Vedr. betalingslÞsning er det blevet til en engelsk konto, derfor kun 2 stjerner. Arbejdets udfÞrelse er på 4.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget tilfreds med arbejdet udfÞrt af Munkebo Fliserens. Jeg fik min mur hulmursisoleret. Muhammad kom til aftalt tid - og alt blev gennemfÞrt som aftalt. Var bekymret for hvordan min mure ville... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kan varmt anvefale Munkebo Alge- og fliserens. Yderst professionel, kompetent og behagelig mand Mohammad Mohamad Chinið Han har virkelig lavet et flot stykke arbejde med at fjerne flisepest fra... ãã£ãšèŠã
Som aftalt kom de kl 07.00 virkelig flinke og effektive de fik hurtigt mÃ¥lt op og begyndte med at bygge en rigtig fin gangbro. EfterfÞlgende startede de maskinen og fik blÊst isolering pÃ¥ mit 180kvm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fliserens er ikke bare en overfladisk behandling. Den fjerner dybtliggende snavs, alger og mos, og genopretter flisernes oprindelige skÞnhed. Men hvordan sikrer man sig, at rensningen er effektiv og varer lÊnge? Hos os bruger vi branchens bedste udstyr og metoder, der tilbyder en dybdegÃ¥ende imprÊgnering, som ikke kun gÞr dine fliser rene, men ogsÃ¥ beskytter dem i lang tid fremover. VÊlger du at gÞre brug af vores imprÊgnering af fliser eller bekÊmpelse af flisepest fÃ¥r du 10 Ã¥rs garanti.â Hos Munkebo Alge & Fliserens har vi stor erfaring med algebehandling af tag hos private sÃ¥vel som erhverv. Munkebo Alge & Fliserens arbejder ikke kun for at passe pÃ¥ dit tag, dine facader og dine fliser. Som en fast del af vores ydelser, har vi sÃ¥ledes ogsÃ¥ lagt stor vÊgt pÃ¥ anvendelsen af miljÞvenlige lÞsninger og produkter. Det er netop derfor, vi blandt andet anvender produktet AlgeFri N Proff og Neutralon i forbindelse med algebehandlinger - de eneste, af miljÞministeriet, godkendte algebekÊmpelsesmiddel pÃ¥ det danske marked.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Flot arbejde
Kom til den aftalte tid og udfÞrte en flot rensning, algebehandling og imprÊgnering af mine fliser. Taget på huset og garagen fik en algebehandling. Giver de varmeste anbefalinger.

Top service
Rigtig god oplevelse. Service var i top, meget venlige, og opgaverne blev udfÞrt til perfektion

Munkebo Alge & Fliserens ããã®åç
Super dygtig og sympatisk unge mand
Super dygtig og sympatisk unge mand, der gjorde et virkelig godt stykke arbejde.

Vi fik supergodt arbejde udfÞrt af Mohammed - Munkebo Alge og Fliserens
Vi fik supergodt arbejde udfÞrt af Munkebo Alge og Fliserens. Vi fik ordnet både fliser og tag. Mohammed var utrolig grundig og leverede et godt arbejde. Alle aftaler blev overholdt - varme anbefalinger herfa!

Perfekt arbejde sÃ¥ 5 stjerner erâŠ
Perfekt arbejde så 5 stjerner er fortjent, selv om de havde overbooket den fÞrste aftale med lidt kommunikations problemer til fÞlge.

Bedste service ð€©ð€©ð€©
Loftisolering med gangbro
Som aftalt kom de kl 07.00 virkelig flinke og effektive de fik hurtigt målt op og begyndte med at bygge en rigtig fin gangbro. EfterfÞlgende startede de maskinen og fik blÊst isolering på mit 180kvm loft, aftalen lÞd på 450mm, de kom 500mm så de på forhånd har taget hÞjde for at isoleringen kan falde sammen med tiden, virkelig professionelle klart anbefales, og jeg har allerede fået tilbud på fliserens til foråret.
Fantastisk samarbejde
Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med Munkebo Alge og Flisernes. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og ser frem til at fortsÊtte det i fremtiden.
God service - leverer hvad der er blevet lovet og kÞrer ikke fÞr de er sikre på alt er i orden.
Det godt arbejde.
Vi er meget tilfreds med resultatet ogâŠ
Vi er meget tilfreds med resultatet og vil anbefale det til andre.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