レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desvÊrre langt fra tilfredsstillende (isÊr i spa/wellness omrÃ¥det!) Selve spa omklÊdningen var virkelig un... もっず芋る

䌁業が回答したした

SkÞnt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold pÃ¥ Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine vÊrelser, det ene af Êldre dato men med skÞn altan mod havet, utroligt sÞdt og imÞdekommende... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sengene trÊnger til udskiftning alt for blÞde, hovedpuderne hÃ¥rde! Morgenmaden bÃ¥de lÞrdag og sÞndag var med manglende opfyldning samt koldt rÞrÊg! Mest Þv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Beskidt vÊrelse - ringe efter shampoo flasker pÃ¥ badevÊrelset, stÞv pÃ¥ overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagslÞs morgenmad. Hotellet trÊnger sÃ¥ meget til en opgradering og en indretningsa... もっず芋る

䌁業情報

97件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

1stjerne for fantastisk udsigt og pÊne

1stjerne for fantastisk udsigt og pÊne vÊrelser.
FÞrste dag da vi tjekkede ind fik vi at vide at elevatoren ikke virkede, jeg er dårlig gående og havde fået vÊrelse på 3 sal, som de så tilbÞd på 1 sal i stedet for. Elevator der ikke kan benyttes en hel weekend er ikke i orden sådan sted.
Vi gik i spa/wellnes da vi havde pakket ud. Her mÞdte vi et virvar af mennesker (ca. 10-12 Pers), på et ekstremt lille plads altså i omklÊdningsrummet. En bÊnk til tÞj ca. 2m lang, det er alt hvad der er, at fralÊgge sig sit tÞj på 3 bruser hvor den ene ikke virkede. Da vi kom op fra vandet igen og skulle under bruser var vandet koldt/ lunken og vi frÞs lÊnge bagefter. Det var ikke besvÊret vÊrd med omklÊdning i forhold til de ting der var i wellness området.

Buffeten var kold men maden var ok. 2 dag var hovedretten tÞrre rester fra 1.dag (og sÃ¥ en lÞrdag aften🫣) Laksen kom alt for sent ind, forretten og desserten var ok.
Vi kan ikke anbefale stedet og Þnsker at fortÊlle andre at vil man pÃ¥ wellnes/spa ophold bliver man nok temmelig skuffet her

Vi fik en lille rabat på drikkevarerne da vi påtalte vores Þv oplevelse.

2025幎2月16日

KÊre Randi
Tak fordi, at du har givet dig tid til at anmelde dit ophold hos os.
Vi beklager meget, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger. Vi tager dine kommentarer til os og vil bruge dem til at forbedre vores service.
Vi håber, at vi en dag får mulighed for at give dig en bedre oplevelse.

Team Hotel Nyborg Strand

Var i går i bistroen og spise

Var i går i bistroen og spise, vi var seks personer der skulle ha oksehÞjreb, så der burde vÊre en nem servering, men nej.
Da vi skulle be om anden gang måtte vi selv henvende os og be om mere, vi troede så også at man så kom ind med varm sovs og varme Êrter/lÞg, nej det skulle vi også selv be om.
Hele tiden skulle vi henvende os, det var som om at når vi nu havde spist så kunne vi passe os selv.
Vi bestilte så to dessert og fire Irish coffee, aldrig har vi ventet så lÊnge på en dessert og på at bordet blev ryddet.
Salatbaren var så skuffende som aldrig fÞr og bagekartoflerne så små at det nÊsten var til grin.
Hold fast en dårlig service, det er sÞrgeligt at den er blevet sådan.

2024幎12月3日

Hej Linda
Jeg kan desvÊrre ikke finde ud af hvilken dag det drejer sig, sÃ¥ jeg kan dykke mere ned i jeres oplevelse – jeg kan ikke finde dit navn i vores reservationer. Men det er pÃ¥ ingen mÃ¥de den oplevelse vi Þnsker I skal have, som gÊster i Bistroen.
Vi beklager rigtig meget vi ikke levede op til jeres og vores egne forventninger på kvalitet af både service og mad.
Vi er rigtig kede af den oplevelse I har haft, men er meget taknemlig for du bruger tid på at give feedback, så vi kan få gjort noget ved vores udfordringer, så andre gÊster ikke får den samme oplevelse.

Rasmus Ostermann Andersen
Restaurantchef

Vi kommer aldrig mere på Hotel Nyborg
dårlig service

Vi kommer aldrig mere på Hotel Nyborg Strand efter den dårlige oplevelse i jeres reception.
For et vÊrelse der ikke er rengjort, og får et nyt vÊrelse.
Men kortet er ikke kodet i receptionen.
Vi kommer aldrig mere på Nyborg Strand

2024幎10月27日

KÊre Ole,
Vi er kede af vi ikke kunne nå til enighed i din klage til Nyborg Strand. Vi bestrÊber os selvfÞlgelig altid på at give vores gÊster en god oplevelse og vÊre lydhÞre når fejl opstår, men Êrlige fejl kan hÊnde for alle - det fortjener ikke en vred gÊst på den anden side.
Det er meget vigtigt vi understreger vigtigheden af at behandle vores personale med respekt og en god tone. Det holder vi stÊrkt fast i, såvel som vi selvfÞlgelig respekterer du ikke har lyst til at komme her igen.
Alt vel herfra.
Nyborg Strand

KÊmpe smil, og guf i mundvigen.

To x smil, og skÞn, skÞn mad i mundvigen.
Det er nu anden gang vores familie holder tjuhej her, og det skal tilstås - vi har INTET, 0, overhovedet, at klage over, eller kommentere negativt på.

Personalet var oplagt og smilende. Man fÞlte sig Þnsket og velkommen, det er afgÞrende som gÊst.

Maden et kapitel for sig. Begge gange har det vÊret meeeeega lÊkkert.

Vi snakkede om det om bordet, og der er fuldstÊndig enighed...
Dette er titlen."stamsted" vÊrdigt.

2024幎10月14日

KÊre Kim
Tusind tak for den skÞnne anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på! Vi er glade for, at I alle har nydt besÞget her og allerede betragter Nyborg Strand som stamsted :-)
Vi glÊder os til at byde jer velkommen nÊste gang.
Venlig hilsen Nyborg Strand/receptionen

Aftensmaden var en stor skuffelse

I går aftes fik jeg (og andre) som havde bestilt pescatar meny (fisk) til middagen, en lille bagt rÞdbede med 1/2 lÞg, lidt linser og squashskrÊl, på stÞrrelse af en forret. Fisk, blev vi gjort opmÊrksom på, havde de ikke i kÞkkenet i går(!!). Kurset vi var på er kÞbt for 6 mdr. siden hvor jeg allerede dengang gjorde opmÊrksom på at jeg gerne vil have fisk. Vi fik lÊkker laks til forret, og der var også indbagt torsk til frokost, så noget fisk må have vÊret i kÞkkenet!
Jeg synes det er uforståeligt at et stort kÞkkken som på hotel Nyborg Strand, ikke kan lave en hovedret med en eller anden slags fisk.

2024幎9月20日

KÊre Vibe,

Tak for at give os konstruktiv feedback. Vi vil altid gÞre vores bedste for at blive endnu bedre til at give vores gÊster en god oplevelse.

Vi er kede af at du ikke har haft en god oplevelse med vores veganske menu- og det forståes, når du havde forventet at få fisk.
Vores kok har gjort sig umage med de veganske retter, og får selvfÞlgelig også din feedback.

Vi oplever en meget stor stigning i gÊster med allergener og andre prÊferencer, og for at kunne tilgodese at alle vores gÊster får varm mad nogenlunde samtidig, har det vÊret nÞdvendigt at strÞmline konceptet lidt. Det er ofte op til 50 forskellige prÊferencer/Þnsker.
Derfor serverer vi fisk til pescetarer, når der i forvejen er fisk på menuen til resten af selskabet- og derudover serverer vi vegansk mad,- typisk til hovedret.

For at i som gÊster ved hvad I kan forvente, har vi oplyst om det på forhånd, på den seddel der udleveres ved check-ind.

Hotel Nyborg Strand

Min kÊreste og jeg havde en overnatning

Min kÊreste og jeg havde en overnatning på Nyborg strandhotel, som har en fantastisk beliggenhed og smuk udsigt, hvis man vÊlger havudsigt. Dog var der en masse ting, som vi desvÊrre var skuffede over.
Hotellet var proppet med firma arrangementer, som gjorde at oplevelsen ikke var afslappende. Specielt ikke i spaen hvor man kunne kigge direkte ud til en proppet have og de kunne kigge direkte ind på en.
Da vi skulle i seng var det umuligt at sove, for den hÞje musik. Vi kunne ikke engang se tv, da musikken overdÞv. Det var en voldsom hÞj bas, som spillede under os. Udover det, var sengene enormt hårde. Fair nok at der var konferencer, men jeg havde Þnsket at have fået besked, når der bliver holdt fest til ud på natten. Så havde vi aldrig kommet der.

- deres shampoo og håndsÊbe, har en enormt grim lugt af snegleslim.

- i restauranten (Bistro), var der spindelvÊv i hjÞrnet og på vÊggene, som sad lige i hovedhÞjde. Vi bestilte de 2 forretter som de havde på deres menukort, og det var ikke noget at råbe hurra for. Maden var kÞleskabskold og uden smag.
Vi er meget Êrgerlige over oplevelsen og kommer ikke igen!

2024幎9月13日

KÊre Regitze,
Tak fordi du vil tage dig tid til at skrive en anmeldelse om dit ophold. Enhver feedback kan vÊre med til at forbedre oplevelsen, så det takker vi for.

Da vi jo er et konferencehotel kan vi desvÊrre ikke gÞre så meget ved de mange konferencegÊster og arrangementer der sker i huset. Vi forstår godt du vÊlger at gå med et andet hotel nÊste gang, her kan vi evt. anbefale et decideret spahotel, da det lyder til det var den fulde spa-og gourmetoplevelse I sÞgte. Vi skal altid vÊre Êrlige og sige vi lÊgger tryk på at vÊre et konferencehotel fÞrst og fremmest :)

Nyborg Strand,
Receptionen

MORGENMAD KEDELIG OPLEVELSE

PÃ¥ hotellet skal man ikke forvente det store morgenbord.
Maden og kaffen bliver ikke fyldt op, på marmeladen er der ingen skitning, og juice ingen skitning, Êggene var allerede hårdkogt kl 08.15 og bacon har de endnu ikke lÊrt at lave puh.
Frugt ved morgenbord gulerÞdder argurk små tomater og Êbler ikke noget at skrive hjem om.
Jeg henvendte mig til en tjener og fik svaret at hotellet skal spare, under alt kritik.
For 10 år siden fortjente Hotellet 4 stjerner, Þkokologisk marmelade og pandekager et lÊkkert morgenbord med diverse lÊkkerier.

Håber at der kommer en madanmelder så ryger der en stjerne fra jer.
Receptionen utrolig sÞde personale tak for jer.

2024幎9月7日

KÊre Pia,

Tusind tak fordi du vil tage dig tid til at give din Êrlige feedback fra dit ophold hos os.
Jeg er ked af at hÞre morgenmaden ikke er faldet i din smag. Jeg sÞrger selvfÞlgelig for at sende feedbacken videre til de Þvrige afdelinger, så de kan tage dette op internt.
Vi er trods alt glade for at hÞre receptionen har givet dig en god oplevelse. Den ros ved jeg varmer vores personale meget at hÞre! :)

Du må have det godt!

Nyborg Strand, Receptionen

Fyn er ikke bare fin, den er eventyrlig.

Jeg var med til at arrangerer en salgskonference for den virksomhed jeg arbejder for. Vi var ramt af en lang rÊkke meget forskellige, interne organisatoriske udfordringer.
Heldigvis havde vi valgt Hotel Nyborg Strand som altid var imÞdekommende og forstående, uanset hvad vi fandt på at bede dem om.
Vi var der i to dage og deres service og omtÊnksomhed var decideret rÞrende.
Både hotellet og dets ansatte har en sÊrlig plads i mit hjerte.

2024幎8月22日

Hotel Nyborg Strand からの回答

Tusind tak for den meget fine feedback Thomas. Det betyder meget for os, når vores gÊster giver sig tid til at dele deres oplevelser på Nyborg Strand og det er altid dejligt at modtage ros.
Mange hilsner Receptionen

Spa ophold så skuffede

Spa ophold så skuffede
Da vi kom en på hotellet var der helt tomt vi skulle igennem hele hotellet for at komme til skanken vÊrelse ned slidt med badekar spa stor skuffelse bruseren var kalke helt nÊsten ingen vand kom ud ind i spa var boblebad sammen med pool underlig og regne bruseren helt kalke til så det blev en dyr oplevelse hvor vi ikke fik noget ud af det Þv

2024幎8月27日

Hotel Nyborg Strand からの回答

Tak for din feedback, som vi sÊtter stor pris på. Vi beklager meget, at oplevelsen ikke har levet op til jeres forventninger. Vi har delt din henvendelse med vores vedligeholdelsesafdeling, som vil tage sig af de ting i spaen, der ikke fungerer. Det skal vi naturligvis have udbedret straks.

Endnu engang tak for din tid - vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen på Nyborg Strand igen en anden gang.

Kunne man give flere en 5 stjerner

Kunne man give flere en 5 stjerner, så ville I få det.
Netop kommet hjem fra sommerophold med bÞrn og bÞrnebÞrn. En helt igennem fantastisk oplevelse.
Alt er kvalitet, gennemtÊnkt, ordentligt, veltilrettelagt , venligt, behageligt.
En atmosfÊre så dejlig. Personalet er helt i top. Maden er helt i top. De fysiske rammer med så mange aktivitetsmuligheder er helt i top.
Der er en naturlig venlighed og imÞdekommenhed, så man fÞler sig velkommen og godt tilpas..
Ikke fornemt og fint, men afslappet , rart , samtidig med at kvaliteten overalt er helt suverÊn.
Maden , også buffeten er helt fantastisk lÊkker. Der bliver hele tiden fyldt op med friske retter.
Gode gedigne smage.
Tjenerne er så sÞde og imÞdekommende. HjÊlpsomme men på ingen måde anmassende.
Et helt igennem skÞnt ophold.
Det kan stÊrkt anbefales.
I lykkes i den grad med at bevare ånden på Nyborg strand.

2024幎7月24日

KÊre Edith,

Tusind, tusind tak for de rosende ord. Jeg kan på vegne af hele personalet på Nyborg Strand kun sige af hjertet tak for alle komplimenterne. Vi bliver så glade når vi hÞrer vi har vÊret med til at give jer en skÞn oplevelse i familiens tegn. Det er som altid vores stÞrste mission, så dejligt at vide det lykkedes! :)

Vi vil glÊde os til at slå dÞrene op for dig og din kÊre familie en anden god gang. I må have en fantastisk sommer.

Varme hilsner fra hele teamet bag Nyborg Strand

medmenneskelighed mangler

Generelt en virkelig god oplevelse. DesvÊrre vÊgter den dårlige oplevelse mandag aften også. Der står vand i en dispenser i receptionen, som var tom. Vi spÞrger om de vil fylde den op, hvortil svaret er: det er slut for idag, det er til nye gÊster ved ankomst. Vi får at vide, at vi er velkomne til at gå ud på handicaptoilettet.
Vi spÞrger blot om ét glas vand til vores 7 måneder gamle datter og får at vide, vi kan gå ud på handicaptoilettet. Wow.

Mandag morgen måtte vi efterspÞrge ALT til morgenmads buffeten. Knive, kaffe. Alt var tomt. Det var nÊrmest umuligt at få et bord. Alle borde er minimum 6 mands borde. Der blev ikke ryddet af til nye gÊster. Vi måtte afvente tjenere hele tiden.

Varmt og indelukket på vÊrelset.

NB. Vi brugte skam blÊseren, men det hjalp ikke på hverken varme eller indeklima.
Der var på ingen måde travlhed mandag aften, da vi efterspurgte vand i receptionen
Og blev sendt på handicaptoilettet efter vand.

Vi takker dog for god(e) oplevelse(r) i bistroen.

2024幎7月15日

KÊre Laura
Tak for jeres besÞg og jeres review, kun sådan for vi en chance for at gÞre det bedre. Jeg er ked af at hÞre at I blev mÞdt sådan. Det er bestemt ikke meningen eller kutymen her hos os.
Det tager vi straks til efterretning, da travlhed aldrig må overskygge at vi for hjulpet vores gÊster.
Jeg kan også kun beklage at morgenmaden ikke var fyldt ordentligt op og dette punkt vil vi selvfÞlgelig også tage en snak om.
For en anden gang, så er der faktisk en blÊser i skabet på alle vÊrelser, som man kan benytte for at afhjÊlpe varmen.
Mvh. Receptionen, Nyborg Strand

Serviceniveauet er under al kritik

Serviceniveauet er under al kritik. Sure, fornÊrmede tjenere der står og skÊndes med kunder og alt alt for "grÞnne" og uerfarne.
Ikke forberedte på hÞjsÊsonen med alt for lidt mad i restauranten og utilgÊngelige tjenere

2024幎7月13日

Hej Henrik
Vi er kede af jeres oplevelse den 13/7. Vil du ikke kontakte mig på roa@nyborgstrand.dk

De bedste hilsner / Kind regards

Rasmus Ostermann Andersen
Restaurantchef

Ingen rÞgalarm på et gammelt vÊrelse

Ingen rÞgalarm på et gammelt vÊrelse, der desuden ligger langt vÊk fra alt.
Lille vÊrelse, der ikke kunne skjule at det var af Êldre dato. Gangen på vej dertil gav også indtryk af et årti, der ikke er for nyligt. MÞblement i vÊrelset var okay men bad og toilet er ikke moderniseret i mange mange år og lignede ingen billeder fra hjemmesiden. Det ene af vores to vÊrelser havde udsigt til et lavereliggende tag.
Mad i sommerbuffet var også under middel med halvkolde kartofler, halvkoldt kÞd og sovs, der skilte. Til gengÊld var det dyrt.
Personalet var dog sÞde og hjÊlpsomme både i restauranten og receptionen.
Skuffelsen var til at mÊrke.

2024幎7月9日

KÊre Helle,
Huset er et gammel og stort hus og vi renoverer lÞbende. Derfor kan man opleve, at nogle af vÊrelserne er af Êldre dato. Hvis i en anden gang Þnsker f.eks havudsigt, så kan I tilkÞbe dette. Vi er kede af at Sommerbuffeten ikke levede op til jeres forventninger. Vi håber, at I en anden gang vil gÞre opmÊrksom på det med det samme.
Receptionen
Nyborg Strand

God service i receptionen, men et par Êrgerlige mangler andre steder

Vi overnattede på hotellet i forbindelse med Heartland festival. Vi ankom tidligt og kunne få vores vÊrelse med det samme, 3 timer fÞr officielt check-in, så det var en flot service, som vi satte stor pris på! Personalet i receptionen var meget venlige og behjÊlpelige.
VÊrelset var ok, dog undrede vi os over, at man lÊgger en todelt topmadras i en dobbeltseng. Fravalg af rengÞring som default er rigtig fint, dog oplevede vi, at der nÊrmest ikke var mere sÊbe i beholderne ved hverken håndvasken eller bruseren, da vi ankom. Det synes jeg, hotellet bÞr sÞrge for at fylde op ved klargÞringen af vÊrelset. VÊrelset var desuden meget varmt, og der var ikke mulighed for at justere på temperaturen eller åbne vinduet mere end 10-15 cm.
Brunchbuffeten var god, dog kunne der godt vÊre lidt flere vegetariske alternativer til pålÊg udover ost og sytetÞj. Om sÞndagen fungerede brunchen overhovedet ikke. Der var mange gÊster, men det må man kunne forvente, men kun en tjener stod for at sÞrge for, at der var fyldt op i skåle mv., mens alle andre tjenere tilsyneladende servicerede et selskab inde ved siden af. Flere gÊster stod i 10-20 min. og ventede i buffetten på at fx ostefadet blev fyldt op, ligesom wienerbrÞdsfadet var tomt, allerede da vi ankom til morgenmadsbuffeten ca. 1 time fÞr, den sluttede. Det var en stor skuffelse og betÞd, at man måtte spise sin mad hurtigt, da der endelig blev fyldt op på nogle af fadene. Det virkede som en underlig prioritering at tildele nÊrmest alle tjenere til det andet selskab.
Vi benyttede også spaen, men må tilslutte mig andres kommentarer om, at varmtvandsbassinet ikke er specielt varmt, og at omklÊdningen lader noget tilbage at Þnske.

2024幎6月16日

KÊre Maria,
Tak for din feedback - og ikke mindst tak for besÞget besÞg. Vi håber, at I nÞd jeres Heartland-oplevelse:)

Vi beklager, at I er kommet til halvtomme sÊbebeholdere - vores rengÞringsafdeling er ellers normalvis meget obs på at få fyldt lÞbende op. Vi håber, at I gjorde opmÊrksom på det i receptionen, så de kunne blive fyldt op, så det ikke nåede at blive et reelt problem, at I kom til at mangle.

Vi er kede af, at I har oplevet ventetider i forbindelse med vores morgenmadsbuffet. Det er naturligvis ikke i orden - og den feedback er videregivet til vores restaurant.

I forhold til vores varmtvandsbassin, så er det 32 grader, som vi også gÞr opmÊrksom på alle steder på både hjemmeside osv. Det er, hvad bassinet er godkendt til:)

Endnu engang tak for jeres besÞg - og ikke mindst fordi du tog dig tid til at give os feedback.

Poor food and service

Booked the Bistro for 6 pm. Very good salad starter but the main sirloin was so chewy and inedible- in fact uncooked in parts. On complaining the waiter was so rude and waved his hands around saying no one else was complaining!! Asked to see the bistro manager who agreed it was unacceptable behaviour and adjusted the bill accordingly. If you want to eat there go for the salad on its own. The remainder limited menu is rubbish. The chicken fillet was certainly not as stated a fillet. !!!

2024幎6月10日

Dear John,
Thank you for taking the time to give us feedback.
We are sorry to hear that your experience in Bistroen wasn't satisfying. However, we can understand, that you did not wanted to get a new sirloin and that your partner did not complain about the chicken before after it was eaten. In that case, it isn't easy for our staff to do something about it - even though we would have wanted to.
Our main goal is to give our guests a good experience - and we appreciate all the feedback we can get:)

Best regards Team Nyborg Strand

Skuffende pinsebrunch.

Vi var fire til pinsebrunch den 19/5 2024. Det levede absolut ikke op til forventningerne. (Vi har vÊret der flere gange til pinsebrunch, hvor det har vÊret ok.)
Vi skulle selv hente kaffe i en kop - ikke en kande vi kunne få på bordet. Rundstykkerne var utrolig hårde, franskbrÞdet var utroligt sejt, der var ingen appelsinjuce, der var ingen appelsinmarmelade.
Vi kunne få noget juice på grÞntsager, der var rå gulerÞdder!!!!
For 199,- pr. person burde der vÊre mere service ang. servering. Til gengÊld oplevede vi flere gange at vores tallerkner forsvandt, selvom der var mad på.
Det var absolut ikke hvad vi forventede af en pinsebrunch.
Skuffende.

2024幎5月19日

KÊre Erik,
Tak for dit besÞg til vores pinsebruch – og tak for din feedback.
Vi er kede af at hÞre, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne.
I år havde vi valgt at lave en samlet kaffestation, hvor der kunne tankes kaffe mm. gennem hele arrangementet. Men vi kan godt se, at det havde vÊret mere hensigtsmÊssigt, hvis der havde stået en kande på hvert bord ved ankomst. Dette sÞrger vi for til nÊste år.
Alt vores brÞd kommer fra eget bageri og er friskbagt – sÃ¥ vi er kede af at hÞre, du har oplevet det som bÃ¥de sejt og hÃ¥rdt.
Vi har stort fokus på bÊredygtighed her på Nyborg Strand, hvilket også kommer til udtryk i de til- og fravalg vi tager omkring fx indkÞb i vores kÞkken.
Derfor har vi bevidst fravalgt appelsinjuice til fordel for fynske moste fra en lokal leverandÞr. Her tilbyder vi til gengÊld et varieret udvalg af bÃ¥de Êble- og bÊrmoste. Du har helt ret i, at vi ogsÃ¥ har juicer, der primÊrt er lavet af grÞntsager – det har vi nemlig ogsÃ¥ gÊster, som efterspÞrger.
Men vores Êble- og bÊrmoste er valgt som et bÊredygtigt alternativ til fx appelsinjuice, som kommer langvejs fra og derfor belaster miljÞet betydeligt mere. Det samme gÞr sig gÊldende for vores udvalg af marmelade, hvor vi også har prioriteret vores hjemmelavede marmelader på danske bÊr.
Vi gÞr som altid vores bedste i forhold til at yde en god service over for alle vores gÊster – og vi beklager, hvis I har oplevet, at vores tjenere har vÊret for hurtige til at fjerne tallerkener fra bordet. Det sÞrger jeg for at give videre.
Vi håber, at I, trods en skuffende oplevelse i år, har lyst til at komme igen til nÊste år, hvor vi lover at have varm kaffe på kanderne klar til ankomst og gÞre alt, hvad vi kan, for at give jer en god oplevelse.
Mvh. Nyborg Strand

Spa arrangement

Jeg har sammen med min kÊreste vÊret på jeres spa arrangement i dag, hvor der er tilhÞrende brunchbuffet.
Buffeten var i top! Virkelig sÞdt personale generelt, så ingen finger at sÊtte på dér og derfor giver jeg også 2 stjerner på min anmeldelse.

Jeg synes dog det er noget så Êrgerligt, at lave et decideret spa arrangement, når spaen halter. Et varmtvands bassin, der ikke er helt varmt, saunaer hvortil det ene håndtag sidder lÞst og der mangler damp i begge saunaer. Der mangler knager til ens morgenkåber. Regnbrusere der er overkalket så de fÞles nÊsten ubrugelige. I det ene fodbad virkede boblerne ikke. Vi endte faktisk med at gå, efter 40 minutter, hvor der decideret ikke var mere at komme efter. Andre gÊster gik ligeså tidligt, og jeg hÞrte flere vÊre skuffet.
En total bagatel er, at der manglede nÞdder i spaen som der ellers stod skrevet at der var. (Igen en bagatel) men er nÊvnevÊrdig, når nu det står skrevet at det er der.

OmklÊdningen er også Êrgerlig; alt alt alt for lille, og med direkte udsigt til de der bader. Vi stod nÞgne damer i kÞ, for at komme i bad ved de to brusere der virkede, for den sidste gjorde ikke.

Jeg har betalt for mange penge for, hvad jeg har fået ud af det og det Êrger mig. Jeg håber I udvider jeres spa, og hvis ikke så bÞr I ikke fokusere på disse arrangementer i fremtiden; desvÊrre, ellers et dejligt koncept.

Jeg beklager min Êrgerlige anmeldelse, jeg er normalt ikke en der brokker mig men vi var godt nok skuffet.

2024幎5月12日

KÊre Amanda,

Super service, tak fra Jeanette

2024幎4月9日

KÊre Jeanette
Tak for den flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på :)
Mvh Nyborg Strand

TAK!

TAK, Hotel Nyborg Strand, for endnu et fortrÊffeligt minihÞjskoleophold, PåskehÞjskolen 23.-27. marts 2024.
Som altid superprofessionelt afviklet, hele vejen igennem.
Den gode ånd sidder ikke alene i hotellets vÊgge, men er også altid mÊrkbart tilstede hos al personalet, der gÞr et ophold på Nyborg Strand til en sÊrlig dejlig og oplivende berigelse.
Al vÊrtskab og drift er så virkelig god, venlig og imÞdekommende, at jeg altid - velnÊret på alle måder - forlader mit ophold på hotellet, med en stor glÊde om at vende tilbage.
SpÊndende var det, også at hÞre om hotellets drift og perspektiver, i nutid og fremtid, og hele det komplekse grundlag hotellet fortlÞbende skal drives på.
Jeres formåen kalder på respekt, og jeres herlige minihÞjskoleophold lever i sandhed op til at vÊre hele Danmarks mÞdested.
Af hjertet tak til jer alle på Hotel Nyborg Strand!
Venlig hilsen,
Karin A. W.

2024幎3月27日

KÊre Karin,

Tusind tak for de rosende ord og den meget flotte tilbagemelding efter dit ophold hos os. Det sÊtter vi utrolig stor pris på. Det er en fornÞjelse at have jer i huset - og tak fordi I tog så godt imod vores forskellige indlÊg om arbejdet med ansvarlighed her i huset. Det er altid dejligt, når vores gÊster er nysgerrige på disse perspektiver.

Vi glÊder os til at se dig igen!

SÃ¥ ganske udmÊrket Bistro KÞkken med

Så ganske udmÊrket Bistro KÞkken med fuldvoksent personale hvilket efterhånden er sjÊldent .
LÊkker salatbuffet med topping og udvalg af brÞd, forskelligt smÞr.
Lidt Êrgerligt at maden ikke kan spises med udsigt til StorebÊlt men Bistroen er dog ganske hyggelig

IT -forbistring:
At booke er bord udlÞser umiddelbart efter 3 e-mails og en SMS fra Dinnerbooking.
En enkelt SMS ville vÊre nok.

2024幎3月26日

KÊre Henrik,
Tak for din feedback. Den sÊtter vi stor pris på. Vi sÞrger for at få kigget på de mange mails og SMS'er - det bÞr naturligvis ikke vÊre et irritationsmoment:)

De bedste hilsner Nyborg Strand

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。