レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak for sengetÊpper ,de er virkelig flotte og god kvalitet, modtog dem 2 dage fra bestilling helt til SolskinsØen Bornholm

䌁業が回答したした

Tack för fantastiskt fin information och kunskap som jag fick med mig nÀr jag köpte min livs första sÃ¥ngklangskÃ¥l. Jag Àr sÃ¥ lycklig och mitt hjÀrta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrati... もっず芋る

䌁業が回答したした

Flot udvalg af sengetÊpper fra Indien og hurtig og effektiv levering! Fik dog ingen mail om, at min bestilling var modtaget/afsendt, men kunne fÞlge min odre inde pÃ¥ hjemmesiden og havde min ordre... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sikke nogle flotte produkter! Jeg er superglad for min saltlampe fra Himalaya og mine 2 pudebetrÊk med livets trÊ - gaver til mit nye sovevÊrelse. Mange tak for den gode service og en let og problemfr... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ
  2. 手工芞品

圓該䌁業による蚘述

Østens Perle er din indgang til de smukkeste hÃ¥ndlavede skatte fra Asien. Vi har nÞje udvalgt vores sortiment, sÃ¥ du kan forkÊle dig selv eller andre med unikke gaveartikler. Uanset om du er pÃ¥ udkig efter blÞde silkesjaler, farverige vindspil, beroligende rÞgelse, tibetanske syngeskÃ¥le, smukke asiatiske figurer eller produkter til meditation og yoga, finder du det hele her.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Min kÊreste blev meget for det,men hun

Min kÊreste blev meget for det,men hun bryder sig ikke lugten fra parfumen.
Når jeg finder ud af hvilken parfume det er,ved jeg da hvilken en hun ikke skal have 😊

Mvh
Torben Olsen

2025幎12月21日

Hej Torben 😊

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det trist at hÞre at hun ikke bryder sig om duften.
Du har helt ret: smag og isÊr duft er meget personligt. Det positive er jo netop, at I nu ved, hvilken type duft hun ikke er til, og så er I allerede et skridt tÊttere på den helt rigtige nÊste gang.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken eller skrive til os, hvis du vil have hjÊlp til at finde en parfume, der passer bedre til hende – vi hjÊlper gerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Venlig hilsen Østens Perle

Fantastiske flotte silketÞrklÊder og

Fantastiske flotte silketÞrklÊder og exceptionel service! Giver mine bedste anbefalinger. Tak til jer.

2025幎12月11日

KÊre Marcella
Tusind tak for de varme ord! Det glÊder mig virkelig, at silketÞrklÊderne faldt i din smag, og at du oplevede servicen som noget sÊrligt. Tak for anbefalingen – den sÊtter jeg stor pris pÃ¥. Du er altid hjertelig velkommen igen 😊
De bedste julehilsner Østens Perle

Super service.Kan helt sikkert anbefale

Super service.Kan helt sikkert anbefale Þstens Perle.

2025幎12月6日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for den dejlige anbefaling! 🙏✚
KÊre Gitte
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse – og at du vil anbefale Østens Perle videre. Den slags feedback giver os ekstra energi i hverdagen 💛

Du er altid hjerteligt velkommen igen, og vi glÊder os til at se dig nÊste gang 😊
Bedste julehilsner Østens Perle

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Super service. Mange tak. Jeg kommer igen:)

2025幎12月9日

KÊre Jacob
Selv tak! Det betyder virkelig meget, at du deler din oplevelse. Vi er glade for, at bÃ¥de produkterne og servicen ramte plet hos dig. Du er altid mere end velkommen forbi igen – vi glÊder os til at se dig 😊
De bedste julehilsen Østens Perle

Der er altid fin service fra Østens

Der er altid fin service fra Østens Perle, derfor giver jeg dem 5 stjerner
Birthe Thystrup

2025幎11月26日

KÊre Birthe,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det betyder virkelig meget for os.
Vi er glade for, at du altid oplever god service hos Østens Perle – vi sÊtter stor pris pÃ¥ dig.
De bedste hilsner,
Østens Perle

GlÊdeligt at de er sÃ¥ hurtige med at

GlÊdeligt at de er så hurtige med at sende varerne

2025幎11月28日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du oplever hurtig levering. Vi gÞr vores bedste for, at dine varer kommer afsted med det samme, sÃ¥ du kan fÃ¥ glÊde af dem hurtigt. Tak fordi du handlede hos os og du er altid velkommen tilbage! 🌌

Jeg fik den bedste service i butikken

Jeg fik den bedste service i butikken, hvor jeg fandt to smukke lamper, som jeg dagen efter bestilte i webshoppen.
Hurtig og nem ekspedition.
En virkelig god oplevelse.🫶
Der vil jeg helt sikkert handle igen. 🀗

2025幎11月10日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🫶
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse både i butikken og på webshoppen og at lamperne faldt i din smag!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at skrive, og vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen. 🀗💡

Fede produkter

2025幎10月24日

Tusind tak! 😄🙌

Korte anmeldelser med stor effekt det sÊtter vi virkelig pris på!
Hvor er det dejligt at hÞre, at du synes, vores produkter er fede 💥

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dem og du er altid velkommen tilbage for at opdage endnu flere favoritter! 🌿✚

Immensely fast delivery

Immensely fast delivery.
Quality products in incense.
Affordable. Pleasant customer service :->

2025幎8月18日

Østens Perle からの回答

Thank you so much for your lovely feedback! 🙏✚

We’re so happy to hear that you’re satisfied with both the delivery, quality, and service that’s exactly what we strive for every single day. And incense should of course be both high-quality and affordable 😄🕯

We hope you’ll enjoy many wonderful, great-smelling moments with your purchases. You’re always welcome to visit us again whenever you need more 🌿😊

Fantastisk butik med rigtig god service.

Fantastisk butik med rigtig god service.

2025幎10月23日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for de flotte ord! 🀩
Vi bliver helt varme om hjertet, nÃ¥r vi fÃ¥r sÃ¥dan en anmeldelse. God service er noget, vi virkelig gÃ¥r op i sÃ¥ det er fantastisk at hÞre, at det mÊrkes! 💛

Du er altid mere end velkommen forbi igen, hvis du mangler noget eller bare vil kigge og lade dig inspirere. Vi glÊder os allerede til nÊste gang! 🙌✚

Jeg bestilte et indisk sengetÊppe i

Jeg bestilte et indisk sengetÊppe i stÊrke farver. Farverne holdt fÞrste vask, så tÊppet er af god kvalitet! Tak for det :-)

2025幎9月22日

Østens Perle からの回答

Selv tusind tak for den dejlige anmeldelse! 🧡
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du er glad for dit indiske sengetÊppe og at farverne klarede fÞrste vask som en champ! 💪✚

Hvis du pÃ¥ et tidspunkt fÃ¥r lyst til flere stÊrke farver i hjemmet eller har spÞrgsmÃ¥l til pleje af tekstiler, sÃ¥ er du altid velkommen til at skrive. Vi elsker at hjÊlpe med at skabe lidt ekstra farve og hygge i hverdagen 🌈😊

Tak fordi du valgte os – det betyder virkelig meget! 🙏

God service, hurtigt svar og hurtig forsendelse

God service, hurtigt svar og hurtig forsendelse. Har handler der flere gange og gÞr det gerne igen. Deres produkter er altid i god kvalitet og som forventet

2025幎9月10日
自発的なレビュヌ

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din loyalitet 🙏 Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du er tilfreds bÃ¥de med service, levering og kvaliteten af vores produkter. Vi glÊder os til at handle med dig igen!

Hurtig levering og god kvalitet

Fik besked om at min pakke var sendt få timer efter ordren var sendt.
Modtog det flotteste mandala vÊgtÊppe som selvfÞlgelig duftede som alle "indiske butikker" gÞr :-)

2025幎8月18日
自発的なレビュヌ

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger, og at mandala vÊgtÊppet faldt i god smag. Duften er en del af charmen ved den autentiske stil, men vi sÞrger selvfÞlgelig altid for, at det er frisk og lÊkkert, når det når frem til dig.

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dit nye tÊppe! 🙏

the silk scarf i ordere was sold out

the silk scarf i ordere was sold out, so they called and asked what to do. what a service.

2025幎7月21日

Østens Perle からの回答

Thank you so much for your kind words and understanding! 🙏
We’re really sorry the silk scarf you ordered was sold out, but we’re happy we could call and sort it out together. Great service isn’t just a promise it’s something we truly care about 💛
We hope you loved the alternative we found for you!

Warm regards,
Østens Perle

Tack för fantastiskt fin information

Tack för fantastiskt fin information och kunskap som jag fick med mig nÀr jag köpte min livs första sångklangskål.
Jag Àr så lycklig och mitt hjÀrta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrationer.
Återkommer med glÀdje till er fina butik som andas sjÀl och genuitet.
Tack för det fina mötet🧚‍♂✚

2025幎7月10日

Østens Perle からの回答

Tusen tack för dina fina ord – de vÀrmer verkligen vÃ¥ra hjÀrtan! 💛
Det glÀder oss så mycket att höra att din första sångklangskål har vÀckt så mycket glÀdje och harmoni i dig.
Att du kÀnde butikens sjÀl och genuinitet betyder allt för oss – det Àr precis den kÀnslan vi vill förmedla.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka – vi ser redan fram emot nÀsta möte 🧚‍♀✚
Med kÀrlek och ljus,

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition og en bred vifte af varer

2025幎5月24日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig ekspedition og kunne finde noget blandt vores brede udvalg. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte og hÃ¥ber at se dig igen snart! 😊

Nemt hurtigt levering god kvalitet

Nemt hurtigt levering god kvalitet

2025幎5月5日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at hÞre, at du er tilfreds med både levering og kvalitet, det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart!

Produkt svarende til forventning

Produkt svarende til forventning. Hurtig levering

2025幎5月2日

Østens Perle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at produktet levede op til dine forventninger, og at leveringen gik hurtigt. Vi håber, du får stor glÊde af dit kÞb og du er altid velkommen tilbage.