Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desvÊrre langt fra tilfredsstillende (isÊr i spa/wellness omrÃ¥det!) Selve spa omklÊdningen var virkelig un... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SkÞnt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold pÃ¥ Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine vÊrelser, det ene af Êldre dato men med skÞn altan mod havet, utroligt sÞdt og imÞdekommende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sengene trÊnger til udskiftning alt for blÞde, hovedpuderne hÃ¥rde! Morgenmaden bÃ¥de lÞrdag og sÞndag var med manglende opfyldning samt koldt rÞrÊg! Mest Þv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beskidt vÊrelse - ringe efter shampoo flasker pÃ¥ badevÊrelset, stÞv pÃ¥ overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagslÞs morgenmad. Hotellet trÊnger sÃ¥ meget til en opgradering og en indretningsa... ãã£ãšèŠã
Hotel & Konferencecenter
ÃsterÞvej 2, 5800, Nyborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi ville nyde hinanden og fred og ro på Nyborg strand. Det fÞrste der mÞder os på vÊrelset er en form for handikappude på toilettet som ikke er rengjort og fastgjort. Denne får vi med besvÊr fjernet. DÞren til toilettet kan ikke lukkes, så man må praktisk talt forsÞrge med åben dÞr. SengetÞjet lugter af plejehjem og generelt levede vÊrelset langt fra op til vores forventninger. Receptionspersonalet bÞd ikke velkommen, informerede hverken om bestilling af tid til spa eller tidspunkt for morgenmad.
Det bedste der kan siges om hotellet må vÊre morgenmaden. Jeg havde lÊst mig til at denne var dårlig - det synes jeg bestemt ikke. Men meget mere positivt er der ikke at sige om Hotel Nyborg Strand. Vi kommer ikke igen...

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Klasse, stil og fremragende betjening! Vi holdt konfirmation i den nyrenoverede Tårnsal d. 29. august 2020, og vi er Sà glade for den oplevelse, som gjorde dagen så minderig og perfekt for os. ALTING fungerede på Nyborg Strand. FormÞde, hvor mine dÞtres Þnsker blev opfyldt i planlÊgningen af deres konfirmation. Smuk indrettet Tårnsal lige ud til vandkanten med udgang til terrasse, hvor vejrguderne sÞrgede for fuld sol til gÊsterne. Forret- og hovedretsbuffet, hvor der var både varmrÞget laks, oksemÞrbrad, spÊndende salater og grÞntsager, flere slags fisk og kÞd. Dessertbuffet med alt hvad hjertet kan begÊre i smukke anretninger. Maden var sÊrdeles velsmagende, og blev rost til skyerne af vores gÊster. Betjeningen var helt i topklasse med tjenere, der var meget professionelle. Vi vil helt klart anbefale, at man holder sine fester på Nyborg Strand.

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
DesvÊrre en meget dårlig nat på Nyborg Strand. Bundniveauet er meget lavt, og jeg fortryder at jeg ikke opgraderede. En kÊmpe metalplade dÊkker al udsigt. Elevatorlarm fra kl 6.00 og meget lydt med larm hos naboerne til kl 03.00.

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Havde booket en 90 års fÞdselsdagsfest, men var nÞdtil at aflyse med få dages varsel pga. de skÊrpede omstÊndigheder omkring Corona smittefaren. Har hele vejen igennem fået fin service fra Nyborg Strand og her I nÞdens stund hjalp de os, så vi kan udskyde festen til et senere tidspunkt hvor situationen er blevet normal igen. Super service, vi er meget taknemmelige.
Familien JÞrgensen

ForfÊrdelig service.
Jeg glemte min blazer ringede samme dag og hun gik ned og fandt det var den 29/5 hun ville sende den og jeg tilbÞd at betale alle omkostninger da det var en dyr blazer.
Jeg ringede en mÃ¥ned efter og spurgte om den var sendt og det var den, med alm post i en bobbelkuvertð. Hvor dum og ligeglad kan man vÊre, pakken er ikke kommet og som de siger pÃ¥ Nyborg strand, sÃ¥ er den nok gÃ¥et tabt i posten ja Right, man sender sq da ikke en jakke til over 4000kr med alm. Postomdeling, sÃ¥ er man da svagt begavet.
Hun sagde så at havde hun vidst det var så dyr en jakke, havde de nok valgt anderledes
Come on man kan sq godt se forskel på om det er en jakke til 500kr eller 4000kr der er vÊsentlig kvalitetsforskel

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Jeg har vÊret på Nyborg Strand mange gange i forbindelse med konferencer, og har altid vÊret tilfreds. Her i sommer skete der så noget, der fik hotellet fra en 4'er til en 5'er for mig. Min mand og jeg var på vej hjem fra ferie, da han fik det akut dårligt. Ved et tilfÊlde var vi i nÊrheden af Hotel Nyborg Strand, og kÞrte derind. Fra det Þjeblik vi trådte ind ad dÞren, var behandlingen upåklagelig. De unge kvinder bag skranken isÊr, men også deres leder, sÞrgede straks for vand til min mand, fandt os det bedste vÊrelse ud mod vandet, fandt en kÞrestol til min mand og hjalp mig - som var temmelig rystet - med at få fat i vagtlÊgen. For mig er god mad, gode vÊrelser, dejlig beliggenhed helt klar vigtigt, men den venlighed og hjÊlpsomhed vi blev mÞdt med, gÞr hele forskellen! Af hjertet tak, Hotel Nyborg Strand!

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Blev inviteret med til et firma arrangement af min sÞster d 16 sep.-17. Vi skulle både til fest og overnatte. Vi havde begge glÊdet os meget, endnu mere da vi fÞrst så hotellet, udefra er det super flot, det samme med receptionen og områderne omkring. Vi blev dog slemt skuffede, da vi så hvor vi skulle tilbringe natten. På gangen var der en skrap lugt af hvad der bedst kan beskrives som urin... den blev meget vÊrre da vi kom ind på vÊrelset. Vi forsÞgte at lufte ud, vinduerne stod åbne fra da vi kom ved 15 tiden og til vi gik i seng ved midnats tid. DesvÊrre hjalp det ikke det mindste, en meget ubehagelig lugt at sove i.
Den del af hotellet trÊnger mildest talt, til en seriÞs opgradering.
Maden imponerede os heller ikke. Tjenerne skal dog have stor ros.
Det var vores fÞrste og sidste besÞg på Nyborg strand.

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Filiberto gjorde oplevelsen helt sublim. Filiberto får både 12 og 13 med pil op for den fremragende prÊstation. Med venlig hilsen Laura og Christina.

