Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... もっと見る
企業が回答しました
Veldig vanskelig å melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av å lokke folk med, men lite velvilje med å hjelpe hvis man vil melde seg ut. Tenk deg ordentlig... もっと見る
企業が回答しました
Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
当該企業による記述

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dette er bare lureri og pengesluking. Anbefales absolutt ikke. Kundeservicen er helt forferdelig og til ingen nytte. Både meg og venninna mi ble lurt til å opprette premium abonnement og får nå gebyrer i hytt og pine selvom jeg har betalt. Styr unna!!

StagePool Norge からの回答
Jeg har egentlig hatt dårlig sist jeg var her men det er ca 4 år siden. Nå er jeg tilbake etter å ha blitt kontaktet og håper å få jobber og castings. :)

StagePool Norge からの回答
Jeg er veldig fornøyd med hvordan StagePool gjør det lett å finne relevante jobber innenfor mitt felt i reklame og tv produksjoner. Jeg setter også pris på at søknadsprosessen er enkel og oversiktlig.
Min StagePool coach som tok kontakt med meg var superhyggelig, informativ og profesjonell.

StagePool Norge からの回答
Exploitation! Not only do they only make a pricey 6-month membership, but you also need 1 month warning to leave (which they don't tell you about), so more like 7 months. All the perks they tell you about are... lies. They sell you a service to find jobs after work hours and provide headshots, counseling, and other services. In 6 months I had two jobs I could attend (that weren't starting at 7 am until 6 pm on a weekday). A terrible experience, and a borderline scam, don't sign up.

StagePool Norge からの回答
Jeg fikk god gjennomgang av CV en. Trodde det var personlig oppfølging, men det var det ikke.

StagePool Norge からの回答
Dyrt og unødvendig. Tar over 3 ganger så mye betalt som konkurrenten, som dessuten har en bedre søkemotor og flere oppdrag. Lite merverdi, har fått mange flere oppdrag fra gratis Facebook-sider enn fra Stagepool. Man tvinges dessuten til å inngå en 6-måneders bindingstid når man melder seg på, noe andre sider ikke driver med. Oppleves som lureri.

StagePool Norge からの回答
Dårligste servicen jeg har vært borti, hadde en telefon samtale hvor de tilbød en rabatt første måned og plutselig var jeg bundet i 6 måneder. Ikke fått en eneste jobb, de gangene jeg ble tilbudt ble det plutselig trekt dagen før.

StagePool Norge からの回答
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge mellom, noe som gir gode muligheter for både erfarne og nybegynnere. Generelt en utmerket plattform for de som ønsker å prøve seg som statister i film og TV-serier, samt et bredt spekter av andre spennende muligheter. Anbefales på det sterkeste for alle som er interessert i denne typen arbeid

StagePool Norge からの回答
Flott å få se hvordan siden/verktøyet virker. Hvor vi skal skrive og legge inn bilder

StagePool Norge からの回答
Veldig bra gjennomgang ifm utfylling av CV og annet. Også svar på konkrete spørsmål. Behagelige Wilhelm (var det det han het?) var både grundig og inspirerende, og veldig klar!

StagePool Norge からの回答
Kun ett jobb tilbud og dette i sterkt kontrast til entusiasmen som ble vist i samtalen FØR avtalen ble underskrevet.
Tar også over to uker før man igjen får et svar som henviser til nettsiden.
Fremstår useriøst og ikke å anbefale.

StagePool Norge からの回答
Lett å finne jobber å søke på og fått oppdrag :) Veldig fornøyd!😀 Veldig oversiktlig og godt utvalg av jobber🥰

StagePool Norge からの回答
Har ikke vært med på noen prosjekt enda. Er nylig innmeldt. Gleder meg til å delta når jeg får sjansen

StagePool Norge からの回答
Forklarte alt jeg trengte og gjorde det komfertabelt å være i møtet ( :

StagePool Norge からの回答
Profft opplegg, jeg får alle tips og hjelp jeg trenger. Og veldig god kundeservice ⭐️⭐️⭐️

StagePool Norge からの回答
Jeg var nervøs for å bli medlem fordi jeg ikke har noen erfaring i det hele tatt. Jeg ble medlem i november og i går var mitt første statist oppdrag. De er så profesjonelle. Jeg er glad jeg testet dette. Det er muligheter for alle. Nå har nervøsiteten lagt seg. Kommer garantert til å ta flere statist oppdrag

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。