Østens Perle レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tak for sengetæpper ,de er virkelig flotte og god kvalitet, modtog dem 2 dage fra bestilling helt til SolskinsØen Bornholm

5つ星のうち5の評価

Tack för fantastiskt fin information och kunskap som jag fick med mig när jag köpte min livs första sångklangskål. Jag är så lycklig och mitt hjärta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrati... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flot udvalg af sengetæpper fra Indien og hurtig og effektiv levering! Fik dog ingen mail om, at min bestilling var modtaget/afsendt, men kunne følge min odre inde på hjemmesiden og havde min ordre... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sikke nogle flotte produkter! Jeg er superglad for min saltlampe fra Himalaya og mine 2 pudebetræk med livets træ - gaver til mit nye soveværelse. Mange tak for den gode service og en let og problemfr... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイナー
  2. 手工芸品

当該企業による記述

Østens Perle er din indgang til de smukkeste håndlavede skatte fra Asien. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du kan forkæle dig selv eller andre med unikke gaveartikler. Uanset om du er på udkig efter bløde silkesjaler, farverige vindspil, beroligende røgelse, tibetanske syngeskåle, smukke asiatiske figurer eller produkter til meditation og yoga, finder du det hele her.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 34件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Tak for sengetæpper ,de er virkelig…

Tak for sengetæpper ,de er virkelig flotte og god kvalitet,
modtog dem 2 dage fra bestilling helt til SolskinsØen Bornholm

2026年9月18日

Tusind tak for den dejlige anmeldelse, Kære Claus 🙏😊

Hvor er det skønt at høre, at du er glad for sengetæpperne og synes, de både er flotte og i god kvalitet. Og dejligt at pakken nåede helt til solskinsøen Bornholm på bare 2 dage ☀️📦

Tusind tak fordi du valgte at handle hos os – det sætter vi stor pris på ❤️

5つ星のうち5の評価

Dejlig butik har lige det man behøver…

Dejlig butik har lige det man behøver stort udvalg beste kvalitet tak for en god oplevelse igen

2026年8月30日

Kære Max
Tusind tak for de dejlige ord 🙏😊 Det glæder os rigtig meget, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Vi gør vores bedste for at have et stort udvalg og en god kvalitet, så der gerne skulle være lidt for enhver smag.

Tak fordi du kommer igen – det sætter vi virkelig stor pris på.

Med venlig hilsen Østens Perle

5つ星のうち5の評価

Perfekt materiale som på billedet👌
🙏TAK🙏

2026年8月31日

Kære Marianne
Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏😊 Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både kvaliteten og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din støtte.

Tak fordi du handlede hos os.

Med venlig hilsen Østens Perle

5つ星のうち5の評価

Fine fine varer og meget hurtig…

Fine fine varer og meget hurtig ekspedition, alt godt 👍🏼😊

2026年8月19日

Østens Perle からの回答

Tak for din flotte anmeldelse. 😊 Det glæder os meget, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige ekspedition. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen hos Østens Perle. 🌸

Allerbedste røgelse og service

Allerbedste røgelse og service, tak :-)

2026年8月4日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for de flotte ord, Kære Bente. 🌸 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores røgelse og den service, du har fået. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Østens Perle igen.

Fine produkter

Fine produkter, hurtig levering

2026年7月26日

Østens Perle からの回答

Tak for din flotte anmeldelse. 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering. Tak fordi du valgte at handle hos os – vi håber at byde dig velkommen igen snart.

ordenlighed

rar og god betjening der gør at jeg med ro i sindet vender tilbage

2026年7月27日

Kære Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en rar og god betjening, og at du føler dig tryg ved at handle hos os. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder en god oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos Østens Perle.

God Handel Tak

2026年7月22日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god handel hos os.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen tilbage hos Østens Perle.

5つ星のうち5の評価

Jeres hjemmeside er nemlig at overskue…

Jeres hjemmeside er nemlig at overskue og jeg tilfreds med det som har bestilt Freja jeres hjemmeside

2026年7月16日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du synes, vores hjemmeside er nem at overskue, og at du er tilfreds med det, du har bestilt hos os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine varer, og du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varerne. Vi gør os umage for, at det hele spiller fra start til slut, så din oplevelse bliver så god som muligt.

Du er altid meget velkommen tilbage hos Østens Perle 🌿

5つ星のうち5の評価

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse, at handle med Østens Perle. Jeg modtog min fine, smukke indiske skuldertaske i løbet af to dage.
Efter god oplysning, om hvornår pakken bliver sendt, og hvornår den kan hentes i pakkeshop.

2026年4月13日

Kære Dorte,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at din skuldertaske nåede hurtigt frem. Det er vigtigt for os at holde dig godt opdateret hele vejen, så det er dejligt at vide, at det fungerede, som det skulle.

Vi håber, du bliver rigtig glad for tasken – og du er altid velkommen igen hos Østens Perle 🌿

Tusind tak for din anmeldelse, kære Carsten 😊

Det er skønt at høre, at du synes om hjemmesiden, og at leveringen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på din feedback – og håber at se dig igen! 🙏
Bedste hilsner Østens Perle

Fremragende personlig service

Fremragende personlig service. Super trygt at bestille og få så personlig betjening.

2026年3月16日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Det betyder rigtig meget for os, at du oplever den personlige service og føler dig tryg ved at handle hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give hver eneste kunde.

Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at hjælpe dig igen 😊
Bedste hilsner Østens Perle

En rigtig god Nethandel.

Jeg fik bestilte varer, rimmeligt hurtigt. 3 dage senere. Og varene er nøjagtigt som beskrevet. Pålidelighed er vigtigt for en der handler via nettet. Og pålidelig er Østens Perle ! Det er ikke sidste gang jeg handler her. Tak !

2026年4月8日

Kære Michael
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både hurtig levering og at varerne levede helt op til dine forventninger. Du har helt ret – pålidelighed betyder alt, når man handler online, så det betyder ekstra meget for os, at du fremhæver netop det.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos Østens Perle – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 😊

De bedste hilsener Østens Perle

Kære Trine
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at du både er tilfreds med den hurtige levering og produktet.

Det sætter vi virkelig stor pris på – og vi håber at se dig igen snart 😊
De bedste hilsner Østens Perle

5つ星のうち5の評価

Meget hjælpsom og meget hurtig…

Meget hjælpsom og meget hurtig levering. Smukke ting. Lige mig.

2026年3月31日

Kære Katrine
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Det betyder virkelig meget at høre, at både leveringen og varerne rammer plet hos dig.

Hvor er det dejligt, at du fandt noget, der føles “lige dig” – det er præcis det, vi håber på 💫

Du er altid mere end velkommen igen!

Venlig hilsen Østens Perle

5つ星のうち5の評価

Good service and quick shipping

A really good service on the phone and Quick shipping.

God service over telefonen og hurtig forsendelse.

Tak for endnu at være godt i gang efter mange år!

2026年2月20日

Kære Nickie
Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os, at du havde en god oplevelse over telefonen, og at din pakke nåede hurtigt frem. Vi gør os umage hver eneste dag, både når vi taler med jer, og når vi sender varer afsted.

Og ja… vi er stadig godt i gang efter 25 år og det er kun takket være kunder som dig.

Vi håber at høre fra dig igen 😊

5つ星のうち4の評価

Super hurtig ekspedition og forsendelse…

Super hurtig ekspedition og forsendelse til døren. Tæppet var præcist som forventet

2026年2月2日

Kære Peter,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både levering og tæppe levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og håber, du får stor glæde af tæppet i lang tid fremover. Du er altid meget velkommen igen 😊
De bedste hilsner Østens Perle

5つ星のうち5の評価

Stort udvalg og hurtig levering

Østens Perle har et stort udvalg af fx god røgelse. Levering skete hurtigt og korrekt - endda med en gratis gave.

2026年1月7日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både udvalget og den hurtige levering. Vi elsker at forkæle vores kunder lidt ekstra, så dejligt at den gratis gave blev værdsat.
Du er altid meget velkommen hos Østens Perle 🌸

De bedste olie parfumer

De bedste olie parfumer. God service og hurtig forsendelse.

2025年12月17日

Kære Ann Dorthe
Tusind tak for de pæne ord 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores olieparfumer, servicen og den hurtige levering. Det betyder meget for os.

Du er altid hjertelig velkommen igen – vi står klar, hvis du får brug for hjælp eller inspiration næste gang 😊

Godt nytår.

Trustpilot エクスペリエンス