Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus pÃ¥ betaling pÃ¥ slutten. Var ikke mulig Ã¥ legge inn egne spÞrsmÃ¥l som det var sagt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig vanskelig Ã¥ melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av Ã¥ lokke folk med, men lite velvilje med Ã¥ hjelpe hvis man vil melde seg ut. Tenk deg ordentlig... ãã£ãšèŠã
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt Ã¥ navigere og finne informasjon, og kundeservicen er bÃ¥de tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag Ã¥ velge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var nervÞs for Ã¥ bli medlem fordi jeg ikke har noen erfaring i det hele tatt. Jeg ble medlem i november og i gÃ¥r var mitt fÞrste statist oppdrag. De er sÃ¥ profesjonelle. Jeg er glad jeg testet det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
StÞrste jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornÞydgaranti?

Södra HamnvÀgen 32, 115 41, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Enkelt hyggelig for å få jobber må man ha premium abonnement, de fleste jobbene er på Þstlandet en fordel at man bor der. Cv kurs ganske kjekt blir opplÊrt å lage en CV på StagePool Norge. Enkleste er å vÊr statist og jobbe seg videre oppover som skuespiller eller sanger eller fotograf, kamera, lyd alt mulig.

StagePool Norge ããã®åç
Gode på å fÞlge opp og hjelpe til å komme igang

StagePool Norge ããã®åç
La deg ikke lure om du registrerer deg pÃ¥ vegne av ungdommen din! Det sÃ¥kalte «freemium»-medlemskapet kan virke fristende, men etter Ã¥ ha klikket pÃ¥ en mulighet kan man plutselig opprette premium-medlemskap uten Ã¥ vÊre klar over det. Det er nÊrmest umulig Ã¥ komme ut igjen, og da er du bundet for minst et halvt Ã¥r. VÃ¥rt Þnske om Ã¥ bli slettet helt ble ikke etterkommet, vi skulle visstnok tilbake til det fantastiske gratismedlemskapet. Totalt useriÞst selskap som har kostet oss altfor mye. Denne omsorgen folk skriver om er nok bare for dem som gladelig betaler sin premium-avgift kontinuerligâŠ

StagePool Norge ããã®åç
Flotte flinke folk som hjelper oss igang på en god måte.

StagePool Norge ããã®åç
Kundeservice er alltid hjelpsomme om det er noe teknisk som ikke fungerer. Jeg tenker da spesielt at det er vanskelig å sende med bilde eller video fra eget billedbibliotek på jobbsÞknader. Man får legge ved det som allerede er inne på ens profil, men det er svÊrt vanskelig å legge ved videosnutter for en spesiell jobb man sÞker på

StagePool Norge ããã®åç
Meget profesjonelt, hyggelige medarbeidere og raske svar på spÞrsmål.

StagePool Norge ããã®åç
Hyggelig samtale, bra oppfÞlging og folk som tar jobben sin og min serriÞst!

StagePool Norge ããã®åç
Fikk en lang og hyggelig prat. Virker som om dere fÞlger opp de som er inne hos dere :-)

StagePool Norge ããã®åç
At dere ringer for å hÞre hvordan det går og gir meg tips

StagePool Norge ããã®åç
Jeg har fått en varm velkomst i Stagepool med coaching og god informasjon. Syns det er litt vanskelig å navigere i hva jeg skal legge til og hvor i min CV. Så jeg Þnsker egentlig litt mer veiledning.

StagePool Norge ããã®åç
Helt forferdelig. Fakturerer dobbelt enn det som står i kontrakten. Appen funker ikke, lar meg ikke si opp medlemskapet mitt. Dritt sted

StagePool Norge ããã®åç
Helt topp gleder meg til og sette igang :-)

StagePool Norge ããã®åç
Får ikke jobb og vÊrt og tatt bilder men det var ikke noe med helprofil og det Þnsker de der jeg sÞker. Trist å ikke få noe respons

StagePool Norge ããã®åç
Lite lÞnnsomt når en ikke klarer å laste opp filer på sÞknader når de både er rett stÞrrelse og fomat. Da får en ikke sÞkt på jobber som krever både bildefiler og videofiler. SvÊrt misfornÞyd!

StagePool Norge ããã®åç
Rask og god tilbakemelding. Fikk god veiledning og tilbud om kurs/seminar i forhold til å lage CV, selftapes ++.

StagePool Norge ããã®åç
Dette er svÊrt uprofesjonelt og minner om rent telefonsalg. To "selgere" lovet sÞnnen PRO-bruker mot abonnement, men da abonnementet var betalt og låst i 6 mndr, viste det seg at han ikke ble godkjent som PRO, fordi han er barn. Dette snakket vi tydelig om på forhånd, så dette er rent lureri. Nå er det umulig å komme i kontakt med disse to ansatte, fordi Stagepool kun opererer med generiske mailadresser. De har forsÞkt å "verve" sÞnnen min i flere år, med standardmailer. Når vi endelig gikk med på en avtale, ble den brutt fra fÞrste stund. Vi har ikke får noen personlig oppfÞlging, kun et webinar som strengt tatt kun handler om hvordan man fyller ut skjemaene (som vi allerede hadde fylt ut). Og det viktigste: I lÞpet av alle årene som registrert her, har ikke sÞnnen fått en eneste rolle. (Han har fått flere roller gjennom andre castingtjenester.)
EDIT: Etter denne anmeldelsen oppfylte StagePool avtalen vi hadde inngått. Det var fint. De har imidlertid valgt å svare her inne ved å komme med private opplysninger om f.eks. «Hvor mange ganger vi har sÞkt». Problemet med StagePool er at hvis du ikke er Premium-kunde, så får du ikke sÞkt på noe uten å måtte dele en annonse på Facebook fÞrst eller lignende. Det Þnsker jeg ikke å gjÞre.
Jeg har isteden sÞkt direkte til oppdragsgiver via mail og henvist til StagePool-annonsen. StagePool har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg har gjort dette. I januar hadde de en «gratis» mulighet til å sÞke for alle i forbindelse med en jakt etter statister i hjembyen. Dette var sannsynligvis for å få flere til å registrere seg. SÞnnen min er forlÞpig ikke funnet kvalifisert til å vÊre statist i hjembyen. De to andre sÞknadene sendte vi inn etter at vi ble premium-brukere og fikk lov til å sÞke. Vi får hva som blir utfallet av disse.
Etter at StagePool rettet opp feilen/avtalebruddet har de bombardert oss med mailer og telefoner, for å få meg til å rette opp denne anmeldelsen. Jeg har ikke behov for å snakke med StagePool om deres rykte.
Jeg syns fortsatt denne tjenesten virker svÊrt uprofesjonell. Vi har nå låst oss til et 6 mmdr. abonnement på Premium. Vi får se om jeg endrer mening i lÞpet av perioden. Om jeg gjÞr det, lover jeg StagePool å oppdatere TrustPilot-anmeldelsen min. Dere kan slutte å ringe meg nå.