レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr snabba leveranser. Införskaffat en hel del frÃ¥n dem. Produkter smakar gott, passar till barn och lÀtta att dosera. Slutligen sÃ¥ gör deras produkter skillnad i ens hÀlsa. Exempelvis piggare och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Super goda!!! BÀsta jag provat i vitamin vÀg och då jag har svårt för tabletter och kapslar Àr jag supernöjd. Smakerna var över förvÀntan! Rekommenderar starkt!

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra kundbemötande, service och produkter! FÃ¥r svar pÃ¥ alla frÃ¥gor och funderingar, bÃ¥de innan och efter produktköpt. De produkter vi anvÀnde var vitamin B komplex- mÀrkte hur piggare... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康食品店
  2. eコマヌス サヌビス
  3. 健康・矎容補品店
  4. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Nutrionix flytande och liposomala kosttillskott. På Nutrionix skapar vi rena kosttillskott med fokus på maximalt upptag och enkelhet. Våra produkter Àr utvecklade med fokus på noggrant utvalda ingredienser, anpassade för hela familjen. Hos oss finns liposomala kosttillskott, flytande kosttillskott och mycket mer, för att frÀmja hÀlsa och vÀlbefinnande. VÀlkommen till ett enklare sÀtt att stötta kroppen.

4.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Godaste vitaminerna

2026幎5月7日

Nutrionix からの回答

Tack för dessa fina ord, vi Àr sÃ¥ glada att du Àr nöjd och kommer göra vÃ¥rt yttersta för att alltid leverera den kvalitet och service du upplevt hittills! 🥰💚

5぀星のうち5の評䟡

Goda kosttillskott i bra rejÀla doser

Goda kosttillskott i bra rejÀla doser som gör massor av effekt! Detta har jag letat efter lÀnge och nu Àntligen hittat och anvÀnt i några månader.

2026幎5月7日

Nutrionix からの回答

Tack för ditt fina omdöme Sofie, vi Àr sÃ¥ glada att du hittat till oss 💚

5぀星のうち5の評䟡

Produkter som gör skillnad.

Det Àr snabba leveranser. Införskaffat en hel del från dem. Produkter smakar gott, passar till barn och lÀtta att dosera. Slutligen så gör deras produkter skillnad i ens hÀlsa. Exempelvis piggare och mindre smÀrtor i kroppen.

2026幎4月17日

Nutrionix からの回答

Tack för ditt omdöme Alexandra, vad glada vi blir av dina fina ord. Tack för att du vÀljer oss och Àr en del av vår gemenskap :)

Rena och goda kosttillskott

Rena och goda kosttillskott som Àr enkla att dosera och som passar hela familjen!
Också bra kundbemötande och service.
Ett av mina nya favoritmÀrken nÀr det kommer till kosttillskott!

2026幎4月24日

Nutrionix からの回答

Tack sÃ¥ mycket Jannica för att du vÀljer oss och Àr en del av vÃ¥r gemenskap. Det betyder mycket för oss ☺ SÃ¥ roligt att ni hittat en lösning som passar hela familjen! 🩷

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ smidiga produkter som passar till

SÃ¥ smidiga produkter som passar till hela familjen dÃ¥ det Àr lÀtt att dosera beroende pÃ¥ Ã¥lder och smakar gott. Vi började med zeolite till barnen och mÀrke en sÃ¥n skillnad pÃ¥ dem sÃ¥ nu har jag flera av Nutrionix produkter hemma. 👍🏌 Även kundservicen Àr toppen, snabba att svara och alltid trevligt bemötande. 😃

2026幎4月25日

Nutrionix からの回答

Tackar sÃ¥ hjÀrtligt för din fina Ã¥terkoppling Malin, det betyder mycket för oss 💚 Skickar massor av vÀrme tillbaka, tack för att ni vÀljer oss 😊

BÀsta kosttillskotten

BÀsta kosttillskotten, både innehåll, goda och enkla att ta. Högsta betyg av sonen hÀr hemma. Sen att kundservice Àr i vÀrldsklass, alltid snabba och behjÀlpliga. Sluta aldrig med det ni gör, fem stjÀrnor av fem möjliga ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月24日

Nutrionix からの回答

Tack Lina för dessa vÀrmande ord, att vi fÃ¥r högsta betyg av sonen ocksÃ¥ gör oss extra stolta och glada 🙏🀗 Tack för att vi fÃ¥r vara en del av er vardag 🩷

Mycket bra kundservice

Mycket bra kundservice, snabba svar, och mycket hjÀlpsamma! Snabb frakt. Jag Àr mycket nöjd med företaget! 😃

2026幎4月6日

Nutrionix からの回答

Tack sÃ¥ mycket Rebecka, roligt att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de servicen och leveransen, det betyder mycket för oss 🀗

5぀星のうち4の評䟡

Bra produkter och toppen service

Bra produkter och toppen service! Perfekta produkter för barn som Ànnu inte kan svÀlja tabletter.

2025幎12月20日

Nutrionix からの回答

Tack Sanna, sÃ¥ roligt att lÀsa att ni Àr nöjda med vÃ¥ra kosttillskott 🥰 Tack för att ni vÀljer oss!

De har fantastiska produkter ❀

De har fantastiska produkter ❀ Jag och min man har nu anvÀnt Parasitkomplexet och Tungmetallskomplex i snart 2 mÃ¥nader och vi kÀnner sÃ¥ stor skillnad pÃ¥ mÃ¥nga plan. Min man, som haft sömnsvÃ¥righeter i större delen av sitt liv, kan Àntligen sova mycket bÀttre 🙏✚ Vi kÀnner oss bÃ¥da mycket piggare, har blivit av med hjÀrndimma, har mer energi och kÀnner oss Àven mer positiva och glada 🥰 Vi har bÃ¥da haft en del problem med nacke och rygg och Àven det har blivit sÃ¥ mycket bÀttre, det Àr helt underbart 😍🙏❀ Jag rekommenderar verkligen!!

2026幎3月6日

Nutrionix からの回答

Vi tackar dig frÃ¥n botten av hjÀrtat för att du delar med dig av er upplevelse och för dom fina orden 🥺🩷 Tack för att du vÀljer oss!🩷

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade pausat intaget av zeolitdetox

Jag hade pausat intaget av zeolitdetox för barnen och metylfolaten på min autistiska son då jag glömt köpa in nya och nÀr dem började med dessa igen så blev deras utveckling så tydlig och aptiten har ökat något extremt på min matvÀgrande autistiske son. Han har fått tillbaka fÀrgen i ansiktet och mörka ringar börjar helt försvinna. Jag rekommenderar dessa tillskott till alla jag kÀnner och många som vi umgås med ser tydligt vilken skillnad det gör på barnen. Det Àr ett vÀldigt lågt pris på tillskotten med tanke på vad de gör för måendet

2026幎3月31日

Nutrionix からの回答

Tusen tack för att du delar din upplevelse! Det vÀrmer verkligen att höra att ni uppskattar produkterna i vardagen. Vi lÀgger mycket omtanke på att skapa kosttillskott av hög kvalitet och det Àr fantastiskt att höra att de får en plats i era rutiner. Er feedback betyder så mycket för oss❀

Bra återkoppling

Bra återkoppling, bra service, vÀldigt bra produkter för hela familjen. LÀtt att ge barn och vÀldigt gott :)

2026幎3月29日

Nutrionix からの回答

Tack för din fina Ã¥terkoppling Anna, vi uppskattar det jÀttemycket 💚 Tack för att du vÀljer oss☺

Otroligt nöjd!

Otroligt bra kundbemötande, service och produkter!
Får svar på alla frågor och funderingar, både innan och efter produktköpt.
De produkter vi anvÀnde var vitamin B komplex- mÀrkte hur piggare och klarare man blev efter 2 veckors anvÀndning.
Samt Zeolit detox - barnet började bli mer nyfiken på annan kost och kött samt började smaka på det också. Så ovÀntat och roligt!
Tack!

2026幎3月26日

Nutrionix からの回答

Att lÀsa detta gjorde min dag 💚 Tack för att du delar med dig och för all positiv energi du skickar tillbaka 🙏

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta kosttillskott som jag har testat

BÀsta kosttillskott som jag har testat som smakar gott och rena och naturliga produkter 💚 Fantastiskt kundservice och bemötande frÃ¥n Arbenita 💚 Rekommenderar starkt att anvÀnda dessa fantastiska kosttillskott och vitaminer.

2026幎3月25日

Nutrionix からの回答

Tack Amaal för att du tog tiden att dela med dig och det glÀdjer oss sÃ¥ mycket att du Àr nöjd💚 Tack för att du Àr en del av vÃ¥r gemenskap och vÀljer oss🀗

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta och godaste kosttillskott jag har

BÀsta och godaste kosttillskott jag har provat! Hela familjen kör med Nutrionix och rekommenderar starkt till alla jag kÀnner. Otroligt bra service och prisvÀrd! ❀

2026幎3月15日

Nutrionix からの回答

Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att ni Àr nöjda med våra kosttillskott. Vi strÀvar alltid efter att hålla högsta kvalitet och ge bÀsta möjliga service, och det glÀder oss att det mÀrks ❀

Så nöjd med produkterna

Så nöjd med produkterna. Jag har testat parasitdetox tillsammans med zeolit detox. KÀnner mig så mycket piggare och min hjÀrndimma har blivit bÀttre.
Kan varmt rekommendera. Snabb leverans och trevligt bemötande av kundtjÀnst nÀr jag hade frågor.

2026幎3月24日

Nutrionix からの回答

Tack för att du delar med dig Mia, det gör oss sÃ¥ glada att lÀsa och tack för att vi fÃ¥r vara en del av din vardag🙏💚

Supernöjd

Vet inte vilket tillskott jag Àr mest nöjd med men både d vitaminen och magnesiumet har rÀddat min vinter för att inte tala om c vitaminet som rÀddat mig från alla förkylningar som gått.

2026幎2月26日

Nutrionix からの回答

Återkoppling som denna Àr enligt oss den bÀsta kvalitetsstÀmpel man kan fÃ¥, tack för att du delar med dig av din upplevelse och vÀljer just oss 🙏💛

5぀星のうち5の評䟡

Detta Àr bÀsta produkterna som jag har

Detta Àr bÀsta produkterna som jag har anvÀnt och jag har anvÀnt flera olika produkter från Nutrionix i drygt ett halvår. Både lÀttdoserade och smakar gott. De passar dÀrför Àven utmÀrkt till barn och ungdomar. Det Àr vÀldigt snabb leverans och ett fantastiskt fint bemötande av Arbenita på Nutronix. Supernöjd med allt.

2026幎3月23日

Nutrionix からの回答

Tack för ditt förtroende och för att du Àr en del av vÃ¥r gemenskap 💛 Vi ser fram emot att fortsÀtta leverera kvalitet till dig framöver!

JÀttebra

JÀttebra, produkter!
KundtjÀnst Àr toppen.

2026幎3月22日

Nutrionix からの回答

Tack Yamina för ditt förtroende och för att du vÀljer oss, glÀdjer oss att du Àr nöjd😊

BÀsta bÀsta bÀsta nutrionix

Har fruktansvÀrt jobbigt med förklimakteriet och hormoner Àr inget alternativ för mig dÃ¥ de gör mig fullstÀndigt galen. SÃ¥ hittade jag Nutrionix menopause nutrifemme och tÀnkte det fÃ¥r bÀra eller brista. BestÀllde fick hem och efter nÃ¥gra dagar jag tagit dessa droppar Àr jag Àntligen mig sjÀlv igen. Jag fick livet tillbaka! FÀrre vallningar, lugnare humör, gladare, mindre sötsugen. T om maken sa att de dÀr mÃ¥ste vi ju bunkra upp med! 😅Tillsammans med dessa och deras liposomalt magnesium har jag Àven fÃ¥tt till hyfsad sömn. Är er evigt tacksam!

2026幎3月23日

Nutrionix からの回答

Vilken fantastisk recension, tack snÀlla för att du delar! 🙏förklimakteriet Àr verkligen ingen enkel resa sÃ¥ vi blir extra glada av att höra att du hittat nÃ¥got som funkar för dig och att du kÀnner igen dig sjÀlv igen. Extra pluspoÀng till din man som tÀnker lÃ¥ngsiktigt! Tack för att du vÀljer oss💛

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。