レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag ser hÀr att mÃ¥nga omdömen Àr vÀldigt dÃ¥liga, men min upplevelse med Newports kundtjÀnst Àr helt tvÀrtom. Jag bestÀllde en kruka nÃ¥gon vecka innan semestern och blev sÃ¥ otroligt besviken nÀr j... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Montana-plÀden fÀller oerhört mycket. Vitt fluff överallt. Hur lÀnge hÃ¥ller det pÃ¥? Eller kommer den alltid att fÀlla? Och Àr det samma med alla era plÀdar? Jag har försökt stÀlla den hÀr frÃ¥gan pÃ¥ e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde med stor förvÀntan glasvasen Broadway till 20% rabatt för nÃ¥gra veckor sedan. Den ser sÃ¥ stiligt gedigen ut pÃ¥ bilderna online! Döm om min förvÃ¥ning nÀr jag packade upp den för ett par d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna smykker hvis du har allergier, du fÃ¥r ikke returnert dem og det stÃ¥r heller ikke noe informasjon om dette pÃ¥ nettsiden til Newport. Smykker av elendig kvalitet til en dyr penge. HÃ¥ndklÊr var... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. リビングルヌム甚家具の店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och den europeiska kolonialstilen, med ett handplockat utbud från de ledande inredningsvarumÀrkena i Europa.

2.1

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Usel personal på NK Göteborg

Trevlig liten butik på NK Göteborg, men personalen håller verkligen inte måttet. Gick runt i butiken ett bra tag för att försöka matcha ihop några prydnadsskyddar. Dem två unga sÀljarna var endast intresserade av att samtala med varandra. Fick inte en enda gång under dem 15 minuter jag var dÀr ett erbjudande om hjÀlp. Trist, nÀr ni försöker vara en exklusiv butik.

2024幎4月5日
5぀星のうち1の評䟡

What a steel of my money

What a steel of my money. Delevery to my address was not done, so the package was delivered far away from where I live, even though that there are collecting points just around the corner. Due to no pick up by my, I figure out that Newport steel 300 kr. from me for not picking up my packages..........Newport has here made a business model where they can cheat the customer. Use a delivery company that will make it difficult for the customer to get their stuff, and Newport can make a 300 DKK advance on having their goods send back and forth. Is that allowed.

2024幎4月5日
5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd och positiv nÀr det

Jag Àr mycket nöjd och positiv nÀr det gÀller kvalitén på varor och på servicen nÀr det strular. Jag hade handlat två ljuslyktor från hemsidan och nÀr jag packade upp var den ena sönder. En enkel reklamation på hemsidan och en ny ljuslykta kom på ett par dagar. Kan bara rekommendera +++++

2024幎2月27日

Förutom hÀrliga produkter hos Newport

Förutom hÀrliga produkter hos Newport, så vill jag ge en stor eloge till ett fantastiskt bemötande i telefon, men framförallt bemötandet som ges i Outlet- butiken i Norrköping.
Alltid glada och lyhörda.
Jag har handlat en hel del i nÀmnda Outlet-butik, och kan varmt rekommendera ett besök dÀr.
/BÀddsetMats

2024幎2月29日

Besviken kund

Vi köpte 18 handdukar för 2800:- i april-22.
Vi fick kasta dom i återlÀmningen för förbrÀnning i okt-22. Handdukarna helt slut.
Hål och trasiga överallt. Luddade ned kroppen och badrummet var dag.
Förstår inte att man kan vara så oseriös och sÀlja sådant skrÀp.
Dom marknadsför sig som en seriös firma med exklusiva varor.
Vi har kontaktat dom i flera konversationer på Mail via reklamation. Skickat foton orderstatus etc. Dom vill ha foton på var handduk och att vi skickar tillbaka dom! Ren löjlig förhandlingsteknik. Köp inte av denna firma.
Tacksam för att Trustpilot finns. Enda sÀttet att få bort dessa oseriösa lycksökare som lurar folk.

2024幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Styr unna smykker hvis du har

Styr unna smykker hvis du har allergier, du får ikke returnert dem og det står heller ikke noe informasjon om dette på nettsiden til Newport. Smykker av elendig kvalitet til en dyr penge. HåndklÊr var greie men denne butikken er på langt nÊr så eksklusiv som de fremstår. Dyre er de også på tross av tilbud. Sen levering, rask kundeservice, hÞflig på mail, men ikke et sted jeg vil handle igjen.

2024幎2月2日

Otroligt bra personlig service

Vi har flera gånger fått otroligt bra service från Newport med grejor vi sökt till vårt hus både i Sverige och utlandet. NÀr grejor saknas på lager återkommer de alltid med personlig service nÀr sakerna Àr tillgÀngliga.

2023幎11月17日

TACK Newport!

Så nöjd med allt jag köpt från Newport! Har varit trogen kund i många år och kommer fortsÀtta handla. Kan varmt rekommendera Newport.

2023幎11月13日
5぀星のうち4の評䟡

JÀttenöjd kund!

Har handlat på Newport i flera år och blir alltid lika nöjd av det jag köper. Det Àr dessutom mycket trevligt att besöka butiken då personalen alltid bjuder på en så bra service. Underbar butik!

2023幎11月11日
5぀星のうち2の評䟡

PÃ¥slakanset Verbier

Köpte påslakanset Verbier. Fick för mig att det skulle vara av lite bÀttre kvalitet Àn annat billigt en kan köpa, men tyget Àr mycket tunt, man ser rakt igenom det. Rutmönstret Àr tryckt, inte vÀvt. Jag behöll setet, så återstår att se hur lÀnge det håller. Hade inte köpt detta i fysisk butik.

2023幎11月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