Vedr. betalingslÞsning er det blevet til en engelsk konto, derfor kun 2 stjerner. Arbejdets udfÞrelse er på 4.
Meget tilfreds med arbejdet udfÞrt af Munkebo Fliserens. Jeg fik min mur hulmursisoleret. Muhammad kom til aftalt tid - og alt blev gennemfÞrt som aftalt. Var bekymret for hvordan min mure ville... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kan varmt anvefale Munkebo Alge- og fliserens. Yderst professionel, kompetent og behagelig mand Mohammad Mohamad Chinið Han har virkelig lavet et flot stykke arbejde med at fjerne flisepest fra... ãã£ãšèŠã
Som aftalt kom de kl 07.00 virkelig flinke og effektive de fik hurtigt mÃ¥lt op og begyndte med at bygge en rigtig fin gangbro. EfterfÞlgende startede de maskinen og fik blÊst isolering pÃ¥ mit 180kvm... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fliserens er ikke bare en overfladisk behandling. Den fjerner dybtliggende snavs, alger og mos, og genopretter flisernes oprindelige skÞnhed. Men hvordan sikrer man sig, at rensningen er effektiv og varer lÊnge? Hos os bruger vi branchens bedste udstyr og metoder, der tilbyder en dybdegÃ¥ende imprÊgnering, som ikke kun gÞr dine fliser rene, men ogsÃ¥ beskytter dem i lang tid fremover. VÊlger du at gÞre brug af vores imprÊgnering af fliser eller bekÊmpelse af flisepest fÃ¥r du 10 Ã¥rs garanti.â Hos Munkebo Alge & Fliserens har vi stor erfaring med algebehandling af tag hos private sÃ¥vel som erhverv. Munkebo Alge & Fliserens arbejder ikke kun for at passe pÃ¥ dit tag, dine facader og dine fliser. Som en fast del af vores ydelser, har vi sÃ¥ledes ogsÃ¥ lagt stor vÊgt pÃ¥ anvendelsen af miljÞvenlige lÞsninger og produkter. Det er netop derfor, vi blandt andet anvender produktet AlgeFri N Proff og Neutralon i forbindelse med algebehandlinger - de eneste, af miljÞministeriet, godkendte algebekÊmpelsesmiddel pÃ¥ det danske marked.
Takshaven 55, 5330, Munkebo, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@munkebofliserens.dk
- www.munkebofliserens.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vores fliser er blevet pÊne
Super godt arbejde
Super godt arbejde. Rigtig god kommunikation, der blev givet besked inden de dukkede op både til rens og da fliserne skulle imprÊgneres.
Fin service fin pris og mega finâŠ
Fin service fin pris og mega fin terrasse efter behandlingen
Kan varmt anbefales
Lavede et stykke fint arbejde.
Vi kan varmt anvefale Munkebo Alge- ogâŠ
Han har virkelig lavet et flot stykke arbejde med at fjerne flisepest fra vores forhave og terrasse.
Vores fliser ser nÊrmest nye ud nu.
God service pÊnt arbejde og finâŠ
God service pÊnt arbejde og fin oprydning derefter
Super god service og mere end bare etâŠ
Super god service og mere end bare et tilfredsstillende resultat. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg vil benytte jer. God sommer
KÊmpe anbefaling
Kan varmt anbefale dem. Firmaet yder god service. Aldrig har mine fliser set så flotte ud.
Aftale overholdt, god og venlig betjening
God og venlig betjening og aftaler overholdt
I kom som lovet
I kom som lovet. Var flinke. Jeg venter nu på at raget også skal blive pÊnt.
Ellers fint!
Opgaven blev fint lÞst, Tak for dejlige tene fliser.. fryd for Þjet..
Opgaven blev fint lÞst, fliserne blev så fine. Der blev ryddet op og vinduerne omkring fliserne blev vasket . Tak for det.
Eneste lille minus var.. at jeg del skulle feje gruset ud.. det var heldigvis ikke er problem for mig.. dog bar det Êrgerligt at du ikke havde mÞrkt sand til mÞrke fliser, så det måtte jeg kÞbe.. eller kun plusser og for hÞflig bemanding
Rigtig god service
Rigtig god service, det er ihverfald ikke sidste gang.
KÃMPE ANBEFALING HERFRA
Der bliver udfÞrt et super flot arbejde og har en rigtig god service! KÊmpe anbefaling herfra.
God service,det fÊrdige resultat er fot