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Hold da op, vi var skuffede over Nyborg Strand.
Vi havde bedt om et vÊrelse tÊt på reception/udgang, da vi havde en gangbesvÊret person med. Det fik vi også, men til gengÊld var der ingen bruseniche, kun et badekar med en hÞj kant - ikke superfantastisk, hvis man er gangbesvÊret. Samme badevÊrelse havde ingen udluftning, så når man har vÊret i bad, kan man lige lukke al dampen ud på resten af vÊrelset (hvor ens medrejsende befinder sig), for ellers kan man ikke se noget som helst. Bodylotion kan man få ud af en stor flaske der er placeret bag toilettet (samme sted som "madame-posen" i Þvrigt - meget spÞjst sted at placere den!), så man kan ikke lade vÊre med at tÊnke på, hvem der mon har brugt af den sidst. Små tuber/flasker ville vÊre meget mere lÊkkert.
Jeg har vÊret på hotellet for 13 år siden ifm. en konference, og fik dengang et vÊrelse i en anden flÞj, som allerede dengang var vÊsentligt pÊnere og mere moderne end det vi fik nu - 13 år senere!
Vi havde booket vÊrelse med plads til hund. Om det var derfor vi fik det Êldste hotelvÊrelse jeg nogensinde har set, skal jeg ikke kunne sige. Indretningen var fra slutningen af 70'erne eller begyndelsen af 80'erne - frygtelig! Hotellet vil ikke engang vÊre vÊrelserne bekendt, for billederne findes slet ikke på hjemmesiden. De koster alligevel det samme som de andre vÊrelser, og dem kunne de sagtens have givet os, der var masser af plads, og gebyret på de 200 kr. kan vel dÊkke de 5 minutters ekstra stÞvsugning).
Vi så på hjemmesiden, at det kostede 200 kr. at have hund med, og at det inkluderede velkomstbrev, godbid og lån af hundeskåle. Velkomstbrevet var et lamineret skilt til dÞren, som der så var skrevet bagpå, godbidden så vi aldrig noget til og skålene måtte vi selv gå ned og spÞrge efter. Vi fik udleveret et par skåle som, - hvis de var hundeskåle for det lignede de ikke - i bedste fald passede til en labrador eller anden hund på den stÞrrelse. Vores er en bomuldshund. VÊsentlig mindre.
Morgenmaden var lidt uorganiseret, tingene var svÊre at finde. Tallerkner og bestik stod ved ydervÊggen, i stedet for at stille det der, hvor man kommer ind - altså medmindre man skulle bruge en ske, den stod et andet sted. Eller et glas, det stod et tredje sted.
Der var mulighed for at bage sine egne vafler, - fint tiltag. Det ville dog vÊre bedre, hvis bordet var mere end 60 cm hÞjt og hvis der blev tÞrret af omkring vaffeljernet nu og da. Det kan ikke undgås, at man spilder, men det kan jo hurtigt fjernes. En lille morgenkage kunne også have vÊret rart.
Det bedste på hotellet var deres bistro, som også "er skyld i" at hotellet får 3 stjerner i stedet for 2. OksehÞjreb ad libitum med hj.lavet bearnaise mm. Betjeningen var god og maden var fantastisk!
05.09.17
Man kan nu alligevel undre sig.... Nu er det 3 uger siden jeg postede denne anmeldelse, og satte kryds, så den blev sendt til Nyborg Strand, men ikke et ord eller en kommentar har jeg fået fra dem. Man skulle tro det var en eller anden lille bed and breakfast biks uden sans for kundepleje, vi havde vÊret på. Tjae...Bed and breakfast var det ikke - ikke officielt i hvert fald, men den manglende sans for kundepleje har de da ramt lige spot on.
02.12.20
3 år er lang tid at vente på et login, måske I skulle skrive en anmeldelse et sted. Vi vil da rigtigt gerne se, om I har forbedret jer, I sender da bare et gavekort.

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Der er pÊnt og rent... NÃ¥r det er sagt, sÃ¥ kan jeg kun advare mod et vÊrelse i "Tusindfryd annekset" Det ligner det gamle DDR. GrÃ¥t i grÃ¥t beton, ligger vÊrelserne i mÞrke lange gange, sÃ¥ langt fra receptionen at det fÞles som om man har krydset en kommunegrÊnse, nÃ¥r man endelig nÃ¥r frem til det sparsomme vÊrelse. IndendÞrs klimaet i gangarealet skriger pÃ¥ en udluftning. VÊrdiskab findes ikke. Ingen minbar og én eneste slags sodavand i receptionen kan man kÞbe. Ãt stykke frugt koster i Þvrigt den beskedne sum af 10,-
Man skal ikke vÊre nervÞs for at sove for lÊnge, da man alligevel er vågen det meste af natten pgr af brag fra dÞre der lukker og giver fantastisk ekko I betonbyggeriet. Gummilister ville vÊre guld vÊrd!
Det er simpelthen for dyrt det hotelvÊrelse, ift hvad der er. Jeg kommer ikke igen. Fyn mangler jo heller ikke hoteller at vÊre imellem.

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Var d.d. på Bistroen, hvor vi kÞbte hÞjreb, på hver taller var der lagt 3 -4 skiver kÞd, det var lige i overkanten. Der var ikke plads til det andet på tallerken
Det ville ha' vÊret en meget bedre oplevelse, hvis der kun var lagt 1 - 2 skiver og tjeneren når han/hun, havde set at vi var ved at vÊre fÊrdige med at spise, havde spurgt
" Ãnsker De/du mere kÞd?"
Det var ikke billigt, med vi kommer IKKE igen

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Vi nÞd 2 dage på hotellet som turist.
Det ligger tÊt på stranden og i god kÞrsel afstand til Egeskov slot.
Resturanten bÞd på alt fra mormor buffet til bÞf.
En klar anbefaling til at prÞve.
Dog vil jeg dog sige, at hvis man har stÞrre bÞrn, så skal man nok ikke anvende deres kÞjesenge, men de skal have deres egen store senge.
Men et sted som vi godt ville besÞge igen.
2020
Har besÞgt jer i efterårets ferien.
Utrolig lÊkker mad vi fik og fik nydt jeres wellness afdeling.
ForsÊt jeres gode arbejde

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Vi har haft et fantastisk ophold fra lÞrdag til sÞndag. Vi blev mÞdt af venlig og imÞdekommende personale i receptionen, de hilste hver gang man gik forbi og man fÞlte sig meget velkommen.
Om vÊrelset kan vi sige at alt var i top, vÊrelset var pÊnt rent og der var god plads og alle de ting man Þnsker på et hyggeligt ophold. Flot udsigt fra altanen, pÊne mÞbler og et dejligt badevÊrelse med badekar og bruseniche. På hotellet var der også svÞmmehal, omklÊdningsrummene og selve svÞmmehallen var rene og pÊne. Vandet var opvarmet så skÞnt på en kold januardag.
Vi spiste i hotellets bistro, hvor vi fik oksehÞjreb med fri salatbar, som kun kan anbefalesð trods travlhed var tjenerne meget opmÊrksomme og fyldte gerne op af sovs og kÞd, det er altsÃ¥ ikke mange steder man oplever det. Vi blev dejlig mÊtte.
Alt i alt et meget dejligt ophold og et hotel som vi vender tilbage til igen

Hotel Nyborg Strand ããã®åç
Nyborg Strand er mestre til at afholde konferencer. Når der ikke er sådanne, forsÞger man at lege turiusthotel. Det er lidt svÊrere end man åbenbart tror, Turister vil ikke vÊkkes klokken 9 en lÞrdag i juli for at få redt sengen - et skilt med VIL IKKE FORSTYRRES betyder nej. Turister vil gerne have andet og mere end en spanskinspireret buffet til 250 kr. i restauranten. Turister vil gerne have mulighed for at spise i det fri. Turister vil gerne have vÊrelser med mÞbler, der ikke ligner noget, man har kasseret da man arvede oldemors sommerhus. Tusindfryd-anneksets stueetage er ikke at se på nettet. Hotellet holder etagens tilstand skjult, men opkrÊver lystigt samme pris for vÊrelserne indrettet i 1977 som for de helt nye og lÊkre vÊrelser i andre dele af komplekset. Og i Tusindfryd kan man ikke engang spise mad bragt af room service (til 50 kr. ekstra pro persona) for der er kun een stol og et skrivebord som en hÊngebro. Plus et ca 25 sm hÞjt sofabord klinet sammen med to liggestole også fra 70erne. Det er en ren cash cow for firmaet. Ikke et smilende ansigt, intet andet end nej, nej, nej. Et ÊÊldre Êgtepar med rollatorer blev meget brysk sendt vÊk fra bistroen uden noget bud på, hvordan de skulle få mad.
Vi har med andre ord boet på et halvdårligt B & B - det kan gÞres noget sjovere ude på landet, hos private.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã