Der var en bule i paprøret som plakaten var i. Det medførte at plakaten var krøllet og ikke værd at sætte i ramme. Tog billeder og sendte en mail. Fik hurtig respons og får tilsendt en ny. God servic... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg bestilte den 14 december følgende produkt “World map beautiful world laerredstryk” til 800 kr. (ingen tilbud) som en julegave. Der står leveringstid 3-6 hverdage (rigeligt inden juleaften).... もっと見る
Nem hjemmeside, fine wallstickers fede priser (!!) og dejligt med forskellige leverings metoder. I skriver man får en gave hvis man anmelder jer her så i får alle 5 stjerner fra en positiv godtroende... もっと見る
Jeg bestilte et fototapet af en murstensvæg i ekstra stor. Tapetet blev leveret inden for den forventede tid. Selve tapetet var af god kvalitet, men desværre svarede printet ikke til vores forventning... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der var en bule i paprøret som plakaten…
Tog billeder og sendte en mail. Fik hurtig respons og får tilsendt en ny. God service
Fine produkter og hurtig levering 😊
Gode skilte til en god pris.
Gode sjove metalskilte
Gode sjove metalskilte og selv i juletravlheden gik det ret hurtigt.
Skuffende oplevelse (stol ikke på leveringstid)
Der står leveringstid 3-6 hverdage (rigeligt inden juleaften). Men har fået besked at den først kan leveres den 29. december, hvilket er dobbelt så lang leveringstid end hvad der står på hjemmesiden.
Endvidere er prisen på produktet sat op med 100 kr. og 28% rabat (650 kr.).
Man kan ikke regne med leveringstiden, hvilket jeg er dybt skuffet over da jeg nu ikke har en gave til juleaften.
Krydderiglas labels på 15 cm!
På billedet på hjemmesiden ser man et fint krydderigals med en flot label på.
Da jeg så modtager forsendelsen er de gigantisk store. Jeg henvender mig og får at vide jeg kan klippe dem over og sætte dem på tværs, men ærligt, selv det er de for lange til og hele ideen med en label er man nemt kan orientere sig og ikke skal have fat i alle glas og vende og dreje for at se hvad der står. Jeg bliver informeret om jeg kan returnere for egen regning og da jeg skriver jeg ikke mener det er fair jeg skal betale to gange fragt når jeg har købt et produkt der ikke kan bruges til det det påstår der er til- stopper firmaet med at svare🤷♀️
Ville gerne hæfte et billede ved så man kan se præcis hvor langt ude det er, men det kan jeg vist ikke herinde. De er op til 15 cm lange🙈😆🤦♀️

NiceWall.dk からの回答
Ordren blev hurtigt sendt
Ordren blev hurtigt sendt og varerne lever op til forventningerne.
Fine varer og hurtig levering.
Super service og sjove skilte.
Super service og sjove skilte.
Jeg fik desværre bestilt et skilt for meget, skrev til kundeservice, og bad dem ændre ordren. Alt blev ordnet efter mit ønske og alligevel blev ordren, leveret super hurtigt.
Det er anden gang jeg handler her, og jeg gør det gerne igen.
Levering er utroligt langsom
Levering er utroligt langsom, og deres retunering system er utroligt forvirrende.
Flot billede i god kvalitet
Flot billede i god kvalitet. Kom inden for den lovede leveringstid.
Anbefaler gerne til andre.
Fin service og vejledning
Meget fin service med at få lavet noget om i det billede jeg ville have.
Venlig betjening og også leveret meget hurtigt.
Nem bestilling og hurtig leveret.
Nem bestilling og hurtig leveret.
Gode produkter som forventet.
Vi handler gerne hos nicewall igen.
Gode produkter og god service
alt kom og til tiden og pæne skilte :-)
Brug ikke dette firma, ekstrem dårlig kvalitet
Vi bestilte 2 store wallstickers hos NiceWall. De falder af væggen og kvaliteteten virker ultra tynd med meget dårlig vedhæftning.
Vi har en del wallstickers fra andre udbydere og har aldrig før haft problemer, flere har siddet i over 12 år.
Vi tog kontakt til NiceWall som ikke har vist nogen som helst god kundeservice. Vores nye hus er fra 2019 med fuldmurede vægge, ligesom de andre 2 huse vi har opsat wallstickers på. De skriver bare tilbage at vores vægge er gamle og porøse og trækker maling med ud, hvilket er så langt fra virkeligheden. Vi skriver frem og tilbage og ingen forståelse fra deres side overhovedet.
De påstår at når de zoomer ind på de billeder vi har sendt så kan de se malingen der er trukket med ud, hvilket jeg som bygningsingeniør var ved at forklare, at hvis man zoomer så kraftig ind på en vandskuret væg, er der små dele fra væggen der er lidt ujævn. Men som før skrevet har vi rigtig mange wallstickers oppe i de 3 huse vi har/ vi har haft uden problemer og kun problemer med de 2 nye fra NiceWall som er så ekstrem tynd en kvalitet og med manglende vedhæftning.
De vil overhovedet ikke i dialog med os og vi har bedt om 2 andre eller pengene retur. De skriver til sidst vi kan sende resterne retur så vil de kigge på dem. Den første jeg talte med i telefonen sagde det var fint med billeder så resterne er smidt i skraldespanden. Og havde da heller ikke lyst til at bruge yderligere penge på at sende noget retur når de ikke vil kompensere for noget som helst.
Vi har handlet rigtig meget på nettet og der er aldrig været problemer af den her art.
De holder hårdnakket på at vores nye hus er noget gammelt porøs bras og de er ligesom 2 dyner at banke i, der kommer bare et beskidt svar retur. Lade være med at handle der, det giver kun problemer. Pengene ud af vinduet. Vi overlever nok de knap 500 kr, men det er deres måde at behandle deres kunder på, der er de så langt ude.
Med venlig hilsen en meget skuffet forbruger
Hurtig og præcis levering
Trustpilot エクスペリエンス