www.nordfjeld.dk レビュヌ 448

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... もっず芋る

䌁業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ Ã¥bnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

448件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Kvalitetsseng

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nordfjeld. Jeg kÞbte en seng, og kvaliteten har levet fuldt ud op til mine forventninger. Sengen er utrolig komfortabel, giver god stÞtte og har gjort en mÊrkbar forskel for min sÞvn.
Derudover var kundeservicen i top. Jeg fÞlte mig godt vejledt, af personalet. Jeg vil varmt anbefale Nordfjeld til andre, der er på udkig efter en kvalitetseng og en god kÞbsoplevelse.

2026幎6月1日

DÃ¥rlig kvalitet topmadras

Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores sÞvnkvalitet.

Nordfjeld sendte folk ud, som bekrÊftede problemet og tog billeder, men leverandÞren har efterfÞlgende afvist at gÞre noget ved sagen.

Det er uacceptabelt, at man står tilbage med en defekt vare uden lÞsning i denne prisklasse. Vi overvejer at tage sagen videre til ForbrugerklagenÊvnet.

Vi kan derfor ikke anbefale at kÞbe topmadrasser hos Nordfjeld.

2026幎3月1日

KÊre Helene

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at I ikke har fået den oplevelse, I havde håbet på.

I forbindelse med jeres henvendelse har vi haft vores egne montÞrer ude for at besigtige topmadrassen. Ved denne gennemgang blev der ikke konstateret nogen produktionsfejl eller defekt på selve topmadrassen.

Det, der i stedet gÞr sig gÊldende, er at topmadrassen er anvendt pÃ¥ en Êldre seng. En topmadras er designet til at tilfÞje et ekstra komfortlag, men den kan ikke Êndre pÃ¥ de grundlÊggende egenskaber i sengen – sÃ¥som fasthed, stÞtte og eventuelle ujÊvnheder i madrassen nedenunder. Derfor vil man i nogle tilfÊlde stadig kunne opleve, at sengen fÞles ujÊvn, hvis basen ikke lÊngere yder optimal stÞtte.

Vi har også vÊret i dialog med jer omkring dette både fÞr og efter kÞbet, og forsÞgt at rådgive ud fra de forudsÊtninger, der var.

NÃ¥r det er sagt, forstÃ¥r vi naturligvis jeres frustration – isÊr nÃ¥r forventningerne ikke bliver indfriet. Det tager vi altid alvorligt. Derfor vil vi meget gerne fortsat hjÊlpe jer med at finde en lÞsning, som I kan blive tilfredse med.

I er meget velkomne til at kontakte os direkte igen, så vi sammen kan se på mulighederne.

Super rådgivning

Vi kÞbte i august 2025 en Tempur kingsize hos Nordfjeld i Odense.

Super behagelig og professionel rådgivning fra vi fÞrste gang besÞgte butikken, og frem til vi besluttede os for at kÞbe.

Ingen pres fra sÊlgerens side. Vi fÞlte os set og hÞrt som kunder, og blev rådgivet i forhold til valget. Fik forhandlet en super pris som vi er yderst tilfreds med.

Montering og levering var som aftalt i oktober måned, og forlÞb gnidningsfrit.

Bedst af alt - vi har kÞbt en seng som vi sover fantastisk i, og har gjorde det fra den fÞrste nat.

Tak for en god handel.

2026幎2月10日

UtilstrÊkkelig seng

Jeg kÞbte en seng hos Nordfjeld og mÃ¥ understrege at mine 2 stjerner IKKE handler om service og vejledning i butikken, de ansatte var SÅ sÞde.

Jeg fandt desvÊrre ud af at mine madrasser var for hårde. De kunne ikke byttes eller returneres, så jeg måtte kÞbe 2 nye madrasser og har nu 2 madrasser stående pakket ind i stuen, jeg ikke kan komme af med (det er ikke jeres skyld jeg ikke kan sÊlge dem, men det er stadig frustrerende)
Jeg har, siden jeg kÞbte sengen, haft enormt ondt i ryggen, endda også ved skift til nye madrasser. Men jeg har opgivet at kunne gÞre med ved det, andet end at skulle forsÞge at sÊlge min seng og kÞbe en helt ny et andet sted, så som det er nu, lever jeg bare med det.

Jeg ville Þnske at i havde en prÞveperiode eller nogle lidt mere bredt favnene bytte/retur regler. Som et sengefirma der ved, hvor lÊnge det kan tage at vÊnne sig til en ny seng, synes jeg det er nogle meget Êrgerlige regler i har. Og at det skal vÊre sÊrlige mÊrker eller stÞrrelser, fÞr at man har x antal dages retur og bytte.

Jeg har desvÊrre sovet dårligt og haft ondt i ryggen siden foråret, hvor jeg kÞbte denne seng, og det Êrger mig at jeg nu ikke kan se mig ud af, at skulle finde en lÞsning.

Tak til jeres sÞde ansatte for at vÊre imÞdekommende og rare ved alle kontakter. Men jeg må desvÊrre indrÞmme at nÊste gang jeg skal kÞbe en seng, bliver det ikke hos Nordfjeld.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

Super fed oplevelse ved mit senge kÞb

Super fed oplevelse ved mit senge kÞb. Yderst kompetent sÊlger, som lod mig hoppe rundt i alle sengene og lyttede til mine behov. Har fået den bedste seng med tilbehÞr- sover som en baby. Så bedste anbefaling herfra - og et sted jeg kommer igen.

2025幎9月10日

Hej Alexandra.

Tusinde tak for den flotte ros.
Vi byder dig gerne velkommen en anden gang.
Christian

Jeg har lige kÞbt super lÊkre dyner og

Jeg har lige kÞbt super lÊkre dyner og hovedpuder i Nordfjeld, og sikken en god og meget venlig service de gav. Personalet har en stor faglig viden pÃ¥ de produkter de sÊlger i butikken. Overvejer snart at kÞbe ny seng, sÃ¥ det bliver helt sikkert i Nordfjeld jeg handler igen. Tak for en god oplevelse i butikken🀩🀩🀩🀩🀩🀩. Vh. Nanne

2025幎9月12日

Hej Nanne.

Tusinde tak for de 5 stjerner.
Vi er meget stolte over de flotte ord.
Du skal vÊre meget velkommen, når der skal handles en ny seng.

Kan anbefales

Super god oplevelse med Nordfjeld. En rigtig flot butik og rigtig imÞdekommende personale.
Har fået en rigtig god seng gennem Nordfjeld, og har aldrig sovet bedre end jeg gÞr nu.
Jeg varmt anbefales!

2025幎9月13日

Hej Niclas.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Sov godt i din nye seng.
Vh.

UtilstrÊkkelig og uansvarlig rådgivning

Min farbror og tante, begge over 80 år, kÞbte for cirka et år siden en seng hos Nordfjeld. De opsÞgte butikken for at få professionel rådgivning og blev anbefalet at kÞbe en seng på 140 cm.

Det har imidlertid vist sig, at denne stÞrrelse pÃ¥ ingen mÃ¥de har fungeret for to Êldre mennesker. De har i mere end et Ã¥r haft store problemer med sÞvnkomforten. Butikkens eneste lÞsning har vÊret at sÊlge yderligere madrasser til sengen, hvilket blot har gjort et i forvejen dyrt kÞb endnu dyrere – uden at lÞse problemet.

Det skal understreges, at sengen ikke er af dårlig kvalitet, men rådgivningen har efter min vurdering vÊret helt utilstrÊkkelig og uansvarlig. To Êldre kunder burde aldrig have vÊret anbefalet en så smal seng som lÞsning.

Situationen er endt med, at min farbror og tante har måtte give sengen videre til mig og i stedet kÞbe en helt ny seng hos et andet firma.

Jeg deler denne oplevelse, da jeg finder det vigtigt at påpege, at problemet ikke ligger i produktet, men i den rådgivning, der blev givet, og de ekstra omkostninger det har påfÞrt to Êldre mennesker, som i god tro fulgte butikkens anbefaling.

2025幎9月12日

Hej Christina.
Vi er mildest talt mållÞs, over at din farbror og tante, har kunne fordreje en historie, således at du mener at det er uansvarlig rådgivning.

Din farbror og tante var selv meget opsat på at det SKULLE vÊre en seng på 140x200, da det var det de havde i forvejen, og sengen måtte på ingen måde blive stÞrre.
Vi har anbefalet dem at kÞbe 2 stk madrasser i 70x200, således at de fik hver deres madras.
Dette var de på ingen måde interesseret i da, det kostede en anelse mere at få 2 madrasser.
Vi har hele tiden orienteret dem om at det ikke var hensigtsmÊssigt med een stor madras.
Vi er derfor meget forundret over denne anmeldelse, da det på ingen måde er det der er foregået.

Bedste service og rådgivning

Bedste service og rådgivning.
Ved kompetent rådgivning fandt vi dobbelt sengen, som både jeg og hustruen lå perfekt i, med forskellig hårdhed til os hver isÊr.
Vi endte med at kÞbe senge til vores bÞrn også og fik en rigtig god pris.
Tilmed bliver sengene leveret og sat op.
NÊste gang vi skal have seng, så bliver det helt sikker her igen.

2025幎9月8日

Hej Jens.

Tusinde tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at vi har kunne levere senge til hele familien.

Christian

Professionel og rar service med

Professionel og rar service med kvaliteten i top!

Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle hverdag.
Igennem hele salgs processen var sÊlgeren med og gav input til hvordan man kan vÊlge om det skal vÊre hård eller blÞd madres.

Vil klart anbefale dem!

2025幎5月20日

Hej Nickolai.
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi håber du sover fantastisk i din nye seng.

Christian

God service og hÞj kvalitet

I butikken blev jeg mÞdt af en venlig og hjÊlpsom medarbejder som tog sig tid til at lytte til mine behov og guidede mig igennem de forskellige muligheder og Þnskede at sikre, at jeg fik den helt rigtige lÞsning. Kvaliteten er i top, og jeg kan allerede mÊrke en kÊmpe forskel på min nattesÞvn.

Jeg kan varmt anbefale Nordfjeld til alle, der Þnsker både god service, hÞj kvalitet og en seng efter ens behov.

2025幎9月6日

Hej Mathilde.

Vi er glade for at du sover rigtigt godt.
Christian

En fantastisk rådgivning om nye dyner

En fantastisk rådgivning om nye dyner og hovedpuder, som vi er super glade for i familien. Som altid en dejlig og behagelig oplevelse, og super kundeservice. Vi vender tilbage hver gang.

2025幎9月8日

Hej Hanne.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi håber i sover godt i jeres nye dyner og puder.

Christian.
Nordfjeld

HÞj kvalitet og fantastisk service

Jeg kan varmt anbefale Nordfjeld, hvis du er på udkig efter en seng i hÞj kvalitet. Vi har vÊret utrolig tilfredse med vores kÞb, og servicen levede fuldt ud op til forventningerne.

2025幎7月14日

Hej Freja.
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at hÞre at vores service bliver vÊrdsat.

Nordfjeld

Tak for fantastisk hjÊlp og service

Tak for fantastisk hjÊlp og service. Jeg var forbi Nordfjeld for at få hjÊlp til en ny seng, som jeg iÞvrigt ikke har nogen viden om. Jeg blev mÞdt af Laura, som fandt et udvalg af senge og kunne vejlede. Vi fandt frem til drÞmmesengen, som heldigvis kunne bestilles i den Þnskede farve. Den lever absolut op til mine forventninger og sådan en god service ser man sjÊldent!

2025幎7月31日

www.nordfjeld.dk からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, og de 5 stjerner.
HÃ¥ber at i sover godt i jeres nye seng.

Christian

Tusind tak for en super god vejledning

Tusind tak for en super god vejledning og fantastisk service.
Jeg elsker at handle hos jer, og er virkelig glad for jeres ekspertise og indgående kendskab til jeres produkter.
TAK

2025幎7月9日

Hej Marianne.

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Hvor er vi glade for at vores ekspertise bliver vÊrdsat.

Nordfjeld.

Ubehagelig butikschef

Jeg har kÞbt to topmadras ser i Odense, og har i den forbindelse vÊret i kontakt med butikken nogle gange.
1. gang: Da jeg kom for at handle, havde jeg en god oplevelse med Martin, der var flink og rar.
2. gang: Da jeg skrev og Êndrede min ordre fra én stor til to enkelte madrasser. alt var fint.
3. 4. og 5. gang: Hvor folk fra butikken ringede for at fortÊlle mig, hvornår jeg kunne forvente, at madrasserne ville vÊre i butikken (ikke lige helt styr på, hvem der ringer til kunden).
6. gang: De ringer og fortÊller, at den nu er i butikken.
7. gang: Jeg henter madrasserne og en venlig ansat hjÊlper med at bÊre dem ud i bilen. PÊnt af hende.
8. Jeg ringer da jeg har sovet på den ene madras halvanden nat, da de smerter jeg har haft ved at ligge i min gamle seng er vendt tilbage omgående efter at have sovet på madrassen. Den er den tidligere hjÊlpsomme kvinde, der tager telefonen, og hun er overhovedet ikke interesseret i at lytte/hÞre min fortÊlling. Hun begynder nÊrmest omgående at afbryde mig og fortÊlle mig, at det tager tid at vÊnne sig til en ny madras og, at det ikke kan skyldes topmadras den, da "der ikke er noget komfort i den". Jeg spÞrger efter lidt tid med gentagelser af dette efter, hvornår Martin som jeg kÞbte sengen af, er tilbage. Dette får kvinden til at tilbyde mig at tale med hendes chef, hvilket jeg siger ja til.
Der er lidt ventetid, hvor telefonen er mutet, og herefter kommer butikschefen i rÞret. Det er meget tydeligt for mig, at kvinden lige har brugt mellemtiden påser informere butikschefen om sagen, for jeg når dårligt at begynde at snakke fÞr han også afbryder og giver mig samme remse om at vÊnne sig til noget nyt. Da jeg bliver lidt skarp i tonfn lukkes det mig at få fortalt, at jeg kun har ligget halvanden nat på den ene madras, og at den anden kun er pakket ud, men overhovedet ikke er brugt. Vi får her en snak, hvor jeg fortÊller, at jeg fÞr har oplevet at have returret i 30 dage på en topmadras. Her fortÊller butikschefenmig, at det har man ikke mere nogen steder, og at det blev yderligere skÊrpet under corona (det lÞd Êrlig talt, som noget han lige fandt på). Da jeg spÞrger til muligheden for at returnere den, der ikke er ligget på overhovedet fortÊller butikschefen, at hvis en madras overhovedet er pakket ud, så tager de dem ikke retur. Og igen må jeg sige, at det lyder som noget, han selv har opfundet.
På den seddel, der fÞlger med madrassen står fÞlgende under punktet om returret: "Ved returnering af en vare hÊfter kÞber for eventuel forringelse af varens vÊrdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nÞdvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prÞve varen på samme måde, som hvis du prÞvede den i en fysisk butik. Hvis varen udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af kÞbet kun får en del eller intet af kÞbsbelÞbet retur afhÊngigt af varens handelsmÊssige vÊrdi. For at modtage hele kÞbsbelÞbet retur må du altså gÞre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprÞve varen men ikke tage den egentlig i brug".

Da jeg vågnende på nat nr. 2 med smerter, skyndte jeg mig at lÊgge madrassen vÊk og krydsede fingre for, aui det ikke ville tÊlle mere end hvis jeg havde vÊltet forbi butikken nogle gange og prÞve madrasser. Men når butikschefen så samtidig insisterer på, at man skal give det noget tid at vÊnne sig til den, så er det jo svÊrt kun "at prÞve den som i butikken".
Ang. min anden madras, som KUN er pakket ud og på ingen måde "prÞvet som i butikken", ja der går butikschefen så imod Nordfjelds egne forretningsregler og bilder mig ind, at jeg ikke har ret til at returnere den, bare fordi, den er pakket ud.

Én gang Nordfjeld ... og så aldrig mere...

2025幎11月6日

KÊre Mette.
Tak for din anmeldelse, omend vi har en noget anden opfattelse af vores samtale i går.
Vi beklager at du ikke kan bruge de topmadrasser du har bestilt hos os.
Varer der er bestillingsvarer, og er pakket ud og taget i brug, kan vi ikke tage retur, da de ikke kan sÊlges til anden side.
Vi er uforstående over din udlÊgning af sagen, da det på ingen måde er foregået som du beskriver.
Vi håber trods alt at du bliver glad for topmadrasserne.

Den "ubehagelige" butikschef.

Så fik vi vores nye Jensen seng det er bare en drÞm og sove i mange tak for den gode service vi fik til at vÊlge seng i er bare så dygtige og profesonel

2025幎3月17日

KÊre JÞrgen.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Vi vÊrdsÊtter meget at vores kunder synes vi har gjort et godt stykke arbejde..
Vh.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。