Nordic Green Energy Sverige レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag trodde att detta skulle vara ett bra företag och de var miljömedvetna. Men kundmedvetna är de inte. De använder ROPO inkasso, som skickar påminnelseavgift redan innan man har fått originaltäknin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket vänligt, informativt och konstruktivt samtal med kundtjänst. Har problem med att logga in på appen och avvaktar besked. När det gäller Nordic Green Energy's elpriser, så blir jag glad varj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

HADE ENERGI 2 OCH BLEV DEBITERAD 3 KR OCH 64 ÖRE KILOVATTEN FAKTURAN VAR PÅ 18 000 DÅ DET EGENTLIGEN SKULLE KOSTAT 75 ÖRE AKTA ER SOM ÖGAT FÖR ENERGI 2 MEN SEN TITTADE JAG EFTER AND... もっと見る

企業情報

1. 電力会社
  2. グリーン エネルギー提供業者

当該企業による記述

På Nordic Green Energy gör vi det enkelt för våra kunder att välja förnybar energi och ta kontroll över sin elförbrukning. Genom smart elförbrukning och satsning på förnybara energikällor, kan vi minska vårt klimatavtryck och göra en god gärning för framtida generationer. Ända sedan starten år 2000 har vi strävat efter att erbjuda privatkunder, företag och offentlig sektor konkurrenskraftiga elavtal med el från sol, vind och vatten. Att byta till förnybar el är en investering för både dig och miljön. Teckna ditt elavtal idag på www.nordicgreen.se.

まあまあ

Ett ord

Ett ord: Bedragare

2024年3月12日

Hej Gabriel!
Tack för din kommentar. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi mer information om ärendet och din upplevelse. Du får gärna höra av dig till vår kundservice på telefon 08-20 51 00 eller e-post: kundservice@nordicgreen.se.
Hälsningar

5つ星のうち5の評価

Bra och tydlig info anpassade till vår…

Bra och tydlig info anpassade till vår förbrukning

2025年2月21日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Irene, Tack för ditt omdöme. Valde du vårt Smarta elavtal med timpris? Vad kul att du är nöjd och hittade avtal som passade dig. Hälsningar, Nordic Green Energy

5つ星のうち1の評価

Försöker byta elavtal till timbaserat utan tillåtelse

Kort:
Nordic Green Energy försöker byta vårt avtal från kontinuerligt till timbaserat, och har ingen bra förklaring till hur det gått till.

Mailar ut "viktig information om ditt avtal" där de meddelar att vi skall ha timdebitering istället för nuvarande kontinuerligt abonnemang. Övergången skall enligt mailet ske i 1:e maj. Vi har inte godkänt ett sådant byte, ej heller begärt det.

Vid kontakt med Nordic Green Energy kundsupport så meddelar de att de fått timrapportering av nätägaren sedan 1:e december och att detta är ursprunget. Enligt Nordic Green Energy har detta skett pga att nätägaren bytt vår elmätare.

Vi har inte bytt vår elmätare, och nätägaren rapporterar kontinuerligt - inte per timme. Detta bekräftat i samtal med nätägaren.

2025年2月12日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Mattias, Tack för din kommentar. Enligt våra tidigare avtalsvillkor för vårt rörliga pris är det avläsningsmetoden på mätaren (timmätt eller månadsmätt) som avgör om du debiteras timpris eller månadspris. Vi kommer framöver att ha nya villkor och två skilda produkter för rörligt pris: Rörligt timpris och Rörligt månadspris. Om du önskar få ett rörligt månadspris, oavsett vad din mätares avläsningsmetod är, kan du nu teckna ett nytt avtal med våra nya villkor för produkten Rörligt månadspris. Vår kundservice hjälper dig gärna med detta. Vänliga hälsningar, Nordic Green Energy

5つ星のうち5の評価

Jag fick svar på mina frågor angående…

Jag fick svar på mina frågor angående min elräkning med rörligt pris som blivet rätt mycket dyrare.

2025年2月5日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Lisbeth, Tack för ditt omdöme. Vad bra att du fick hjälp från kundservice. Hälsningar, Nordic Green Energy

5つ星のうち1の評価

“Nordic Green Energi och Elhjälpen…

“Nordic Green Energi och Elhjälpen använder sig av oetiska och vilseledande metoder för att lura äldre människor och företag att teckna långvariga, ofördelaktiga avtal. Dessa aktörer utnyttjar sårbara grupper och missbrukar förtroendet hos sina kunder på ett sätt som är helt oacceptabelt. Det är tydligt att de prioriterar sin egen vinst över allt annat, utan någon hänsyn till de människor de skadar. Staten bör omedelbart ingripa och lägga ett förbud mot deras verksamhet för att skydda konsumenter från dessa rovlystna metoder. Sådana bolag har ingen plats i en rättvis och seriös marknadsekonomi.”

2024年10月17日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Lars, Tack för din kommentar. Vi skulle önska att du tar kontakt med vår kundservice och beskriver händelsen eller ärendet mer omfattande. Epost: kundservice@nordicgreen.se eller tel 08-20 51 00 (vardagar 9-17). Vi tar alltid emot våra kunders feedback, frågor och kommentarer och jobbar för att lösa varje enskilt ärende. Nordic Green Energy är certifierat med Schysst elhandel, en certifiering som tryggar våra kunder en rättvis, transparent och pålitlig tjänst när de tecknar elavtal. Vänliga hälsningar, Nordic Green Energy

5つ星のうち5の評価

HADE ENERGI 2 OCH BLEV DEBITERAD 3 KR…

HADE ENERGI 2 OCH BLEV DEBITERAD 3 KR OCH 64 ÖRE KILOVATTEN

ANNARS BLIR DET NÅGON NY
HAR BARA 3 VECKORS UPPSÄGNINGSTID

2025年1月27日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Peter! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du haft en bra kontakt med vår energirådgivare. Vi ska hälsa honom detta. :) Vänliga hälsningar, Nordic Green Energy

5つ星のうち1の評価

fick ANNAN KUNDS faktura flera ggr!

Från början fick jag en ANNAN KUNDS faktura! Detta upprepades flera gånger trots kontakt med dem.. Så jag kontaktade konsumenternas energimarknadsbyrå.. Till sist fick jag min egen faktura...Dessutom innan dess bröts mot min vilja mitt avtal med elföretaget jag redan hade och var nöjd med.! Detts pga av jag surfat runt för att se andras elpriser. Försökte utnyttja ångerrätten, men det gick inte. Kontaktade även kommunens ekonomirådgivare som ringde dem och fick luren pålagd i örat..Nu är gamla fakturor osv inskickade till energimarknadsbyrån.

2024年1月31日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Pia! Tack för din kommentar. Vi har tagit del av det här ärendet och beklagar din upplevelse. Vår kundservice driver detta och vi hoppas att du kan få en snabb lösning på de kvarvarande ärendena. Vänliga hälsningar, Nordic Green Energy

5つ星のうち1の評価

Måste ha varit det sjukaste jag varit…

Måste ha varit det sjukaste jag varit med om. Elhjälpen ringer upp min mamma som har halvdålig svenska. Lyckas få min mamma skriva på en fullmakt där de binder henne i fem hela år. Mailet på avtalet finns ej så vi har varken fått fakturor eller avtalet, endast påminnelser. Sen kommer en brytavgift på 16.000kr när vi byter elleverantör. Fint samarbete måste jag ändå erkänna, att man lyckas fånga in folk på det sättet.

2024年12月4日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Tuan, Tack för din kommentar. Vi beklagar din mammas upplevelse. För att gå igenom avtalet, fakturan och kundinformationen, måste du ta kontakt med Elhjälpen. Vänligen mejla info@elhjalpen.se eller ring 08185700.

5つ星のうち1の評価

Lurade av Elhjäpen dem skrivat…

Lurade av Elhjäpen dem skrivat fullmakt från mig sen dem skriv själv hur mång kW jag har års när jag ringde Nordic green dem säger du måste prata med Elhjäpen , Elhjäpen har lurat hel Sverige 🇸🇪 nu jag betala varje månad 4000 kr ungefär extra Jag tror Elhjäpen och Nordic green är en ägare bara namn är annat

2024年1月1日

Hej Gurnam!

Tack för din kommentar. Vi beklagar om du känner dig missnöjd. Om du har tecknat företagsavtalet Fastpris med profileffekt/Prissäkringsavtal så betalar du ett pris för en bestämd säkrad volym och ett rörligt pris för den elförbrukning som avviker. När man tecknar ett fast pris gäller det priset under hela avtalsperioden. Om elpriserna (spotpriserna på elbörsen) går ner, är det rörliga priset lägre än ditt fasta pris. Det fungerar på samma sätt som att exempelvis binda bolåneräntan. Om du vill bryta ditt fasta elavtal i förtid, tillkommer en brytavgift.

Elhjälpen är ett bolag som förmedlar elavtal och hjälper företag med energitjänster. Switch Nordic Green AB är en elleverantör och har inte samma ägare som Elhjälpen. Om du vill gå igenom ditt elavtal eller har fler frågor, hänvisar vi till Elhjälpens kundservice: info@elhjalpen.se, 08-185700 öppettider mån-fre 9-17.

5つ星のうち1の評価

Lurat på lång elavtal och nu skyldig…

Lurat på lång elavtal och nu skyldig 100 008 kr
Deras säljare försöker få dig att skriva under deras avtal utan detaljerna. Läs nogrann innan du skriver under och lyssna inte på deras säljare. Företaget lurar äldre, människor som inte kan bra svenska och nu sitter min mamma i skiten tack vare detta hemska företaget.

2024年9月13日

Hej Sek,
Tack för din kommentar. Vi beklagar att du känner dig missnöjd. Det du skriver låter oroväckande. Vi kan inte hitta dig som kund och vi har heller ingen aktiv uppsökande försäljning mot konsumenter. Är du säker på att det gäller Nordic Green Energy och inte www.nordicbestenergi.se? Om du eller din mamma är kunder hos oss och har frågor om elavtalet, går det alltid bra att kontakta vår kundservice på mejl kundservice@nordicgreen.se eller tel: 08-20 51 00 (öppettider: vardagar 9-17).

Helt värdelös företag

Helt värdelös företag , de håller ej vad man lovar , de lovade a
Går inte att lita , rekommenderar inte till någon

2024年6月18日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Hani, Tack för din kommentar. Vi vill gärna hjälpa dig och framför allt höra mer om vad som har inträffat. Vi rekommenderar dig att skriva ner din upplevelse i ett mejl till kundservice@nordicgreen.se. Ha en fin dag! Hälsningar, Nordic Green Energy

Not trustworthy

The seller lured us into signing a contract omitting important aspects about company conditions that are not even stated in the contract, meaning it is not only the seller fault, it is the company as a whole that is not trustworthy. They may be cheaper on paper but we ended up with huge bills because of the lack of transparency and hidden clauses. Will never sign anything with them again.

2024年6月10日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hi, Thank you for sharing your experience. We are sorry for the inconvenience and frustration you've encountered. Our external sales partners should be working according to strict codes of conduct and explanations of every electricity contract is mandatory. We would appreciate it if you could provide us with more details about this. Please call our customer support on 08-20 51 00 or email kundservice@nordicgreen.se. Thank you for bringing this to our attention. Best regards, Nordic Green Energy

5つ星のうち5の評価

Bra avtal och tillgänglighet.

Bra avtal och tillgänglighet.

2024年5月22日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Lennart! Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du är nöjd med både avtal och tillgänglighet. Hälsningar, Nordic Green Energy

Inget.

Skriver inget omdöme.

2024年5月22日

Nordic Green Energy Sverige からの回答

Hej Kristina! Vi tackar ändå för det fina betyget. :) Hälsningar Nordic Green Energy

Lugnt

Lugnt, tydligt och vänligt bemötande

2024年5月8日

Hej Eva! Tack för ditt omdöme. Hälsningar, Nordic Green Energy