Nyhavn Rejser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drÞmmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun pÃ¥ alle mÃ¥der rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, fÞrst pÃ¥ safari og dernÊst i Stellenbosch og Cape Town. Det var pÃ¥ alle mÃ¥der en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde en helt fantastisk ferie til Bali, arrangeret gennem Nyhavn Rejser – og isÊr Natasha, som stod for vores rejse, fortjener en stor ros. Fra fÞrste kontakt oplevede vi en utrolig god servic... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fremragende ferie, hvor alt spillede og roen sÊnkede sig Vi har netop overstÃ¥et en helt fantastisk ferie i uge 27, og vi sidder tilbage med den dybeste fÞlelse af taknemmelighed og ro. Fra... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. クルヌズ代理店
  3. クルヌズ旅行代理店
  4. ツアヌ オペレヌタヌ
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

I Nyhavn Rejser sÞger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trÊkke på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netvÊrk. De har prÞvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine Þnsker og forstå prÊcis, hvad det er, der vil opfylde dine drÞmme. Det, der er bedst for andre, behÞver ikke vÊre det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Nyhavn Rejser har vÊret behjÊlpelige

Nyhavn Rejser har vÊret behjÊlpelige med at arrangere vores rejse !

2023幎7月5日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Claes, mange tak for de rosende ord i din anmeldelse af Nyhavn Rejser.

God dag til dig,

de bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Kan kun anbefale Nyhavn Rejser

Kan kun anbefale Nyhavn Rejser. Har lige gennemfÞrt vores 10 cruise booket derigennem og igen har alt fungeret upÃ¥klageligt. Super rÃ¥dgivning da vi var fÞrste gangs cruisere for snart mange Ã¥r siden. I dag skal vi bare sige “som vi plejer” og alt er klaret pÃ¥ nul komma fem.
De varmeste anbefalinger herfra

2023幎5月2日

Nyhavn Rejser からの回答

Hej Rikke, stort tak for din dejlige anmeldelse. At lytte til kundens Þnsker og sammensÊtte rejsen efter dem er det allervigtigste for os, så vi er glade for de ord. God dag til dig, de bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Lige hjemvendt fra 3 uger på New

Lige hjemvendt fra 3 uger på New Zealand og 1 uge på et Þ resort i Malaysia, en total vel planlagt tur fra vores rejseagent, hvor alting bare klappede.

2023幎4月4日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Christian, velkommen hjem fra din rejse til New Zealand og Malaysia. Vi sÊtter virkelig stor pris på din flotte anmeldelse. Vi håber du får en dejlig weekend, de bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Fint forarbejde af Nyhavn Rejser til

Fint forarbejde af Nyhavn Rejser til Miami +Cruise.
MEN, Nyhavn Rejser burde bruge lidt tid til at advare kunderne om uforskammede turistfÊlder.
Herunder Taxi, vand og WIFI.

2023幎3月11日

KÊre Max

Tak for din anmeldelse – og velkommen hjem!

Ift turistfÊlder, så får vi mange blandede tilbagemeldinger. Vi bestrÊber os på at formidle, at verdenen endnu ikke er tilbage for fuld kraft, efter vores industri mistede mange dedikerede medarbejdere ifm corona. Nogle af vore kunder synes aldrig de har fået bedre service, mens andre oplever mange nye medarbejdere, der desvÊrre ikke altid har fået nok erfaring til at formidle den optimale service. Her i blandt er der desvÊrre også nogle hustlere, og spÞrgsmålet er om vi nogensinde slipper for den type?
Vi er kede af at lÊse, at de har spillet ind pÃ¥ rejsens helhedsindtryk – og samtidigt glade for I var tilfredse med Nyhavn Rejsers arrangement.

De bedste hilsner, David Rosborg-Larsen, Nyhavn Rejser.

Det er det bedste rejsebureau der

Det er det bedste rejsebureau der findes i Danmark der er styr på alt. Jeg har kun gode oplevelser med Nyhavn rejse og det kan jeg godt anbefale. . rejsekonsulentenkonsulenten gjorde alt for at jeg fik en god ferie.

2023幎3月8日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Vasile, tusind tak for de flotte ord og mange stjerner. Vi er virkelig glade for at hÞre, du har haft en god oplevelse med os. God dag, de bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Vi har lige vÊret pÃ¥ den mest

Vi har lige vÊret på den mest fantastiske barselstur til New Zealand og Australien med Nyhavn Rejser, alt har bare vÊret fantastisk og vi havde aldrig selv kunne planlÊgge samme fantastiske rejse uden Nyhavns hjÊlp - varmeste anbefalinger herfra :)

2023幎3月10日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Heidi, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder mere end du tror. Vi sÊtter stor pris på at få feedback fra vores rejsende gÊster. Rigtig god mandag til dig. De bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Fantastisk tur - Venlig, god og kompetent rådgivning!

Intet mindre end fantastisk service! God hjÊlp og trygge hÊnder som hjalp med at fikse alt på vores tur. Stor tommel op herfra!

2023幎2月3日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Christopher, tusind tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på feedback fra vores gÊster, og det er dejligt at hÞre du har haft en god oplevelse. De bedste hilsner, Mette, Nyhavn Rejser.

Stor ros

Vi er lige kommet hjem efter en måneds rejse til New Zealand planlagt af Per i Nyhavn Rejser. Alt har fungeret fuldstÊndig perfekt. Vi har boet de skÞnneste og meget forskelligartede steder, alle ture har vÊret meget fine og vi er alle gange blever afhentet som planlagt.
Alt materiale incl. kort og vouchers fik vi udleveret, da vi ankom til NZ og al materialet var fint og informativt.

Stor ros til Per for en meget flot planlagt tur.

2023幎3月10日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Birgitte, tusind tak for din anmeldelse af din rejse til New Zealand. Det betyder rigtig meget for os, og jeg skal sÞrge for at Per får besked. Rigtig god weekend til dig. De bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Hold jer vÊk fra Nyhavn Rejser

Vi rejser ganske ofte og betaler gerne store belÞb for de mere ekstraordinÊre ferier. Vi er blevet skuffet over ’Nyhavn rejser’ nogle gange, hvilket har vÊret pÃ¥ rejser til Canada og Sydafrika. Men der er ikke mange rejsebureauer i DK, som arrangerer eksklusive rejser, og vi valgte derfor at give Nyhavn en chance mere. Denne gang til Mexico i uge 6 (2023). Det skulle vi aldrig have gjort!
Vi havde betalt 74.000, - for ni overnatninger for to personer (med en enkelt udflugt inkluderet). For dette belÞb forventer vi en vis standard, hvilket absolut ikke var tilfÊldet. Blandt de talrige kritiske eksempler kan nÊvnes manglende varmt vand i bruseren og kluklyde fra aflÞbet, der holdt os vågne om natten. Maden var generelt af lav standard og noget så simpelt som et blÞdkogt Êg eller ost til morgenbrÞdet kunne ikke tilgås. Kulturen tilsagde, at drikkepenge skulle efterlades ved enhver lejlighed. Vi undlod at give noget ved frokosten og blev derfor flere gange groft chikaneret af sure tjenere og skulle eksempelvis vente lÊnge på et bord og dernÊst 30 minutter på et menukort. Ved poolen var der en fÊl stank af kloak, som bevirkede, at gÊsterne nÞdtvunget flyttede sig hele tiden. På stranden lå der hver dag tang i store bunker og havvandet var så fyldt med tang/alger, at svÞmning kun svÊrt lod sig gÞre. Nyhavn Rejser havde fortalt eksotisk om havskildpadder i vandet, men dem kunne man godt glemme alt om at se. Nyhavn Rejser taler om drÞmmerejser, men efter få dage drÞmte vi kun om at komme hjem. Således har vi spildt 74.000, - på en ganske forfÊrdelig ferie.
Nyhavn har en flot hjemmeside med eksotiske billeder og indtagende tekster, som er meget langt fra virkeligheden. Det vÊrste er dog, at Nyhavn tager alt for mange penge for deres rejser. Vi har boet på mange 5-stjernede hoteller i hele verden. Men at betale 74.000, - for et hotel af så lav standard er at ligne med en pengemaskine. Da vi kom hjem fik vi blot at vide, at vi skulle have gjort indsigelser imens vi var på hotellet. Siden er der intet sket. Man bliver spist af med hÞflighedsfraser alt imens de skovler penge ind.
Vi kan derfor pÃ¥ det kraftigste opfordre til, at man gÃ¥r langt udenom ’Nyhavn rejser’ som rejsearrangÞr. Nu er I advaret.

