â¹Jeg bestilte nogle varer en mandag eftermiddag , og tirsdag kunne jeg allerede hente pakken. Fantastisk......og varerne var, som de blev beskrevet . FÞrste, men helt bestemt ikke mit sidste kÞb hos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det sÞdeste og meget hjÊlpsomme personale, gÞr den skÞnne butik endnu bedre at besÞge. LÊkkert udvalg af varer. Vi havde en vare som gik i stykker da vi kom hjem, og de var hurtige til at svare via... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fandt en fin barselsgave i online butikken. Den kom hurtigt og var godt pakket ind. Vender helt sikkert tilbage, specielt hvis jeg lige mangler lidt inspiration til en gave ð. Klar anbefaling h... ãã£ãšèŠã
Rigtig dejlig butik med masser af sjÊl. Personalet er imÞdekommende, venlige, servicemindede og har Þje for den enkelte kunde. Jeg fÃ¥r rigtig fin betjening hver gang jeg handler hos Naturaleza. Pr... ãã£ãšèŠã
Naturaleza er familie drevet livstils butik, bestÃ¥ende af en fysisk butik i hjertet af NÞrre Nebel by, Bredgade 35, 6830 NÞrre Nebel, samt en online webshop. Www.Naturaleza.dk Hos os finder du et vÊld af forskellige produkter, indenfor baby & bÞrn, personlig pleje, produkter til boligen, en stor delikatesse afdeling med alt fra krydderier, olier, chokolade, karameller, lakrids, vin og spiritus. Ãnsker du en gavekurv, finder du ogsÃ¥ her et stort udvalgt ,som vi laver lige efter dit Þnske, mens du ser dig omkring. Du finder ogsÃ¥ et udvalg af cykel udstyr i butikken, Cykle udlejning kan ske fra vores fysisk butik. Vi vÊgter en god kundeservice, gÃ¥r meget op I at du altid fÞler dig godt tilpas, og vel mÞdt med smil og tid. Vi hÃ¥ber du har lyst til at kigge ind forbi os, enten hos os i butikken, eller se dig omkring pÃ¥ vores webshoppen, som lÞbende bliver opdateret med en masse spÊndende nyheder. :) Vi ses. Mvh Tonja, Lone & Pernille Naturaleza
Bredgade 35, 6830, Nr. Nebel, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har kÞbt en del her efterhånden og det er dejligt med en Êrlig hjemmeside, hvor der er en god beskrivelse af produkterne.
Alt hvad jeg har fået derfra er god kvalitet i gÞr det sgu godt
Mvh jimmi jeppesen

Naturaleza ããã®åç
Jeg har bestilt fra dem to gange nu, og hver gang er det hele i orden. LÊkre varer, og hÞj kvalitet.
Mine bedste anbefalinger til firmaet.

Naturaleza ããã®åç
Kundeservice i hÞjt gear og hjÊlper gerne med råd og vejledning om produkterne på youtube og Instagram.
Leveringen kom atter lige sÃ¥ hurtig som postmand Per kunne kÞre ud med det ð .
Produkterne lever fuldt ud op til det som loves, og man kan mÊrke og se kvaliteten af hÃ¥ndvÊrket ð

Naturaleza ããã®åç
Altid god og hurtig service, super gode produkter

Naturaleza ããã®åç
Hurtig levering! Jeg bestilte bambus strÞmper og solbriller og varene er i virkelig god kvalitet - ikke sidste gang jeg bestiller herfra!