Jeg er godt tilfreds med varerne jeg kÞber, leveringstiden er ogsÃ¥ perfekt. Personalet er gode til at melde tilbage hvis vareren er udsolgt alligevel, og det ikke vises pÃ¥ hjemmesiden - ved fx fej... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet hos online-mode.dk flere gange og hver gang har det vÊret fantastisk at modtage deres varer. De lover de sender samme dag som bestilling, og de holder det hver gang. Har man brug for k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlet flere gange hos Online-Mode.dk og gÞr det gerne igen ð. Priserne er fine, mine ordrer er blevet afsendt dagen efter bestilling, og mail med trackingnr. giver mulighed for at fÞlge ord... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en kjole med afhentning i butik, hvilket var super nemt. Da jeg desvÊrre ikke kunne passe kjolen kÞrte jeg tilbage og fik den bedste service af en dejlig smilende Carina. Hun tjekkede alle k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Altid det lÊkreste og nyeste modetÞj
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg bestilte d
Jeg bestilte d. 19. oktober d.å. et par sneakers. Beskrivelse af pasformen sagde stÞrrelsessvarende. Jeg bestilte så i str. 39, som alle mine sko og sneakers er i. Da jeg fik dem var de alt for små og smalle, vi snakker nok to stÞrrelser for små. Absolut ikke stÞrrelsessvarende. Jeg skrev dette til dem i en mail og returnerede varen. Nu har jeg så ovenikÞbet betalt 59 kr for at sende dem retur, meget stÞrre fragtpris, end når man kÞber varer. Når fejlen er deres, skulle de som det allermindste, betale fragten selv. Når man kÞber varer online, er man jo fuldstÊndig afhÊngig af at beskrivelsen af varen, er virkeligheden. Utrolig dårlig behandling af kunderne.
gode varer og hurtig levering.
Hurtig ekspedition af varen
Hurtig ekspedition af varen, blev leveret dagen efter jeg havde bestilt.
Super lÊkre styles
Super lÊkre styles, og når der er rabat er det endnu mere spÊndende at handle. Kan ikke klage men vÊre tilfreds og med de produkter jeg kÞbte er jeg fuldt ud tilfreds. Tak f det.
Online-mode skal have 5 store stjernerâŠ
Online-mode skal have 5 store stjerner âïžâïžâïžâïžâïž.
De har en masse dejligt tÞj og sko til de bedste priser.
Ydermere har de lynhurtig levering.
Klart en anbefaling herfra ð€.
Godt tilfreds.
Rigtig pÊne produkter
Rigtig pÊne produkter, hurtig levering
Dog ville jeg handle mere, hvis jeg ikke skulle betale fragt retur. Det er ofte svÊrt med stÞrrelser
Kanon ð
Handler ofte på Online Mode og det virker bare...
SÃ¥ 5+ stjerner herfra
God service og hurtig levering
Endnu en gang handlet hos online-mode iâŠ
Endnu en gang handlet hos online-mode i KÞge, nem bestilling og hurtig levering af varer
Virkelig en god oplevelse
MÃ¥ bare sige at de holder hvad de lover.
Vildt hurtig levering og de fedeste varer. â€ïž Og deres kundeservice er virkelig sÞde og hjÊlpsomme
Tak for handlen
Virkelig hurtig levering
Jeg bestilte tirsdag formiddag og modtog min pakke allerede dagen efter. Det er godt nok hurtig levering. Varerne var helt som forventet så her handler jeg gerne igen.
Mvh Bente
Hurtig ekspedition og levering afâŠ
Hurtig ekspedition og levering af forsendelse.
Derudover er jeg bare smask forelsket i alle de super fine mÞnstre og farver som bluser her findes i. Den dag de kan leveres i viskose frem for polyester, blir jeg nok nÞdt til at have samtlige varianter ;-)
Wauw nogle lÊkre varer
Wauw nogle lÊkre varer
Jeg har flere gange kÞbt skjorter fra deres egen kollektion og pasformen er helt perfekt.
Nu har jeg så prÞvet deres t-shirts, og de er bare spot on.
Jeg har handlet her nogle gange
Jeg har handlet her nogle gange - og de har virkelig god kundeservice. Dejligt ð

Online Mode ããã®åç
Meget god kundeservice og godâŠ
Meget god kundeservice og god behandling.

Online Mode ããã®åç
Hurtig service og god kvalitet
Altid super hurtig service. Virkelig god kvalitet, flot design og pasform, også i de stÞrre stÞrrelser.
SÃ¥ flotte kjoler pÃ¥ webshoppen ðog tilâŠ
SÃ¥ flotte kjoler pÃ¥ webshoppen ðog til enhver lejlighed ogsÃ¥ hverdage pÃ¥ job. Lynhurtig levering.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, stort udvalg, god kvalitet, gode priser og ikke mindst SUPER GOD kundeservice :-)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã