Netcentret.dk レビュー 2,340

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fin pris og hurtig levering. Også god kundeservice når der er spørgsmål efter købet. Indpakning af forsendelsen kunne måske have været lidt bedre.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, har ikke benyttet kundeservice, men ud fra anmeldelsers har jeg stor tiltro til at den også er i top. Pris og fragt er ok ifht. Den hurtige levering. Havde forventet mere arbejde i fo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alletiders hjemmeside, har brugt dem flere gange, og har altid haft mine varer 2 dage efter jeg bestilte, ikk noget fup og svindel

5つ星のうち5の評価

Egentlig blev jeg skuffet, MEN skylden ligger IKKE hos netcentret.dk. Der var en fejl på den ene af 2 ens varer, som kun kan skyldes producenten. Forløbet fra ordre til modtagelse forløb fejlfrit og h... もっと見る

企業情報

1. おもちゃ屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hos Netcentret finder du legetøj til børn i alle aldre til markedets bedste priser - Alt det sjove og spændende både med og uden motor

4.7

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Bob spil

Jeg bestilte et Bob spil. Bord inklusiv stativ og brikker.
Brikkerne er dog mindre end jeg husker. Den ene sorte "ko" er mere oval end rund. Udover det er enden på den ene kølle ikke flad og min mand har måttet rette lidt på den med noget værktøj.
Vi har hos et andet firma bestilt et sæt gul/ blå brikker samt to køer som har en større diameter. Min mand er farveblind og har lidt svært ved at skelne de grønne og røde brikker fra hinanden. Lidt surt. Måske en idé kun at lave gule / blå hos jer også så andre farveblinde ikke støder på samme udfordring.
Hvordan skal bordet vedligeholdes? Kartoffelmel? Har læst om dette på anden web side.

2025年2月21日

Vejledning kun på tysk

Spillet kom hurtigt, men er ret skuffet over at vejledningen kun er på tysk.

Jeg har modtaget den danske vejledning - så alt ok :)

2025年2月24日
Netcentret.dk ロゴ

Netcentret.dk からの回答

Hej Jørgen, tak for din besked, der skal medfølge en Dansk manual til dette spil, så hvis ikke du har modtaget den, så er der sket en beklagelig fejl på fabrikken.
Jeg har bedt vores serviceafdeling sende dig den Danske manual med det samme.
Jeg beklager fejlen, og håber at du har forståelse for, at vi ikke har mulighed for at tjekke alle varer inden de fragår vores lager. Mvh. Netcentret.dk

5つ星のうち4の評価

Rigtig fin service og kompensation, men ikke top-kvalitet af produktet

Jeg har efter min dårlige oplevelse haft en fin og konstruktiv dialog med kundeservice hos netcenteret.dk. Her blev jeg mødt af forståelse for den uheldige oplevelse jeg har haft med mit køb af et bordtennisbord hos dem. Jeg fik en økonomisk kompensation på 50% refunderet af bordets pris pga. de skader bordet havde fået (formodenligt i forbindelse med fragten). Derudover fik jeg tilsendt to nye bat i en bedre kvalitet. Dette er uden tvivl en meget god service, og jeg sætter stor pris på den hurtige og præcise kommunikation jeg har haft med deres medarbejder.

Jeg vil dog stadig tilføje at bordets kvalitet desværre ikke har levet op til mine forventninger. Bordet var utrolig svært at samle, og efter det lykkes at samle bordet er det desuden skævt. Dvs. at de to plader er forskud med 50mm. Derudover synes jeg ikke at farven er retvisende fra nettets fotografier, og til det færdige produkt som jeg står med nu. Farven er dog rigtig fin isoleret set, det er blot en lysere blå end den som er vist på hjemmesiden, vil jeg mene.

Jeg vil anbefale at man forinden købet også køber et andet net seperat, da nettet der medfølger desværre ikke er i en specielt god kvalitet.

Alt i alt en dårlig oplevelse, men som er endt ud i at være fin nu, ud fra den service jeg modtog i denne situration. Til slut er jeg altså som kunde udemærket tilfreds.

Jeg kan godt anbefale at købe fra netcenteret.dk, men med forbehold for at kvaliteten ikke nødvendigvis er som beskrevet eller forventet. Men man får trods alt et produkt leveret rigtig hurtigt, og med entilgængelig service som faktisk er behjælpelige. Jeg føler mig som kunde tryg i at jeg godt tør købe et evt. andet produkt fra netcenteret.dk, hvis jeg på et givet tidspunkt skulle mangle noget fra deres sortiment.

2025年2月14日
自発的なレビュー

Wwwwoooouuuu 👍👍👍🫡

Wwwwoooouuuu 👍👍👍🫡, Sikken en SUPER, handel / pris / servic og reklamations behandling med 100 % tilfreds løsning 🙏.Kort beskrivelse.😎, købte et Razor Elløbehjul, havde desværre et komplet defekt ( IKKE Netcenteret's dissederet fejl , men fra ,,Razor's side ), batteri,sendte mail omkring fejl , Kanon, fik hurtigt KANON beroligende retur svar fra Netcenter/ Andreas og tilbudt forlænget retur tid til at løse problemet i ro og mag, fandt selv fejl og kom i telefonisk kontakt med FANTASTISKE rar og kompetent Christian , fælles aftalte og løst problem , fik tilsendt komplet ny batteripakke, med enda støre kapacitet, men også FYSISK lidt tilpasning i forehold til defekt batteri pakke fra fra min side til gengæld og alt gik 100% uden nogen som helst tøven fra Netcenters side og som resultat af lidt sammenarbejde og løsning står jeg nu med et SUPER Razer løbehjul og kan kun sige at Netcenter BESTEMT fortjener et KÆMPE klap på Skulderen, for et fantastisk, lyn hurtigt og ikke mindst menneskeligt behageligt / kompetent sted at handle med , vil bestemt gentage handel hos Netcenter igen som første priotet næste gang jeg mangler noget de kan tilbyde, 1000 Tak og med all positiv respekt til hele Team,,Netcenter ,, VH, En Glad og Meget tilfreds 👌👌👌Dennis fra Als 🫡😜

2025年1月2日
5つ星のうち1の評価

Det kan godt være de levere hurtigt

Det kan godt være de levere hurtigt. Men føler mig lidt bedraget, da den elscooter de solgte mig, viser sig ikke at overholde de danske regler for at køre på andet end et lukket anlæg eller privat vej. Desuden dækker ansvarsforsikringen ikke fordi den er 3 kilo tungere end de lovlige 25 kilo. Desuden har den heller ikke de lovpligtige lygter og reflekser.... men det gør så ligemeget da jeg ikke kan bruge den overhovedet. Jeg kan ikke kører til og fra arbejde på en ulovlig elscooter :-( skulle jeg have vist , der fandtes special regler på området.... i en perfekt verden ja. Men tror der er mange der regner med at , når de køber en elscooter, at de så må køre på den. Forretningen burde i det mindste henvise til reglerne eller skrive " må ikke bruges på offentlig vej"

2025年1月5日
Netcentret.dk ロゴ

Netcentret.dk からの回答

Hej Britta, Jeg er ked af at høre at du ikke er tilfreds med vores vare, men som jeg forstår det så fejler varen ikke noget, og du har fået hurtig og god betjening?
Hvilket formål du ønsker at benytte en vare til, hverken må eller vil vi blande os i, det er helt op til dig selv, men det er dog dit eget ansvar at undersøge reglerne for brug af et produkt.
Hvis du ikke er tilfreds med varen eller den ikke lever op til dine forventninger, eller hvis du blot fortryder købet, så har du altid 14 dages fortrydelsesret på varen.
Så du har altid mulighed for at vurdere varen, ved selvsyn, når du modtager den, og se om den lever op til dine forventninger eller om du ønsker at lade handlen gå tilbage, i så fald skal du blot returnere varen med besked om at du ønsker at fortryde købet, så får du naturligvis pengene retur for varen.
Vi samler kun på tilfredse kunder, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe og besvare spørgsmål, du skal blot kontakte os så svarer vi efter bedste evne 😊
Med venlig hilsen Netcentret.dk

Trustpilot エクスペリエンス