NL Tour Rides レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Begin juni 'Dwars door de lage landen' gefietst. We kregen de mogelijkheid om dinerbuffetten bij te boeken voor 's avonds voor in totaal €132,-. 2 dagen voor het evenement werden deze dinerbuffetten g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Net als Bas, review van 12 april 26, heb ik mij met 2 personen opgegeven voor Ride Tuscany in april 2026. Annulering 6 dagen voor vertrek door de organisatie onder mom van teveel afmeldingen. (wat... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Aantal jaren virtueel de Elfstedentocht gefietst. Begon in de coronatijd. Ook andere verschillende virtuele tours. Was waarschijnlijk big business, want het is buiten hun jasje gegroeid. Dit jaar beta... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De Pieter ride van 2 t/m 5 juli meegefietst. Was prima in orde. Mooie afwisselende route, amper langs N wegen. Hotels waren goed en het ontbijt was overal uitstekend. De verzorging onderweg kon niet b... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 127ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Gravelty Rudolph was zoals ieder jaar

Gravelty Rudolph was zoals ieder jaar weer een uiterst sfeervolle gezamenlijke toertocht, waarbij iedereen wel een "gekke kerstshirt" aan had. Leuke route en prima verzorgd. Alleen hadden we dit jaar pech met het weer. Maar daar kan de organisatie natuurlijk niets aan doen. Volgend jaar zijn wij er weer bij🙏🏻

2024幎12月21日

Das pech, geld weg!

The Great Gravel Down ging in Juli niet door, kon kiezen voor geld terug of andere tocht. Helaas konden wij de andere datums niet, dus gekozen voor geld terug, aangezien ik niet voor mij alleen betaalt heb gaat het om een best bedrag.

Helaas tot op heden geen cent gezien ondanks herhaaldelijke e-mails (geen reactie gehad).

Volgens de laatste berichten zou het eind september op de rekening staan, maar daarna is het weer heel stil gebleven ondanks herrineringen vanuit mijn kant.

Ik ga nu via mijn rechtsbijstand ze maar in gebreke stellen, want ondertussen is het geduld wel op en wil ik graag het geld terug ontvangen.

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

NL Tourrides The GreatGravel Down.

Na de annulering van The Great Gravel Down koos ik en mijn maat voor de optie om het inschrijfgeld terug te laten storten. Na twee beloftes in twee maanden is dit geld nog steeds niet op mijn rekening verschenen. Afgelopen week opnieuw geprobeerd met een mail contact te krijgen bij de organisatie. Kreeg een bericht dat het na het weekend opgepakt zou gaan worden. Je raadt het natuurlijk al , nog steeds niets. Mijn gevoel na de annulering was dus niet verkeerd. Ga dus niet meer met deze organisatie fietsen. We zullen ons uit de wekelijkse mails uitschrijven. En onze ontevredenheid verder verspreiden.

2024幎9月5日

NL tour Rides onbetrouwbaar

En weer paar dagen verder en nog steeds geen enkele reactie van NL Tour Rides en dus ook mijn 300,- niet terug betaald gekregen. Pas dus op met vooruit betalen van nieuwe tochten die ze aanbieden en mogelijk vlak voor de start afgezegd worden

2024幎9月4日

geen teruggave inschrijfgeld.

Great gravel down is door NL tourrides geannuleerd, ben nu al 6 weken achter mijn geld aan. krijg sporadisch reactie op de mail, maar daar zit geen inhoud in, alleen dat ze op een later moment reageren. Afgelopen vrijdag weer zo'n mail gehad dat ze maandag gaan reageren. Weinig vertrouwen in dat dit ook echt gaat gebeuren.

Update 13 september: inschrijfgeld is teruggestort, dit na een WhatsApp bericht naar een eigenaar van deze club. Telefoonnummer is via makkelijk speurwerk op Google te vinden.

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

NL Tourrides laat trouwe klanten in hun hemd staan!!!

Met name sinds de corona tijd ben ik een trouwe klant van NL Tourrides. Aan menig tourtocht deel genomen of pakketten van ze gekocht in moeilijke tijden voor organisaties. Maar het is nu klaar!
In november 2023 ingeschreven voor een 3 daagse gravelride in juli 2024. Kosten € 300,-
NLTourrides mailt pas 2 weken voor de start van de tocht dat deze wordt gecanceld vanwege de Nijmeegse vierdaagse. Gek dat je dit als organisatie niet al eerder weet en er rekening mee houdt in je eigen planning. Omdat wij deze tocht als vriendengroep zouden maken, inclusief trainingen vooraf en het voor een speciale gelegenheid was, erg teleurgesteld.
Hierbij gaf NL Tourrides de mogelijkheid om of opnieuw deel te nemen in september, of het geld terug te storten. Als vriendengroep kozen wij voor het laatste. Inmiddels 2 maanden verder en nog geen van mijn vrienden heeft het geld terug ontvangen!!!!
NLTourrides is niet (of nauwelijks) bereikbaar. Ze doen beloftes die ze niet nakomen, sturen je van het kastje naar de muur. Mails worden niet beantwoord. Wanneer je belt wordt er aangegeven dat je kan appen, wanneer je appt wordt je weer verwezen naar de mail, waarop vervolgens weer niet wordt gereageerd. Na lang aandringen heb ik als enige van mijn vriendengroep na 8 weken mijn geld terug ontvangen! 8 weken!!!! Maar mijn vrienden nog steeds geen cent terug!
Onbestaanbaar dat je als organisatie zo met je trouwe klanten omgaat!!!!
In het feedback formulier op de website geeft NLTourrides aan dat ze contact met je kunnen opnemen als je dat wenst. Dit heb ik aangegeven (ik wil ze graag spreken, misschien kunnen we zaken dan nog gladstrijken, coulance, een bepaalde manier ons alsnog tegemoet komen), maar ook hier geven ze geen gehoor aan. In alles ontwijken de mensen van NL Tourrides persoonlijk contact en doen ze niet wat ze beloven. En het ergste van alles, op geen enkele manier excuses van hun kant!
Voor mij is is het genoeg. Ik ga mijn account opheffen, mij uitschrijven voor de nieuwsbrieven (want dat kunnen ze wel heel goed communiceren, bijna dagelijks mails van geweldige rides) en zal mij niet meer inschrijven voor welke ride ook van NL Tourrides. Ze zijn een vaste trouwe klant kwijt, en met mijn tevens mijn voltallige vriendenclub.
Ik vrees voor NL Tourrides een moeilijke toekomst wanneer je zo structureel (want dat is het, het overkomt niet alleen mijn persoon, maar ook mijn voltallige fietsvriendengroep) klanten in de kou laat staan en totaal niet serieus neemt.

2024幎8月23日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een onbetrouwbare organisatie zeg.

Wat een onbetrouwbare organisatie zeg.
Dat ze hun afspraken niet nakomen of tijdens een door hun georganiseerde toertocht niet te bereiken zijn op hun eigen noodnummer was inmiddels bekend.

Maar 3daagsegravel tocht juli hebben we ons in januari 2024 voor opgegeven en betaald. Al snel volgeboekt.
2weken tevoren wordt deze geannuleerd, omdat er een 4daagse is in omgeving Nijmegen waardoor geen hotel te vinden is...
Maar het terugstorten van ons inschrijfgeld is tot op heden niet gebeurd.
En wat is het lastig en dagenlang zelfs onmogelijk om met deze organisatie per mail of telefoon in contact te komen. Excuses, uitvluchten, toezeggingen etc maar nog steeds geen geld terug.

2024幎8月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス