Fin pris og hurtig levering. Også god kundeservice når der er spÞrgsmål efter kÞbet. Indpakning af forsendelsen kunne måske have vÊret lidt bedre.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hurtig levering, har ikke benyttet kundeservice, men ud fra anmeldelsers har jeg stor tiltro til at den ogsÃ¥ er i top. Pris og fragt er ok ifht. Den hurtige levering. Havde forventet mere arbejde i fo... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte et 7-fods Stanford poolbord fra Netcentret og en masse ekstra produkter. Bordet er super godt og det er rigtig flot. Der manglede et par poolkÞer ved leveringen og bordtennisbol... ãã£ãšèŠã
Poolbordet til 5.000 danske kroner er i for ringe kvalitet, med for mange fejl. Det tog 3 timer at sÊtte op, for sÃ¥ at finde ud af: Ãdelagt bordtennisnet, ben med skrammer, et samlet meget skÊv pl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Netcentret finder du legetÞj til bÞrn i alle aldre til markedets bedste priser - Alt det sjove og spÊndende både med og uden motor
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det kan godt vÊre de levere hurtigt
Det kan godt vÊre de levere hurtigt. Men fÞler mig lidt bedraget, da den elscooter de solgte mig, viser sig ikke at overholde de danske regler for at kÞre på andet end et lukket anlÊg eller privat vej. Desuden dÊkker ansvarsforsikringen ikke fordi den er 3 kilo tungere end de lovlige 25 kilo. Desuden har den heller ikke de lovpligtige lygter og reflekser.... men det gÞr så ligemeget da jeg ikke kan bruge den overhovedet. Jeg kan ikke kÞrer til og fra arbejde på en ulovlig elscooter :-( skulle jeg have vist , der fandtes special regler på området.... i en perfekt verden ja. Men tror der er mange der regner med at , når de kÞber en elscooter, at de så må kÞre på den. Forretningen burde i det mindste henvise til reglerne eller skrive " må ikke bruges på offentlig vej"

Netcentret.dk ããã®åç
Ok sendt meget hurtigt.
Hurtigt og effektiv
Hurtigt og effektiv, også på henvendelser på mail ang. proukt spÞrgsmål
Fantastisk levering ð€©ð€©
Dårligt poolbord men god service efterfÞlgende
Poolbordet til 5.000 danske kroner er i for ringe kvalitet, med for mange fejl. Det tog 3 timer at sÊtte op, for sÃ¥ at finde ud af: Ãdelagt bordtennisnet, ben med skrammer, et samlet meget skÊv plade osv.
Efter en grundig reklamation fik jeg hurtigt svar, en god kompensation og andre konstruktive alternativer.
Virkelig god og overraskende service!
UdmÊrket produkt til en rimelig pris ogâŠ
UdmÊrket produkt til en rimelig pris og super hurtig levering ð
Rigtig god tilbagemelding og service.
Service i top.
Jeg bestilte 2 produkter, men der kom kun enâ. Jeg tog billede af forsendelsen og tÊnkte âÃ¥he nej,- skal jeg nu til at slÃ¥s med demâ. Der kom Þjeblikkelig en mail retur med en undskyldning og besked om at varen omgÃ¥ende blev sendt. Og det gjorde den ð
God pris
Nemt at bestille, hurtig levering og så håber jeg at modtageren bliver glad
Super hurtigt service
Super hurtigt service, er godt tilfreds. Bestilte en vare den ene dag nÊste dag fik jeg det jeg bestilte :-) kan helt klart anbefales.
Havde skade pÃ¥ et produkt da jeg Ã¥bnedeâŠ
Havde skade på et produkt da jeg åbnede og skulle samle det. God service og delen blev hurtigt ombyttet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