigtig god pris. Vi havde aftalt en pris pÃ¥ forhÃ¥nd, og selvom opgaven viste sig at krÊve mere arbejde end fÞrst antaget, sÃ¥ holdt Mohammed fast i aftalen – respekt for det!

Han og hans medarbejder arbejdede fra kl. 10 til ca. 21 om aftenen med hulmursisolering, og de ryddede pÊnt op efter sig. Alt blev udfÞrt professionelt, og vi kan helt klart anbefale dem til andre.

2025幎9月19日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

KÊre Uday, tusinde tak fordi du tog dig tid til at sÊtte nogle ord på vores arbejde.

Munkebo fliserens lavede et lille

Munkebo fliserens lavede et lille mirakel
 ukrudt vÊk ( og det var hÞjt og meget), alger vÊk
 sÃ¥ fine fliser .
Og så brugte ejeren en hel sÞndag på det, så flot gjort .

2025幎7月21日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

KÊre Lenette, tusinde tak fordi du tog dig tid til at sÊtte nogle ord på vores arbejde.

Hold jer vÊk

Havde firmaet til og hulmurs isolere mit hus.
Da jeg udtager en sten i min havestue ind imod stuen, opdager jeg der mangler og blive isoleret.
Tager self. Kontakt til firmaet for det må vÊre en forglemmelse.
De oplyser at havestuen var låst, altså en dÞr der altid står åbent, firmaet havde nÞgle til hele huset og kunne bare gå ind, snakkede med dem en del gange på dagen hvor de var uden for de havde svÊrt ved og få styr på strÞmmen, regningen blev sendt, og isolerings attest blev afleveret men ingen ting om det ikke blev isoleret.
Nu mener firmaet så det er en tillÊgspris for og få isoleret alle husets 4 vÊge.

2025幎1月16日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

Vi sÊtter pris på al feedback, både positiv og negativ, da det hjÊlper os med at forbedre vores service. Vi vil dog gerne kort give vores perspektiv på sagen, sÊrligt for andre kunder, der måtte lÊse med.

Vi har haft en god og åben dialog via e-mail, men det virker til, at du stadig ikke fÞler, at vores forklaring har vÊret tilstrÊkkelig, og derfor har valgt at dele oplevelsen her. Det har vi forståelse for, og vi takker for din Êrlighed.

Arbejdet blev udfÞrt for cirka fem måneder siden. Vi isolerede alle de områder, vi havde adgang til. DÞren til udestuen var låst ved vores ankomst, og det forhindrede os i at udfÞre isoleringen i dette område. Det er som udgangspunkt kundens ansvar at sikre adgang til alle relevante områder forud for vores besÞg.

Den nÞgle, vi fik adgang til via nÞgleboks, var til kÊlderen, hvor vi skulle hente strÞmmen. Der blev på intet tidspunkt gjort opmÊrksom på, at nÞglen gav adgang til hele ejendommen, og vi forsÞger aldrig at tilgå andre områder uden udtrykkelig tilladelse fra kunden, da det ligger uden for vores ansvarsområde.

Vores opgave var at isolere husets vÊgge, og det gjorde vi samvittighedsfuldt på alle de tilgÊngelige steder. At en dÞr, som normalt ikke er låst, var det ved vores besÞg, er desvÊrre ikke noget, vi kan stilles til ansvar for.

Vi beklager, at du ikke har vÊret tilfreds med forlÞbet, men vi håber, dette kan kaste lidt lys over vores håndtering af opgaven.

Effektiv fliserenser – klart anbefalelsesvÊrdig

Anmeldelse af fliserenser
Vi har vÊret meget tilfredse med arbejdet. Fliserne står som nye, og hele processen forlÞb professionelt og effektivt. Kommunikationen var god, og opgaven blev lÞst til tiden. Kan varmt anbefales!

2025幎6月2日

Munkebo Alge & Fliserens からの回答

Hej Hans chr. Tusinde tak fordi du tog dig tid til at sÊtte ord pÃ¥ vores arbejde og tak for din varme anbefaling👌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。