Duidelijke site met leuke tips ieder budget. Met de uitgebreide info is het een fijne gids voor een eerste bezoek, maar ook uitgebreid genoeg om de stad verder te ontdekken.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Tijdens onze reis langs de oostkust van Amerika kwamen we 5 dagen in New York. We waren eerder op de vakantiebeurs al in contact gekomen met newyork.nl, en vanaf het eerste mail-contact gaf... もっと見る
Via de website van Eric, biketour, 9-11 museum en The Edge geboekt. Alles top geregeld en we konden de wachtrij bij TheEdge en het museum overslaan. Ook hadden we een 7daagse OMNY pas en tickets voor... もっと見る
Via Erick van NewYork.nl heb ik twee metrokaarten voor onze reis naar New York gekocht en ik ben erg tevreden over de service. Alles was duidelijk geregeld en verliep soepel. De metrokaarten waren o... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Welkom in New York City! De stad die nooit slaapt, de stad waar dromen werkelijkheid worden. Ik ben Eric, en ik hou zoveel van New York dat ik deze site heb opgericht. Op deze manier houd ik u constant op de hoogte over wat er speelt in New York. Of u nu in uw eentje of samen, met of zonder kinderen gaat; op NewYork.nl vindt u alles wat u moet en wilt weten. Ik tip u over de beste hotels, de goedkoopste kaartjes voor sportwedstrijden en Broadway-musicals, en bezienswaardigheden. Ook verwijs ik u naar de mooiste dakterrassen en speeltuinen, en – zéér belangrijk – de lekkerste burgers en pizza’s!
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Top geregeld!
We hadden de metrocards, citypass en helikoptervlucht via Eric geregeld. De app was ook erg handig. Ook kregen we goede tips.
We hebben een geweldige week in NY gehad en ik zou iedereen aanraden om NY.nl te gebruiken!
Super goed geholpen
Super veel informatie op de website en ook persoonlijk via de mail gekregen! Heeft ons erg geholpen om er een hele gave stedentrip van te maken waarin we in korte tijd alles hebben kunnen zien wat we graag wouden! Ook de app is erg handig!
Zonder problemen.
De informatie via de website en de app zijn van onschatbare waarde geweest die ons bezoek aan New York mede tot een geweldige ervaring hebben gemaakt.
Het advies van Eric voor een hotel was helamaal zoals we het ons hadden voorgesteld.
De tickets en NY pass werkte allemaal probleemloos.
Eric en je medewerkers(sters), super bedankt.
In 1 woord geweldig
Helemaal super!
Net terug van een geslaagde trip naar New York, Heel veel gehad aan de site van Eric bij de voorbereidingen. New York passen via de site besteld na een persoonlijk advies. Tijdens de trip ook veelvuldig gebruik gemaakt van de app. Helemaal super!
Bedankt voor de app en de site!
Met behulp van de website een mooie planning gemaakt voor onze reis naar NYC. Vouchers via de site besteld en alles verliep soepel. In de stad zelf veel gebruik gemaakt van de app. Wanneer we even niet meer precies wisten waar we waren en of we nu uptown of downtown moesten gaan, lopend of met de metro? Eric's app hielp ons altijd op weg die zonder roaming werkt! dus kosteloos.
I recommend everyone e
Geweldige app !
Mede door de app van eric een geweldige reis beleefd in het fantastische NY ! Zeker een aanrader zowel bij de voorbereiding als tijdens de reis !
Bedankt Eric,
Bedankt Eric,
We zijn net terug van de geweldige stad NY.
Met de site van Eric zijn we goed voorbereiding op reis gegaan.
app was super handig, musical geboekt via Eric goede plaatsen, Flex pas en metro pas werkte direct.
Een aanrader voor iedereen die deze stad wil bezoeken.
Bezoek aan NY? Bezoek dan eerst Newyork.nl!
Net terug van een geweldige trip naar NYC met het gezin.Van tevoren veel informatie gezocht op internet en meerdere keren info opgevraagd bij Eric. Eric reageerde elke keer vlot en we hebben optimaal gebruik gemaakt van de info op zijn website en zijn app.
Helemaal top, dus echt een aanrader voor iedereen die NY gaat bezoeken.
Thanx Eric!!
Geweldige app voor je reis naar New York
Net terug van een lang weekend New York. Het was in 1 woord fantastisch en dat mede door de app van Eric’s New York. Super handig om de straten in het kaartje te hebben en om met 1 knopje ook de metrolijnen erbij te hebben.
Tussendoor ook Eric nog een keer om advies gevraagd. Reactie was top en ook super snel !!
Enorme aanrader deze app als je naar New York gaat !!
Ik ben onlangs samen met mijn dochter…
Ik ben onlangs samen met mijn dochter van 16 naar NY geweest en dat was best spannend!! Heel anders dan de All-Inclusive vakanties die we tot nu toe hedden gehad.
Uiteraard hadden we van tevoren alles goed uitgezocht en gelukkig ook overal aan gedacht dankzij de app van Eric en de website met geode tips!!
Super bedankt!! Het was mede hierdoor een onvergetelijke ervaring!
Informatief en duidelijk
Nu net een week terug van een fantastische NYC trip. De app is heel handig en duidelijk! Vooral als je, zoals ik, voor het eerst de Big Apple bezoekt en je niet met een reisorganisatie op pad gaat maar alles zelf wilt regelen.
Voorafgaand aan mijn trip Eric met een paar vragen gemaild. Duidelijke antwoorden met tips en adviezen gekregen.
De website zit boordevol bruikbare en leuke informatie plus veel aanbiedingen.
Dikke aanrader!
Een ware reisleider!!
Als je n mooie reis maakt, wil je dat zo ontspannen mogelijk doen! En deze app is daarbij een grote hulp. Hij is gebruiksvriendelijk, up-to-date, en volledig. Bovendien kun je bij Erik terecht voor specifieke vragen! Ik raad iedereen deze app aan voor een city bezoek naar New York!
Zeer behulpzame site als je naar New York gaat.
Een reis naar NY maken we niet elke dag en is qua voorbereiding wel wat anders dan de trip naar de camping.
Omdat het een speciale reis is en je er niet elk jaar komt wil je toch goed voorbereid op pad gaan om zo veel mogelijk uit je reis te halen.
En dat is met behulp van de site van Eric zeker gelukt. Heel veel informatie te vinden en alles in duidelijke taal.
Ik denk dat we meer dan 90% van de info van deze site hebben gehaald.
Super!
Zeer handige app en informatie van…
Zeer handige app en informatie van Eric. Mede hierdoor hebben wij een geweldige ervaring gehad in New York.
Wij vonden het een beetje spannend om…
Wij vonden het een beetje spannend om naar New York te gaan,
ik en mijn dochters van 16 en 17 jaar, maar door de hulp van Eric is het allemaal goed gekomen!
Super gehad en via de Explorer pas 5 attracties gezien, zelf nog rondrit in fietskar door Cental Park gemaakt, ook erg leuk en tussendoor de tijd gekregen om foto`s te maken, de bestuurder van de fietskar heeft ook nog een aantal foto`s gemaakt.
Wij verbleven via de Hema in Hotel Newton bij metrostation 96st, prima te doen! Was geweldig allemaal!!!
New York: geweldig!
Wij zijn begin december een week naar New York geweest. Wat een geweldige ervaring en wat een geweldige stad. Ga je ook naar NY, download dan de app van Eric. Ontzettend handig en offline te gebruiken. Met metrokaart ! Aan de website hebben wij ook veel gehad. Er staat veel goede informatie op en Eric geeft ook heel handige tips! Als je vragen over je reis hebt kan je hem ook appen of mailen. Je krijgt heel snel antwoord op je vragen. Echt top. Op aanraden van Eric hebben wij een Explore Pass aangeschaft. Met deze pas ben je erg flexibel en dat sloot het beste bij ons reisschema aan. In NY hebben wij ook via deze site nog kaartjes besteld. Ook dat verliep super!
Alleen op reis naar New York
Alleen op reis naar New York. Super spannend, maar met de handige reisapp van Eric heb ik alles kunnen vinden. Vooral de offline plattegrond veel gebruikt met metrokaart. Ook voor mijn reis heb ik veel gehad aan de site NewYork.nl en alle tips die daar te vinden zijn. Ook kan je daar vast wat handige spullen bestellen, zoals een metrokaart en een reisstekker! Hele gave reis gehad. Ik kan geen betere website aanraden dan deze van Eric!
Aanrader!
Ideaal dat we zoveel tips hebben gekregen toegespitst op onze wensen.
Eric bezocht in de pop-upshop in Amsterdam, voorafgaand aan ons bezoek aan de fantastische stad New York. Nadat ik even kort had verteld met wie ik zou reizen (gezin met 2 kinderen) in korte tijd vele tips en adviezen gekregen. Daarna ook via mail nog contact gehad, steeds met zeer snelle follow-up. Perfect.
Ook erg leuk om via social media newyork.nl te volgen; vooraf om naar de reis uit te kijken en na afloop om herinneringen op te halen, heerlijk!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。