Nordic Green Energy Sverige レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag trodde att detta skulle vara ett bra företag och de var miljömedvetna. Men kundmedvetna Àr de inte. De anvÀnder ROPO inkasso, som skickar pÃ¥minnelseavgift redan innan man har fÃ¥tt originaltÀknin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket vÀnligt, informativt och konstruktivt samtal med kundtjÀnst. Har problem med att logga in pÃ¥ appen och avvaktar besked. NÀr det gÀller Nordic Green Energy's elpriser, sÃ¥ blir jag glad varj... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

MÃ¥ste ha varit det sjukaste jag varit med om. ElhjÀlpen ringer upp min mamma som har halvdÃ¥lig svenska. Lyckas fÃ¥ min mamma skriva pÃ¥ en fullmakt dÀr de binder henne i fem hela Ã¥r. Mailet pÃ¥ avtalet f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

HADE ENERGI 2 OCH BLEV DEBITERAD 3 KR OCH 64 ÖRE KILOVATTEN FAKTURAN VAR PÅ 18 000 DÅ DET EGENTLIGEN SKULLE KOSTAT 75 ÖRE AKTA ER SOM ÖGAT FÖR ENERGI 2 MEN SEN TITTADE JAG EFTER AND... もっず芋る

䌁業情報

1. 電力䌚瀟
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

PÃ¥ Nordic Green Energy gör vi det enkelt för vÃ¥ra kunder att vÀlja förnybar energi och ta kontroll över sin elförbrukning. Genom smart elförbrukning och satsning pÃ¥ förnybara energikÀllor, kan vi minska vÃ¥rt klimatavtryck och göra en god gÀrning för framtida generationer. Ända sedan starten Ã¥r 2000 har vi strÀvat efter att erbjuda privatkunder, företag och offentlig sektor konkurrenskraftiga elavtal med el frÃ¥n sol, vind och vatten. Att byta till förnybar el Àr en investering för bÃ¥de dig och miljön. Teckna ditt elavtal idag pÃ¥ www.nordicgreen.se.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

NOT to recommend

In 2024 we got tricked on the phone (of elhjÀlpen) into a new contract for electricity to Nordic green energy.
ElhjÀlpen called us and told us that we are paying to much for electricity and that they can help us to safe some money.
At the end, we signed a contract with his BandID which is now with Nordic green energy for 5 years and is way more expensive as what we have paid to Energy company before.
I need to say that almost or more that 30.000 SEK per month just for electricity is eating us and our small company up.

Of course we tried to withdraw the contract, they said as company, there is no possibility for that.
Contacted both (elhjÀlpen and Switch Nordic Green, ABSOLUTELY NO HELP).

Would NEVER recommend Nordic Green as their methods to get new customers are maybe legal but really shady.

2025幎5月10日
5぀星のうち1の評䟡

Jag trodde att detta skulle vara ett

Jag trodde att detta skulle vara ett bra företag och de var miljömedvetna. Men kundmedvetna Àr de inte. De anvÀnder ROPO inkasso, som skickar påminnelseavgift redan innan man har fått originaltÀkningen. Och så fortsÀtter det. Att många kunder bor på landet och Posten Àr långsam spelar ingen roll. Pengar, avgifter och extraavgifter skickas ut på varandra.
🀮
Jag har gått över till Vattenfall. Det fungerar så bra!

2025幎10月24日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Anna! Vi beklagar att du drabbats av detta och har Àven sett över hanteringen av påminnelseavgifter. HÀlsningar Nordic Green Energy

Bluff EL företag

Bluff företag som lurar folk att skriva på fem års avtal och dyraste priset som fanns nu nÀr vi vill avsluta avtalet så krÀver dom 259000 att avsluta avtalet och dom sa det kommer flera fakturor jag kan lÀgga till deras mejl också vad dom har svarat så tÀnk innan ni skriver nån avtal med dom fakturorna skickar dom så många och olika dagar så man har inte koll vad man har betalat dom samarbetar med nån företag som heter ROPO som Àr också lika bluff som dom sjÀlva Àr man för påminnelse avgift hela tiden vi brukar gå 10-15 fakturor varje månad dom skickar överallt på mejl post fortnox man tappar koll så vara försiktig nÀr ni gör nån avtal med dom

2025幎1月31日

Worst experience ever

I have had the worst experience ever with Switch Nordic and today I tried to cancel my contract with them only to discover I had a binding period till August 2027. I am shocked and have no idea how this is possible since I had been using them since 2022 so I am pretty sure my binding period is long over but Switch Nordic has somehow extended this without my consent (I have read multiple reports of them doing this). They have written on their site that cancellation will attract a fee. This is the worst energy company I have ever had to deal with since my almost 2 decades of living in Sweden. Avoid them like a plague.
PS: This last experience started since mid/late August and is currently ongoing. One of the customer reps even hung up on me because I refused to be gaslighted by her.

2025幎9月8日
5぀星のうち1の評䟡

I have had the worst experience ever

2025幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Låga priser, mycket bra kundtjÀnst.

Mycket vÀnligt, informativt och konstruktivt samtal med kundtjÀnst.
Har problem med att logga in på appen och avvaktar besked.
NÀr det gÀller Nordic Green Energy's elpriser, så blir jag glad varje gång jag får fakturan över era låga elpriser.
Kan varmt rekommendera er till blivande kunder. Har varit kund hos er i några år nu och jag Àr fortfarande lika nöjd.
Med vÀnlig hÀlsning
Stefan Walltin

2025幎5月13日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Bengt! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du Àr nöjd med våra priser och vår kundservice. HÀlsningar Nordic Green Energy

5぀星のうち1の評䟡

Lurad och fast i 5-årsavtal – håll er borta!

Jag blev via ElhjÀlpen lurad att godkÀnna en fullmakt med Bank-ID. Utan att förstÃ¥ det hamnade jag i ett 5-Ã¥rigt elavtal med Nordic Green Energy – med skyhöga priser och orimliga brytavgifter.

NÀr jag försökte sÀga upp avtalet blev jag hotad med tiotusentals kronor i avgifter. Nordic Green vÀgrar ge ut samtalsinspelningar och hÀnvisar bara tillbaka till ElhjÀlpen.

Det hÀr Àr ett samarbete mellan två företag som lever på att lura småföretagare.

Undvik Nordic Green Energy till varje pris.

2025幎4月23日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Diar, Tack för din kommentar. Vi skulle önska att du tar kontakt med vår kundservice och beskriver hÀndelsen eller Àrendet mer omfattande. Epost: kundservice@nordicgreen.se eller tel 08-20 51 00 (vardagar 9-17). Vi tar alltid emot våra kunders feedback, frågor och kommentarer och jobbar för att lösa varje enskilt Àrende. VÀnliga hÀlsningar, Nordic Green Energy

5぀星のうち1の評䟡

Fraudulent sales methods target people new in Sweden

Company targets people who are new in Sweden, who do not understand the terms or the language and scare and deceit them into signing horrible and super expensive fixed contracts for their newly established companies, sending them off to the worst possible start. I have had a few of these clients, They are told that they will save money when their bill actually increased by 100%. This is nothing but fraud.

2025幎4月1日

Hi Sofia,

Thank you for your comment. We're really sorry to hear about this. We always aim to treat our customers fairly and clearly. We don't offer any traditional fixed price contracts, only PrissÀkringsavtal, which secures a price for a predetermined part of the consumption. Please ask your clients to contact us at so we can look into what happened and try to help.

Kind regards,
Nordic Green Energy

Har haft er sen början 2000 nÃ¥n gÃ¥ng da

Har haft er sen början 2000 nån gång da hade ni annat namn kommer inte Ihåg var det var ,men ni hade annons i Metro .
Manfick 10 bio biljetter och nån dyr tidning var tredje månad och lågt el pris mÀrkte skillnad på en gångförsta rÀkningen.
Har ringt kund tjÀnst nån gång förutom då jag tecknade avtal med er jÀtte trevliga .
Kan inte klaga på nåt ni Àr super det var en dörrsÀljare som ville få mig att byta bolag.
Jag sa nej hon frågade om hon fick se en faktura hon sa byt inte du kan inte få bÀttre.

2025幎3月14日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Pierre! Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du Àr nöjd med oss, ditt elpris och att du har varit kund så lÀnge. Vi önskar dig en fin dag! HÀlsningar Nordic Green Energy

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。