Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld pÃ¥ RÞdegÃ¥rdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense Sà åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.
TagtÊkkervej 11, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hos Nordfjeld bestilte jeg varer, som jeg ikke kunne få i fysiske butikker i mit område. Varerne var heller ikke på lager hos Nordfjeld, som ringede mig op og informerede mig om, hvornår jeg kunne forvente det bestilte. Jeg var glad for, at de ringede og informerede mig. Der gik kun en uge, fÞr jeg fik varerne, og jeg er meget tilfreds.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Super god service. De havde ikke den varer jeg bestilte, så fik tilbudt en anden varer som var noget dyre og bedre kvalitet. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Et godt udvalg. DÊkkende beskrivelse af varen. Hurtig levering.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Da vi både min kÊreste og jeg lider af dårlig ryg ville vi forkÊle os selv med nogle nye ordentlige senge og besluttede os for at kigge i flere forskellige butikker og må sige at den vejledning og service vi fik i nordfjeld er uden sammenligning. Selv efter et års stod motoren af i den seng så vi ringede og forklarede situationen og uden videre kom der en montÞr og monterede en ny motor et par dage senere. Super super tilfreds.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Manglede tilbagemelding vedr. Afsendelses tidspunkt.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Har en seng, der er lidt stÞrre end standardmål. Det kan vÊre svÊrt at finde lagener, der passer til. Hos Nordfjeld bestilte jeg to strÊklagener. Jeg blev ringet op og informeret om, at de ikke var på lageret, men ville få dem hjem inden for en uge. Fin service og betjening. Vil helt klart bruge Nordfjeld igen.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Det var trygt og let at handle via hjemmesiden. Hurtig levering.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
en rigtig god oplevelse. jeg ringede fÞrst og fik super service.
Jeg kÞbte efterfÞlgende kuvertlagner, modtog dagen efter og det er de skÞnneste lagner og den fineste kvalitet.
Prisen matcher kvalitet.... jeg vil fremover kÞbe mine lagner hos Nordfjeld.
Forårshilsner fra Salling.
Bestilte madrads i umagemål, kom hurtigt efter ca 2 uger.
Super vejledning ,sÞd og venlig tlf. Betjening ðð»ðð»ðð»ð£hurtig levering efter aftaleððð»
Jeg har fået en fÞrste klasses behandling og vil til en hver tid anbefale at handle hos Nordfjeld.
Jeg havde lavet en fejl men da jeg ringede blev alt klaret med smil i stemmen og ingen beklagelse. Det de lovede blev holdt.
Varerne tilfredsstillende, men kunne have Þnsket hurtigere levering.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã