Nutrionix レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Smaken pÃ¥ deras droppar Àr fantastisk. Jag tar deras Magnesiumdroppar de smakar som hallon jÀttegott. Dels omtanken, nÀr jag fick mina Magnesium flaskor sÃ¥ hade en lÀkt lite grann, och nÀr jag pÃ¥pekad... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hela familjen Àlskar dem! har rekomenterat deras produkter bÃ¥de till slÀkt och vÀnner. vi Àr mycket nöjda,vi kommer försÀtta anvÀnda deras produkter. Det enda negativa Àr att dem smakar gott sÃ¥ man m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ smidiga produkter som passar till hela familjen dÃ¥ det Àr lÀtt att dosera beroende pÃ¥ Ã¥lder och smakar gott. Vi började med zeolite till barnen och mÀrke en sÃ¥n skillnad pÃ¥ dem sÃ¥ nu har jag flera... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra kundbemötande, service och produkter! FÃ¥r svar pÃ¥ alla frÃ¥gor och funderingar, bÃ¥de innan och efter produktköpt. De produkter vi anvÀnde var vitamin B komplex- mÀrkte hur piggare... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康食品店
  2. eコマヌス サヌビス
  3. 健康・矎容補品店
  4. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Nutrionix flytande och liposomala kosttillskott. På Nutrionix skapar vi rena kosttillskott med fokus på maximalt upptag och enkelhet. Våra produkter Àr utvecklade med fokus på noggrant utvalda ingredienser, anpassade för hela familjen. Hos oss finns liposomala kosttillskott, flytande kosttillskott och mycket mer, för att frÀmja hÀlsa och vÀlbefinnande. VÀlkommen till ett enklare sÀtt att stötta kroppen.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Detta Àr bÀsta produkterna som jag har

Detta Àr bÀsta produkterna som jag har anvÀnt och jag har anvÀnt flera olika produkter från Nutrionix i drygt ett halvår. Både lÀttdoserade och smakar gott. De passar dÀrför Àven utmÀrkt till barn och ungdomar. Det Àr vÀldigt snabb leverans och ett fantastiskt fint bemötande av Arbenita på Nutronix. Supernöjd med allt.

Nutrionix からの回答

Tack för ditt förtroende och för att du Àr en del av vÃ¥r gemenskap 💛 Vi ser fram emot att fortsÀtta leverera kvalitet till dig framöver!

JÀttebra

JÀttebra, produkter!
KundtjÀnst Àr toppen.

Nutrionix からの回答

Tack Yamina för ditt förtroende och för att du vÀljer oss, glÀdjer oss att du Àr nöjd😊

BÀsta bÀsta bÀsta nutrionix

Har fruktansvÀrt jobbigt med förklimakteriet och hormoner Àr inget alternativ för mig dÃ¥ de gör mig fullstÀndigt galen. SÃ¥ hittade jag Nutrionix menopause nutrifemme och tÀnkte det fÃ¥r bÀra eller brista. BestÀllde fick hem och efter nÃ¥gra dagar jag tagit dessa droppar Àr jag Àntligen mig sjÀlv igen. Jag fick livet tillbaka! FÀrre vallningar, lugnare humör, gladare, mindre sötsugen. T om maken sa att de dÀr mÃ¥ste vi ju bunkra upp med! 😅Tillsammans med dessa och deras liposomalt magnesium har jag Àven fÃ¥tt till hyfsad sömn. Är er evigt tacksam!

Nutrionix からの回答

Vilken fantastisk recension, tack snÀlla för att du delar! 🙏förklimakteriet Àr verkligen ingen enkel resa sÃ¥ vi blir extra glada av att höra att du hittat nÃ¥got som funkar för dig och att du kÀnner igen dig sjÀlv igen. Extra pluspoÀng till din man som tÀnker lÃ¥ngsiktigt! Tack för att du vÀljer oss💛

Fantastiska tillskott!

Fantastiska tillskott som funkar kvar ger effekt på riktigt. Jag har anvÀnt deras magnesium i flera månader och kan inte leva utan det nu. Perfekt för natten :-)

SÃ¥ roligt att lÀsa att du Àr nöjd, tack för din fina Ã¥terkoppling Sandra 💚☺

AnvÀnt deras vitamin C och D senaste

AnvÀnt deras vitamin C och D sedan December och Àr vÀldigt nöjd! (Allting smakar vÀldigt gott också vilket gör det lÀttare att komma ihåg att ta. Och Àlskar att det Àr flytade då jag har svårt att svÀlja tabletter.) Jag tycker att dom har gett mig bÀttre effekt Àn andra vanliga tabletter jag haft innan. Jag håller på att testa deras parasit detox och zeolite detox men har inte testat tillrÀckligt lÀnge för att ge recension.
Men jag kommer fortsÀtta köpa deras vitaminer och Àven testa andra produkter framöver. Även lÀtt att fÃ¥ tag pÃ¥ dom om man behöver hjÀlp🙏 rekommenderas!

Nutrionix からの回答

Tack snÀlla Julia för din fina Ã¥terkoppling, det glÀdjer oss sÃ¥ mycket att vÃ¥ra kosttillskott Àr ett enklare alternativ för dig🙏 tack för ditt förtroende och att du vÀljer oss💚

Jag Àr verkligen supernöjd

Jag Àr verkligen supernöjd! Jag köper kosttillskott och vitaminer för hela familjen, sÀrskilt till barnen och efter att ha testat många olika mÀrken kan jag sÀga att dessa slår alla andra jag provat. De Àr flytande och vÀldigt goda och mina barn Àlskar dem. Jag har mÀrkt en tydlig förbÀttring i deras fokus och de sover också bÀttre på nÀtterna.

Leveransen Àr snabb varje gång och kundservicen Àr fantastisk. Jag får alltid snabba svar på mina frågor och personalen Àr både trevlig och vÀldigt kunnig, vilket kÀnns tryggt nÀr det gÀller produkter för familjen.

Detta Àr numera det enda stÀllet jag handlar från nÀr det gÀller kosttillskott. Rekommenderas varmt!

Nutrionix からの回答

Vi tackar sÃ¥ mycket Gentiana för dessa fina ord, att vi blivit ditt sjÀlvklara val Àr det finaste betyget vi kan fÃ¥, stort tack för ditt förtroende 🙏❀

Framstående bra produkter!

Har provat på många olika och bra supplement genom åren.
Nutrionix Àr nog den bÀsta hittills. Den har smaker som barnen tycker om men det viktigaste Àr att jag mÀrker markant skillnad i hur bra produkterna Àr för både hÀlsan och vÀlmåendet.
Vetskapen om den gedigna kunskap som ligger bakom produkterna betyder mycket och det mÀrks.

Nutrionix からの回答

Tack för dina fina ord, det uppskattar vi verkligen.

Vår ambition Àr att skapa kosttillskott med högsta möjliga kvalitet, baserade på gedigen kunskap och noggrant utvalda ingredienser. DÀrför betyder det mycket att du både upplever tydliga resultat och kÀnner förtroende för det arbete som ligger bakom.

Att produkterna dessutom uppskattas av barnen ser vi som en extra viktig kvalitetsstÀmpel. Stort tack för att du delar din upplevelse och för ditt förtroende.

Kan inte tacka nog!

AlltsÃ¥, jag Àr sÃ¥ oerhört tacksam för dessa produkter. Min son Àr lugnare, sover hela nÀtter & har sagt sitt första ord 🥺 Han Àr 8 Ã¥r gammal
 varit sÃ¥ aggressiv, att man inte ens kunde gÃ¥ in i affÀrer med honom. Helt plötsligt kan jag ta med honom i butiker, shoppingcenter, Ã¥ka och bada utan utbrott. Han gick frÃ¥n att sova 1-3 h per dygn, till 10-12 timmar per dygn! ❀❀

Nutrionix からの回答

Tackar sÃ¥ hjÀrtligt för att vi fÃ¥r ta del av er Ã¥terkoppling, det berör oss oerhört mycket. Vi önskar er massor av fina stunder tillsammans framöver och vill verkligen tacka för ert förtroende 💛

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen ge dig ett stort tack för en fantastisk upplevelse. Allt från bestÀllning till leverans fungerade smidigt och professionellt. Du var otroligt trevlig, hjÀlpsam och snabb på att svara på frågor, vilket gjorde att jag kÀnde mig trygg genom hela köpet.

Vitaminerna och ansiktsserumet kom snabbt fram och var precis som beskrivna – hög kvalitet och vÀl paketerade. Det mÀrks verkligen att du bryr dig om dina kunder och lÀgger ner tid och omtanke i det du gör.

Jag kan varmt rekommendera dig till andra och kommer absolut att handla igen i framtiden!

Tack igen för en toppenservice! 🌟❀❀❀❀😍

2026幎3月20日

Nutrionix からの回答

Tack snÀlla för dessa fina ord om bÃ¥de vÃ¥ra kosttillskott och service, och tack till dig för att du vÀljer oss och för all energi du ger oss tillbaka 🀗💛

Jag har Àntligen hittat kosttillskott

Jag har Àntligen hittat kosttillskott som passar hela familjen då dem Àr flytande med fantastiskt goda smaker. Favoriten Àr Magnesium. Ser så fram emot att testa saffransextrakt! Tack Nutrionix!

Nutrionix からの回答

Vi blir sÃ¥ glada över att höra att ni hittat kosttillskott som passar hela familjen och att Liposomal Magnesium blivit en favorit. Vi hoppas saffransextraktet blir lika uppskattat och ser fram emot att fortsÀtta följa er resa mot mer energi och vÀlmÃ¥ende 🀗 Tack för att vi fÃ¥r vara en del av er vardag 💛

5぀星のうち5の評䟡

Rena produkter med hög biotillgÀnglighet

Jag uppskattar nutrionix mycket dels pga vÀldigt bra service och bemötande, man kan alltid återkomma med "tusen" frågor å Àndå bemöts man av vÀrme, kunskap och tålamod. GÀllande tillskotten så har dom hjÀlpt mig och barnen på olika sÀtt. Min tonåring med adhd och diverse besvÀr har blivit mycket lugnare och gladare sedan han började med zeolit/puredefend detox och sedan gått över till bland annat 5- MTHF, magnesium, saffran och C-vit.
Min andra son har blivit mycket gladare sen vi började med saffran.
Min minsta blev av med sina svåra eksem. Både jag å barnen Àr mycket friskare och inte varit sjuka sedan vi började med dessa produkter. 4 åring som va sjuk jÀmt innan pga förskolan får bara hög feber 1 dygn någon gång i månaden, sedan e hon frisk igen, uppenbarligen för att hennes immunförsvar orkar ta hand om bacillerna på ett annat sÀtt Àn innan. Sen har jag fått mycket tjockare hår sedan jag började med B- komplex, finns bara positivt att sÀga. Sen Àr vi alla olika å behöver olika tillskott/stöd vid vissa tillfÀllen, det gÀller att hitta sitt egna flöde hÀr. Vi valde att gå all in.
Handen på hjÀrtat så Àlskar jag nutrionix för det har verkligen gjort skillnad i vårat liv och i våran familj.

Nutrionix からの回答

Det hÀr var sÃ¥ fint att lÀsa att vi log rakt igenom hela texten 🥺 Att varje individ fÃ¥r det stöd de behöver Àr det som driver oss varje dag. Vi kunde inte önska oss en finare Ã¥terkoppling, tack för att du vÀljer oss💚

Bra och kunnig personal

Bra och kunnig personal, produkter som bÃ¥de barnen och vi vuxna Àlskar. Har förÀndrat vÃ¥r vardag markant 😍🀲

Nutrionix からの回答

Vi blir verkligen glada av att höra att bÃ¥de barnen och ni vuxna Àlskar produkterna och att de faktiskt kan göra vardagen lite lÀttare och roligare 🀗 Tusen tack för att ni vÀljer oss! 🫶

5぀星のうち5の評䟡

Ser fram emot att ta deras kosttillskott

Jag ser på riktigt fram emot att ta vitaminerna varje morgon pga Nutrionix! Inte nog med att dom Àr goda, dom Àr också enkla och jag mÀrker verkligen hur mycket mer jag orkar om dagarna och hur mycket mer frisk hela vår familj Àr.

Med det sagt, otroliga kosttillskott! Rekommenderar det till ALLA!

2026幎3月10日

Nutrionix からの回答

Dina fina ord ger oss massor med energi tillbaka ☺ Tack för att vi fÃ¥r vara en del av er vardag och för att du sprider vÀrmen vidare till andra! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Tack för superbra produkter!

Tack för superbra produkter!
Nu har jag och mitt barn gjort parasit detox kuren. Vi mÀrker sån skillnad. Speciellt i vårt barns adhd, Àven skolan har påpekat att hen förÀndrats och blivit lugnare. Snabb leverans!
Kundservicen Àr fantastisk, snabb återkoppling med hög kompetens för innehåll i sina produkter.

2026幎3月1日

Nutrionix からの回答

Tusen tack för dina fina ord, Emmeli🫶 Det betyder verkligen sÃ¥ mycket för oss att fÃ¥ vara en del av er resa och att höra att ni upplever en sÃ¥dan skillnad. Vi Àr tacksamma för ert förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig💛

5぀星のうち5の評䟡

Dessa produkter Àr verkligen rÀddaren i

Nutrionix Àr något av det bÀsta jag testat!

Deras produkter Àr verkligen rÀddaren i nöden! Perfekt att lyckas fÃ¥ i smÃ¥barnen som inte svÀljer tabletter. God smak och inga extra tillsatser som man ser i verkligen allt annat. 🙏👌
Vi har hållit oss friska genom hela vintern+vabruari, nÀr alla andra var sjuka. C-vitaminen hos nutrionix Àr fantastisk!

Vi Àlskar Àven zeolite samt puredefend. MÀrker stor skillnad i energi, hjÀrnkapacitet med mera. Till och med 7Ã¥ringen sÀger ”mamma vi fÃ¥r inte glömma dropparna som renar oss!” ☺🙏

Förutom de bÀsta produkterna sÃ¥ har jag aldrig varit med om en sÃ¥ bra service och medmÀnsklighet som hos nutrionix. Snabba svar, personlig service och otroligt varma Ã¥terkopplingar. Stort tack nutrionix för att ni finns 🫶

Nutrionix からの回答

Vi blir alla verkligen rörda av dina ord, det vÀrmer vÃ¥ra hjÀrtan att fÃ¥ vara en del av er vardag 💛 Tack för ditt förtroende, Therese. För att du delar er upplevelse och för all vÀrme du skickar tillbaka, det betyder allt för oss! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Sedan jag började med deras D vitamin

Sedan jag började med deras D vitamin och C vitamin Àr jag nÀstan aldrig sjuk , kÀnner stor skillnad i ork och har Àndå prövat massa andra kosttillskott från andra mÀrken . HÀr Àr det bra kvalité, snabba leveranser och bra effekt på produkterna

Hej Daniel,

Tusen tack för dina fina ord! 🙏 Vi blir sÃ¥ glada att höra att vÃ¥ra kosttillskott gör skillnad för dig och att du uppskattar bÃ¥de kvalitet och leverans. Tack för att du vÀljer oss💛

5぀星のうち2の評䟡

Parasitkomplex PureDefend

Två gånger om dagen i hela 21 dagar slösade jag bort tid på PureDefend parasitkomplex. Springmasken dog inte av detta. Det Àr slitigt med noggrann stÀdning och tvÀtt hos barnfamiljer under dessa veckor man har springmask. Då ska man inte luras att tro att den försvinner av PureDefend parasitkomplex! Riktig springmaskmedicin tar man två gånger och den fungerar. Den hÀr tar man 42 ggr och den fungerar inte.
DÀremot minskade mina symtom som påminde on Candida, dÀrav 2 stjÀrnor istÀllet för en.

2026幎2月1日

Hej Maria,

Tack för din Ã¥terkoppling. PureDefend Àr utvecklad för att stödja kroppens allmÀnna balans och vÀlmÃ¥ende, rekommenderad anvÀndning Àr minst 21 dagar x 3, med 7 dagars paus mellan varje omgÃ¥ng. SÃ¥ trÃ¥kigt att produkten inte motsvarade dina förvÀntningar, hoppas att du hittar nÃ¥got annat i vÃ¥rt sortiment av kosttillskott som du tycker om 😊

5぀星のうち5の評䟡

Kosttillskott som verkligen håller och

Kosttillskott som verkligen håller och hjÀlper. Kosttillskott av högsta kvalité och dessutom barnvÀnliga för de allra krÀsnaste. Och sen den bÀsta kundservicen man få Àr så tacksam att jag hittade Nutrionix!

2025幎12月8日

Hej Lena,

Tack för din fina Ã¥terkoppling, det glÀdjer oss sÃ¥ mycket att lÀsa att du och familjen Àr nöjda, stor kram frÃ¥n oss💚😊

Nutrionix is the best

Nutrionix is the best!

BÀsta kosttillskott jag någonsin testat, kvalitet rakt igenom och hatten av till den bÀsta kundtjÀnsten i hela Sverige! Snabb leverans, proffsigt bemötande och en kÀnsla av att de verkligen bryr sig om varje kund.

Jag kommer bara handla alla mina kosttillskott hÀrifrån i fortsÀttningen!

Rekommenderas varmt!

2025幎9月15日

Nutrionix からの回答

Vi tackar sÃ¥ hjÀrtligt för denna fina Ã¥terkoppling och kommer alltid strÀva efter att erbjuda bÀsta kvalitet och service pÃ¥ alla plan, tack för att du vÀljer oss💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。