Vi bestilte mad klokken lidt i 1. Der stod den ville komme efter en halv time, vi endte med at vente 2 timer pÃ¥ den. Da de sÃ¥ kom, gik min kÊreste ud og skulle tage den hvorefter han bar siger âkan d... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig. Det tog 1.5 time at levere. Vi ringer gentagne gange, og de lÊgger pÃ¥ flere gange. Efter 3 opkald tager de telefonen og siger de er pÃ¥ vej. Der gÃ¥r yderligere 20 min. Pizzaen var kold... ãã£ãšèŠã
Verdens dÃ¥rligste pizza og verdens langsomste udbringning det tog over 1 time at levere den ringede gentagne gange dÃ¥rlig service de sagde hele tiden den er pÃ¥ vej da den sÃ¥ ankom sÃ¥ var den kold, brÊ... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte en masse mad der nede, pizzaerne var egentlig ok de kunne spises, men den durum rulle vi kÞbte var rent dej og salat der var nÊrmest igen kebab eller dressing, det kebab der nu var de... ãã£ãšèŠã
VÊrste oplevelse nogensinde
VÊrste oplevelse nogensinde
Vi bestilte mad for 500kr men den kom aldrig - de blev ved med at sige 15 minutter...
Pengene? Dem så vi aldrig igen.
FÞj fÞj fÞj
FuldstÊndig ABSURD og UHÃRT!!
FuldstÊndig ABSURD og UHÃRT!!
Vi bestilte mad omkring halv 11 om aftenen og fÃ¥r afvide at der vil gÃ¥ 1 time. Da der er gÃ¥et 1 time ringer min kÊreste og fÃ¥r afvide maden er der om 15 min. Vi ender med at sidde og vente i 2 timer!!!! Udover det modtager vi pommes fritter, som er lige til at kyle ud da de er FULDSTÃNDIG kolde og melede.
Burgeren var også af dårlig kvalitet og når man smider 245kr oveni for levering går man også ud fra maden er nogenlunde spiselig..
KÃMPE skuffelse herfra og kÞb aldrig derfra!!!!
IndskÊrpninger på alt fra FÞdevarestyrelsen!
DÃ¥rlig mad, dÃ¥rlig service, og sÃ¥ har FÞdevarestyrelsen givet dem indskÊrpninger alle steder. FÃJ! Dette sted burde blive lukket var i chok over fÞdevarekontrollens report som er fundet pÃ¥ Hungry.dk, godt rÃ¥d LAD VÃRE, IKKE DET VÃRD!
Verdens dÃ¥rligste pizza og verdensâŠ
Verdens dårligste pizza og verdens langsomste udbringning det tog over 1 time at levere den ringede gentagne gange dårlig service de sagde hele tiden den er på vej da den så ankom så var den kold, brÊndt og manglede kebab som man havde bestilt. Tag et 100 procent Êrligt godt råd aldrig bestil derfra. !!!!!
Maden var 2 timer forsinket og Iskold
Maden var 2 timer forsinket og Iskold. Vi bestilte en stor Sprite og fik en Faxe kondi. Vi ringede flere gange til dem og de fortalte de var der om 5 minutter. SIMPELTHEN FOR DÃ RLIG SERVICE!