Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drÞmmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun pÃ¥ alle mÃ¥der rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, fÞrst pÃ¥ safari og dernÊst i Stellenbosch og Cape Town. Det var pÃ¥ alle mÃ¥der en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en helt fantastisk ferie til Bali, arrangeret gennem Nyhavn Rejser â og isÊr Natasha, som stod for vores rejse, fortjener en stor ros. Fra fÞrste kontakt oplevede vi en utrolig god servic... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En fremragende ferie, hvor alt spillede og roen sÊnkede sig Vi har netop overstÃ¥et en helt fantastisk ferie i uge 27, og vi sidder tilbage med den dybeste fÞlelse af taknemmelighed og ro. Fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I Nyhavn Rejser sÞger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trÊkke på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netvÊrk. De har prÞvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine Þnsker og forstå prÊcis, hvad det er, der vil opfylde dine drÞmme. Det, der er bedst for andre, behÞver ikke vÊre det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.
Folke Bernadottes Allé 7, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Stort tak til Margit, fra Nyhavn Rejser, som har gjort en kÊmpe indsats for at hjÊlpe et af mine nÊre familiemedlemmer sikkert hjem fra Sri Lanka i denne Corona-tid. Margit brugte sin aften på at sÞge efter flybilletter og vi var i dialog flere gange. Efter mit familiemedlem var ankommet til Danmark, ringede hun for at hÞre om han var kommet godt hjem. Jeg kan virkelig anbefale Nyhavn Rejser og Margits gode service! TAK.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Nyhavn Rejser var en god partner i dette Corona-stormvejr, som vi lÞb ind i på et krydstogt i februar. Tak for det.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi har rejst med Nyhavn Rejser tre gange og vÊret meget tilfredse med den service vi har fået

Nyhavn Rejser ããã®åç
Alt fungerede fra fÞrste minut,
Tror ikke at vi nogensinde har oplevet så meget på 26 dage.
Erfaring fik vi også med, 3 dage kunne vÊre rart nogen steder.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Det blev en drÞmmerejse til Malaysia. Det blev en fantastisk tur rundt i landet. Georgetown, Belum Rainforest, Pangor Laut Resort og sidst men ikke mindst Kuala Lumpur. Vi fik set meget, men vi fik også slappet af på Pangor Laut Resort. De chauffÞrer vi kÞrte var meget vidende og ville rigtig gerne fortÊlle om forholdende i deres land. Vi havde hjemmefra kÞbt en "private guided daytrip" i Kuala Lumpur, hvor vi fik set nÊsten alt. Det var en god afslutning på ferien.
Tak til Knut Svindland i Nyhavns Rejser. Vi ses helt sikkert igen.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Fantastisk velplanlagt tur til Sydamerika og Antarktis. Tak.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Anmeldelse fra vores rejse i januar 2019 til Thailand med Nyhavn. Denne anmeldelse ligger også på Nyhavns Facebook side:
Nyhavn rejser fortjener toppoint - og det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer! :-) Vi (2 voksne og 2 bÞrn) er netop hjemvendt efter knap 3 ugers rundrejse i Sydthailand. Vi har boet pÃ¥ "The Slate", "Six Senses Koh Yao Noi", "Rayavadee" og vÊret pÃ¥ 2 dages tur til Elephant Hills. Alt har vÊret veltilrettelagt og levet fuldt op til vores forventninger. Vi vil isÊr fremhÊve Six Senses, som virkelig var en oplevelse udover det sÊdvanlige! Da vi sejlede fra Þen var vi sÃ¥ heldige at ogsÃ¥ kaptajnen gav os en oplevelse ud over det sÊdvanlige... Han sejlede os forbi Hong island, sÃ¥ vi kunne opleve denne Þ. Men det vildeste var at han gav sig tid til at vi i ca. 20 min. lÃ¥ stille med bÃ¥den og kunne observere 2 blÃ¥hajer og en kÊmpe hvalhaj pÃ¥ allertÊtteste hold. SÃ¥ hvad der egentligt bare skulle vÊre en transport fra A - B, endte med at vÊre en haj-safari kombineret med Ã-sightseeing :-) Elephant hills var en kÊmpe oplevelse, som bestemt ogsÃ¥ var pengene vÊrd. Alligevel har vi dog et lille kritik punkt, som egentligt ikke har noget med Nyhavn Rejser at gÞre. Men vi var lidt uheldige i forhold til placering af vores telt. Den fÞrste nat i campen pÃ¥ land, sov vi meget tÊt op af en vej hvor der var trafik hele natten. Anden nat pÃ¥ sÞen, var vi placeret ved siden af fÊllesomrÃ¥det hvor der var larm fra andre gÊster til midnat. Vi havde glÊdet os til at ligge og hÞre junglens lyde, men hÞrte istedet trafikstÞj og larm fra en gruppe hÞjlydte andre gÊster. Det er dog ikke noget der vil gÞre at vi vil frarÃ¥de Elephant Hills, da det opvejes af oplevelsen med elefanterne og den storeslÃ¥ede natur ude pÃ¥ sÞen. Vi vil ogsÃ¥ til enhver tid anbefale The Slate og Rayavadee, men for at denne anmeldelse ikke bliver for lang, mÃ¥ jeg hellere stoppe her :-) Men en kÊmpe tak skal lyde til Nyhavn Rejser og vores rejsekonsulent Maria. Maria var vÊret en stor hjÊlp hele vejen igennem, og har vÊret meget hurtig til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l bÃ¥de fÞr og under rejsen. SÃ¥ de allerbedste anbefalinger herfra - og vi har allerede bestilt sommerferie i 2020 med Nyhavn Rejser, som vi glÊder os meget til.

