レビュアーのコメントを見てみましょう

企業情報

1. インターネット サービス プロバイダ
  2. インターネット プロバイダー

当該企業による記述

NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.

連絡先

(1,215)

過去12か月のレビュー数: 152

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Nextgentel svindler sine egne kunder

Forferdelig irriterende at de har stengt nettet mitt over 5 ganger nå på bare et år og krever oppstartgebyr hvor jeg må ringe og krangle med dem for at de skal skjønne at jeg betaler en fast dato hver mnd men de sender flere fakturaer på forskudd så det blir bare rot. De skulle ha rundt 6000 kr for å legge 5 meter med fiber så jeg avbestillte over tlf. Senere fikk jeg inkasso på 5600 kr FOR ET AVBESTILLINGS GEBYR??????!!!! NÅ ER JEG DRITTLEI HVORDAN DISSE PENGEGRISKE SVINDLERNE KØDDER MED FOLK VI SEES I KONFLIKTRÅDET

2026年8月18日

Hei, Fenrik Steter.

Det var leit å lese om din opplevelse da du var i kontakt med oss. Ut i fra taksten du skriver så kan det virke som du har fått et kanselleringsgebyr på bestillingen din.

Et kanselleringsgebyr blir ofte sendt dersom en kunde legger inn en kansellering etter endt angrerettsdato på 14 dager etter bestilling.

Vi ønsker gjerne å få sett nærmere på saken sammen med deg. Jeg har nå sendt deg en forespørsel om informasjon slik at vi kan kikke på dette.

Beste hilsen, NextGenTel.

5つ星のうち1の評価

Regelrett svindel - klarer ikke å levere

Ble tilbudt pakke fra Nextgentel til rimeligere pris enn Telenor. De spurte om vi ville ha 100 mbit linje, vi sa vi må ha minst 500. Det var i orden. Utstyr kom, og de hadde alikevel gitt oss 100. Jeg endrer det til 500 i appen, samt ringer dem og informerer om at vi hadde sagt vi ønsket 500, samt at de hadde sagt vi skulle få det til en kampanjepris. Ingenting skjer. Vi har vært i kontakt med dem utallige ganger både på telefon og chat. Hastigheten er fortsatt UNDER 100. De sier den er 500. Jeg ber om å avbryte kundeforholdet og at de skal frafalle bruddgebyr, det har de ikke tenkt til. STYR UNNA. Lureri og ekstremt uprofesjonel aktør. Har nå styret med dette i 3 uker.

2026年7月27日

Hei, Nadine.

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss.

Dette skal vi få undersøkt sammen med deg. Jeg har sendt deg en forespørsel om med informasjon slik at vi kan undersøke hva som har skjedd under bestilling og i ettertid.

Beste hilsen, NextGenTel

5つ星のうち3の評価

Trådløse modemet kommer ikke online

Trådløse modemet som var med er ikke oppe og fungerer så det ikke fornøyd med.
Måtte bruke et eget ellers alt OK

2026年7月31日

Hei, Lars.

Takk for at du deler din erfaring om utstyr. Jeg er glad for å lese at alt ordnet seg til slutt selv om utstyret du fikk ikke virket som ønsket.

Beste hilsen, NextGenTel

5つ星のうち1の評価

Det mest ustabile signalet jeg har vært borti

Jeg gikk fra Telenor til Nextgentel fordi de kom med et billigere tilbud og samme hastighet. Vi har hatt problemer med ustabilt signal helt siden oppstart. Nettet hopper ut og inn hele dagen, og har fått et langt mye dårligere nett. Bor du i Oslo, styr unna Nextgentel! Du gjør degselv en bjørnetjeneste! De sa ingenting om 12mnd binding når jeg signerte. (La frem at man kunne melde seg ut når man ville. Ja, d kan du etter 12mnd) dermed tenkte jeg ikke noe over dette da jeg stolte på hva de tilbydde meg!

2026年8月14日

Hei, Kine.

Det var leit å lese at du ikke opplever et stabilt internett med oss, selv om vi leverer på akkurat samme kabler som Telenor sitt fibernett.

Dette kan høres ut som et problem med enten wifi eller selve ruteren du bruker. Jeg har sendt deg en forespørsel om mer informasjon slik at vi kan komme i kontakt med deg for å få løst dette.

Det stemmer at alle våre abonnementer har bindingstid på 12 mnd. slik du nevner. Dette skal også komme frem i ordrebekreftelsen du fikk på sms eller e-post da du bestilte. Vi skal undersøke om vi kan tydeliggjøre dette.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel

Villedende og uriktig info

Villedende og uriktig info. Fikk tilbud om fiber til kampanjepris, i tilbudet man aksepterer står det ingenting om prisøkning etter bindingstid. Spurte derfor spesifikt om dette, og fikk svar om at prisen kun ble indeksregulert. Etter aksept fikk jeg bekreftelse der det stod egen pris etter bindingstiden som var mye høyere!
For å se kundestøttesidene var det en "Jeg er ikke robot" sjekk som krever at du må kjøre en spesiell og svært usikker kommando på pc'en, helt uholdbart!

2026年8月12日

Hei, Ole Martin.

Takk for at du deler dette med oss. På generelt grunnlag inngår de fleste kunder en kampanjeperiode på 12 mnd. som sikrer kunder en lavere pris det første året. Prisen vil så økte til ordinær listepris etter endt kampanje.

Det er likevel mulig å inngå en ny kampanjepris når kampanjen utløper.

Verifiseringen du nevnte på hjelpesidene våre skal ikke lenger være der, og vi beklager dersom det skapte frustrasjon.

Jeg håper dette var oppklarende. Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Smertefri oppsrart

Smertefri oppstart. Tok over utstyr fra gammel eier merket ikke skifte 😀

2026年8月1日

Hei, Robert.

Tusen takk for en fin tilbakemelding! Vi skal gjøre vårt beste for å opprettholde dette inntrykket.

Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Nextgentel er toppklasse.

Nextgentel har i sommer fått oss over fra en annen leverandør som var ca dobbelt så dyr. Prosessen har vært svært ryddig og vi har fått god hjelp underveis på chat og telefon. Alt utstyr ble levert i god tid, og det ble til og med informert om innhold i første faktura, og varslet om når den skulle komme. Hvilke andre firma varsler om fakturadato og innhold på forhånd? Det er ikke mange. De kalles forventningsavklaring, og det er noe vi alle bør tenke på i alle situasjoner i livet. Kort oppsummert: veldig fornøyd.

2026年7月27日

NextGenTel からの回答

Hei, Elisabeth og Asbjørn.

Så utrolig hyggelig å lese! Vi skal gjøre vårt beste for at du skal opprettholde dette inntrykket.

Jeg deler beskjeden din med resten av teamet. Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Enkelt

Det var så enkelt og greit å koble til den nye wi-fi routeren. Servicen var topp!

2026年7月31日

Hei, Hans Inge.

Det var veldig kjekt å lese at alt fungerte greit, og at overgangen gikk fint.

Vi gleder oss til å levere lynraskt internett til deg fremover. Beste hilsen, Filip i NextGenTel.

Veldig rotete prosess

Veldig rotete prosess. Selger varslet omlegging til NextGenTel 29.07. Deretter fikk vi beskjed om at det var utsatt til1. September. Da Telenor stengte fibernettet 29.07. forstod vi at siste melding var feil. Vi forklarte selger at vi hadde 2 TV apparater men fikk kun en strømmeboks. Selger mente at strømmeboksen fungerte like bra via wifi, men det er jo bare tull. Nå gjenstår det å se om vi sparer like mye penger som selger lovte. Vi evaluerer om ett år.

2026年7月29日
5つ星のうち3の評価

Opplevde utfordringer ved skifte av leverandør

Fikk tilbakemelding når omleggingen fant sted, slik at egen installasjon kunne starte. Bredbåndet med nytt mesh nettverk ble ok etter kort tid. Det var bra. RiksTV ble jeg skuffet over. Her fikk vi levert gammel TV-boks med gammel teknologi som RTV selv sa var avlegs. Fikk i ettertid ny TV boks tilsendt. En uke gikk vekk i måling og resetting av ruter og TV boks. En av tilbakemeldingene gikk på bredbåndet. Hastigheten lå jevnt på 100mb som bestilt, men innimellom droppet det til 30mb. Stabiliteten på bredbåndet bør forbedres. Dette forårsaket problemer for stabiliteten av RTV-signalet. Håper dette problemet forsvinner med ny TV boks som ennå ikke er mottatt 07.08. Skifte av leverandør var derfor ikke optimalt

2026年7月30日
5つ星のうち2の評価

Dessverre var min opplevelse med…

Dessverre var min opplevelse med NextGenTel preget av forsinkelser, manglende forutsigbarhet og svak kommunikasjon. Det som ble lovet i salgsprosessen samsvarte ikke med det som faktisk skjedde, og leveringstiden ble betydelig lengre enn forventet. Selv om problemene til slutt ble løst etter flere henvendelser fra min side, satt jeg igjen med følelsen av at jeg måtte bruke unødvendig mye tid og energi på å få en tjeneste som skulle vært levert som avtalt. Dette ga ikke et godt førsteinntrykk som ny kunde.

2026年7月6日

NextGenTel og RiksTv fungerer dårligere enn Telenor og T-WE

Jeg ble fortalt at nextgentel skulle levere bedre en Telenor og T-We. Dette er på ingen måte sannheten der samme hastighet og ruter på Telenor fungerer bedre enn NextGenTel. I tillegg så fungerer RiksTv mye dårligere enn T-WE og har mye dårligere kvalitet på strømmetjenestene der også reklame er inkludert…På toppen av dette kunne jeg ikke sjekke Internettet ei heller Riks Tv før angrefristen løp ut grunnet sen leveranse av ruter og strømmeboks.

2026年8月6日

Løgnhalser og svindlere

Løgnhalser og svindlere! Jeg ble tilbudt samme produkt som jeg hadde, tv og internett, til en lavere pris. Fikk tv der jeg mistet flere kanaler, uten opptaksfunksjon, start forfra-funksjon som bare står og hakker... Og internett har gått fra 500 mbps til 100 mbps. Kan jo øke det, men da er jeg jo snart oppe i samme pris som jeg hadde. For et dårligere produkt. Kundeservice står på bakbeina og vil ikke innrømme noe. Styr unna!

2026年8月5日
5つ星のうち1の評価

Nextgentel vil bare ha penger, bryr seg ikke om sine kunder

Forskjellige ansatte sier forskjellige ting, blir lovt noe av den ene, men neste person er uenig i det den første lovte. Ekstremt dårlig kundeservice, som bare sender kunden videre hele tiden, umulig å få noe ordentlig svar og virker som at de som jobber der ikke vet hva de driver med. Er ekstremt vanskelig å flytte når man har nextgentel siden abonnementet er fastlåst på adressen og ikke på personen, så hvis man skal flytte så må man betale unødvendig store summer, de gir bare nedsatt pris hvis kunden beholder det samme abonnementet på neste adresse. Hvis man ikke gjør det så må man betale mye mer. Dette gjør det umulig å flytte abonnement, men samtidig er det også umulig å bytte abonnement.

2026年7月30日

Har vært kunde her i 3år

Har vært kunde her i 3år, men hver år må man diskutere prisen med de.
Nå er eg blitt lei av dette sirkus.
Vi har hatt omkring 100 utfall ila den seneste uke... det er veldig ustabilt det de har levert hos os.
Dårlig kundeservice og pris.
Bare og hopp over her.

2026年7月21日