Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld pÃ¥ RÞdegÃ¥rdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense Sà åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.
TagtÊkkervej 11, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Bestiller varen den ene dag og nÊste dag står Post Danmark her med den - GOD SERVICE!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Dejligt stort udvalg - isÊr når man har en seng i "skÊve" mål - mange flotte farver.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg havde brug for nogle topmadrasser i et gammelt mål. Efter jeg havde bestilt varerne, blev jeg ringet af en medarbejder, som ville sikre sig, at jeg ikke var kommet til at skrive et forkert mål i bestillingen. Super service.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Overskueligt, hurtig og trovÊrdig betjening.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Professionelt - hurtigt (bestilte sÞndag sidst på dagen og fik varen tirsdag...... det kan vist ikke gÞres bedre) og helt som Þnsket. Plejer altid at kunne finde en lille ting - men ikke denne gang.
Ikke sidste gang jeg benytter Nordfjeld.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Alt gik som forventet - kort leveringstid, selvom jeg bestilte lige op til jul .. fik endda slik og kuglepen med! :-)

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Der var intet i vejen med servicen, men lagnerne er tynde, dvs. for tynde!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg havde bestilt 2 varer fra Nordfjeld. FÞrst kom den ene som jeg hentede i den forretning, der var leveret til. Herefter måtte jeg rykke for den anden og så igen have ulejlighed med at hente den også.
Beskyttelseslagenet sidder ikke godt på min madras og forskubber sig hele tiden. Jeg bliver nok nÞdt til selv at flytte hjÞrneelastikkerne, så de kommer til at fungerer bedre.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
En sÞd herre ringede mig op ifm. en lÊkker dyne, som jeg havde spÞrgsmål til. Vi havde en snak om varen, som jeg efterfÞlgende kÞbte og modtog dagen efter, netop som den flinke herre havde sagt - sjÊldent har jeg oplevet så fin service!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
VÊldig god service, flink personale, der ringede mig op, da jeg havde klumret i bestillingen.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Det hele er bare tip top!!!!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Hurtig og perfekt levering.
Produktet (lagner) er i en super kvalitet.
lille håndskrevet visitkort vedlagt, gjorde oplevelsen endnu bedre.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg bestilte en sort plaid og ringede et par dage efter med et afklarende spÞrgsmål. Manden, der svarede telefonen, kunne med det samme referere til min bestilling "den har jeg lige stået med, - den sorte uldplaid, ikke sandt?". En tilfÊldig netbestilling endte med en oplevelse af en nÊrvÊrende og personlig betjening. Plaiden ankom tidsmÊssigt som lovet og i en fantastisk kvalitet. Både plaid og Nordfjeld kan varmt anbefales!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
På Telefon blev der lovet max. 4 dages levering. Pakken kom på 6. dagen - bare lidt surt, da det var en gave. Men flinke folk og OK-varer.
Allan

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Lynhurtig levering af luksus dyne med moskusdun, som jeg er meget glad for.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg afgav en ordre via hjemmesiden og blev straks ringet op for at blive informeret om afsendelse og om at der ville komme en mindre ventetid på varen. Jeg modtog varen som aftalt. Hurtigt.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg havde bestilt en vare, som ikke var på lager. Blev straks ringet op, og fik et tilbud på en bedre vare, men til samme pris, som den jeg havde bestilt.
Pakken kom hurtigt frem og alt var, som det skulle vÊre. I pakken med sengetÞj lå en lille pose med et par karameller, og et kort med teksten "sov godt" - det var da sÞdt.