Omnifoto.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Omnifoto heeft alle mogelijke moeite gedaan om een probleem dat ik met een product had via de fabrikant opgelost te krijgen. Met succes! Zij gingen hierin verder dan ik had verwacht, topservice.

5つ星のうち5の評価

Bought a Haida M7 professional kit at a great price. I had a little problem tracking the shipment to Italy, promptly resolved by Jans. He called me giving all the explainations, then he monitored t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super kwaliteit filters, alles super verpakt en goede service. Na navraag wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden, dezelfde dag nog gebeld met duidelijke uitleg. Zou 3-4 weken duren. Uiteinde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voorafgaand aan bestelling snelle reactie op vragen via email. Product goed verpakt (niet overdreven) verstuurd. Op dag van afleveren telefoontje van eigenaar om te checken of alles goed is aange... もっと見る

企業情報

1. 写真屋

当該企業による記述

Leverancier van LEE Filters en toebehoren, HAIDA Filters en toebehoren voor o.a. Landschapsfotografie.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 36

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Voor dat ik wat bestelde,contact gehad…

Voor dat ik wat bestelde,contact gehad met de eigenaar van omnifoto die mij uitgebreid te woord stond,hij nam alle tijd voor mij. De bestelling werd dezelfde dag verzonden en na een gebruikelijke vertraging bij post.nl aangekomen. Tijdens de vertraging bij post.nl werd er door omnifoto constant de vinger aan de pols gehouden, paar maal over en weer gebeld met de eigenaar, wat een vriendelijke en attente man,geweldige service. Het product is van uitstekende kwaliteit. Ik kan omnifoto van harte aanbevelen,betrouwbaar,snelle verzending,top service en uitstekende producten.

2025年7月5日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Behulpzaam, snelle levering en vriendelijk!

Telefonisch informatie gevraagd over Haida adapter ring voor een 16 mm lens. Deze werd na mijn online bestelling direct verstuurd en binnen 2 dagen had ik de ring in huis. (Postnl had wat vertraging)
Op de verzendbon werd me een goede reis gewenst middels een persoonlijk berichtje. Hoe attent! Als cadeautje zat er een lensdoek en een fijne pen bij.

2025年6月23日

Zoals het hoord.

HAIDA PROII CPL-VND 2 in 1 Filter bij ze gekocht, Kwam mooi op tijd aan, goed ingepakt, en ze hadden er een lenskap en microvezel doekje bij gedaan.

2025年6月19日

TOPPIE!

Eersteklas leverancier, pijlsnelle levering en snelle beantwoording van vragen, kortom een aanrader.
Toppie!

2025年5月22日
5つ星のうち5の評価

Super kwaliteit filters en super service

Super kwaliteit filters, alles super verpakt en goede service.

Zou 3-4 weken duren. Uiteindelijk een kleine 3 weken gewacht en super blij met de kwaliteit en service!
Zelfs nog een handgeschreven bedankje in de zending.
Zal in de toekomst zeker nog meer filters halen.

2025年2月20日
自発的なレビュー

Dé plek voor filters

Omnifoto heeft zich gespecialiseerd in filters van LEE en Haida. Als ik filters koop, van LEE in dit geval, doe ik het hier. De prijzen zijn meestal net wat goedkoper dan bijanderen en levering is snel.

2025年1月21日

Trustpilot エクスペリエンス