Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld pÃ¥ RÞdegÃ¥rdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense Sà åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.
TagtÊkkervej 11, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Skulle bruge en ny topmadras, og fik rigtig god og kompetent vejledning hos Nordfjeld. Efter en kort tilvÊnning af min nye topmadras kan jeg nÊrmest ikke undvÊre den.
Kan varmt anbefale alle som står og skal bruge ny seng eller andet til sovevÊrelset at handle hos Nordfjeld.
Fantastisk service!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg har for nylig kÞbt en seng hos nordfjeld, og er ovenud tilfreds med både sengen, kvaliteten og den gode service jeg modtog i butikken! Hos nordfjeld kan man virkelig mÊrke de mange års erfaringer og ekspertise, og jeg kan kun anbefale deres service til alle der kigger efter ny seng.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på RÞdegårdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞvningen, som foregik i en hyggelig og kompetent atmosfÊre. SÊlgeren har en enorm viden om produkterne og forstår at forklare os i et sprog, vi forstår. Efter denne oplevelse var det unÞdvendigt at besÞge andre butikker. En varm anbefaling herfra.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Efter besÞg og vejledning i butikken i Odense gik vi hjem og bestilte madrasser på hjemmesiden. Leveringstiden var lidt lang, men mandens ryg er glad for den nye dunlopillomadras.
Vi skulle kÞbe en Dunlopillo madras til konen.
Fik en virkelig god oplevelse ud af det med meget, meget god vejledning undervejs.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Super god service. De leverede hvad ingen andre i Europa trods varen figurerede på deres hjemmeside.
Det drejer sig om 2 sÊt Bruno Banani sengesÊt og Nordfjelds support kunne som eneste oplyse at fabrikken brÊndte ned sidste Ã¥r men at nordfjeld kunne levere lige prÊcis det Þnskede sÊt i den korrekte lÊngde - heldigt da det var de sidste sÊt og nu er det slut med sengetÞj fra BB ð«
Ydermere leverede Nordfjeld på under 24 timer gratis - 1 Time efter bestilling fik jeg mail om at ordren var pakket - wauw.
10 stjerner for den meget personlige og engagerede service fra kompetent personale
1000 tak fra Vejle

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Super gode dyner, fin service.
Vi har gennem mange år brugt dyner fra Nordfjeld og har altid vÊret fuldt ud tilfredse. Det er vigtigt for os, at kÞbe dansk producerede dyner
Fin telefonisk support og vejledning omkring produkt og hurtig afsendelse
De sÞgte varer var på lager , blev hurtigt afsendt og prisen var fornuftig
UdmÊrket kvalitet til prisen - og god kundebetjening/kontakt!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Den bedste kvalitet af seng, super betjening og hurtig levering.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Hurtig levering. Kvalitet som det plejer - så vender klart tilbage igen.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Efter et besÞg i butikken, hvor jeg blev instrueret i hvad for en seng jeg skulle kÞbe af de meget imÞdekommende og smilende medarbejder. Kan jeg ikke sige andet end, at jeg er yderst tilfreds med mit kÞb af en Jensen Elevation seng. Produktet falde i god smag derhjemme og udseendet på den er dejlig afdÊmpet og passer perfekt! Der var intet arbejde i det for mig, de klarede alt for mig, levering og opsÊtning af sengen. Behagelig og fantastisk service, vil klart anbefale andre, at handle med Nordfjeld.
KÞbte en topmadras ved Nordfjeld.. Virkelig god service. og helt fantastisk topmadras. Jeg har aldrig sovet bedre. Meget glad for den professionelle vejledning jeg fik.. Kommer helt sikkert igen.
Jeg har kun gode ting at sige om Nordfjeld. Jeg har selv for nyligt investeret i en Dunlopillo Natura Box. Servicen er helt i top og jeg blev hurtigt vejledt til den rigtige seng. Derefter var det kun et spÞrgsmål om 3 ugers tid fÞr at de sÞde montÞrer fra Nordfjeld stod foran min dÞr, med den skÞnneste energi og effektivitet. Jeg har nu haft min seng i lige omkring 2 måneder og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds.
Jeg ville klart anbefale alle at sÞge til Nordfjeld for at kÞbe seng/tilbehÞr. Jeg ved i hvert fald, at det er her jeg handler fremadrettet.
Tusinde tak for en god behandling!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Min mand og jeg var på jagt efter en dyne til vores yngste sÞn, og havde gennem venner fået anbefalet at handle hos Nordfjeld - og jeg må sige, at vi ikke blev skuffede!
Vi fÞlte os rigtig godt vejledt, og udover en super service, syntes vi også, at det var et hit, at vi blev tilbudt en dejlig kop kaffe, imens vores gave blev pakket smukt ind.
Det er helt sikkert, at vi vender tilbage en anden god gang!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Vi kÞbte en Jensen seng til 20.000 kr, noget af det dyreste vi har kÞbt. Vi brugte derfor lang tid på at prÞve senge i butikken. Vi blev vejledet af en sÊlger der virkelig skulle sÊlge og der var fart på.
Vi fik beskeden at vores nye seng ville komme i uge 1/2 og da vi var nÃ¥et til fredag i uge 2 ringe vi og hÞrte om vores seng var pÃ¥ vej. Den var sÃ¥ lige netop ankommet til lageret og kunne komme samme dag. Heldigt! Sengen kom og for pokker hvor var den hÃ¥rd. Vi kunne ikke ligge i den og kontaktede derfor Nordfjeld i Odense igen. Her blev vi mÞdt af meget modstand, med kommentar som âdet tager tid at vende sig til en ny sengâ og âdet er den i har kÞbtâ. Vi holdt fast i at den seng vi havde ligget i, i butikken ikke var den der var blevet leveret. Vi tog ud i butikken og her blev vi fortalt at madrasserne har farvekoder og sÊlgeren tjekkede derfor farverne pÃ¥ de senge der stod i butikken. Han kunne ikke oplyst om de senge i butikken var ekstra fast, fast eller medium ud fra farvekoderen og derfor heller ikke fortÊlle hvad vi havde fÃ¥et leveret. Vi kÞrte hjem og tjekkede og konstaterede at vores senge havde andre farvekoder end dem i butikken. Efter mere debat om dette, fandt Nordfjeld ud af at vi havde fÃ¥et leveret en forkert seng. SÃ¥ ventede vi igen mange uger pÃ¥ en ny madras. Uden nogen form for kompensation. Den nye madras er sÃ¥ landet og vi kan desvÊrre konstatere at den er hÃ¥rd og hÃ¥rde end de senge vi prÞvede i butikken. Vi har prÞvet at komme i dialog med butikken om dette, men har fÃ¥et beskeden at vi mod betaling kan bestille ny madras. SÃ¥ nu ligger vi dÃ¥rligt for 20.000 kr.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã