レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... もっず芋る

Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 Ã¥r i huset pÃ¥ over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tÊnkte vi at det blev et sandt mareridt. men mÃ¥ bare sige at 2 smÃ¥ liftbiler med 2 flinke og stÊrke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra fÞrste kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mÞdte frem til den aftalte tid -og hil... もっず芋る

Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primÊrt pga. de gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og fÃ¥r ogsÃ¥ ubetinget 5 f... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 倧工
  3. 枅掃員
  4. フラットパック組み立お
  5. フロヌリング斜工請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsÊttelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjÊlpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - RengÞring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Smukke gulve - bedste anbefaling

Efter besÞg af Mathias, som gav os fin rådgivning omkring div muligheder, valgte vi, at få vires gulve slebet og lakeret. DÞrtrinnene stod knivskarpe Sikke et flot resultat! Og der var rengjort og nydeligt efter endt job. Tak for det. De bedste anbefalinger herfra

2021幎6月6日
自発的なレビュヌ

Vi er glade for vi valgte Nemovo

Hvor er vi glade for, vi valgte Nemovo til lÊgning af nyt gulv samt gulvafslibning. Fra fÞrste besÞg af Christopher til hurtig handling med at få hele sagen sat i gang. Gulvsliber, gulvlÊgger, murer samt VVS. Alt blev tilrettelagt perfekt, og alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Dejligt at have gode håndvÊrkere der fÞler for at aflevere et flot arbejde. Vi vil bestemt bruge Nemovo igen.

2021幎5月4日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en super oplevelse

Vi har haft en super oplevelse, både med kundeservice og gulvmanden der kom ud og sleb tagterrasse og altan. Der blev lagt tid og Êre i at levere et godt resultat, og vi er super tilfrede. Kan klart anbefales.

2021幎4月26日

Nemovo klarer "det hele"

Bestilte istandsÊttelse af mine pigers vÊrelser og har tidligere benyttet Nemovo til flytninger af både erhverv og privat karakter, hvor Mathias nÊvner at de kan klare "det hele" ift. flytning af inventar, slibning af gulv, maling mm. Jeg har altid vÊret tilfreds, så jeg giver dem et kald. På under en uge er der maler og tÞmrer i gang, og kan ikke vÊre mere tilfreds med resultatet. En klar anbefaling herfra.

2021幎4月14日

Super flytning

Jeg har brugt flyttemÊnd flere gange fÞr men min oplevelse med nemovo er klart den bedste jeg har haft.
Jeg talte med Mathias som bookede mig ind i deres kaldender hurtigt.
Alt blev gjort som aftalt og de var super hurtige og meget proffesionelle.

Jeg vil klart anbefale Nemovo til alle fremover. Super firma hvor det hele bare spiller

2021幎3月31日
自発的なレビュヌ

Flytning fra lejlighed til hus

Jeg skulle flytte fra lejlighed i Hvidovre til hus i Slangerup på en lÞrdag, og Nemovo sendte Jens og Sebastian kl 9 om morgenen. De to knÊgte fik et hurtigt overblik over det, der skulle flyttes, og pakkede så uden nogle problemer og på rekordtid alt ned i bilen, og med stor respekt for mine ting blev det hele transporteret og, igen, lynhurtigt pakket ud, hvor vi Þnskede det i vores nye hus. Prisen var meget konkurrencedygtig, og måske endda også lidt for billig for den gode service man får :)

Vi er MEGET tilfredse og vil klart anbefale Nemovo fremover!

2021幎3月8日

AnbefalelsesvÊrdig

Vi har benyttet Nemovo til både gulvslibning og nu her udskiftning af vinduer og yderdÞre alt sammen til perfektion. Super flot resultat, venlige og betÊnksomme håndvÊrkere. Vi er igennem hele forlÞbet blevet lÞbende orienteret omkring leverance og efter udfÞrt arbejde opfÞlgning med råd omkring vedligeholdelse.

2021幎2月23日
自発的なレビュヌ

Tilbud på gulvlÊgning og malerarbejde

Jeg har I januar haft kontakt med Nemovo ifm. jeg havde behov for at få nogle tilbud på gulvlÊgning og malerarbejde.
De vendte hurtigt og venligt tilbage på mine forespÞrgsler og efterfÞlgende spÞrgsmål.
DesvÊrre Êndrede mine behov sig, så jeg havde ikke behov for hjÊlp til opgaverne alligevel.
Men jeg vil helt sikkert rÊkke ud efter dem en anden gang.

2021幎1月27日

Jeg var i gode hÊnder

Jeg har haft glÊden af Nemovo og deres arbejde. Det bedste for mig var at de havde det hele i en pakke.
Jeg benyttede mig af maling, gulvslibning og flytning. Alt fungerede perfekt.

2021幎1月18日
自発的なレビュヌ

Nemovo leverer et udsÊdvanlig flot resultat.

Vi fik fik i januar 2020 fuldslebet stue- og kÞkkengulv, trappe, samt et vÊrelse på 1. sal. Stue og trappe blev efterbehandlet med 3 x tokomponent lak (Royal mat fra Berger Siedle), mens vÊrelset fik 1 x hvid lud, samt 2 x hvid olie. Resultatet mere end indfrier vores forventninger, Nemovo fik ved en fejl beskadiget vores alusokkel i kÞkkenet, men sokkelen blev uden ekstra omkostninger skiftet, hvorefter kÞkkenet fremstod flottere end ved opstart. Vi kan derfor kun varmt anbefale Nemovo, når gulvet trÊnger til en opfriskning. Medarbejderne leverer et flot stykke arbejde, samtidig med de efterlader hjemmet flottere end da de ankom. Tak for jeres indsats.

2021幎1月8日
自発的なレビュヌ

Det absolut bedste firma til at klare en flytning!

Jeg vil aldrig mere bruge andre end Nemovo! Helt igennem den bedste flytning vi har oplevet ( flyttet 3 gange inden for 1 år) Vi syntes det er en god pris/billigt ifh til det hÞje service niveau man får. FÞrste gang vi brugte den kom de og pakkede hele vires lejlighed sammen og passede godt på alle vires ting. De var omhyggelige og rolige. Jeg var så taknemlige. Virkelig sÞde og imÞdekommende. Anden gang, Vi havde brug for akut flytning lige op til jul. De kom med mindre end 24 timers varsel og stillede med 2 mand, der bare tog opgaven med et smil. Jeg vil altid råde familie og venner til at bruge Nemovo til flytning. Tak til jer Nemovo!

2021幎1月3日

Kanon resultat og service

Vi fik i forbindelse med et huskÞb, lavet gulve og malet samt ordnet flytning af Nemovo. Igennem hele forlÞbet har Nemovo/Mathias vÊret super nemme at komme i kontakt med og få gode råd af. Alt blev også leveret som lovet og til tiden. Vi var yderst tilfredse med det fÊrdige resultat og kan kun varmt anbefale alle at benytte dette firma.

2020幎12月15日
自発的なレビュヌ

Virkelig veludfÞrt arbejde til aftalt tid

Nemovo sleb, lud- og oliebehandlede vores gulv. Vi er meget tilfredse med dette firma, der udfÞrte et top professionelt stykke arbejde. Gulvet blev super flot, og prÊcis som vi havde aftalt det skulle vÊre.

Jeg havde en god dialog med firmaet hele vejen igennem - også efter arbejdet var udfÞrt, hvor jeg blev ringet op, for at hÞre om jeg var tilfreds med arbejdet.

GulvmÊndene mÞdte op til aftalt tid, i godt humÞr, og var gode til at rådgive os om hvordan man skal vedligeholde et oliebehandlet gulv.

Jeg kan varmt anbefale Nemovo.

2020幎12月3日