En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjÊlpsom og tager sig tid til at svare pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l,... ãã£ãšèŠã
Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to dÞtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... ãã£ãšèŠã
Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, isÊr med mindre bÞ... ãã£ãšèŠã
Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden, LÊkker skiferie, vi var pÃ¥ Hotel Dax og vi var pÃ¥ samme destination sidste Ã¥r og kommer gerne igen, SkÞnt ski resort samt hotel med venligt og imÞdekommende personal... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. KÞr selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.
Vasevej 37, 6950, RingkÞbing, ãã³ããŒã¯
- info@OnlineSki.dk
- www.onlineski.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig respons hver gang vi har haft etâŠ
Hurtig respons hver gang vi har haft et spÞrgsmål. De har holdt, hvad de har lovet og har endnu engang leveret fundamentet til en super skitur.
Berchtesgaden Tyskland/Ãstrig vÊrd at genbesÞge
Fantastisk område, Berchtesgaden, rigtig god indkvartering, og alt klappede fra skiudlejning til liftkort og alt simpelt hen.
Alt fungere til UG
Alt fungere til UG, både med bus transport og opholdet.
Vi boede på Hotel Alpenarena, hvilket havde et helt perfekt placeringen lige oven på ski udlejning og ski depot. Lige ved siden af Starjet 1 liften. Vil dog sige at man skal vÊre i stand til at lÞbe ned af en rÞd lÞjpe om eftermiddagen, hvis man ikke lige skal ud at kÞrer bus.
Super ferie i Lofer
Vi var 7 personer afsted på en uges skiferie i Lofer.
Rigtig god kommunikation fra Onlineski op til rejsen, hvilket var rart under disse Corona tider.
Alt har bare virket upåklageligt og vi havde et rigtig godt ophold på Gasthof Hochmoos.
Fantastisk god hjÊlp
Fantastisk god hjÊlp, til en vellykket skiferieâ·ð¿ð
Vi besluttede i sidste Þjeblik at viâŠ
Vi besluttede i sidste Þjeblik at vi ville på skiferie og onlineski.dk var kun få timer om at svare på vores henvendelse. De var super sÞde hele vejen igennem med alle mine spÞrgsmål og vi fik en tip top rejse. Dejligt hotel, lÊkker mad, sÞde skiinstruktÞrer . Super fed oplevelse!
Fremragende
Gode vÊrelser, god rengÞring hver dag, lÊkker mad og god service i restauranten.ðð
Alt fungerede perfekt
Super godt
Dejlig vÊrelse, rengjort hver dag, sÞd personale, tÊt på spar og ski bus
Virkelig god service og hjÊlpsomme folkâŠ
Virkelig god service og hjÊlpsomme folk hos Onlineski. Dejligt at få hjÊlp både fÞr og under opholdet. Hotel Alpenarena levede fuldt ud op til vores forventninger. Fantastisk placering, god morgenmad, skÞnne senge og alt var rent og pÊnt. De har dog Ikke bordtennis mere, som der ellers står i beskrivelsen. Men alligevel var vi super tilfredse med det hele. Tak for en skÞn ferie.
Skiferie 2022
Hej Kasper.
Nu vil jeg egentlig gÞre noget der i den grad er på sin plads!!!!
Her fra en solbeskinnet terrasse i Werfenweng vil vi godt sende dig en kÊmpe stor tak for den måde du/i har handlet på i tiden op til en ferie, som man ikke vidste skulle blive til noget eller hvordan den skulle blive under corona.
Jeres informations niveau er tårnhÞjt og har man spÞrgsmål - ja, så svarer i nÊrmest inden for 1 time uanset hvornår man skriver en mail.
Det har for os vÊret en utrolig dejlig ting at få ro på mange ting i en mÊrkelig tid at rejse i - og når det så er sagt, så er bjergene og alting jo det samme når man kommer frem - VERDENSKLASSE !!!
Så med jeres service tror jeg mange lidt usikre rejsende fÞler de er i de bedste hÊnder hos jer - sådan har vi ihvertfald fÞlt os.
Bliv ved med det hÞje niveau - vores bedste anbefalinger kommer ihvertfald fra mund til mund herfra.
Rigtig god sÊson fortsat.
Hotel DAX kan kun anbefales
Hotel DAX kan kun anbefales. Rigtig godt kÞkken. Venlig og imÞdekommende personale, som har styr på tingene
Vi var 23 mennesker afsted med onlineâŠ
Vi var 23 mennesker afsted med online ski. Super service i disse dumme Corona tider. Hotellet var alletiders. Gode vÊrelser, meget imÞdekommende personale og helt tÊt på pisterne. Maden var dejlig, og vi vil alle 23 bruge online ski uge. Kan kun anbefales
Super lÊkker service
Super lÊkker service. Vildt servicemindede og entusiastiske menneskerð
Fantastisk!
God service og overgik vores forventninger. Bestiller helt sikkert nÊste ferie hos Onlineski!
Anden gang og ikke sidste gang
Anden gang vi bestiller ved Online ski og endnu engang er vi super tilfredse med alt. Altid hurtig svar på henvendelser og rigtig god service.
Denne gang havde vi et vennepar med og de synes også at det har vÊret en fantastisk oplevelse.
Nemt sted at bestille ud fra
Nemt sted at bestille ud fra. Smart sat op
OnlineSki fortjener meget stor ros: klarede superfint min usÊdvanlig bestilling
OnlineSki fortjener meget stor ros. Selv om min bestilling var usÊdvanlig, de ville gerne klare den for mig og hurtig fandt ud hvordan det hele skulle foregå. De var meget nemt at komme i kontakt med, svarede hurtigt på mail eller telefon, også udenfor normale åbninstider. De var meget flinke, venlige og hjÊlpsomme. Rejsen foregik uden problemer eller overraskelser. Jeg har anbefaltet OnlineSki til mine kollegaer og hvis jeg skal bestille vinterferie til nÊste år, så bliver det helt sikkert igen med OnlineSki.
Onlineski âââââ
Onlineski har bare styr på deres destination.
Vi var i Maria Alm, både beskrivelsen af lejligheden, og skiområdet opfyldte vores behov.
Det er ikke sidste gang vi booker igennem Onlineski â·ïž.
Opholdet var bedre end lovet
Opholdet var meget bedre end lovet - onlineSki har holdt alt hvad de lovede. De var sÞde og rare ved alle vores spÞrgsmål. Tak for en god oplevelse.