Jeg skiftede over på Olivers chicken grain free for 1 års tid siden nu, fordi min hund pludselig fik diarré af den gamle foder. Dyrlægerne mente det var allergi, men det kunne jeg ikke få til at hænge... もっと見る
企業が回答しました
Fick ett fin valppaket till 7 valpar. Jag önskar dock att det skulle vara 2 kg mat istället för 1 kg. 1 kg räcker inte så långt och när det är tid att beställa mat har man kanske inte riktigt land... もっと見る
企業が回答しました
Superbra foder! Meeeeen, måste säga att det är usel hantering av deras e-handel. Beställde vanligt valpfoder för exakt en vecka sedan. När det gått 5 dagar och fortfarande inte skickat ringde j... もっと見る
Vi har de sidste 3 år valgt, at fodre vores Labrador og Golden Retriever med Oliver’s Pet Food. Kvalitet betyder alt, når det kommer til vores hundes sundhed og trivsel. Vi bruger den kornfrie varian... もっと見る
当該企業による記述

当該企業による記述

Herstedøstervej 9, 2600, Glostrup, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meget positive, meget service minded og forstående overfor hvad jeg havde forklaret dem omkring min situation.
Hunden elsker maden og hans pels er rigtig flot
Så jeg er glad for mine leveringer
Vov vov vov vov
Rufus 60kg og happy dog
Min hund elsker det. Han ville ikke spise særlig meget af det foder fra opdrættet, som vi fik med til ham, men han spiste med det samme op, da han fik Olivers - og sådan er det stadig 2 måneder senere.
Modtog 8 kg. økologisk tørfoder d. 12/5 med en holdbarhed til 19/6. Ærgeligt til en hund der spiser ca. 4 kg. pr. måned.
I havde fået fem stjerner, hvis ikke I havde valgt at "snyde" mig for de sædvanlige "godbidder". Efter ti års medlemsskab, hvor min hustru var "ejeren"- skulle kontoen overføres i mit navn, da min hustru er gået bort.
Jeg blev angiveligt tegnet som nyt medlem og nye medlemmer får åbenbart ikke godbidder.
Nå - jeg har betalt, hunden sulter ikke, og nu venter jeg spændt på, om jeg skal afgive den femte stjerne ved næste levering.
Lui spiste det de første par dage med velbehag, men nu vil han ikke have det mere. Jeg blander 2 slags tørfoder, noget med oksekød og det med lam, han spiser kun det med oksekød
Snabb leverans av bra varor, negativt att det inte går att betala via Klarna längre.
Olivers gjorde vad de kunde för att hjälpa mig. Men DHL gjorde allt de kunde för att det skulle bli så dåligt som möjligt!
/Mikael Westerlund
Ordren er altid hurtigt fremme. Fodersækken er pakket i en stor, kraftig plastpose, hvilket gør det nemmere at bære den, og posen kan genbruges. Der er altid en lille ekstra gave til hunden, og selve foderet er bare godt.
Hvor skal jeg dog starte ?
Jeg har altid brugt Olivers med særdeles godt resultat, men da vores lab skulle have hvalpe blev jeg "panisk" og tænkte vi skulle have toppen af poppen så skiftede til noget ooohyglig dyrt.
Masser af skideri til følge !
Ringede og snakkede med en fra Olivers vedr. deres hvalpefoder og alt i generelt. Hun vidste skisme hvad hun snakkede om og vi fik bestilt foder til hvalpene (8 stk) samt til Maggie.
Vi har nu en Maggie med fungerende mave, glade lab hvalpe på snart 4 uger og en del erfaringer rigere.
Jeg er tryg, hundene er mætte/sunde/trygge så vi bliver hvor vi er landet.
MEN Olivers - kom nu for kitkatten i gang med at lav en fodervejledning til hvalpe UNDER 2 måneder, Hele min positive anbefaling bunder i den "aftale" vi indgik... :o)
Venligst Brian Hou
Kvalitetsfoder (og som mine kræsne katte gider spise), er kun lidt ærgerlig over den version til steriliserede katte altid er udsolgt. Køber både kattemad, hundemad og kattegrus (bedste kattegrus jeg har brugt, og jeg har været igennem MANGE, men det holder virkelig lang tid og indkapsler hurtig lugten i gode solide klumper, som er super nemme lige at fjerne), hos Olivers. Gode fornuftige priser, mega hurtig levering til døren, som er et kæmpe plus. Min franske bulldog med sart mave, stortrives på kornfrit fra Olivers, så jeg er blevet fast kunde👌
Jeg så et godt tilbud om at prøve jeres hundefoder. Min hund er absolut tilfreds, og jeg har heller ikke noget at klage over!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。