Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drÞmmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun pÃ¥ alle mÃ¥der rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, fÞrst pÃ¥ safari og dernÊst i Stellenbosch og Cape Town. Det var pÃ¥ alle mÃ¥der en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en helt fantastisk ferie til Bali, arrangeret gennem Nyhavn Rejser â og isÊr Natasha, som stod for vores rejse, fortjener en stor ros. Fra fÞrste kontakt oplevede vi en utrolig god servic... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En fremragende ferie, hvor alt spillede og roen sÊnkede sig Vi har netop overstÃ¥et en helt fantastisk ferie i uge 27, og vi sidder tilbage med den dybeste fÞlelse af taknemmelighed og ro. Fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I Nyhavn Rejser sÞger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trÊkke på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netvÊrk. De har prÞvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine Þnsker og forstå prÊcis, hvad det er, der vil opfylde dine drÞmme. Det, der er bedst for andre, behÞver ikke vÊre det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.
Folke Bernadottes Allé 7, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Nyhavn Rejser har vÊret behjÊlpelige med at arrangere vores rejse !

Nyhavn Rejser ããã®åç
Kan kun anbefale Nyhavn Rejser. Har lige gennemfÞrt vores 10 cruise booket derigennem og igen har alt fungeret upÃ¥klageligt. Super rÃ¥dgivning da vi var fÞrste gangs cruisere for snart mange Ã¥r siden. I dag skal vi bare sige âsom vi plejerâ og alt er klaret pÃ¥ nul komma fem.
De varmeste anbefalinger herfra

Nyhavn Rejser ããã®åç
Lige hjemvendt fra 3 uger på New Zealand og 1 uge på et Þ resort i Malaysia, en total vel planlagt tur fra vores rejseagent, hvor alting bare klappede.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Fint forarbejde af Nyhavn Rejser til Miami +Cruise.
MEN, Nyhavn Rejser burde bruge lidt tid til at advare kunderne om uforskammede turistfÊlder.
Herunder Taxi, vand og WIFI.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Det er det bedste rejsebureau der findes i Danmark der er styr på alt. Jeg har kun gode oplevelser med Nyhavn rejse og det kan jeg godt anbefale. . rejsekonsulentenkonsulenten gjorde alt for at jeg fik en god ferie.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi har lige vÊret på den mest fantastiske barselstur til New Zealand og Australien med Nyhavn Rejser, alt har bare vÊret fantastisk og vi havde aldrig selv kunne planlÊgge samme fantastiske rejse uden Nyhavns hjÊlp - varmeste anbefalinger herfra :)

Nyhavn Rejser ããã®åç
Intet mindre end fantastisk service! God hjÊlp og trygge hÊnder som hjalp med at fikse alt på vores tur. Stor tommel op herfra!

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi er lige kommet hjem efter en måneds rejse til New Zealand planlagt af Per i Nyhavn Rejser. Alt har fungeret fuldstÊndig perfekt. Vi har boet de skÞnneste og meget forskelligartede steder, alle ture har vÊret meget fine og vi er alle gange blever afhentet som planlagt.
Alt materiale incl. kort og vouchers fik vi udleveret, da vi ankom til NZ og al materialet var fint og informativt.
Stor ros til Per for en meget flot planlagt tur.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi rejser ganske ofte og betaler gerne store belÞb for de mere ekstraordinÊre ferier. Vi er blevet skuffet over âNyhavn rejserâ nogle gange, hvilket har vÊret pÃ¥ rejser til Canada og Sydafrika. Men der er ikke mange rejsebureauer i DK, som arrangerer eksklusive rejser, og vi valgte derfor at give Nyhavn en chance mere. Denne gang til Mexico i uge 6 (2023). Det skulle vi aldrig have gjort!
Vi havde betalt 74.000, - for ni overnatninger for to personer (med en enkelt udflugt inkluderet). For dette belÞb forventer vi en vis standard, hvilket absolut ikke var tilfÊldet. Blandt de talrige kritiske eksempler kan nÊvnes manglende varmt vand i bruseren og kluklyde fra aflÞbet, der holdt os vågne om natten. Maden var generelt af lav standard og noget så simpelt som et blÞdkogt Êg eller ost til morgenbrÞdet kunne ikke tilgås. Kulturen tilsagde, at drikkepenge skulle efterlades ved enhver lejlighed. Vi undlod at give noget ved frokosten og blev derfor flere gange groft chikaneret af sure tjenere og skulle eksempelvis vente lÊnge på et bord og dernÊst 30 minutter på et menukort. Ved poolen var der en fÊl stank af kloak, som bevirkede, at gÊsterne nÞdtvunget flyttede sig hele tiden. På stranden lå der hver dag tang i store bunker og havvandet var så fyldt med tang/alger, at svÞmning kun svÊrt lod sig gÞre. Nyhavn Rejser havde fortalt eksotisk om havskildpadder i vandet, men dem kunne man godt glemme alt om at se. Nyhavn Rejser taler om drÞmmerejser, men efter få dage drÞmte vi kun om at komme hjem. Således har vi spildt 74.000, - på en ganske forfÊrdelig ferie.
Nyhavn har en flot hjemmeside med eksotiske billeder og indtagende tekster, som er meget langt fra virkeligheden. Det vÊrste er dog, at Nyhavn tager alt for mange penge for deres rejser. Vi har boet på mange 5-stjernede hoteller i hele verden. Men at betale 74.000, - for et hotel af så lav standard er at ligne med en pengemaskine. Da vi kom hjem fik vi blot at vide, at vi skulle have gjort indsigelser imens vi var på hotellet. Siden er der intet sket. Man bliver spist af med hÞflighedsfraser alt imens de skovler penge ind.
Vi kan derfor pÃ¥ det kraftigste opfordre til, at man gÃ¥r langt udenom âNyhavn rejserâ som rejsearrangÞr. Nu er I advaret.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Tusind tak til Nyhavn rejser for en fuldstÊndig fantastisk tur til Maldiverne. Fra fÞrste mÞde til opfÞlgningsssamtalen har vi vÊret meget tilfredse. De lyttede til vores Þnsker og planlagde en rejse, der passede perfekt til os. Alt fungerede og vi fik en oplevelse for livet.
Vi vil både anbefale og benytte Nyhavn rejser igen.

Nyhavn Rejser ããã®åç
For ca. 10 år siden bestilte vi et krydstogt i Middelhavet med flyforbindelse til hele den nÊrmeste familie via Nyhavn Rejser og rejsen forlÞb til vores tilfredshed.
Da vi i januar 2023 Þnskede at foretage et nyt krydstogt for os selv, denne gang til Caribien, var det naturligt for os igen at kontakte Nyhavn Rejsen, men det har vi nu fortrudt bitterligt.
Vi modtog i juni måned 2022 et tilbud fra Nyhavn Rejser på krydstogtet incl. fly mellem Aalborg, via Amsterdam og til Miami med KLM til en samlet pris på godt 50.000 kr.
Nyhavn Rejser meddelte et stykke tid senere, at KLM havde Êndret sine flyvetider, så vi i forbindelse med hjemrejsen skulle vente ca. 22 timer fra krydstogtet var afsluttet til flyet flÞj hjem igen via Amsterdam.
Dette var vi ikke tilfreds med, hvorfor vi bad Nyhavn Rejser om at prÞve at finde et andet flyselskab med en anden rute.
Nyhavn Rejser fik lavet en ny rejseplan med SAS fra Aalborg via KÞbenhavn og til NEWARK i New York og derefter med Unites Airlines til Fort Lauderdale i Florida.
Og her begyndte problemerne, idet tidsintervalerne mellem ankomst og afgang i dels KÞbenhavn og specielt NEWARK lufthavn efter vores opfattelse var så korte, at vi ikke mente at vÊre i stand til nå fra det ene fly til det nÊste fly.
I KÞbenhavn var der lidt over én time til at komme fra indenrigsterminalen til udenrigsterminalen (man skal mÞde 45 minutter fÞr afgang til USA-flyet), og i NEWARK lufthavn var der lidt over 2 timer fra ankomst til vi skulle flyve videre med UA til Fort Lauderdale, og inden for den tid skulle vi dels gennem security-kontrollen, som flere bekendte har oplyst tager op til 2 timer, og dels skulle vi med et tog fra terminal B til terminal C, og her skulle vi også mÞde ved UA-flyet ca. 45 minutter fÞr afgang, så vi var overbeviste om, at tiden IKKE kunne holde.
Den holdning var Nyhavn Rejser ikke enige i, hvorfor vi af egen drift fandt alternative ruter med samme flyselskaber men med vÊsentlig lÊngere tid mellem landing og ny afgang, hvilket vi via mail meddelte Nyhavn Rejser.
Da vi IKKE havde hÞrt fra Nyhavn Rejser i begyndelsen af december måned 2022, besluttede vi, dels på grund af Nyhavn Rejsers håndtering af rejsen, og dels af andre årsager, at afbestille rejsen, hvilket betÞd at vi kun fik halvdelen af krydstogtrejsen refunderet, men ingen refusion af flybilletterne.
Totalt set mistede vi dermed et sÊrdeles stort belÞb på den afbestilte rejse.
Vores utilfredshed med Nyhavn Rejser gÞr, at vi naturligvis IKKE kan anbefale Nyhavn Rejser til andre og selvfÞlgelig ALDRIG vil benytte Nyhavn Rejser mere !!

Nyhavn Rejser ããã®åç
Nyhavn rejser viste sig at vÊre kompetente og seriÞse.
Jeg vil til enhver tid bruge dem igen. Det var en dejlig oplevelse at lade dem arrangere vores rejse.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Nyhavn rejser, ved rejsekonsulent Stina Houlind planlagde den mest fantastiske rejse vi har vÊret på til dato. Vi har vÊret på en oplevelsesrejse til Malaysia og videre til Borneo i juli/august 2022. Vi havde Þnske om at opleve naturen i regnskoven. At se den vidunderlige orangutang var et stort Þnske på vores liste. Stina fik en åben opgave til at sammensÊtte vores rejse, hvor gode hoteller en kombination af luksus-forkÊlelse og den vilde natur var hovedelementerne. Det lykkedes til vores absolut stÞrste tilfredsstillelse, det var hele vejen rundt spot on hvad vi havde Þnsket os, Stina havde virkelig fanget hvad det var vi sÞgte og med et par tilfÞjelser fik vi sammensat denne fantastiske rejse. Vi oplevede Nyhavn Rejser som en helt igennem professionel rejsearrangÞr. Vi havde en udfordring med at en af vores bÞrn blev syg kort tid inden vores rejse og ikke kunne rejse med. Nyhavn Rejser hjalp os på bedste vis med at få rejsen til at gå op alligevel og gjorde meget mere end vi kunne have forventet for at begrÊnse vores Þkonomiske tab på den 4 person, det var virkelig flot hvad Nyhavn Rejser gjorde for at hjÊlpe os i situationen stor tak for det.
Vi besÞgte fÞrst et fantastisk resort Shangri La Rasa Ria en perfekt start på rejsen med nogle gode dage til lige at vÊnne os tid tid og sted. Vi tog herfra videre til Borneo. Vi boede fÞrst på My nature resort et fantastisk sted i regnskoven en perfekt base for vores besÞg på Sepilok orangutan rehabilitation centre, det var virkelig et besÞg vÊrd, her så vi orangutang, sunbears og fik et oplysende foredrag om det store arbejde der bliver gjort for de truede og skade dyr. Videre til Sabah og dybere ind i regnskoven, vi sejlede ca. 3 timer op ad Kinabatangan floden og kom til Sukau rainforest lodge, så var vi for alvor ude i naturen, fantastisk oplevelse vi var der 4 dage og oplevede alt hvad regnskoven byder på. Stedet og personalet er helt fantastisk,og imÞdekommende, rangerne og guiderne er top professionelle og inspirerende. Vi sejle på floden både om dagen, tidlig morgen og om aftenen når lyset var gået ned, helt fantastisk at opleve naturen og dyrene tidligt om morgenen og i mÞrket. Vores ranger fandt de mest fantastiske fugle, krokodiller,slanger i mÞrket med sin lygte og vi var helt tÊt på dyrene fantastisk oplevelse.
MÊtte af oplevelser i regnskoven flÞj vi tilbage til Kuala Lumpur og blev kÞrt op til The Banjaran Hotsprings Retreat her fik vi forkÊlelse og luksus på den gode måde til overflod, SPA og wellness går op i en hÞjere enhed på dette sted, en dejlig pool og hot pots med vand fra de naturlige varme kilder, fantastisk massage - dejligt. Den kulinariske oplevelse er virkelig stor på dette retreat, restauranterne er i meget hÞj klasse kulminerede med et besÞg i Jeffs celler som er helt vildt og skal opleves hvis man er på disse breddegrader. Stina havde arrangeret barbeque i vores villa det var overdådigt og helt perfekt. Vi rejste herfra tilbage til KBH fyldt op med indtryk og gode minder vi kan leve lÊnge på.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi valgte at fejre vores guldbryllup til sÞs. Det skulle vÊre et krydstogt i Middelhavet.
Vi var 8 personer, forhÞrte os flere steder, men valgte hurtigt Nyhavn Rejser.
Det fortrÞd vi ikke.
ALT fungerede optimalt.
Fra fÞrste henvendelse fÞlte vi os â i trygge hÊnderâ.
Kommunikationen både pr.mail og telefonisk var positive oplevelser.
Vores âmandâ Lars Damsbo var altid tilgÊngelig og meget venlig og positiv.
Vi kan varmt anbefale Nyhavn Rejser.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi har lige rejst med Nyhavn, hvor vores pakkerejse desvÊrre blev kortere end forventet pga flyforsinkelser. Nyhavn hjalp os hele vejen igennem, og var dybt professionelle i hele deres måde og håndtere sagen på. De gjorde ALT for at hjÊlpe os. LÊnge siden vi har oplevet så ekstrem god service med et rejseselskab.Kan kun varmt anbefale Nyhavn Rejser hvis man vil have god service, seriÞs kommunikation og bare nogle utrolig kompetente medarbejdere.
Absolut ikke sidste gang vi vÊlger dem som vores rejseselskab.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Igen en vellykket rejse gennem Nyhavn Rejser.
Vi har rejst med Nyhavn Rejser hvert år siden 2008 og de har altid leveret.
Denne gang var vi på Maldiverne i 14 dage.
Det er nok det tÊtteste man kommer paradis mens man stadig er i live.
Vi flÞj fra CPH til Doha. Derfra flÞj vi fra Doha til Male i Maldiverne og sidst og ikke mindst, med en lille vandflyver til Sun Syam Iru Fushi.
Den sidste del af turen i vandflyverens var de vildeste 45 min. vi nogensinde har flÞjet.
Meget afslappet kaptajn, der flÞj i vare fÞdder og en udsigt over alle de smukke Þer vi flÞj over.
Vores rejseagent Lars Damsbo havde skruet alle skift med mindst mulig ventetid. Det tog lidt over 12 timer med det hele.
Min mand og jeg var enige om, at dette blev; A once in a lifetime experience.
Denne indstilling tog det ikke mange dage at Êndre på.
Så nu skal vi afsted igen, denne gang over jul og nytår.
Den hvide sandstrand, det turkise vand og en temperatur omkring 30 grader og så de dejlige mennesker. De gjorde alt i deres magt, for at give os en fantastisk oplevelse.
Det er fÞrste gang vi oplevede at blive forÊldre til 3 skÞnne knejter.
De adopterede os simpelthen og gjorde alt hvad de kunne for os.
Den ene var vores personlige butler, den anden barchefen i en af barerne og den sidste kokken i Restaurant Bamboo. Han lavede morgenmad til os en dag, lÊnge fÞr Bamboo åbnede og bragte den lÊkre ny tillavede mad over til os i morgenmadsrestauranten.
Fantastisk ferie, kan kun anbefales.

