OverfÞrt belÞb pÃ¥ mobile pay for at kunnne tilgÃ¥ 10 opgaver. Drillede lidt. Fik hjÊlp ved at finde dem pÃ¥ Facebook / skrev i Messenger - sÃ¥ nu kan opgaver downloades. De bÞr tÊnke over man ikke... ãã£ãšèŠã
Oprettede en bruger og uploadede et par at mine gamle skoleopgaver - og inden for fÃ¥ timer var de allerede godkendt! SÃ¥ jeg kunne hente 2 opgaver ret hurtigt. Jeg kÞbte ogsÃ¥ 10 point via SMS... ãã£ãšèŠã
Deres lovning pÃ¥ GRATIS virker kun hvsi du sender en masse peneg via mobilpay og de lover dig en hel masse for at lokke dig ind som bruger for du sÃ¥ kan sende penge til dem fÞr du kan fÃ¥ deres "Gratis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
utroligt udvalg af opgaver, og god service, fik mine points for de uploadede opgaver inden for nogle dage, jeg har fundet masser af gode opgaver, og brugt nogle til inspiration m.m. Tak, Mvh Esbe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her kan du gratis downloade dine skoleopgaver. Eneste krav er at du vil dine dine opgaver med andre brugere.
ãã³ããŒã¯
- info@opgaver.com
- www.opgaver.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Opgaver.com kan anbefales
jeg syntes det er en mega god side. hvor man kan finde inspiration for en hver stanger og fag. og man kan se hvor maget personen har foget i karter for den. og man behÞver ikke bruge penge på at få adgang til det. man kan bare selv ligge noget op af en opgave og så efter 24 timer får man 1 point man kan bruge til at se en opgave. derfor kan jeg trygt anbefale den til andre. jeg bruger den også selv den og er stor fan
Godt til historie.
Du får en hurtig og en rigtig god hjÊlp
Mega fed hjemmeside
Mega fed hjemmeside, kÊmpe hjÊlp. Man skal jo selvfÞlgelig aldrig bare aflevere en fÊrdig opgave , men de fungere perfekt som skabelon til ens egen opgave.
Den er god hvis man sidder fast med enâŠ
Den er god hvis man sidder fast med en opgave og mangler inspiration.
det er meget smart hvis du ikke giderâŠ
det er meget smart hvis du ikke gider at lave lektier
5 ud af 5
Virker super godt og da jeg havde problemer fik jeg hjÊlp med det samme

Opgaver.com ããã®åç
Har redet min udannelse
Beste hjemeside nogensine
Mange tak opgaver.com for og sikre mij ike at lave en skid i sgolen igen.
lidt trlÊls med med point menâŠ
lidt trlÊls med med point men forståeligt
altsÃ¥ jeg oprettede en konto viaâŠ
altså jeg oprettede en konto via facebook
jeg brugte så mit ene gratis point men fik aldrig opgaven )-: