Jeg er meget glad for handlen jeg gjorde med Oliver, han er meget serviceminded og sÞd og behagelig. Hermed mine bedste anbefalinger.
Virkelig god oplevelse. Oliver og co tÞmte efter et dÞdsbo for os. Der manglede fÃ¥ detaljer, som straks blev ordnet efter dialog. Super venlig og god korrespondance. Alle aftaler er overholdt. Fornuf... ãã£ãšèŠã
Varme anbefalinger til Olivers Totalrydning. Jeg kÞbte 2 stole af Oliver efter en god og konstruktiv dialog. Der var enkelte afslag pÃ¥ stolene, som blev oplyst i telefonsamtalen. Det er dejlig... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service- meget imÞdekommende overfor både bÞrn og voksne. Vil helt klart ringe til ham hvis jeg sku for brug for det en anden gang og vil varmt anbefale Oliver's totalrydning :)
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oliverâs Totalrydning tilbyder hjÊlp til rydning/opkÞb af alt slags indbo, samt lÞsninger som f.eks. en totalrydning af hele boligen. olivers-totalrydning.dk tÞmmer/rydder alle slags dÞdsboer pÃ¥ hele SjÊlland. Vi tilbyder dig ogsÃ¥ muligheden for tilkÞb af slut rengÞring efter endt rydning, sÃ¥ boligen stÃ¥r klar til overdragelse. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud pÃ¥ opgaven. Se evt. hjemmeside for referencer. Oliverâs Totalrydning holder til i 2860 SÞborg samt 1432 KÞbenhavn K. - Hurtigt, effektivt og reelt.
KÊmpe anbefaling herfra
Min sÞster og jeg har nu brugt Olivers Totalrydning to gange. Begge gange har det vÊret et super godt arbejde, der er blevet gjort. Hurtigt, effektivt og reelt. Der er så rent og pÊnt, når de er fÊrdige. KÊmpe anbefaling herfra.
Godt arbejde!
Vi har fÃ¥et Oliverâs hjÊlp til rydde Vores forÊldres hus, en stor omgang! Men Oliver har klaret opgaven sÃ¥ flot, og vi kan kun anbefale ham!!
Så tusind tak for hjÊlpen.
Super flinke og legede med min sÞn
Super flinke og legede med min sÞn.
Hurtig og effektivt. Super tilfreds. Har anbefalet jer videre. Tak for det gode arbejde
Varme anbefalinger til OliversâŠ
Varme anbefalinger til Olivers Totalrydning.
Jeg kÞbte 2 stole af Oliver efter en god og konstruktiv dialog.
Der var enkelte afslag på stolene, som blev oplyst i telefonsamtalen.
Det er dejligt med Êrlighed om varen.
Tak for god behandling.
Kan varmt anbefale Olivers Totalrydning âïžâïžâïžâïžâïž
Ingen service, dårlig oplevelse.
Jeg skrev pÃ¥ 8 y-stole som virksomheden sÊlger gennem DBA. âDe sÊlges samlet til 8.500kr.â skrev virksomheden fÞrst til mig pÃ¥ mail. Jeg forhÞrte mig dernÊst om hvorvidt de var Êgte, i og med det var en meget god pris for danske designstole.
Svaret tilbage efterfÞlgende var nedvÊrdigende, håneligt og enormt uimÞdekommende hvor jeg fik at vide at han ikke vil bruge sin tid på kunder som mig og jeg skal bare gå et helt anden sted hen og handle. En Êrgerlig oplevelse, hvorfra jeg ikke på nogen måde kan anbefale virksomheden da jeg ikke vil stÞtte folk som ikke kan tale (skrive) ordenligt.
Desuden har virksomheden efterfÞlgende vÊret inde på deres annonce på DBA og hÊvet prisen pr stol markant.

Olivers Totalrydning ããã®åç
Vi brugte Oliver da vi skulle have tÞmtâŠ
Vi brugte Oliver da vi skulle have tÞmt et dÞdsbo i familien og kan kun fortÊlle positive ting omkring Oliver's Totalrydning og måden opgaven blev udfÞrt på.
Kanon service!!!
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, fik leveret en meget fin kommode lige til dÞren, samt hjÊlp til indlÊring, 5 store stjerner herfra ð
Effektiv og superflink
Super god oplevelse!!!
Oliver er en utrolig sympatisk og flexibel personlighed som har levet 150% op til hvad vi havde arrangeret,
Tusinde tak og meget gerne igen hvis jeg har brug for hjÊlp
Olivers totalrydning vil jeg heltâŠ
Olivers totalrydning vil jeg helt sikkert anbefale til andre. Hurtig tilbagemelding, god service, flink ung mand. Helt sikkert et sted jeg skal handle igen ð
God service
Virkelig god behandling og super god kvalitet på de mÞbler jeg kÞbte og til en fair pris.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her
God service og god kvalitet
God service og god kvalitet. Helt sikkert er sted jeg vil handle igenð
Virkelig god oplevelse at handle medâŠ
Virkelig god oplevelse at handle med Oliver
Kunne også levere vores dejlig stol
Super service og gode priser
Super service og gode priser. Vi har brugt Oliver flere gange, og er meget tilfredse med arbejdet. Vi anbefaler gerne Oliver
Super behagelig oplevelse
Super behagelig oplevelse, service i top da vi brugte Olivers Totalrydning til en opgave i familien. Kan kun anbefales!
Super service
Super service. Kan varmt anbefale at bruge Oliverâs Totalrydning.
Super professionel og behageligâŠ
Super professionel og behagelig service. Overholder aftaler og rimelige priser. Kan varmt anbefales.