Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... ãã£ãšèŠã
Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 Ã¥r i huset pÃ¥ over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tÊnkte vi at det blev et sandt mareridt. men mÃ¥ bare sige at 2 smÃ¥ liftbiler med 2 flinke og stÊrke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra fÞrste kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mÞdte frem til den aftalte tid -og hil... ãã£ãšèŠã
Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primÊrt pga. de gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og fÃ¥r ogsÃ¥ ubetinget 5 f... ãã£ãšèŠã
- åŒè¶ãã»å庫ä¿ç®¡æ¥
- 倧工
- æž æå¡
- ãã©ããããã¯çµã¿ç«ãŠ
- ãããŒãªã³ã°æœå·¥è«è² æ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsÊttelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjÊlpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - RengÞring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat
Ejby Industrivej 30, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@nemovo.dk
- www.nemovo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Super professionelle og utroligâŠ
Super professionelle og utrolig venlige.
Top flot gulv arbejde! Var forbi og gennemgå arbejdet efterfÞlgende, VIRKELIG GOD stil!
Gulvet stod som nyt!
De bedste anbefalinger!
Perrfekte gulve udfÞrt af Nemovo
Nemovo har ordnet mine gamle trÊgulve. De var mildest i en meget trist forfatnig med puds og limrester.
Resultatet er simpelthen perfekt. Folkene fra firmaet var effektive og meget behagelige at have med at gÞre.
SÃ¥ jeg giver Nemovo mine allerbedste anbefalinger
God service
God service, styr pÃ¥ tingene og sÞde og venlige flyttemÊnd ð
Virkeligt hjÊlpsomt og imÞdekommendeâŠ
Virkeligt hjÊlpsomt og imÞdekommende firma.
Super god service!
Jeg har benyttet mig af NEMOVO to gange. Jeg har fået super god service begge gange. FÞrste gang var både til maling, guleafslibning og flytning. Anden gang var kun en flytning. De er serviceminded, fleksible, overholder aftaler og passer godt på tingene under flytningen. Stor anbefaling fra mig!
Mega flot arbejde
Arbejde udfÞrt som aftalt, på det aftalte tidspunkt, til den aftalte pris,
Vi havde gulve med blandende overflade behandlinger, både gammel tyggummi lak, og oliebehandling, som skulle slibes og lakeres. det er blevet sindssygt flot, og alle gulvene ligner nu hinanden.
Super god flytning
Jeg har for 2. gang brugt Nemovo til at flytte med. Flytning gik super godt og alt kom sikker frem til det nye hjem.
Jeg er meget tilfreds med flytningen, service og tidsplanen.
Dan og Jens var rigtig gode og hurtige
Dan og Jens var rigtig gode og hurtige. Meget venlig tone og effektive og serviceminded hele tiden. Dem kan vi kun anbefale. Mvh Birgitta og Joachim.
5 store stjerner
Resultatet af gulvrenovering var virkeligt flot. FÞrlÞbet hurtigt, effektivt,kvalitativt, rimeligt i pris og kontakten med firmaet kunne ikke vÊre bedre.
Jeg fik et fremragende tilbud. Billigt og professionelt, masser af plads i bilerne.
Jeg fik et fremragende tilbud.
Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse
Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primÊrt pga. de gode anmeldelser på Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og får også ubetinget 5 flotte stjerne herfra! Hurtigt svar på min henvendelse, venlig betjening over telefonen, og en aftale i kalenderen få dage senere. På dagen mÞder to flinke folk op, og efterlader et rigtig flot stykke arbejde! Alt pÊnt ryddet op. Kunne ikke vÊre bedre!
Fremragende firma
Fik slÊbet og lakeret trÊgulve samt malet lejlighed på ca. 100 m2, og det er blevet fantastisk flot. Nemovo er punktlige, professionelle og er klart anbefalesvÊrdige. Der er hurtig responstid, og de klarer alle opgaver med et smil. Pengene vÊrd!
Nemovo bliver ved til det er perfekt!
Vi bestilte Nemovo til en totalrenovering, da vi kÞbte et 14 år gammelt hus i StenlÞse. Renoveringen omfattede kÞkken, gulvafslibning og maling af hele huset.
Alle hos Nemovo har vÊret super professionelle. Meget dygtige gulvfolk. Det blev så flot, så vores nye naboer troede at vi have fået lagt et helt nyt gulv. Og maler-Sven var fantastisk. Selvom Nemovo blev udfordret med nedslibningen og oliebehandling af vores kÞkkenbordsplade i mÞrkt Wenge-trÊ fra Afrika, så gav de aldrig op. Det blev til 2 ekstra behandlinger med håndafslibning og jomfru-linolie, og det blev udfÞrt midt i Påskedagene, uden brok eller ekstra regninger. Som chefen Jakob sagde; Når vi har lovet noget, så overholder vi det. Uanset hvor meget tid vi skal bruge ekstra, for at få et godt resultat!
Vi siger mange tak - og giver vores varmeste anbefalinger til at bruge Nemovo til enhver tÊnkelig håndvÊrksopgave.
Jeg kan virelig anbefale Nemovo
Jeg kan virelig anbefale Nemovo! Vi brugte dem i forbindelse med en flytning fra fjerde sal og de var super opmÊrksomme på både vores mÞbler og at passe på opgangen. Flyttefolkene var sÞde og effektive og helt generelt bare rigtig opmÊrksomme. Jeg vil klart anbefale dem.
Kompetent flytning
Super professionelt arbejde i forbindelse med flytning.
HÞflige, rare og servicemindede, både på kontoret og i felten.
Kan helt sikkert anbefales
Nemovo har hjulpet med at flytte et klaver
Nemovo har hjulpet med at flytte et meget tungt klaver fra 1. sal i lejlighed til stueplan i hus. De var stÊrke på prisen og har gjort et godt indtryk hos både sÊlger og kÞber (mig).
Selv med et klaver i selerne spÞrger de om de må gå ind med sko.
De kan klart anbefales.
Effektivitet og rart samarbejde
Drengene hos Nemovo har vÊret super effektive, overholdt aftaler og vÊret så sÞde og tålmodige. Tak for samarbejdet :o)
Service på hÞjt niveau
Nemovo har vÊret en helt igennem positiv oplevelse. Lige fra den fÞrste kontakt til den endelig udfÞrsel af opgaverne. I forbindelse med vores flytning til ny lejlighed stod Nemovo for nedrivning af gammelt kÞkken, slibning og lakering af gulve, mailing af hele lejligheden og til sidst selve flytningen. Alt er leveret til tiden og til den aftalte kvalitet. Og lige meget hvem man mÞder hos Nemovo, mÞder man kun positive servicemindede medarbejder, der tager det hele med et smil.
Vi har vÊret yderst tilfredse medâŠ
Vi har vÊret yderst tilfredse med Nemovo. De har renoveret hele vores hjem i lÞbet af julen, hvilke i selv selv er en bedrift.
Kan kun anbefale Nemovo
Kan kun anbefale Nemovo. Fået fremragende service helt fra start til slut. Altid venlige og hurtige til at svare på ens mange spÞrgsmål. Vi har fået ordnet gamle trÊgulve i vores nye lejlighed, som nu er blevet så flotte. Tusind tak Nemovo for jeres venlighed og perfekte arbejde.