2023幎2月14日

KÊre Jacob

Vi er rigtig kede af at hÞre, at jeres rejse til Mexico ikke har levet op til jeres forventninger. Vi Þnsker selvfÞlgelig på ingen måde at vores hoteller, guider, oplevelser mm. ikke lever op til de forventninger, vi stiller vores rejsende i udsigt. Vi Þnsker glade rejsende og langvarige relationer, hvilket også er tilfÊldet stÞrstedelen af tiden.
Er der forhold som ikke bliver opfyldt ift vores lÞfter og vores rejser, sÃ¥ vil vi selvfÞlgelig gerne have mulighed for at rette op pÃ¥ disse med det samme. Én af styrkerne ved at bruge et rejsebureau, er netop at I har os i ryggen 24 timer i dÞgnet – og at vi vil gÞre alt for at jeres ferie bliver vellykket. Vi hÃ¥ndplukker vores samarbejdspartnere og har personlige relationer pÃ¥ stort set alle vores strandhoteller sÃ¥ har vi gode muligheder for at hjÊlpe pÃ¥ stedet – evt flytte jer til et helt andet hotel.

OvenstÃ¥ende Êndrer ikke ved jeres oplevelse – og det er naturligvis en kritik vi tager meget alvorligt. Vi er i fuld gang med at kommunikere med hotellet omkring jeres oplevelser og vi kommer retur til jer, sÃ¥ snart vi har fÃ¥et en dÊkkende forklaring fra hotellet – og her er det klart, at nÃ¥r der er mangler pÃ¥ en rejse som berettiger til kompensation, sÃ¥ overholder Nyhavn Rejser sine forpligtelser.

I hÞrer fra os hurtigst muligt.

De bedste hilsner, David Rosborg-Larsen, Head of Customer experience.

Fantastisk rejse til Maldiverne

Tusind tak til Nyhavn rejser for en fuldstÊndig fantastisk tur til Maldiverne. Fra fÞrste mÞde til opfÞlgningsssamtalen har vi vÊret meget tilfredse. De lyttede til vores Þnsker og planlagde en rejse, der passede perfekt til os. Alt fungerede og vi fik en oplevelse for livet.
Vi vil både anbefale og benytte Nyhavn rejser igen.

2023幎1月13日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Britt, tusind tak for din anmeldelse. Det gÞr os så glade, når vi modtager varme ord som dine - vi brÊnder jo netop for at give de bedste rejseoplevelser. De bedste hilsner Mette, Nyhavn Rejser.

Krydstogt til Caribien

For ca. 10 år siden bestilte vi et krydstogt i Middelhavet med flyforbindelse til hele den nÊrmeste familie via Nyhavn Rejser og rejsen forlÞb til vores tilfredshed.
Da vi i januar 2023 Þnskede at foretage et nyt krydstogt for os selv, denne gang til Caribien, var det naturligt for os igen at kontakte Nyhavn Rejsen, men det har vi nu fortrudt bitterligt.
Vi modtog i juni måned 2022 et tilbud fra Nyhavn Rejser på krydstogtet incl. fly mellem Aalborg, via Amsterdam og til Miami med KLM til en samlet pris på godt 50.000 kr.
Nyhavn Rejser meddelte et stykke tid senere, at KLM havde Êndret sine flyvetider, så vi i forbindelse med hjemrejsen skulle vente ca. 22 timer fra krydstogtet var afsluttet til flyet flÞj hjem igen via Amsterdam.
Dette var vi ikke tilfreds med, hvorfor vi bad Nyhavn Rejser om at prÞve at finde et andet flyselskab med en anden rute.
Nyhavn Rejser fik lavet en ny rejseplan med SAS fra Aalborg via KÞbenhavn og til NEWARK i New York og derefter med Unites Airlines til Fort Lauderdale i Florida.
Og her begyndte problemerne, idet tidsintervalerne mellem ankomst og afgang i dels KÞbenhavn og specielt NEWARK lufthavn efter vores opfattelse var så korte, at vi ikke mente at vÊre i stand til nå fra det ene fly til det nÊste fly.
I KÞbenhavn var der lidt over én time til at komme fra indenrigsterminalen til udenrigsterminalen (man skal mÞde 45 minutter fÞr afgang til USA-flyet), og i NEWARK lufthavn var der lidt over 2 timer fra ankomst til vi skulle flyve videre med UA til Fort Lauderdale, og inden for den tid skulle vi dels gennem security-kontrollen, som flere bekendte har oplyst tager op til 2 timer, og dels skulle vi med et tog fra terminal B til terminal C, og her skulle vi også mÞde ved UA-flyet ca. 45 minutter fÞr afgang, så vi var overbeviste om, at tiden IKKE kunne holde.
Den holdning var Nyhavn Rejser ikke enige i, hvorfor vi af egen drift fandt alternative ruter med samme flyselskaber men med vÊsentlig lÊngere tid mellem landing og ny afgang, hvilket vi via mail meddelte Nyhavn Rejser.
Da vi IKKE havde hÞrt fra Nyhavn Rejser i begyndelsen af december måned 2022, besluttede vi, dels på grund af Nyhavn Rejsers håndtering af rejsen, og dels af andre årsager, at afbestille rejsen, hvilket betÞd at vi kun fik halvdelen af krydstogtrejsen refunderet, men ingen refusion af flybilletterne.
Totalt set mistede vi dermed et sÊrdeles stort belÞb på den afbestilte rejse.
Vores utilfredshed med Nyhavn Rejser gÞr, at vi naturligvis IKKE kan anbefale Nyhavn Rejser til andre og selvfÞlgelig ALDRIG vil benytte Nyhavn Rejser mere !!

2022幎12月11日

KÊre Bruno Jensen

Jeg er ked af at du ikke har vÊret tilfreds med servicen og behandlingen.
Herfra kan vi kun beklage al den turbulens, der opstår når vores samarbejdspartnere Êndrer i vores aftalegrundlag. I Þjeblikket oplever vi rigtig mange udfordringer med flyselskaber, der Êndrer på deres tider, hvilket også var tilfÊldet med jeres rejse.

Da I har kÞbt en pakkerejse, er det altid jeres rejsebureauet der har ansvaret for at sikre en ordentlig sammenhÊng i jeres rejse. Det er jeres tryghed ved at bruge et rejsebureau. Ansvaret tager vi meget seriÞst, hvorfor vi tilbyder jer en forbindelse med SAS i stedet, hvor I dels flyver direkte ind til jeres krydstogshavn – og slipper for transporten t/r til Miami. Dels fÃ¥r I ogsÃ¥ en opgradering til SAS PLUS pÃ¥ hjemrejsen uden ekstra beregning. Rejsen er booket og bekrÊftet inkl. alle gÊldende regler for transittider. Som dokumentation for dette, kan samme forbindelse ogsÃ¥ findes og bookes pÃ¥ SAS’ egen hjemmeside.
Dette alternativ takker I ja til. Derfor kÞber vi billetterne til jer, som I efterfÞlgende fortryder. Men da billetterne allerede er kÞbt og betalt, kan disse ikke refunderes ved en afbestilling, hvilket også tydeligt fremgår af jeres faktura.

Jeg vil derfor gerne understrege
1) At I selv har godkendt den nye forbindelse med SAS
2) Det er ikke kun Nyhavn der siger god for forbindelsen. Der er masser af SAS kunder, der hver uge rejser på samme eller lignende forbindelser. Hvis ikke der var tilstrÊkkelig tid til at komme mellem sine fly, så ville SAS & partnere ikke tillade forbindelsen.

I forhold til dit tab på rejsen, så er vi underlagt betingelser fra vores leverandÞrer, der bestemmer hvor meget vi kan refundere. Disse betingelser har vi oplyst dig om allerede da du fik tilbud fra os. Når vi opretter et tilbud, tilbyder vi også altid kunden at tegne en afbestillingsforsikring, netop for at kunne holde kunden skadeslÞs, hvis man bliver forhindret i at rejse (og grunden hÞrer ind under gÊldende regler ved forsikringsselskabet). Dette har I ikke Þnsket at benytte.

Igen - jeg er ked af at I fÞler jer dårligt behandlet, og jeg er ked af, at det var nÞdvendigt at afbestille rejsen. Men med accept fra jer på den nye rejse, og med de oplyste annulleringsbetingelser, har vi beklageligvis ikke kunne navigere anderledes i denne sag.

Måtte du have yderligere kommentarer til sagen, vil vi gerne give dig et ring. Du er også meget velkommen til at tage fat i min kollega David Rosborg-Larsen på tlf. 33 188 425.

Med Þnsker om en glÊdelig jul
David Rosborg-Larsen

Nyhavn er 100 procent seriÞse

Nyhavn rejser viste sig at vÊre kompetente og seriÞse.
Jeg vil til enhver tid bruge dem igen. Det var en dejlig oplevelse at lade dem arrangere vores rejse.

2022幎11月15日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre SÞren, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at vores gÊster tager sig tiden til at anmelde os på Trustpilot. Og vi er glade for du har haft en god oplevelse med os og en skÞn rejse. Rigtig god dag, de bedste hilsner Mette.

fantastisk oplevelse Malaysia - Borneo

Nyhavn rejser, ved rejsekonsulent Stina Houlind planlagde den mest fantastiske rejse vi har vÊret på til dato. Vi har vÊret på en oplevelsesrejse til Malaysia og videre til Borneo i juli/august 2022. Vi havde Þnske om at opleve naturen i regnskoven. At se den vidunderlige orangutang var et stort Þnske på vores liste. Stina fik en åben opgave til at sammensÊtte vores rejse, hvor gode hoteller en kombination af luksus-forkÊlelse og den vilde natur var hovedelementerne. Det lykkedes til vores absolut stÞrste tilfredsstillelse, det var hele vejen rundt spot on hvad vi havde Þnsket os, Stina havde virkelig fanget hvad det var vi sÞgte og med et par tilfÞjelser fik vi sammensat denne fantastiske rejse. Vi oplevede Nyhavn Rejser som en helt igennem professionel rejsearrangÞr. Vi havde en udfordring med at en af vores bÞrn blev syg kort tid inden vores rejse og ikke kunne rejse med. Nyhavn Rejser hjalp os på bedste vis med at få rejsen til at gå op alligevel og gjorde meget mere end vi kunne have forventet for at begrÊnse vores Þkonomiske tab på den 4 person, det var virkelig flot hvad Nyhavn Rejser gjorde for at hjÊlpe os i situationen stor tak for det.
Vi besÞgte fÞrst et fantastisk resort Shangri La Rasa Ria en perfekt start på rejsen med nogle gode dage til lige at vÊnne os tid tid og sted. Vi tog herfra videre til Borneo. Vi boede fÞrst på My nature resort et fantastisk sted i regnskoven en perfekt base for vores besÞg på Sepilok orangutan rehabilitation centre, det var virkelig et besÞg vÊrd, her så vi orangutang, sunbears og fik et oplysende foredrag om det store arbejde der bliver gjort for de truede og skade dyr. Videre til Sabah og dybere ind i regnskoven, vi sejlede ca. 3 timer op ad Kinabatangan floden og kom til Sukau rainforest lodge, så var vi for alvor ude i naturen, fantastisk oplevelse vi var der 4 dage og oplevede alt hvad regnskoven byder på. Stedet og personalet er helt fantastisk,og imÞdekommende, rangerne og guiderne er top professionelle og inspirerende. Vi sejle på floden både om dagen, tidlig morgen og om aftenen når lyset var gået ned, helt fantastisk at opleve naturen og dyrene tidligt om morgenen og i mÞrket. Vores ranger fandt de mest fantastiske fugle, krokodiller,slanger i mÞrket med sin lygte og vi var helt tÊt på dyrene fantastisk oplevelse.
MÊtte af oplevelser i regnskoven flÞj vi tilbage til Kuala Lumpur og blev kÞrt op til The Banjaran Hotsprings Retreat her fik vi forkÊlelse og luksus på den gode måde til overflod, SPA og wellness går op i en hÞjere enhed på dette sted, en dejlig pool og hot pots med vand fra de naturlige varme kilder, fantastisk massage - dejligt. Den kulinariske oplevelse er virkelig stor på dette retreat, restauranterne er i meget hÞj klasse kulminerede med et besÞg i Jeffs celler som er helt vildt og skal opleves hvis man er på disse breddegrader. Stina havde arrangeret barbeque i vores villa det var overdådigt og helt perfekt. Vi rejste herfra tilbage til KBH fyldt op med indtryk og gode minder vi kan leve lÊnge på.

2022幎8月24日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Per, fÞrst og fremmest tusind tak for den gode anmeldelse. Vi bliver så glade når I tager jer tiden til at give os så flot feedback, som du har gjort. Vi lever og ånder for at give jer de aller bedste oplevelser - Rigtig god weekend til dig og din familie. Jeg skal sÞrge for at Stina også får set anmeldelsen. De varmeste hilsner, Mette.

Guldbryllup

Vi valgte at fejre vores guldbryllup til sÞs. Det skulle vÊre et krydstogt i Middelhavet.
Vi var 8 personer, forhÞrte os flere steder, men valgte hurtigt Nyhavn Rejser.
Det fortrÞd vi ikke.
ALT fungerede optimalt.
Fra fÞrste henvendelse fÞlte vi os “ i trygge hÊnder”.
Kommunikationen både pr.mail og telefonisk var positive oplevelser.
Vores “mand” Lars Damsbo var altid tilgÊngelig og meget venlig og positiv.
Vi kan varmt anbefale Nyhavn Rejser.

2022幎7月18日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Jonna, fÞrst og fremmest tillykke med jeres skÞnne guldbryllup. Og tusind tak for den gode anmeldelse, det er dejligt at hÞre at I har haft en fantastisk tur, hvor I bare kunne lÊne jer tilbage og nyde ferien. Jeg sÞrger for at beskeden kommer tilbage til Lars :) De bedste hilsner, Mette :)

Vi har lige rejst med Nyhavn

Vi har lige rejst med Nyhavn, hvor vores pakkerejse desvÊrre blev kortere end forventet pga flyforsinkelser. Nyhavn hjalp os hele vejen igennem, og var dybt professionelle i hele deres måde og håndtere sagen på. De gjorde ALT for at hjÊlpe os. LÊnge siden vi har oplevet så ekstrem god service med et rejseselskab.Kan kun varmt anbefale Nyhavn Rejser hvis man vil have god service, seriÞs kommunikation og bare nogle utrolig kompetente medarbejdere.
Absolut ikke sidste gang vi vÊlger dem som vores rejseselskab.

2022幎4月13日

Nyhavn Rejser からの回答

KÊre Jacob, tusind tak for den flotte anmeldelse du har givet os. Det varmer vores hjerte da vores vigtigste mission er, at give vores rejsende den bedste oplevelse. Rigtig god dag til dig, de varmeste hilsner Mette.

Nyhavn Rejser - De holder hvad de lover

Igen en vellykket rejse gennem Nyhavn Rejser.

Vi har rejst med Nyhavn Rejser hvert år siden 2008 og de har altid leveret.

Denne gang var vi på Maldiverne i 14 dage.
Det er nok det tÊtteste man kommer paradis mens man stadig er i live.

Vi flÞj fra CPH til Doha. Derfra flÞj vi fra Doha til Male i Maldiverne og sidst og ikke mindst, med en lille vandflyver til Sun Syam Iru Fushi.
Den sidste del af turen i vandflyverens var de vildeste 45 min. vi nogensinde har flÞjet.
Meget afslappet kaptajn, der flÞj i vare fÞdder og en udsigt over alle de smukke Þer vi flÞj over.

Vores rejseagent Lars Damsbo havde skruet alle skift med mindst mulig ventetid. Det tog lidt over 12 timer med det hele.

Min mand og jeg var enige om, at dette blev; A once in a lifetime experience.
Denne indstilling tog det ikke mange dage at Êndre på.
Så nu skal vi afsted igen, denne gang over jul og nytår.

Den hvide sandstrand, det turkise vand og en temperatur omkring 30 grader og så de dejlige mennesker. De gjorde alt i deres magt, for at give os en fantastisk oplevelse.

Det er fÞrste gang vi oplevede at blive forÊldre til 3 skÞnne knejter.
De adopterede os simpelthen og gjorde alt hvad de kunne for os.

Den ene var vores personlige butler, den anden barchefen i en af barerne og den sidste kokken i Restaurant Bamboo. Han lavede morgenmad til os en dag, lÊnge fÞr Bamboo åbnede og bragte den lÊkre ny tillavede mad over til os i morgenmadsrestauranten.

Fantastisk ferie, kan kun anbefales.

2022幎1月18日

Nyhavn Rejser からの回答

Hej Lizzi, hvor er vi glad for at hÞre at du og din mand har haft en fantastisk tur til Maldiverne. Og tak for den gode anmeldelse du har givet os. Vi håber vi kan vÊre med til at give jer endnu flere enestående oplevelser i fremtiden. Og jeg skal hilse Lars og give beskeden videre. De bedste hilsner Mette.

NetvÊrks rejse

Er lige kommet hjem fra en netvÊrks med Nyhavn rejser hvor Ida havde stået for alt samt programmet og Tour guide i Canada.

kan med helt sikkert anbefale Ida og Nyhavn virkelig et gennemtÊnkt program fra start til slut.

2021幎11月25日

KÊre Simon

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse af Nyhavn Rejser. Vi er glade for I har haft en god oplevelse, og jeg giver beskeden videre til Ida. Hav en god dag. De bedste hilsner Mette.

To fÞrste gange

To fÞrste gange.
Den ene med Nyhavn og den anden på Maldiverne og begge dele var en god oplevelse og svarende fuldt ud til forventningerne og lidt mere.
Vi har lÊnge kigget på rejser fra Nyhavn og valget faldt da også på dem, da drÞmmerejsen til Maldiverne skulle bookes. Vi har vÊret rigtig godt tilfredse fra start til slut: Lasse var meget hjÊlpsom med valg af hotel og vÊrelse - stedet (og hele rejsen som helhed) levede fuldt ud op til alle forventningerne.
Alt i alt en fantastisk tur, så tusind tak for det...

2021幎7月17日

KÊre Heidi

Tusind tak for at dele din oplevelse med Nyhavn Rejser og turen til Maldiverne med os. Jeg sender din hilsen videre til Lasse.

Ønsker dig en god sommer.

Bedste hilsner Anne, Nyhavn Rejser

Fantastisk rejseselskab

Fantastisk rejseselskab! Vi har rejst med Nyhavn Rejser flere gange. I år blev rejsen desvÊrre aflyst pga Covid-19. Igen viste Nyhavn Rejser sig som en virksomhed med kunden i centrum. Alle pengene blev refunderet helt uden bÞvl eller diskutioner - og oven i kÞbet samme dag, som vi blev ringet op, for at hÞre, om vi Þnskede voucher eller refundering. Fantastiske rejser, fantastiske medarbejdere (tak Margit!) og fantastisk service.

2020幎6月5日

KÊre J.

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse af Nyhavn Rejser. Tillid og tryghed betyder alt i disse tider - isÊr når det kommer til kÞb af rejser. Jeg håber, at vi også må hjÊlpe med jeres rejser i fremtiden og skal hilse mange gange fra Margit.

Bedste hilsner Anne Merklin - Nyhavn Rejser