Det var sÃ¥ lang levering og veldig dÃ¥rlig kommunikasjon. Hadde vÊrt null stress Ã¥ vente om det ble opplyst fra start, og fulgt opp underveis. Sparkesykkelen er veldig bra heldigvis, og hadde fÃ¥tt full... ãã£ãšèŠã
Rask levering kjÞpte kontant. Fikk varen levert godt innenfor tidsfrist. Ser flere skriver negative saker det nÃ¥ vÊre brukerfeil fra kunden sin side, for maken til service burte flere nett firma... ãã£ãšèŠã
Super service og rask respons pÃ¥ e-post. Hvis det er noe som kan bli bedre er det responstiden pÃ¥ telefon, og at de fÃ¥r orden pÃ¥ valget om at de kan ringe deg tilbake. Hver gang man prÞver Ã¥ velge rin... ãã£ãšèŠã
Det har ikke vÊrt noen god opplevelse. Jeg fikk pakken levert til pakkeautomat. - Jeg er 70 Ã¥r gammel, data har jeg brukt i alle Ã¥r, men data pÃ¥ mobil er jeg ikke god pÃ¥. Dette skyldes b... ãã£ãšèŠã
Nordic LED ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic LED ble etablert i 2014 og har siden oppstarten fått et stort kundenettverk og leverer nå belysning og elmateriell over hele landet.
For oss er du som kunde vår viktigste samarbeidspartner, og vårt mål er at du altid ska bli fornÞyd.
Belysning til alle formål
Vi har et bredt sortiment av belysning for alle typer bransjer - fra små til store, fra bolig til industri. Produkter og lÞsninger som lever opp til de krav du stiller til kvalitet, design og montasje vennlighet.
Nordic LED har kompetansen, lÞsningene og logistikken som gjÞr prosjektering og leveranser enkelt for dine belysningsprosjekter.Ta kontakt med oss på Kundeservice hvis du trenger bistand med ditt prosjekt. Så får du profesionell hjelp av vår kundeservice :)
Pickup point på Ole Deviks vei 16B og Fri frakt over 2999Kr.
Ole Deviks Vei 16B, 0666, OSLO, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@nordic-led.no
- www.nordic-led.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 14ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hei did order with nr #199765 theâŠ
Hei did order with nr #199765 the pakkage was not delivered did direct mail at your mail adres and did try to call at least 5 times. Non of it get answered!
Have no info when I get the part I did order! Real bad service in general. Did ask to call back no answer how can this happen
Lang ventetid og null kommunikasjon
Det var så lang levering og veldig dårlig kommunikasjon. Hadde vÊrt null stress å vente om det ble opplyst fra start, og fulgt opp underveis. Sparkesykkelen er veldig bra heldigvis, og hadde fått full pott alene.
Ok nettbutikk for deg med god tid
Gode priser! Funker ok dersom man kan vente 3-4 uker på at de klargjÞr leveringen. Kan vÊre tilfeldig, men han vÊrt mye heldigere med konkurrentene deres.
I ordered a LED light the 18th of July
I ordered a LED light the 18th of July, it's the 11th of August now and the LED light still hasn't been delivered. It says on the website that it should arrive between 1-3 days, which is fine. But to wait almost a month for a LED light? With no update between?
Rask levering kjÞpte kontant.
Rask levering kjÞpte kontant.
Fikk varen levert godt innenfor tidsfrist.
Ser flere skriver negative saker det nå vÊre brukerfeil fra kunden sin side, for maken til service burte flere nett firma ha hatt.
Ikke ofte en kommer over et nett firma som er så seriÞst og raske til utlevering.
KjÞpte kraftstasjonen F2400 som fungere topp.
Anbefaler alle Ã¥ bruke ð
Meget useriÞs bedrift
Meget useriÞs bedrift.
FÞrste ordre. Manglet varer. Etter sendt etter eg tok kontakt
Andre ordre. manglet varer. Kom 5mnd seinare
Tredje ordre. LagerfÞrte varer ikkje lager fÞrt alikevel. Venter 1mnd
Fjerde ordre. Mottar 4000k led strips istedenfor 3000k. Samt 12v strÞmforsyning istedenfor 24v
Femte ordre. Den tok kaka. Mildt sagt
Bestilte ein liten ordre der alt var på lager.. samme dagen fikk eg epost om at lampe ikke var på lager. Vi blei så enige om ei erstatnings lampe.
Ukene går men ingen oppdateringer. Etter noen veker så må eg bestille varene andre plasser. PrÞver og ringe dem men etter å ha ringt flere gonger i ukedager i 3 veker så gir eg opp. Men etter nesten 3! Mnd blir bestilling sendt. Og så pakker eg den opp. Joda dem har selvfÞlgelig klart og sende med heilt feil lampe.
Mest useriÞse firmaet eg har vert borti.
Unngå dem!
Rask til Ã¥ sende pakker og nyttigeâŠ
Rask til å sende pakker og nyttige produkter.
God nettside og rask leveranse.
Rask levering og godt produkt
Bruk Klarna, aldri betal ved bestilling
Ikke finn på å bestill uten å bruke Klarna eller lignende. Det manglet flere varer i forsendelsen og vi kom ingen vei med kundeservice (de ignorerte oss helt til betalingen ble satt på pause av Klarna) fÞr vi sa «nå er vi ferdig med denne dialogen, Klarna tar resten». Vi ble beskyldt for å lyve og de forsÞkte tydelig å vri seg unna. Da vi etter flere uker mottok pakken som skulle inneholde de resterende varene ble det likevel feil, men vi orket ikke bruke mer energi på det.
HåplÞs lang leveringstid
HåplÞs lang leveringstid. Jeg har bestilt herfra flere ganger nå de siste månedene, men valgt å avbestille fordi ordren ikke har blitt sendt innen en uke. Og ja alle varene har stått på nettsiden at er på fjernlager og kan sendes innen 24t.
Heldigvis for angrefristen. Selv om rabattene/tilbudene er gode, er det dessverre for dårlig leveringstid.
Og når jeg ringer Kundeservice er det alltid uansett dag eller tid på dÞgnet «veldig mange som ringer oss akkurat nå». Tilbakering-funksjonen fungerer heller ikke. Etter 3-4 forsÞk med den gav jeg opp.
Jeg måtte purre etter 4 uker
Jeg måtte purre etter 4 uker, men da gikk det kjapt og produktet var som forventet.
Only 4 stars because the item was out of stock and not clearly marked as such on the website when ordered it.
Customer service the best that I have experienced.
Once the item arrived, the delivery was super fast!
Enkelt og finne frem og kjapp levering
Hvilke varer?
Hvilke varer?? Har ikke fått verken hentelapp, eller fått noe levert enda

Nordic LED ããã®åç