レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥

5つ星のうち5の評価

Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る

企業情報

1. スキー休暇
  2. ツアー オペレーター
  3. 旅行代理店

当該企業による記述

Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vi er rigtige glade for Nortlander

Vi er rigtige glade for Nortlander, har nu brugt dem til vores firma skitur, 3 år i træk.
I uge 1 gik turen til St. Anton.
Kristian hos Nortlander, leverer bare hver gang:-)
I år var vores piste guider Anemone og Hjalte, de var fantastiske.
Hotellet i top, helt igennem en rigtigt fantastisk tur.

2025年1月4日

Hej Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft endnu en fantastisk firmaskitur med Nortlander til St. Anton – og for tredje år i træk!

Vi giver de varme roser videre til Kristian, Anemone og Hjalte, som uden tvivl vil blive glade for din feedback. Og dejligt at høre, at Heart Hotel Arlberg også levede op til forventningerne!

Vi håber at få lov til at sende jer afsted på endnu en uforglemmelig skitur næste år.

Ros til 'dem på gulvet'

Kæmpe ros til Nortlander som redede vores rejse til Sauze d'olux i uge 3. Af forskellige årsager missede vi vores fly booket via andet rejseselskab. I lufthavnen stod 2 af jeres guider. Særligt den ene kunne se vores frustration og og tog på den mest omsorgsfulde måde over og hjalp os. Hun fik i samarbejde med 'baglandet' på Nortlander booket plads på 'jeres' fly til samme destination incl. Transfer fra Torino. Til en meget fin pris. Uvurderlig hjælp og service. Vi søger rejse via jer næste gang!

Hej Kristine,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! Vi er utrolig glade for at høre, at vores guider kunne træde til og hjælpe jer, da I stod i en svær situation. Det er præcis sådan en dedikation og omsorg, vi altid stræber efter at levere – og det betyder alverden at høre, at det gjorde en forskel for jer.

Vi skal nok sørge for, at jeres ros bliver delt med vores fantastiske guider og hele teamet, der gjorde alt for at sikre, at I kom godt afsted til Sauze d’Oulx. Det er dejligt at høre, at I følte jer godt taget hånd om hele vejen, og vi er glade for, at vi kunne være med til at redde jeres ferie.

Vi ser frem til at hjælpe jer med jeres næste rejse og forhåbentlig give jer endnu flere gode oplevelser – denne gang måske med hele pakken fra start til slut.

Tak Nortlander

Vores skiferie fungerede rigtig godt fra bestilling til vi var hjemme igen. Fedt at man ikke skulle tænke over en pludselig stejke i det franske flypersonale på hjemturen. Nortlander guiden kom bare og bankede på vores dør og fortalte, hvordan vi så kom hjem. Fedt for en der plejer at planlægge alt selv!

Hej Ninja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din skiferie med Nortlander forløb så godt fra start til slut. Det glæder os, at vores guider kunne tage sig af detaljerne, så du kunne slappe af og nyde ferien uden stress. Vi stræber altid efter at skabe en problemfri oplevelse for vores gæster, og det er skønt at se, at vi har opnået det hos dig.

Vi håber at kunne få lov at byde dig velkommen igen på din næste skirejse – vi er klar til at tage hånd om alle detaljer, så du kan fokusere på at have det sjovt!

Canazei uge 3 2025

Endnu en god oplevelse med Nortlander.
Efter mere en 10 rejser med skinetworks er det ikke nogen overraskelse at jeg er positiv. appen fungere nu perfekt med både informationer og kontakt til guider. Vi fløj til Innsbruck med en transfer tid på godt 3 timer hvilket er lige i overkanten. Til gengæld kan jeg ikke rose Austrian for deres service på turen alt klappede

2025年1月19日

Hej Sten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med Nortlander i Canazei. Det er fantastisk at vide, at du har haft glæde af vores app og dens funktioner til at få information og kontakte guiderne.

Vi sætter stor pris på din feedback, især angående transferen. Vi stræber altid efter at forbedre vores gæsters oplevelser, og vi vil tage dine kommentarer med i vores overvejelser fremadrettet.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen på dine næste skiture!

St. Anton januar 2025 - Stor positiv oplevelse

St. Anton på miniskiferie i januar 2025 på hotel Grishuna).
Bookning gik meget nemt og der var super opfølgning efterfølgende ift. medbringelse af ski i flyver, eventuelle allergiet til hotellet mv.
Vi blev mødt at et fantastisk imødekommende personale på hotellet til morgenmad, aftensmad i baren og det samme var tilfældet for Northlanders guider på stedet.
Meget positiv oplevelse og planen er at rejse med Northlander til St. Anton igen i marts i år.

2025年1月15日

Hej Jesper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din miniskiferie til St. Anton på Hotel Grischuna var en stor positiv oplevelse. Det glæder os, at du fandt bookingen nem og satte pris på opfølgningen fra vores team.

Vi er stolte af vores imødekommende personale både på hotellet og blandt vores guider, og det er skønt at høre, at de var med til at gøre dit ophold endnu bedre. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til St. Anton i marts!

Super tur til Cervinia med Nortlander

Super tur til Cervinia med Nortlander, hvor der var styr på det hele fra start til slut og med nogle gode og imødekommende guider på destinationen.

2025年1月17日

Hej Peter,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en super tur til Cervinia og at alt fungerede som det skulle fra start til slut. Vores guider arbejder hårdt for at sikre, at vores gæster får den bedste oplevelse, og det er dejligt at vide, at deres imødekommenhed blev værdsat.

Vi håber at få lov byde dig velkommen på din næste skiferie!

5つ星のうち5の評価

Dygtige guider som hyggede om os

Dygtige guider som hyggede om os.
Hotel Arlberg havde gode faciliteter m pool og sauna. Maden var på gourmetniveau. Og så var vejret og sneen også god.

2025年1月12日

Hej Michael,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores dygtige guider har gjort en forskel for jeres oplevelse, og at I har haft glæde af hotellets faciliteter som pool og sauna. Det lyder også skønt med gourmetmaden på Heart Hotel Arlberg i St. Anton – vi stræber altid efter at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse.

Vi håber at byde jer velkommen tilbage på en ny skiferie i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

God information og hjælpsom guide

God information før og under skiferien. Vores guide var hjælpsom og hjalp os bl.a. med at få flere køkkenredskaber i lejligheden.

Hej Christian,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores information og at vores guide var hjælpsom under jeres skiferie. Det er netop vores mål at sikre, at vores gæster har alt, hvad de behøver for at få en fantastisk ferie.

Vi håber at se jer igen på en kommende skirejse!

Nemt at booke via Nortlander.dk

Nemt at booke via Nortlander.dk.
God kommunikation løbende op til rejsen og da vores fly måtte ombookes (pga strejke i ankomst lufthavnen) følte vi os i rigtig gode hænder. Guiderne var super søde og planlagde masser af arrangementer man kunne deltage i som man havde lyst.
Klar anbefaling herfra!

Hej Lisa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at booke din rejse via Nortlander.dk, og at vores kommunikation og guider levede op til dine forventninger, især i en presset situation som en flyombooking.

Det glæder os også, at du nød de arrangementer, vores guider planlagde – det er netop det, vi stræber efter, for at skabe en fantastisk oplevelse for vores gæster.

Tak for din anbefaling! Vi håber at kunne få lov til at byde dig velkommen på din næste skiferie en anden gang!

5つ星のうち4の評価

Det var super godt arrangeret

Det var super godt arrangeret
De ringer inden man tager afsted og gir en en Update om rejsen stedet
Gode guider og fin app hvor man kan se alt info løbende
Der er styr på rejsen

Hej Karsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at vores opdateringer og guider har gjort en positiv forskel for din rejse.

Det betyder meget for os at have styr på detaljerne, så du kan fokusere på at nyde din skiferie. Vi sætter stor pris på din feedback og håber på at få lov til at byde dig velkommen igen en anden gang!

5つ星のうち5の評価

Alt var ganske enkelt perfekt

Alt var ganske enkelt perfekt. Destinationen saa hyggelig (Livigno), som guiden sagde, Livigno har flere solskinstimer end Mallorca dvs. 300 dage med fuld sol. Om dette passer vides ikke, men vi havde fuld sol i alle 7 dage Yderligere var Guide Teamet i Livigno utrolige kompetente og altid til raadighed. Dertil havde guiderne soerget for sjove og hyggelige udflugter med dem. Jeg booker helt sikkert naeste skitur igennem Nortlander.

Hej Tina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en perfekt skiferie i Livigno og nød det dejlige vejr i hele ugen. Det lyder som om, at guiderne virkelig har gjort et stort indtryk med deres engagement og hyggelige udflugter.

Vi stræber altid efter at give vores gæster den bedste oplevelse, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback. Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge din næste skitur!

Super guider!

Super guider, Tanja og Tobias i Sestriere fortjener et kæmpe skulderklap!

Hej Pauline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores guider, Tanja og Tobias, i Sestriere.

Det betyder meget for os at høre, at de gjorde et stort indtryk på dig, og vi vil helt sikkert give dem dit skulderklap! Vores guider arbejder hårdt for at sikre, at alle vores gæster får en uforglemmelig oplevelse, og din feedback motiverer dem til at fortsætte det gode arbejde.

Vi ser frem til forhåbentlig at kunne byde dig velkommen igen på en kommende skiferie!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk ferie med super service af…

Fantastisk ferie med super service af både guider og hotelpersonel

Hej Michael,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk ferie i St. Anton og nød dit ophold på Heart Hotel Grischuna. 🌟

Det er skønt at vide, at både vores guider og hotelpersonale kunne bidrage til at gøre din oplevelse så positiv. Vi stræber altid efter at give vores gæster den bedste service, og din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at forhåbentlig kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

5つ星のうち5の評価

Vi er kommet hjem fra en dejlig…

Vi er kommet hjem fra en dejlig skiferie i Livigno området og hotellet var dejligt og guiderne var selvom vi var på deres hold 2 så var de ekstra serviceminded og imødekommende virkelig en oplevelse vi gerne vil dele

2025年1月18日

Hej Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det lyder til, at I har haft en skøn skiferie i Livigno, og vi er glade for at høre, at både hotellet og vores guider har levet op til jeres forventninger – endda med lidt ekstra service på "hold 2"!

Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse, og vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen på endnu en fantastisk skitur i fremtiden.

Alt klapper

Alt klapper, gode guider som er nemme at komme i kontakt med og godt informeret. Dog var hotellet ikke helt som beskrevet af Northlander

2024年12月23日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt klappede i Canazei, og at vores guider var både nemme at komme i kontakt med og godt informeret – det betyder meget for os.

Vi er dog kede af at høre, at hotellet ikke helt levede op til dine forventninger. Vi tager sådan en feedback meget seriøst og sørger for at kigge nærmere på beskrivelsen, så vi sikrer, at den stemmer bedre overens med oplevelsen på stedet fremover.

Vi håber, at vi kan få lov til at byde dig velkommen på endnu en skiferie, hvor vi rammer plet hele vejen rundt!

5つ星のうち4の評価

Skøn skiferie til St Anton

Havde skøn skiferie til St Anton. Søde guider og hotel personale. Fin service og alt gik som planlagt i forhold til transfer med bus/fly

2025年1月15日

Hej Casper,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at din skiferie til St. Anton var en skøn oplevelse, og at både guiderne og hotelpersonalet var med til at gøre turen ekstra god.

Vi er også glade for, at transfer og rejsen forløb som planlagt – det er vigtigt for os, at hele oplevelsen hænger sammen fra start til slut.

Vi håber, at vi snart må byde dig velkommen på endnu en fantastisk skiferie!

Fantastisk tur

Fantastisk tur, oplagte guider, perfekt vejr. Men det der imponerede mest var den inkluderede aftensmad.

2025年1月10日

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk tur til Mayrhofen – og vi er glade for, at både guiderne og vejret har været med til at gøre oplevelsen ekstra god.

At høre, at den inkluderede aftensmad imponerede dig mest, gør os virkelig stolte – vi ved, hvor vigtigt et godt måltid er efter en lang dag på ski.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

Meget tilfreds

Meget tilfreds, også denne gang! Alt kører som smurt, der er styr på alting. Hvad mere kan man ønske sig?

2025年1月22日

Hej Michael,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du endnu en gang er tilfreds med din skiferie-oplevelse hos os.

At alt kører som smurt, og at der er styr på tingene, er lige præcis det, vi stræber efter, så det glæder os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi håber at få fornøjelsen af at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden – vi står altid klar til at gøre det hele lidt lettere for dig!

Sankt Anton uge 3

Booking: nemt og hurtigt - ingen diskussioner ved småændringer - det kører bare :-)
Rejsen: Destination Sankt Anton - fly til Friedrichshafen er et godt alternativ til Innsbruck. Transfer 1½ time er helt OK
Hotel Arlberg: OK hotel med gode faciliteter og god beliggenhed - Maden er fremragende!

Hej Jan,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at din rejse til St. Anton forløb så godt – lige fra den nemme bookingproces til en vellykket ferie med fremragende mad og gode faciliteter.

Vi er glade for, at du synes, flyrejsen til Friedrichshafen og transferen fungerede godt – det er skønt at høre, når vores gæster er tilfredse med transporten, det er nemlig en ny lufthavn vi har fået i år.

Hotel Arlberg lyder til at have været et perfekt match, og vi håber, at både sneen og oplevelserne på ski var lige så fremragende som resten af ferien. 🏔️

Vi håber at se dig på endnu en skiferie med os i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale skirejser med…

Kan varmt anbefale skirejser med Nortlander. De er meget professionelle, og deres guider er meget imødekommende og altid i godt humør.

2025年1月4日

Hej Gitte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med os – både før og under din rejse.

Vores guider gør altid deres bedste for at skabe en god stemning og hjælpe med at gøre skiferien til noget helt særligt, så det glæder os virkelig, at deres indsats er blevet bemærket.

Vi håber at få fornøjelsen af at sende dig afsted på endnu en fantastisk skiferie i fremtiden – vi står altid klar til at hjælpe!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。