www.nordfjeld.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld pÃ¥ RÞdegÃ¥rdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞv... もっず芋る

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ Ã¥bnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

nordfjeld en god oplevelse

nordfjeld giver en meget hurtig betjening og alt har vÊret ok

2014幎7月14日

KÊre Jill

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi er glade for al ros til Nordfjeld og personalet.

Godt

Alt godt og ingen problemer overhovedet

2014幎7月11日

KÊre Lone

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Godt at hÞre at tingene kÞrer problemfrit.

Trang Jensen

Alt fungerede fra fÞrst til sidst

HÞflig betjening. God opfÞlgning på tingene. Hurtig leverence

2014幎7月7日

KÊre Lis

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Selvom det meste foregår elektronisk, så er det godt at hÞre at vores fysiske kontakt også fungerer godt.

Fantastisk service

Kvalitets varer og super service

2014幎6月30日

KÊre Mette

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi er glade for at du kunne bruge varerne med de rigtige mål :)

Trang Jensen

Hurtig, venlig og nÊrvÊrende betjening!

Jeg har kÞbt en Tempur topmadras 7cm. På hjemmesiden står der leveringstid 7-8 uger, hvilket skuffede mig lidt, så da jeg dagen efter bliver ringet op af en medarbejder fra Nordfjeld, som undskyldende meddeler at madrassen ikke er på lager så den fÞrst kan leveres om én uge, bliver jeg lykkelig! Medarbejderen er både venlig, sjov og nÊrvÊrende! En anden medarbejder ringer mig op da de sender madrassen, så jeg har mulighed for at vÊre hjemme til at tage imod og igen oplever jeg samme venlige betjening.
Det har vÊret en fornÞjelse at handle hos Nordfeld og madrassen er FANTASTISK - alle pengene vÊrd!

2014幎6月29日

KÊre Lea

Tusind tusind tak for din anmeldese og tid - Den er en fornÞjelse at lÊse. Vi håber at vi kan byde dig velkommen igen hos Nordfjeld.

Trang Jensen

Personlig betjening og hurtig service.

Jeg bestilte mine varer om morgenen. Et par timer senere blev jeg ringet af en venlig medarbejder da jeg havde glemt at vÊlge pakkeshop. Varerne blev sendt og allerede dagen efter fik jeg min pakke. Så der handler jeg sikkert igen

2014幎6月27日

KÊre Mette

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi prÞver at gÞre alle vores ordre personlige, da vores kunder betyder meget for os. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Nordfjeld.

Imponerende hurtig levering

Upåklagelig ekspedition, imponerende hurtig levering, fuldt tilfredsstillende produkt.

2014幎6月23日

KÊre Jette

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Såfremt vi har ordren på lager, så gÞr vi vores bedste for at få ordren afsted. Vi ved at det glÊder vores kunder meget, når de får hurtig levering.

Fornem betjening

Fint udvalg. Hurtig ekspedition. Alt perfekt

2014幎6月21日

KÊre Jes

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi er superglade for at alt var perfekt.

God betjening

Handler gerne hos Nordfjeld igen. Hurtig og god betjening.

2014幎6月15日

KÊre Lissi

Tusind tak for din tid og anmeldelse. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

FLOT sengetÞj HURTIGT leveret og BILLIGT

Rigtig flot sengetÞj til en overkommelig pris. Hurtig leveret.

2014幎6月10日

KÊre Joan

Tusind tak for din anmeldelse og tid. På lagervarer gÞr vi alt hvad vi kan for at sende varen hurtigst muligt. Det har stor betydning for vores kunder.

Helt klart et 12-tal

Tjaaaa, hvad skal jeg skrive alt gik jo efter planen.

2014幎6月9日

KÊre Evan

Tusind tak for din anmeldelse og din tid. Vi håber at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang.

Godt

hurtig og god service

2014幎6月8日

KÊre Betina

Tak for din anmeldelse og tid. Vi håber at vi kan gÞre tingene bedre nÊste gang, så vi også kan få den 5. stjerne med.

Trang Jensen

Super hurtigt og god service👍

Hurtigt levering, god service og gode priser

2014幎6月1日

KÊre Elisabeth

Tusind tak for din tid og anmeldelse. Hvor er vi altså glade for at lÊse, at vi gÞr tingene godt.

Positiv oplevelse

Det var let at finde det produkt jeg sÞgte via hjemmesiden - hurtig levering af produktet, som levede fuldt op til forventningerne.

2014幎5月29日

KÊre Hanne

Tusind tak for din tid og anmeldelse. Vi er glade for at vores hjemmeside er nem og at vores produkter lever op til forventningerne.

Godt sted at handle

Hurtig ekspedition og levering.

2014幎5月26日

KÊre Knud

Tusind tak for din tid og din anmeldelse. Vi er glade for at blive bekrÊftet, at vi gÞr vores ting godt.

Meget tilfreds kunde

Havde flere kontakter med firmaet pga en fejl ved varen. Fik en superfin behandling og lÞst problemerne til vores fulde tilfredshed.

2014幎5月25日

KÊre Kurt

Tusind tak for din tid og din meget flotte anmeldelse selvom der var en reklamation på varen. Vi håber at kunne byde Jer velkommen hos Nordfjeld igen.

Trang Jensen

Super venlig og hurtig betjening

Et meget meget bredt udvalg og hurtig ekspedition, men besvÊr med at betale med kort,

2014幎5月24日

KÊre Kirsten

Tusind tak fordi du ville bruge din tid og give os en god anmeldelse. Vi beklager at der var problemer med betalingen, men håber at det snart bliver lÞst.

Servicemindede

Jeg bestilte hos Nordfjeld over nettet, og kontaktede dem nÊste dag med et spÞrgsmål til bestillingen. Meget professionelt svar og super service mht. afsendelse af mine varer.

2014幎5月18日

KÊre Lotte

Tusind tak for din anmeldelse og tid. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen hos Nordfjeld.

Trang Jensen

God service og hyggeligt med den lille hilsen

Kan fint anbefale dem:-)

2014幎5月6日

KÊre Anne

Tusind tak for din tid og din anbefaling. Vi håber at kunne byde dig velkommen hos Nordfjeld igen.