Nyhavn Rejser ããã®åç
God og kvalificeret rådgivning. Og alt klappede på rejsen i Mexico og vi var trygge hele vejen.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Det begyndte ret forfÊrdeligt: Midt i juledagene fik min kone en mail sendt til en person "Jan med familie" og en forkert mailadresse. Det viste sig at vÊre Þnsket om en god tur til Vietnam. Mailen indeholdt en rejseplan, hvor intet andet end flybilletterne til og fra Vietnam var bekrÊftet. Vi fik indtrykket af, at intet var på plads. Det var en lÞrdag og da jeg skrev til den medarbejder, der havde solgt os rejsen fik jeg et svar om, at han havde forladt firmaet! Hårene rejste sig på vore uskyldige hoveder...Jeg benyttede mig af bureauets nÞdtelefon og fik fat på en effektiv medarbejder, der bragte lidt orden i forvirringen. Om mandagen fik vi et mÞde med Mette, der bragte endnu mere orden.Men indtil da havde vi fornemmelsen af et firma, hvor der var totalt rod i sagerne. Det viste sg da også, at der var masser af råd og vejledninger, som sÊlgeren slet ikke havde fortalt om. Han har u etableret sit eget rejsebureau. Det kan jeg ikke anbefale!
Det blev takket vÊre Mette en vidunderlig tur - hvis hun havde håndteret rejsen fra start, ville det vÊre blevet til fem stjerner!

