レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

KÞbte i april mÃ¥ned en twister smoothie blender. Den begyndte hurtigt at lugte brÊndt ved brug og satte sorte mÊrker i kÞkkenbordet. Fik pengene retur og kÞbte en ny. Der er motoren allerede stÃ¥et af,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

OBH vejrstation 4832. Skidt, hvis min udendÞrs sender er inde, sÃ¥ skulle jeg ha 47 grader i stuen. Og nÃ¥r den er ude, hvor temp. Pt. Er omkring frysepunktet sÃ¥ siger den mellen 14 og 18 grader. Det ly... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KÞbte en OBH Nordica Easy Fresh Food Sealer model 7965 for 4-5 Ã¥r siden. Dengang brugte jeg vacuumpakkeren til at pakke forskellige ting, og jeg kunne konstatere, at den fungerede upÃ¥klageligt. Var d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vores airfryer holdt op med at virke efter 2 Ã¥r og 2 mdr. 2 mdr efter garantiens udlÞb, det blev jeg dÞdelig fornÊrmet over sÃ¥ jeg skrev til OBH kundeservice. 10min efter ringer telefonen og jeg... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Flabet svar på reklamation, dybt uacceptabelt

Fik i dag svar på min reklamation af OBH’s pandekagepande. Jeg reklamerede fordi designet af panden ikke er hygiejnisk korrekt.
Hanken er ikke tÊt der, hvor den er sat fast på panden. Der kan komme dej ned i et lille hul, som er umuligt at gÞre rent.
I min reklamation fortÊller jeg, at jeg havde brugt panden til at lave rÞrÊg på, for jeg er en Êrlig person.
De afviser min reklamation, fordi jeg har brugt panden til andet end pandekager, men hallo
Man kan altså også komme til at spilde pandekagedej samme sted, hvor rÞrÊgget smuttede for mig.
Og for Þvrigt spurgte jeg i Inspiration, inden jeg kÞbte panden, om man ikke ogsÃ¥ kunne bruge den til rÞrÊg. Svaret var: ”jo, det kan man godt.”

Så OBH, det er altså en ommer!

2013幎11月2日
5぀星のうち2の評䟡

Dårlig kvalitets krÞllejern

Jeg kÞbte et krÞllejern (Björn Axen wavemaker 2in1) her for et par uger siden, som jeg havde glÊdet mig rigtig meget til at få. Det kostede 550 kr, så jeg troede på at kvaliteten var god. Dog er det meget plastikagtigt, og det fungerer faktisk rigtig dårligt og krÞller ikke håret ordentligt. Man kan virkelig mÊrke at det er dårlig kvalitet, og at der ikke er krÊset for materialerne. Rigtig Êrgerligt og ikke noget, jeg har lyst til at bruge i mit hår.

Øv Þv at give 550 kr for plastikbras.

2013幎9月23日

pas på din baby!

Vi kÞbte en OBH blender. Ekspedienten i Kop og Kande sagde den var god til babymos - og i OBH's brugsanvisning står der også at den er til babymos.
Blenderen brÊndte sammen allerede fÞrste gang vi brugte den. Den var kun tÊndt 1/2 minut, så begyndte den at ryge og lugte. Den blev byttet. Anden gang var heller ikke lykkens gang. Den kan slet ikke kÞre 2 min. som lovet i brugsanvisningen. Kniven er tototalt dÞv, og kan slet ikke få materialet til at bevÊge sig rundt i blenderen. HELT håblÞs konstruktion og fremstilling.
Vi prÞvede at lave babymos bla. af svesker; men sveskerne kan ligge lige nedenunder kniven, så de slet ikke blendes. Samme resultat med andet frugt og grÞnt vi forsÞgte at blende: altid store klumper i baby-mosen, som let kunne kvÊle en lille baby.
Hold dig langt vÊk fra OBH!

2013幎7月31日
5぀星のうち5の評䟡

Super kundeservice

Jeg havde haft to oplevelser med en obh-blender, hvor låget på blenderen flÞj af mens jeg purerede en suppe. Dette resulterede fÞrste gang i et kÞkken fyldt med suppe på vÊggene, og anden gang gik det så vidt, at jeg fik forbrÊndt min arm. Dette var jeg meget utilfreds med, da jeg havde set i brugsanvisningen at den også var beregnet til at purere supper med. Jeg ringede derfor ind til kundeservice, hvor jeg fik fat i en yderst venlig kvinde. Hun beklagede mange gange, men lÊste hÞjt for mig at der faktisk også står i brugsanvisningen, at man ikke må blende noget der er alt for varmt. Vi blev altså enige om at det nok var mig der burde have lÊst anvisningerne lidt grundigere igennem. Alligevel fortÊller kvinden mig at hun vil sende en lille ting til mig som plaster på såret, og i dag får jeg så et skÞnt salt/peber kvÊrn-sÊt tilsendt med posten. Det er da service!

2013幎3月26日

Lav kvalitet

OBH Nordica sÊtter ingen Êre i produktkvalitet!

Jeg har erfaring med mange OBH Nordica produkter og generelt er de af lav kvalitet sammenlignet med konkurrerende produkter. OBH kan simpelthen ikke konkurrere med mÊrker som Braun, Phillips, Bosch osv.. De leverer dårligere produkter til samme pris. Du kan nÊsten ikke andet end blive skuffet over OBH-Nordica produkter. Det Êrgrer mig, at jeg fÞrst nu er kommet til denne erkendelse.

Et godt råd er at undgå OBH Nordica produkter!

2013幎2月20日
5぀星のうち4の評䟡

SkÞnt service, dog lidt undren over produktet.

Fik en OBH blender i julegave af min sÞster, som hun havde kÞbt hos Imerco i Fields. Efter 2 ganges brug, gik den desvÊrre i stykker, på trods af jeg havde fulgt instruktionerne i vejledningen. Jeg kontaktede OBH, som oplyste mig at jeg bare skulle tage den med ned i butikken og få en ombyttet. Jeg talte med medarbejderen hos OBH omkring hvad jeg skulle gÞre, såfremt min sÞster ikke lÊngere havde kvitteringen og fik oplyst at en bank udskrift ville vÊre fint nok.

I dag ringer jeg til Imerco i Fields, da det ikke er muligt for mig at printe kvitteringen ud. Salgslederen er meget behagelig at tale med og godkender at jeg sender kvitteringen derud på e-mail og så skulle hun nok printe den ud og lÊgge den i butikken, så det er nemt for mig at komme ud og ombytte.

Tak for rigtig god service begge steder!

Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner, er min frustration over at man laver mekaniske dele af blÞd og hård plastik. Jeg ved ikke om det er for at beskytte motoren, at man ikke har valgt at lave disse dele som styrer skÊret i metal, men så burde man som det mindste have vedlagt reserve dele med produktet. Udover det, så er jeg meget glad for min OBH Blender.

2013幎1月25日

2 OBH products in the garbage

2 wedding presents that are now in the garbage. Same problem- different products- a large blender and a hand mixer. Both use plastic parts to spin metal parts and guess what happens? They get stripped. Now we have a baby on the way and these would sure come in handy! Thinking of you when the hungry baby cries, OBH Nordica!

2012幎4月1日
5぀星のうち1の評䟡

Vil ikke tage ansvar for fejl i eget produkt.

Vi kÞbte i december en OBH kogekedel i Punkt 1. DesvÊrre fik den ret hurtigt buler i folien, se billeder.

Vi kunne ikke finde kvitteringen, så Punkt1 vil ikke tage kedlen retur. Der er dog ingen tvivl om at kedelen stammer fra OBH. Punkt1 var trods alt så meddelsomme at fortÊlle om lignende fejl på samme produkt.

Selv om alle er enige om at OBH har lavet kedlen, er man ikke interesseret i at rette op på fejlen.

Min mening: En ting er at man laver et dårligt produkt, en anden ting er at man ikke tager ansvar for det og klamrer sig til det juridiske. Det hedder dårlig stil!

2012幎2月6日

Sjusket produkt!

Jeg har kÞbt en OBH Nordica Type 5589 og har brugt den 2 gange i lÞbet af et år.

Til min store overraskelse, oplever man fejl og misinformation på produktet. IfÞlge OBH Nordica kan fuldt opladet batteri holde til 100 min, men i praktisk holder den maks 10 min under fuld belastning. Jeg har en mistanke til at OBH har enten sjusket produkt test eller så har de ikke testet batteriet under belastning. Belastning som jeg omtaler om, er selvf. selve klipning.

Det andet problem er at hvis batteriet er fuld ladet op, og at man så ikke bruger produktet i nogle dage, så er batteriet fuld ud drÊnet for energi. Derfor skal man genoplade batteriet igen, selvom at man ikke har haft produktet under brug.

Produktet ser utrolig fancy ud, men virker bare ikke lige efter hensigten. Da man så skriver en mail til producenten OBH nordica, så har de bevidst ikke svaret min email besked. Magen til arrogance. Den måde at skide på kunder.

Det her er en reklamationsfejl og OBH skal tage kritik til efterretning og modtage produktet som ikke virker efter hensigten.

2011幎4月21日
5぀星のうち2の評䟡

Fladjern

Har kÞbt et fladjern, som får mine sikringer til at springe. Jeg har prÞvet det i både min egen lejlighed og hos venner, både hvor andre elektriske produkter var tÊndt og slukket - sikringerne springer stadig.

Skrev en lang mail til OBH omkring mine oplevelser med deres produkt, at det ikke er optimalt at de laver et produkt der ikke kan bruges.

Jeg har ikke gemt min kvittering, da jeg kun gav 300.- for fladjernet. Det var nu heller så meget at få pengene retur, men mere at de måske burde lave produkter, der kan bruges i en alm lejlighed.

Jeg fik et tamt standard svar retur, og jeg tvivler meget på, at min mail er blevet lÊst ordenligt.

Pas på, hvis du overvejer at kÞbe produkter fra dette firme - GEM din kvittering!!

2011幎3月29日

defekt elkedel

OBH Nordica Þnsker ikke at tage deres produktansvar på sig - helt konkret drejer det sig om en Chili elkedel til 600kr, som bliver ved med at koge og koge og koge- altså en potentiel brandrisiko. Som jeg skrev til dem, er kedlen tre år gammel, men ikke brugt sÊrlig mange gange da vi er kaffedrikkere og bare har haft den til vore gÊster. Dog har vi brugt den ret meget inden for de sidste 8 mdr(har fået tvillinger og steriliserer suttedutter), men det bÞr en elkoger altså kunne klare til den pris og hvad jeg troede var et godt mÊrke. Jeg er selvfÞlgelig godt klar over at jeg ikke har retten på min side i forhold til to års reklamationsret, men den er som sagt ikke brugt i disse to år - de to års reklamationsret er overskredet, et faktum de vÊlger at slå på, men hvor er rimeligeheden henne, for slet ikke at tale om faglig stolthed?

2011幎3月29日

Rustne fjedre i OBH trimmer

Efter et halvt år rustede fjedrene i skÊgtrimmer.
En stykke metal, i dette tilfÊlde fjederen, bÞr ikke vÊre jern der kan ruste, og slet ikke når den til tider bliver våd. Havde en forventning af kvalitet, hvor der bruges rustfrie dele, men nej OBH kÞrer med discount produkter man bÞr gå uden om.
Da det er en gave har jeg ingen kvittering, hvilket OBH forlanger, kvitering eller ej, fjedre bÞr ikke kunne ruste...

2010幎4月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