Jeg er godt tilfreds med varerne jeg kÞber, leveringstiden er ogsÃ¥ perfekt. Personalet er gode til at melde tilbage hvis vareren er udsolgt alligevel, og det ikke vises pÃ¥ hjemmesiden - ved fx fej... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet hos online-mode.dk flere gange og hver gang har det vÊret fantastisk at modtage deres varer. De lover de sender samme dag som bestilling, og de holder det hver gang. Har man brug for k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlet flere gange hos Online-Mode.dk og gÞr det gerne igen ð. Priserne er fine, mine ordrer er blevet afsendt dagen efter bestilling, og mail med trackingnr. giver mulighed for at fÞlge ord... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en kjole med afhentning i butik, hvilket var super nemt. Da jeg desvÊrre ikke kunne passe kjolen kÞrte jeg tilbage og fik den bedste service af en dejlig smilende Carina. Hun tjekkede alle k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Altid det lÊkreste og nyeste modetÞj
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wauw
Jeg bestilte fredag morgen og havde det lÞrdag morgen. Wauw! Bestilte lidt forskellige kjoler og toppe, det hele passede og var lige hvad jeg havde håbet på. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har kunne lide og passe alt hvad jeg prÞvede. Skal helt sikkert handle der igen!!!!
Bestilte en taske i går formiddags
Bestilte en taske i går formiddags
Har allerede modtaget i dag
SÃ¥ det er expres levering
Hurtig levering og nem hjemmeside atâŠ
Hurtig levering og nem hjemmeside at finde rundt på
Bestilte varer i går
Bestilte varer i går, wouww det kom sÞrme i dag, kan kun sige det var flot og tilfredstillende det jeg modtog, stort UG til butikken, klart det kan anbefales til andre herfra, jeg handler gerne igen
Lone SkÊlskÞr
Super fede varer og top service â€ïž
Super fede varer og top service â€ïž
Har efterhånden handlet der mange gange, og jeg bliver aldrig skuffet, når min pakke kommer. Der er hurtig levering, og så har de altid gode tilbud.
Absolut en anbefaling herfra ððŒ
Ãrgerligt
Det er simpelthen så Êrgerligt, at når man reklamere over en vare, så godtages det ikke som en reklamation.
Har kÞbt en kjole i str. 40. LÊngden på str. 36 er i webshoppen angivet til 94 cm. Min kjole i str. 40 måler knapt 91 cm efter 1 vask. Iflg. Kundeservice måler de forskellige stÞrrelser af kjolen, det samme i lÊngden, det er kun bredden, der variere.
Der er ikke angivet at alle str. er lige lange ( hvilket egentlig også er underligt et de er ) eller at varen krymper mere end 3 %.
FÞler mig dÃ¥rligt vejledt pÃ¥ hjemmesidenð¥
Har ellers vÊret glad for denne webshop ind til nu.

Online Mode ããã®åç
Farven pÃ¥ kjolen var helt anderledes pÃ¥âŠ
Farven på kjolen var helt anderledes på billedet på hjemmesiden.
Hurtig service og levering, modtog bare desvÊrre en kjole, hvor jeg ikke syntes farven svarede til billedet pÃ¥ hjemmesiden. Det lignede en lysere âbubblegum-pinkâ, men jeg modtog en hot pink kjole. Det er jo slet ikke verdens undergang eller noget, men jeg blev da lidt skuffet.

Super hurtigt service
Super hurtigt service, levering dagen efter ððð»

Online Mode ããã®åç
Online-mode.dk - de gÞr en kÊmpe forskel
De lover de sender samme dag som bestilling, og de holder det hver gang.
Har man brug for kundeservice, så er de også rigtige gode der. Maria er bare så kundevenlig og hjÊlpsom, men tÊnker også at resten af personalet er ligeså.
Kan kun anbefale dette firma.

Online Mode ããã®åç
Bare godt å si om priser og kvalitet.
Bare godt å si om priser og kvalitet.
Bare så synn det kommer toll oppå dette og da blir det jo ikkje så gunstige priser.

Super
Bestilte sko til klart bedste online pris - modtog dem lynhurtigtð
âïžâïžâïžâïžâïž

Online Mode ããã®åç
God service og hurtig levering!!!

Online Mode ããã®åç
Virkelig hurtig ekspedition af ordrer
Virkelig hurtig ekspedition af ordrer. Kvaliteten på tÞjet er god, og priserne er konkurrencedygtige. Så Online Mode kan anbefales.

Online Mode ããã®åç
Altid en fornÞjelse og handle her
Altid en fornÞjelse og handle her. Hurtig levering og tÞj i god kvalitet ð

Online Mode ããã®åç
Sender pakken samme dag, NOT!
Online-mode skriver at de sender pakken samme dag, hvis man bestiller inden kl. 14. Jeg bestilte min pakke torsdag inden kl. 11 og hÞrte ikke mere. Dagen efter skriver jeg en mail og de skriver tilbage at de har travlt pga. ferie og at de regner med at de sidste pakker bliver sendt pÃ¥ mandag! Det kan jeg som forbruger ikke bruge til noget som helst. Det er jo falsk reklame! SÃ¥ mÃ¥ de jo ansÊtte nogle ferie aflÞsereâŠ

Fin webshop
Mange forskellige ting at vÊlge imellem og synes, at kvaliteten er fin. Det er nemt at finde rundt i webshoppen og varerne leveres hurtigt. Nemt at returnere, hvis man fortryder sit kÞb. Ikke sidste gang, at jeg bestiller derfra ð
Kvaliteten pÃ¥ varen hÊnger ikke sammenâŠ
Kvaliteten på varen hÊnger ikke sammen med prisen. Ligeledes er pasformen ikke som på billedet, så pas på inden I bestiller, da der medfÞrer et returgebyr på 78 kr. også selvom varen ikke var tilfredsstillende...
Min kone kÞber ofte tÞj her og hun erâŠ
Min kone kÞber ofte tÞj her og hun er altid meget tilfreds.
Kan klart anbefales
Har handlet her de sidste 15 år. Har altid vÊret tilfreds. Kvaliteten er klar steget de sidste par år.
Bestilte hele 5 ting forleden. Det kom til aftalt tid. Alt passer i stÞrrelsen. Det er rigtig behageligt at have på og kvaliteten er lÊkker. Kunne ikke vÊre mere tilfreds.
Intet mindre end super fantastiskâŠ
Intet mindre end super fantastisk service i forbindelse med ombytning af en blazer. Hurtigt svar på min e-mail og utrolig flot lÞsning på min henvendelse
Det er helt klart et sted jeg vil handle fremover og kan kun på det varmeste anbefale Online Mode :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã