Der var en bule i paprÞret som plakaten var i. Det medfÞrte at plakaten var krÞllet og ikke vÊrd at sÊtte i ramme. Tog billeder og sendte en mail. Fik hurtig respons og fÃ¥r tilsendt en ny. God servic... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte den 14 december fÞlgende produkt âWorld map beautiful world laerredstrykâ til 800 kr. (ingen tilbud) som en julegave. Der stÃ¥r leveringstid 3-6 hverdage (rigeligt inden juleaften).... ãã£ãšèŠã
Nem hjemmeside, fine wallstickers fede priser (!!) og dejligt med forskellige leverings metoder. I skriver man fÃ¥r en gave hvis man anmelder jer her sÃ¥ i fÃ¥r alle 5 stjerner fra en positiv godtroende... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte et fototapet af en murstensvÊg i ekstra stor. Tapetet blev leveret inden for den forventede tid. Selve tapetet var af god kvalitet, men desvÊrre svarede printet ikke til vores forventning... ãã£ãšèŠã
NiceWall.dk ã«ã€ããŠ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
God service
Efter at ha' fået en wallsticker som ikke virkede sendte de en ny uden beregning :)
God kvalitet - hurtig levering
God pris. Og virkelig god kvalitet. Bestillingen gik nemt og levering dagen efter.. Det ikke sidste gang jeg har handlet hos jer ð
Problemfrit!!
Super service, stort sortiment og gode priser - kan helt sikkert anbefales! :)
Super
Nem og overskuelig hjemmeside, jeg fandt hurtigt det jeg sÞgte. Stort udvalg. Anbefalinger herfra
Nemt og ingen problemer.
Fin side med massere af valgmuligheder.
Brugervenlig hjemmeside og let bestilling
Brugervenlig hjemmeside og det er let at bestille - nu venter vi så på varerne kommer, hvilket vi glÊder os til.
Nem og overskuelig
Nem og overskuelig hjemmeside, som gjorde det til en positiv oplevelse. Venter i spÊnding på at modtage mine varer!
(I forbindelse med modtagelse af gave - KÞb d. 29/7-16)
Nemt at bestille.
Det er en nem og overskuelig hjemmeside med super fede ting.
Nem og overskueligt
Nem og overskuelig hjemmeside.
GlÊder mig til at modtage mine varer ð
Dejligt at betale med MobilePay. Gode priser âºïž GlÊder mig til, at modtage pakken med posten!
Intet at klage over.
Super side, med mange varianter af wallstickers.
Nemt, Hurtigt og Billigt
Nem og overskuelig hjemmeside. Mange sjove og flotte skilte til vores brug i en mobil bar. Bestilling og betaling gik nemt og hurtigt.
Fed hjemmeside, fede stickers.!!!
Dejlig hjemmeside med forskellige stickers.. Og jeg fik en dejlig overraskelse med i ordren ðð»ðð»ðð
Er fuldt tilfreds..!!! ððð
Super god kundeservice.!!!
Kan varmt anbefales .!!!
Emaljeskilte
Fin hjemmeside med godt overblik, billige emaljeskilte. SÃ¥ alt super
Fandt det jeg sÞgte til en billig penge!
Nem overskuelig hjemmeside med super udvalg!