Vi kÞbte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede bÃ¥de komforten og vores sÞvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at fÃ¥ levering og opsÊtning passet ind i mit hjems travle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle kÞbe vores 'fÞrste' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld pÃ¥ RÞdegÃ¥rdsvej i Odense. Det var kun nÞdvendigt at prÞve 2 senge, fÞrend vi fandt frem til den rigtige, som vi kÞbte. Der var god tid til afprÞv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense Sà åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetÞj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lÊkkert udvalg i lamper og tilbehÞr til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres nÊste kÞb til hjemmet.
TagtÊkkervej 11, 5230, Odense M, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Der var en lille smule ventetid pga. bestilling lige fÞr jul. Jeg blev hele tiden holdt orienteret om, at min ordre var under behandling. Allerbedst: Fragtfri forsendelse!!!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Varerne kunne hentes dagen efter på posthuset.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg har kun gode erfaringer med at handle på nettet med Nordfjell

www.nordfjeld.dk ããã®åç
God gammeldags butiksservice på nettet. Det bliver da ikke meget bedre. Hurtig levering, fremragende service når der er brug for dét, og altid et smil i telefonen. Små finurlige overraskelser gÞr at man altid bliver glad når man handler hos Nordfjeld :-)

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Alle mine spÞrgsmål blev besvaret sagligt, fagligt og fremfor alt venligt. Super service hele vejen. Og lynhurtig levering. Alt i alt en suverÊn oplevelse!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Nice people on the phone and at delivery. A bit long lead time but not unusual in this business.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Hurtig levering - dejlige produkter - og super service.
Min betillling var ikke på lager, jeg blev kontaktet telefonisk og tilbudt et bedre produkt til samme pris. Dejligt!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Har lÊnge ledt efter pink farvede lagener i god kvalitet. Men desvÊrre viste det sig at de var cerise og ikke pink. Kvaliteten ser umiddelbart god ud.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
De har de produkter som andre ikke har f.eks lagner til en 80 cm madras som vores og i en god kvalitet og så rådgiver de i forhold til det behov man har, også når man har valgt forkert og skal bytte.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
God og hurtig ekspedition af et mega godt produkt

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg har bestilt en specialpude og fik god vejledning til, hvordan puden skulle vÊre. På trods af at puden skulle laves specielt til mig, kom den meget hurtigt efter bestillingen. Endvidere har jeg undersÞgt priser og i forhold til hvor god en kvalitet produktet har, så er det billigt.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Handelen fungerede perfekt. Varerne kom to dage efter bestilling og alt var tip top, også varernes kvalitet.

www.nordfjeld.dk ããã®åç
man får en god service, modtager sine vare i lÞber af en lille uge...og så er der en lille sÞd hilsen med i pakken:))

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Rigtig gode til at fÞlge op ved Êndringer etc. Der er ligesom en grund til jeg bliver ved med at handle der... It works!

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Rigtigt lÊkre lagner jeg har modtaget, nemt og hurtigt... Handler der gerne igen

www.nordfjeld.dk ããã®åç
Jeg bestilte - og fik varen uden forsinkelser.