Nyhavn Rejser ããã®åç
God og sikker rådgivning.
Vi fik alt hvad vi var blevet lovet, så tak for det.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Engageret og imÞdekommende, samt giver gode råd.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Selvom jeg har rejst meget i mit liv, har jeg aldrig fÞr vÊret ud for en så uprofessionel service som hos Nyhavn Rejser.
Jeg bookede et krydstogt med et skib fra Hapag Lloyd, desvÊrre igennem Nyhavn Rejser og ikke direkte hos Hapag Lloyd. Et krydstogt langs Australiens Ãstkyst og da jeg er af Êldre dato, en âonce in your lifetimeâ oplevelse.
AfgÞrende på et krydstogt er de udflugterne man kommer på. Da jeg fra Nyhavn Rejser modtog Hapag Lloyds beskrivelse af de udflugter man kunne booke såsom tilmeldingsblanketten, sad jeg allerede dagen efter hos Nyhavn Rejser for at bestille de af mig nÞje udvalgte udflugter. Dette fordi jeg p.g.a. en hoftelidelse ikke har mulighed for at vÊlge på alder hylder og fordi der for mange udflugters vedkommende kun var et meget begrÊnset deltagertal.
Jeg spurgte gentagne gange om Nyhavn Rejser havde modtaget en bekrÊftelse af de bestilte udflugter og hver gang var svaret: âDet gÃ¥r vi ud fraâ.
FÃ¥ dage fÞr afrejsen hvor jeg hentede mine rejsepapirer (langt om lÊnge!), var det mig selv der ringede til Hapag Lloyd p.g.a. forsk. uklarheder og fordi alt materiale var pÃ¥ det forkerte sprog, mens min rejsekonsulent fra Nyhavns Rejser sad ved siden af! Ved denne lejlighed spurgte jeg ogsÃ¥ om vi ikke kunne fÃ¥ en skriftlig bekrÊftelse pÃ¥ de bestilte udflugter. Men jeg fik at vide, at IKKE ÃN ENESTE udflugt var blevet bestilt og at flere af de af mig valgte udflugter nu var udsolgt!!! Nu kunne jeg enten vÊlge nogle af de udflugter, der var til overs (selvfÞlgelig ikke de mest attraktive) eller komme pÃ¥ venteliste til de udsolgte udflugter selvom der ikke var nogen chance, da det nu var alt for sent og min plads pÃ¥ ventelisten helt nederst. Man kunne sÃ¥ledes ikke stÃ¥r pÃ¥ venteliste og samtidig vÊlge en anden udflugt.
Jeg kom IKKE pÃ¥ nogle af de udsolgte udflugter som skulle vÊre âonce in your lifetime oplevelserâ.
Det er et tab man ikke kan erstatte eller kompensere for, men den kompensation Nyhavn Rejser bÞd pÃ¥ var sÃ¥ smÃ¥ligt, at man kun kan ryste pÃ¥ hovedet (differencen pÃ¥ prisen af de udsolgte udflugter og de erstatningsudflugter jeg blev NÃDT TIL til at booke). Argumentet af lederen var: âNyhavn Rejser var jo nÞdt til at tjene noget pÃ¥ rejsenâ!!!!
Faktum er, havde jeg booket mit krydstogt direkte hos Hapag Lloyd ( som mange gange tidligere) havde rejsen ikke kun vÊret vÊsentlig billigere men jeg havde frem for alt kommet med på de Þnskede udflugter. Hele rejsen havde vÊret vÊsentlig mindre besvÊrligt og meget mere trygt. Nyhavn Rejser havde slet ikke sat sig ind i de tilbud som Hapag Lloyd havde i forbindelse med det bookede krydstogt. Nogle af dem opdagede jeg selv, andre fandt jeg fÞrst ud af under rejsen hvor det var for sent og melde sig til.
For mig er konklusionen: Aldrig mere Nyhavn Rejser!

Alt fungerede perfekt.
Der var check på alle detaljer og de fungerede også i virkelighedens verden. Vi boede på to skÞnne hoteller, som vi gerne vender tilbage til. Vi rejser gerne igen med Nyhavn Rejser.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Fremragende service, attraktive priser og en rejse, hvor alt klappede

Nyhavn Rejser ããã®åç
Har vÊret meget hjÊlpsomme og professionelle, hurtig tilbagemelding ved forespÞrgsler, fulgte op på Êndringer i flyselskab og hotel til vores fordel, absolut anbefaledsvÊrdig

Nyhavn Rejser ããã®åç
God oplevelse i hele forlÞbet. FÞr og ikke mindst under rejsen var der gode lÞsninger på vore Þnsker.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Igen har vi haft en fantastisk tur. Arrangeret i samarbejde med Charlotte Frost.
Vi fik en fremragende introduktion til St.Regis. Resort på Mauritius. Og alt passede. Det er en fornÞjelse når man aldrig er i tvivl om hvad man får og alting klapper altid. Tak for det Nyhavn og Charlotte.
Hilsen Henrik og Mette.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi havde 3 fantastiske uger i Vest Australien arrangeret af Steen Grosen, unikke naturoplevelser og hoteller som vi aldrig selv havde fundet, alt fungerede perfekt.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã