Montana-plÀden fÀller oerhört mycket. Vitt fluff överallt. Hur lÀnge hÃ¥ller det pÃ¥? Eller kommer den alltid att fÀlla? Och Àr det samma med alla era plÀdar? Jag har försökt stÀlla den hÀr frÃ¥gan pÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde med stor förvÀntan glasvasen Broadway till 20% rabatt för nÃ¥gra veckor sedan. Den ser sÃ¥ stiligt gedigen ut pÃ¥ bilderna online! Döm om min förvÃ¥ning nÀr jag packade upp den för ett par d... ãã£ãšèŠã
Styr unna smykker hvis du har allergier, du fÃ¥r ikke returnert dem og det stÃ¥r heller ikke noe informasjon om dette pÃ¥ nettsiden til Newport. Smykker av elendig kvalitet til en dyr penge. HÃ¥ndklÊr var... ãã£ãšèŠã
BestÀllde hem en uppsÀttning bordstextil, produkterna som kommer hem ser inte alls ut som pÃ¥ hemsidan, annan fÀrg och sÀmre kvalitet. Newport tar inte ansvar för den falska marknadsföringen och jag fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Heminredning och möbler med anknytning till den amerikanska östkusten och den europeiska kolonialstilen, med ett handplockat utbud från de ledande inredningsvarumÀrkena i Europa.
é£çµ¡å
Norrköping, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.newport.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Så krånglig med returen
Så krånglig med returen. Detta var sista gången jag handlar dÀr. Inget exklusivt med deras varor de försöker ha en image av exklusivitet men fallerar stort ta bara deras sÀngklÀder de har dålig trådtÀthet och saknar t ex knÀppning ner till på lakanen!
Went for a driving assessment withâŠ
Went for a driving assessment with these individuals!! Thought the driver assessor was overly harsh as I donât drive vans everyday!! He said I drove the van like a rally driver!!
Canât re-apply for 6months!!
Enorma långa leveranstider
Enorma långa leveranstider, det går veckor innan man får produkten. KÀnns som de tillverkar nÀr man bestÀllt, trots att det står att det finns i lager. Det har hÀnt mig fyra av fyra bestÀllningar.
150 kr avgift för att returnera?????
Jag bestÀllde en morgonrock i stl L och de skickade en storlek S till mig. Jag pratade med Johanna på kundtjÀnsten som var vÀldigt ohjÀlpsam och otrevlig. Jag önskade mig att de skickar den i rÀtt storlek i samma pris som jag bestÀllde. Men hon skickade en faktura på 150 kr inklusive fraktavgift och returavgift och sa att jag måste göra en ny bestÀllning och betala full pris.
Var försiktig nÀr ni bestÀller på Newport,inte rekommenderar!
Lang leveringstid selv om det stÃ¥r atâŠ
Lang leveringstid selv om det står at den sendes innen kort tid. Dyr og produktet er ikke helt som vist på siden deres
Enbart positiv erfarenhet av Newport!
Köpte för två år sedan bestick från Newport, vid två tillfÀllen har det funnits anledning till reklamation av några få av dessa.
Båda gångerna har jag blivit mycket bra bemött av kundsupporten (Josefine), har fått nya bestick utan en massa onödigt krånglande.
Ãven vid tidigare inköp frÃ¥n detta företag har jag varit mycket nöjd med varor och bemötande och rekommenderar Newport.
TyvÀrr inte exklusivt, bara dyrt
Newport framstår som exklusiva och prissÀtter dÀrefter. SÀngklÀderna har ingen bra kvalitet. FÀrgen bleknar efter några tvÀttar och ett av deras mÀrken drar till sig flock. SÀngen ser allt annat Àn exklusiv ut trots dyra inköp.
Deras porslin, tallrikar, har raspiga kanter i botten vilket gett stora mÀrken på mitt bord.
Således inget exklusivt eller vÀrt att köpa ens.
City centre buses
Love how the bus are so smooth and how they upgrade there bus by giving great deals and how the chain buy not giving change fab I dear
Newport alla dagar i veckan
Har bestÀllt mycket genom Ã¥ren hos Newport och alltid varit nöjd. I jul fick jag Manhattan 6 champagneglas i julklapp. NÀr jag skulle stÀlla in dem i glasskÃ¥pet 4 veckor senare upptÀcker jag att ett glas gungar dÃ¥ foten Àr ojÀmn. Kontaktar Newport som önskar film pÃ¥ glasets vingling och kopia pÃ¥ order. Dagen efter fick jag mail och avisering om att nytt glas skickats. NI ÃR BÃST. Tack/AnkiHanden
VÀldigt snabba leveranser trotsâŠ
VÀldigt snabba leveranser trots jultider. Imponerad.
Veldig god service!ð
Veldig god service! I tillegg kom varene innen helt normal leveringstid (bestilt under black friday), kom en uke senereðð Supre produkter! Dog var et par av varene noe defekt, fÃ¥tt tilsendt nye uten noe problem. Gleder meg til Ã¥ handle igjen!
Over 20 dagers leveringstid, misvisende bilder og info
Over 20 dagers leveringstid, og i skrivende stund ikke mottatt alt, flere objekter mangler da er er tomme på lager, lite info om levrranse, og de selger ting som egentlig skulle vÊrt 2pk (ester og erik lysestaker), som én stk, og dermed dobles prisen og jeg blir lurt. Utrolig skuffende, kommer aldri å bestille derfra igjen
SLARVIGA PRODUKTER!
SLARVIGA PRODUKTER!
HEMSK KUNDSERVICE!
BestÀllde olika julpynt. Produkterna ger ett slarvigt intryck, synligt lim och smuts. Ser verkligen billigt ut, extremt dålig kvalitet.
Påpekade detta till kundservice. Blev bemött av en mycket trevlig och spydig kvinna, ytterst motvillig att godkÀnna en reklamation. Till slut godkÀnde hon, jag skickade med alla andra produkter jag bestÀllt eftersom jag inte vill ha kvar något som kan påminna mig om Newport. Det hela slutade med att jag fick betala returfrakt sjÀlv, orkar inte lÀgga mer energi på det nu. Uselt företag.
Har alltid varit nöjd med allt jag köptâŠ
Har alltid varit nöjd med allt jag köpt hÀr, kundservicen Àr riktigt bra vilket Àr ovanligt nuförtiden. Sista gången bestÀllde jag från Norrköping och tjejerna som jobbade dÀr var otroligt hjÀlpsamma nÀr jag försökte få tag på kuddar som matchade min matta. Tack!
Besökte Norrköpings outlet idag.
Besökte Norrköpings outlet idag.
Mycket omtÀnksam sÀljerska som gjorde att vi avslutade en affÀr idag.
Toppenbetyg för hennes engagemang och vÀnlighet. Mycket belåtna med vårt köp av Eicholtz bordet som du så vÀnligt visade oss och som blev så bra hemma hos oss. Tack snÀlla du för kaffe o trevligt bemötande.
Usel kvalitet påslakanset Riverhead
Köpte påslakanset Riverhead med knappar. TyvÀrr riktigt dålig kvalitet, måste vara felsytt då knapparna på påslakanet går upp hela tiden, vilket gör att tÀcket åker ur påslakanet. Riktigt irriterande! Man får inte vad man betalar för!
Jag köpte en stor order med olika sakerâŠ
Jag köpte en stor order med olika saker och Àr generellt mycket nöjd med kvaliteten. En kudde och en filt i samma serie (Whistler) köpte jag i fÀrgen Mink men de var vÀldigt olika i nyansen, så pass mycket att det skÀr sig i soffan dÀr de skulle matcha. Jag fick extremt snabb kontakt med kundtjÀnst men svaret dÀr var enligt mig rÀtt otillfredsstÀllande med tanke på att företaget sÀljer inredningsprodukter och nyansskillander inom samma serie spelar roll. NÀr jag frågade om jag kanske råkat få två olika fÀrger på kudde och plÀd fick jag till svar:
âGivetvis kanske det blir en liten nyansskillnad nÀr man lÀgger kudden pÃ¥ plÀden dÃ¥ det inte Àr exakt samma produkt, utan tvÃ¥ olika varor.â
Dåligt kvalitet av sÀngklÀder!
Fantastiskt bemötande och högklassigt sortiment !!
Favoritleverantör både vad gÀller våra inköp i butik och On-line. Vi har handlat ganska mycket från Eichholtz, Anuzza samt Artwood/ CobraArt genom Newport. Det bemötande, service och kvalite' vi fått Àr alltid av högsta klass. Sunita, tack för att du alltid Àr så hjÀlpsam. Mvh. TDG
Undvik detta företag
Ãnskar att jag hade kollat hÀr pÃ¥ Trustpilot innan jag köpte pÃ¥slakan och örngott frÃ¥n er för dÃ¥ hade jag troligtvis aldrig bestÀllt.
Påslakanen var med knappar nertill och redan nÀr jag packade upp ett av påslakanen så låg en knapp lös. TvÀttade dÀrefter hela set:et och då lossnade två knappar till.
Dessa knappar var jag då tvungen att sjÀlv sy fast plus att jag bÀttrade på några till som inte satt sÀrskilt bra. Detta tog mig en bra stund av min tid vilket jag inte hade rÀknat med nÀr jag bestÀllde.
NÀr jag påtalade detta för jag tycker att som företag borde man vara intresserade av följa upp kvaliteten från sina leverantörer fick jag tillbaka att det Àr helt naturligt att knappar lossnar. SÀrskilt om man tvÀttar med "övrig textil" och centrifugerar för hårt!?! Bemötandet från "kundtjÀnst" under all kritik.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