Onlinekabelshop.nl レビュー

2,410
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Er werd zeer snel gereageerd op mijn vraag om hulp en de moglijke oplossingen werden gedetailleerd meegedeeld. Dus....onmiddelijk besteld en, surprise, de volgende dag in de bus. Als elk web-bedrijf... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De kwaliteit van het product was perfect: het materiaal zeer stabiel, verpakking voor vervoer zodanig dat er geen beschadigingen konden optreden. Bezorging zoals aangegeven op de website. Ga zo door... もっと見る

5つ星のうち4の評価

In mijn PostNL staat na 2 weken nog steeds dat het pakketje nog onderweg naar me is. Maar PostNL had het (onterecht) teruggestuurd naar onlinekabelshop Die hebben direct een creditnota gestuurd (wa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De mevrouw die mij maandag middag 24 te woord stond begreep mijn probleempje en deed haar best om tot een oplossing te komen. En die oplossing heeft perfect gewerkt. Ik was heel tevreden over het te... もっと見る

企業情報

1. 電子機器のスペアパーツと部品の店

当該企業による記述

Onlinekabelshop.nl, de baanbrekende kabelleverancier voor particulieren en bedrijven. Ruime keuze en slechts € 4,99 verzendkosten. Met 17.000+ kabels en aanverwante artikelen kunnen we met recht zeggen dat we ons doel waarmaken: dé webshop zijn met de oplossing om uw audio, video of andere apparatuur aan te sluiten. In ons assortiment heeft u ruime keuze uit HDMI, Coax, Optische, DisplayPort, Scart, Tulp, VGA en USB kabels en nog veel meer aanverwant aansluitmateriaal. Onze fysieke winkel is gevestigd op de Flemingstraat 99 in Leiden waar u altijd terecht kunt voor uw kabels. U kunt ook 24/7 uw bestelling plaatsen in onze webshop. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis!

連絡先

(2,410)

過去12か月のレビュー数: 432

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

draconische retour en misleidende advertenties

Ze adverteren een haaks naar boven hdmi adapter als 'haaks naar onder''. Zeggen daarna 'ja maar in sommige apparaten is het wel haaks naar onderen (onduidelijk welke, in alle computeronderdelen is deze socket naar boven). Vervolgens een slepend retourprocedure met 4 emails en 3 weken behandeling voor een onderdeel van 11 euro, waar uiteindelijk naar 'telefooncustomerservice '' die alleen sochtends aanwezig is, wordt verwezen. Nooit meer.

2026年7月1日
自発的なレビュー
Onlinekabelshop.nl ロゴ

Onlinekabelshop.nl からの回答

Goedendag,

Bedankt voor et beoordelen van Onlinekabelshop.nl. Wij stellen het op prijs dat u uw mening met ons deelt.

Vervelend dat het artikel dat u heeft ontvangen niet precies is wat u verwachtte.

Wij gebruiken voor de advertenties voor onze haakse producten de meest voorkomende oriëntatie. De oriëntatie zoals u noemt "in alle computeronderdelen" gaat voornamelijk over videokaarten in desktop PC's. Over het algemeen hebben alle laptops en gaming consoles de poort andersom zitten.

Ook zijn er mogelijkheden om videokaarten verticaal te monteren, in dat geval is de kabel naar links of rechts. Het gaat hier dus echt om een kwestie van perspectief.

De artikelen die geleverd worden zien er exact uit zoals aangegeven op de afbeelding van onze website, dit geeft dan ook de mogelijkheid na te gaan of dit de juiste oriëntatie heeft voor de toepassing.

Onze klantenservice is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00, hierop maken wij geen uitzonderingen. Waarom u aangeeft dat wij alleen 's ochtends aanwezig zijn is voor ons daarom niet helemaal duidelijk.

Onze retouraanvragen worden tevens dagelijks behandeld, wij keuren deze alleen niet goed indien wij verwachten een betere oplossing te kunnen bieden. Hiervoor zoeken wij dan per mail of telefonisch contact met de klant.

Mocht u na deze informatie nog verdere vragen heeft dan adviseer ik u om telefonisch tussen 09.00 en 17.00 contact op te nemen met onze klantenservice of een e-mail te sturen naar info@onlinekabelshop.nl

Team Onlinekabelshop.nl

Trustpilot エクスペリエンス