Nyhavn Rejser ããã®åç
Er lige kommet hjem fra en netvÊrks med Nyhavn rejser hvor Ida havde stået for alt samt programmet og Tour guide i Canada.
kan med helt sikkert anbefale Ida og Nyhavn virkelig et gennemtÊnkt program fra start til slut.

To fÞrste gange.
Den ene med Nyhavn og den anden på Maldiverne og begge dele var en god oplevelse og svarende fuldt ud til forventningerne og lidt mere.
Vi har lÊnge kigget på rejser fra Nyhavn og valget faldt da også på dem, da drÞmmerejsen til Maldiverne skulle bookes. Vi har vÊret rigtig godt tilfredse fra start til slut: Lasse var meget hjÊlpsom med valg af hotel og vÊrelse - stedet (og hele rejsen som helhed) levede fuldt ud op til alle forventningerne.
Alt i alt en fantastisk tur, så tusind tak for det...

Nyhavn Rejser ããã®åç
Vi er super tilfredse med Nyhavn rejser.
Hele konceptet er det allerbedste ,
Med fremragende service alle steder vi har rejst,
Canada, New Zealand, Oman , Kreta mm.
De bedste hoteller , som vi vÊrdsÊtter.
Fantastisk rejseselskab! Vi har rejst med Nyhavn Rejser flere gange. I år blev rejsen desvÊrre aflyst pga Covid-19. Igen viste Nyhavn Rejser sig som en virksomhed med kunden i centrum. Alle pengene blev refunderet helt uden bÞvl eller diskutioner - og oven i kÞbet samme dag, som vi blev ringet op, for at hÞre, om vi Þnskede voucher eller refundering. Fantastiske rejser, fantastiske medarbejdere (tak Margit!) og fantastisk service.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã