New-You Hypnose KÞbenhavn - Benny Vadmand レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hypnosen har gjort mig nikotinfri! Jeg havde kÞbt to omgange med hypnose mod rygestop i starten af januar, da jeg var dybt afhÊngig af isÊr vape, men ogsÃ¥ almindelige cigaretter. Nu her over et halv Ã¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har nu taget 2 uddannelser hos Benny Vadmand, ved New you Hypnose, og jeg kan kun sige WOW! Benny tilbyder en unik tilgang til regressionsterapi. En tilgang som giver dig som terapeut, en vild... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Benny er ikke alene et af de mest generÞse mennesker, jeg kender, men ogsÃ¥ en eminent lÊrer, der deler sin viden og kunnen fra et rent hjerte. Igennem hele forlÞbet er jeg blevet kÊrligt stÞttet til a... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos New-You Hypnose i KÞbenhavn tilbyder vi professionel hypnose med fokus på både moderne hypnoterapi og spirituel hypnose. Vores klinik ledes af Benny Vadmand, en erfaren hypnoterapeut og underviser med dyb ekspertise i at hjÊlpe klienter med at håndtere udfordringer som angst, stress, vrede, fobier og meget mere. Vi har specialiseret os i at skabe et trygt og stÞttende miljÞ, hvor personlig udvikling og selvforståelse kan blomstre. Gennem avanceret hypnoterapi, spirituel hypnose og sjÊlerejser hjÊlper vi klienter med at opnå dybere indsigt i deres liv og fjerne blokeringer, der hindrer dem i at leve det liv, de Þnsker. Vores klinik er centralt beliggende i KÞbenhavn, tÊt på Rådhuspladsen, hvilket gÞr det nemt og bekvemt at finde os. Vi tilbyder både individuelle hypnoterapisessioner og uddannelser inden for hypnose, der er åbne for både begyndere og erfarne behandlere. Vores hypnoseuddannelser er designet til at give deltagerne de nÞdvendige vÊrktÞjer og teknikker til at arbejde effektivt med hypnose, og vi sikrer, at de forlader kurset med et solidt fundament for deres videre arbejde. Hos New-You Hypnose ved vi, hvor kraftfuldt hypnoterapi og spirituel hypnose kan vÊre i forhold til at forandre liv. Vi arbejder målrettet med hver enkelt klient for at skabe de Þnskede resultater, uanset om det handler om personlig vÊkst, at bryde gamle mÞnstre eller at udforske dybere spirituelle oplevelser. Med Benny Vadmands holistiske tilgang og mange års erfaring er du i trygge hÊnder. Oplev transformation gennem hypnose eller tag en hypnoseuddannelse hos New-You Hypnose i hjertet af KÞbenhavn. Vi ser frem til at hjÊlpe dig på din personlige rejse mod stÞrre trivsel og indsigt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en stor og positiv oplevelse hos Newyou

Det har vÊret en stor og positiv oplevelse at fÊrdiggÞre uddannelsen INTUITIV SJÆLEREJSE GUIDE hos newyou, ved Benny Vadmand.
Kurset strakte sig over 4 weekender, som var fyldt med både praktiske Þvelser med efterfÞlgende feedback, og en mappe fuld af spirituelle vÊrktÞjer. Benny er en rigtig god formidler, energisk og formår at gÞre et udfordrene concept, til at blive let at forstå.

Sten Lundager
LifeDsign

2020幎8月10日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft stor gavn af hypnoseterapi

Jeg har haft stor gavn af hypnoseterapi til at overkomme min eksamensangst med det resultat, at jeg klarede mig rigtig fint til eksamenen. Igennem sessionerne, fandt jeg ud af, at min angst gik helt tilbage til min tidlige barndom og oplevelser igennem hele min opvÊkst. Jeg har fået hjÊlp til at bearbejde disse oplevelser, bryde gamle tankemÞnstre og fået et nyt syn på mig selv.

FA

2019幎5月19日

Fantastisk forlÞb med Hypnoterapi

Fantastisk forlÞb med Hypnoterapi hos Benny!

Benny hjalp mig med at genfinde kÊrligheden til mig selv igen, da jeg var aller mest udkÞrt og trÊt af livet. Udover den fantastiske hjÊlp som jeg fik i forhold til mig selv og min tilstand, så hjalp Benny mig også af med en slem migrÊne som jeg ikke kunne komme af med. Medicin og andre former for migrÊne behandling havde ikke hjulpet mig. Men Benny fik fjernet min migrÊne fuldstÊndig og jeg har ikke haft det siden.

Mit forlÞb hos Benny har vÊret helt fantastisk, og en unik rejse som jeg helt klart vil anbefale til alle som går med udfordringer i hverdagen, både små og store. Kan ikke takke ham nok for den hjÊlp han har givet mig og jeg vil altid vÊre taknemmelig for mit forlÞb hos ham.

2019幎2月14日
5぀星のうち5の評䟡

Har gennemgÃ¥et et hypno terapi forlÞb

Har gennemgået et hypno terapi forlÞb hos new-you hypnose som har gjort mig mere velafballanceret og glad i min hverdag, samtidig har har fået noget sÞvn terapi som har bevirket at jeg sover MEGET bedre og dermed også gÞr mig velafballanceret og giver mig mere overskud i hverdagen. Jeg anbefaler NEW-YOU hpnose / benny Vadmand på det varmeste!

2019幎1月22日

Regressionsterapi Basic

Regressionsterapi Basic,
Har deltaget i Regressionsterapi Basic, hos Benny og kan kun anbefale den gode undervisning og positive indstilling til at alle får rigtig meget ud af det.
Derudover har jeg oplevet Hypnoterapi hos Benny, og her mestrer han det med sikkerhed og erfarenhed. Han har stor forståelse og viden om, hvad der skal fokuseres på, samt hvordan har guider klienten igennem en session, så det bliver en succes.
Det forgår under dyb afslappelse og tryghed under sessionen. Når sessionen er slut, har man en rigtig god afslappende ro i kroppen og fÞler sig godt tilpas til at gå ud i hverdagen med god energi.
John Wedberg

2018幎11月30日

Benny Vadman som med hans

Benny Vadman som med hans karakteristiske afklarethed, bevidsthed og hÞje energi- har gjort undervisnings miljÞet trygt og fyldt med inspiration.
5 path hypnose har nÞglen til at vi kan fÞlge vores indre vejledning i livet.
5 path har visdommen til at vores liv kan komme i positiv forandring og bevÊgelse- jeg glÊder mig til at "give nÞglen videre"

Marianne Simonsen.

2018幎11月28日

Jeg havde dumpet 2 kÞreprÞver

Jeg havde dumpet 2 kÞreprÞver og vidste med mig selv, at noget måtte jeg gÞre anderledes fÞr prÞve nummer 3, hvis jeg skulle gÞre mig nogle forhåbninger om at bestå. Jeg kontaktede Benny (New-You) en sÞndag, og fik svar med det samme. Jeg bestilte en pakke på 4 gange hypnose indenfor 14 dage. ForlÞbet hjalp mig til at tro på mig selv, jeg bestod prÞven, jeg kÞrer nu hver dag, uden at blive angst. Jeg har fået vÊrktÞjer med mig, som gÞr mig i stand til at nå mine mål på en konstruktiv måde.

2018幎11月15日

Jeg har nu taget 2 uddannelser hos

Benny tilbyder en unik tilgang til regressionsterapi. En tilgang som giver dig som terapeut, en vild og dyb vÊrktÞjskasse, som giver dig mulighed for at guide din klient ind til der hvor kernen lige prÊcis er!
Benny formår på kort tid, gennem intens og straigth to the point undervisning, at klÊde dig på og gÞre dig klar til at have dine egne klienter, ligeså snart du får ud af dÞren efter endt kursus!
Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger!

2017幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Benny er en fantastisk ***** stjerner fra mig

Benny er en fantastisk, empatisk og dygtig underviser. Han lever sig fuldstÊndig ind i situationen, han svarer på alle spÞrgsmål, set ud fra hans synspunkt, og prÞver ikke på at overbevise én, men siger hvordan hans oplevelse er.
Jeg er uddannet basis regressions terapeut og avanceret regressions terapeut hos Benny og vil TIL HVER EN TID, anbefale hans uddannelse til alle andre.

KÊrligst
Henriette