Netcentret.dk レビュヌ 2,341

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fin pris og hurtig levering. Også god kundeservice når der er spÞrgsmål efter kÞbet. Indpakning af forsendelsen kunne måske have vÊret lidt bedre.

Hurtig levering, har ikke benyttet kundeservice, men ud fra anmeldelsers har jeg stor tiltro til at den ogsÃ¥ er i top. Pris og fragt er ok ifht. Den hurtige levering. Havde forventet mere arbejde i fo... もっず芋る

Jeg bestilte et 7-fods Stanford poolbord fra Netcentret og en masse ekstra produkter. Bordet er super godt og det er rigtig flot. Der manglede et par poolkÞer ved leveringen og bordtennisbol... もっず芋る

Poolbordet til 5.000 danske kroner er i for ringe kvalitet, med for mange fejl. Det tog 3 timer at sÊtte op, for sÃ¥ at finde ud af: Ødelagt bordtennisnet, ben med skrammer, et samlet meget skÊv pl... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Netcentret finder du legetÞj til bÞrn i alle aldre til markedets bedste priser - Alt det sjove og spÊndende både med og uden motor

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2341件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 40に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Det kan godt vÊre de levere hurtigt

Det kan godt vÊre de levere hurtigt. Men fÞler mig lidt bedraget, da den elscooter de solgte mig, viser sig ikke at overholde de danske regler for at kÞre på andet end et lukket anlÊg eller privat vej. Desuden dÊkker ansvarsforsikringen ikke fordi den er 3 kilo tungere end de lovlige 25 kilo. Desuden har den heller ikke de lovpligtige lygter og reflekser.... men det gÞr så ligemeget da jeg ikke kan bruge den overhovedet. Jeg kan ikke kÞrer til og fra arbejde på en ulovlig elscooter :-( skulle jeg have vist , der fandtes special regler på området.... i en perfekt verden ja. Men tror der er mange der regner med at , når de kÞber en elscooter, at de så må kÞre på den. Forretningen burde i det mindste henvise til reglerne eller skrive " må ikke bruges på offentlig vej"

2025幎1月5日
Netcentret.dk ロゎ

Netcentret.dk からの回答

Hej Britta, Jeg er ked af at hÞre at du ikke er tilfreds med vores vare, men som jeg forstår det så fejler varen ikke noget, og du har fået hurtig og god betjening?
Hvilket formål du Þnsker at benytte en vare til, hverken må eller vil vi blande os i, det er helt op til dig selv, men det er dog dit eget ansvar at undersÞge reglerne for brug af et produkt.
Hvis du ikke er tilfreds med varen eller den ikke lever op til dine forventninger, eller hvis du blot fortryder kÞbet, så har du altid 14 dages fortrydelsesret på varen.
Så du har altid mulighed for at vurdere varen, ved selvsyn, når du modtager den, og se om den lever op til dine forventninger eller om du Þnsker at lade handlen gå tilbage, i så fald skal du blot returnere varen med besked om at du Þnsker at fortryde kÞbet, så får du naturligvis pengene retur for varen.
Vi samler kun pÃ¥ tilfredse kunder, og gÞr alt hvad vi kan for at hjÊlpe og besvare spÞrgsmÃ¥l, du skal blot kontakte os sÃ¥ svarer vi efter bedste evne 😊
Med venlig hilsen Netcentret.dk

Dårligt poolbord men god service efterfÞlgende

Poolbordet til 5.000 danske kroner er i for ringe kvalitet, med for mange fejl. Det tog 3 timer at sÊtte op, for sÃ¥ at finde ud af: Ødelagt bordtennisnet, ben med skrammer, et samlet meget skÊv plade osv.

Efter en grundig reklamation fik jeg hurtigt svar, en god kompensation og andre konstruktive alternativer.

Virkelig god og overraskende service!

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Service i top.

Jeg bestilte 2 produkter, men der kom kun en’. Jeg tog billede af forsendelsen og tÊnkte “åhe nej,- skal jeg nu til at slÃ¥s med dem”. Der kom Þjeblikkelig en mail retur med en undskyldning og besked om at varen omgÃ¥ende blev sendt. Og det gjorde den 👍

2024幎12月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。