Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥
企業が回答しました
Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る
企業が回答しました
Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.
Nørre Voldgade 90, 1. sal, 1358, København K, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi er rigtige glade for Nortlander, har nu brugt dem til vores firma skitur, 3 år i træk.
I uge 1 gik turen til St. Anton.
Kristian hos Nortlander, leverer bare hver gang:-)
I år var vores piste guider Anemone og Hjalte, de var fantastiske.
Hotellet i top, helt igennem en rigtigt fantastisk tur.

Nortlander からの回答
Kæmpe ros til Nortlander som redede vores rejse til Sauze d'olux i uge 3. Af forskellige årsager missede vi vores fly booket via andet rejseselskab. I lufthavnen stod 2 af jeres guider. Særligt den ene kunne se vores frustration og og tog på den mest omsorgsfulde måde over og hjalp os. Hun fik i samarbejde med 'baglandet' på Nortlander booket plads på 'jeres' fly til samme destination incl. Transfer fra Torino. Til en meget fin pris. Uvurderlig hjælp og service. Vi søger rejse via jer næste gang!

Nortlander からの回答
Vores skiferie fungerede rigtig godt fra bestilling til vi var hjemme igen. Fedt at man ikke skulle tænke over en pludselig stejke i det franske flypersonale på hjemturen. Nortlander guiden kom bare og bankede på vores dør og fortalte, hvordan vi så kom hjem. Fedt for en der plejer at planlægge alt selv!

Nortlander からの回答
Endnu en god oplevelse med Nortlander.
Efter mere en 10 rejser med skinetworks er det ikke nogen overraskelse at jeg er positiv. appen fungere nu perfekt med både informationer og kontakt til guider. Vi fløj til Innsbruck med en transfer tid på godt 3 timer hvilket er lige i overkanten. Til gengæld kan jeg ikke rose Austrian for deres service på turen alt klappede

Nortlander からの回答
St. Anton på miniskiferie i januar 2025 på hotel Grishuna).
Bookning gik meget nemt og der var super opfølgning efterfølgende ift. medbringelse af ski i flyver, eventuelle allergiet til hotellet mv.
Vi blev mødt at et fantastisk imødekommende personale på hotellet til morgenmad, aftensmad i baren og det samme var tilfældet for Northlanders guider på stedet.
Meget positiv oplevelse og planen er at rejse med Northlander til St. Anton igen i marts i år.

Nortlander からの回答
Super tur til Cervinia med Nortlander, hvor der var styr på det hele fra start til slut og med nogle gode og imødekommende guider på destinationen.

Nortlander からの回答
Dygtige guider som hyggede om os.
Hotel Arlberg havde gode faciliteter m pool og sauna. Maden var på gourmetniveau. Og så var vejret og sneen også god.

Nortlander からの回答
God information før og under skiferien. Vores guide var hjælpsom og hjalp os bl.a. med at få flere køkkenredskaber i lejligheden.

Nortlander からの回答
Nemt at booke via Nortlander.dk.
God kommunikation løbende op til rejsen og da vores fly måtte ombookes (pga strejke i ankomst lufthavnen) følte vi os i rigtig gode hænder. Guiderne var super søde og planlagde masser af arrangementer man kunne deltage i som man havde lyst.
Klar anbefaling herfra!

Nortlander からの回答
Det var super godt arrangeret
De ringer inden man tager afsted og gir en en Update om rejsen stedet
Gode guider og fin app hvor man kan se alt info løbende
Der er styr på rejsen

Nortlander からの回答
Alt var ganske enkelt perfekt. Destinationen saa hyggelig (Livigno), som guiden sagde, Livigno har flere solskinstimer end Mallorca dvs. 300 dage med fuld sol. Om dette passer vides ikke, men vi havde fuld sol i alle 7 dage Yderligere var Guide Teamet i Livigno utrolige kompetente og altid til raadighed. Dertil havde guiderne soerget for sjove og hyggelige udflugter med dem. Jeg booker helt sikkert naeste skitur igennem Nortlander.

Nortlander からの回答
Super guider, Tanja og Tobias i Sestriere fortjener et kæmpe skulderklap!

Nortlander からの回答
Fantastisk ferie med super service af både guider og hotelpersonel

Nortlander からの回答
Vi er kommet hjem fra en dejlig skiferie i Livigno området og hotellet var dejligt og guiderne var selvom vi var på deres hold 2 så var de ekstra serviceminded og imødekommende virkelig en oplevelse vi gerne vil dele

Nortlander からの回答
Alt klapper, gode guider som er nemme at komme i kontakt med og godt informeret. Dog var hotellet ikke helt som beskrevet af Northlander

Nortlander からの回答
Havde skøn skiferie til St Anton. Søde guider og hotel personale. Fin service og alt gik som planlagt i forhold til transfer med bus/fly

Nortlander からの回答
Fantastisk tur, oplagte guider, perfekt vejr. Men det der imponerede mest var den inkluderede aftensmad.

Nortlander からの回答
Meget tilfreds, også denne gang! Alt kører som smurt, der er styr på alting. Hvad mere kan man ønske sig?

Nortlander からの回答
Booking: nemt og hurtigt - ingen diskussioner ved småændringer - det kører bare :-)
Rejsen: Destination Sankt Anton - fly til Friedrichshafen er et godt alternativ til Innsbruck. Transfer 1½ time er helt OK
Hotel Arlberg: OK hotel med gode faciliteter og god beliggenhed - Maden er fremragende!

Nortlander からの回答
Kan varmt anbefale skirejser med Nortlander. De er meget professionelle, og deres guider er meget imødekommende og altid i godt humør.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。