Compliment
Personeel is super aardig. Hij helpt je graag en heeft meedenkend vermogen. Mogen andere opticients er een voorbeeld van nemen.
Optiek 010 is een toonaangevende opticien in het winkelcentrum Rotterdam Zuidplein, in de deelgemeente Charlois. Optiek 010 beschikt over een breed assortiment met de mooiste brillen en brillenmerken. Persoonlijk advies staat bij Optiek 010 centraal. Onze specialisten adviseren u daarom graag over de vorm en kleur van uw bril! Heeft u een zonnebril nodig? Ook dan bent u bij Optiek 010 aan het juiste adres!
ãªã©ã³ã
Hele goede nette winkel. Super aardige man. Goed geholpen kom hier vaker terug â€ïž
De beste opticien van Rotterdam!!
Ik ben zeer tevreden omdat je hier deskundig goed wordt geholpen. De juiste bril voor uw gezicht. Dure merken en ook goedkope monturen te vinden. Hele mooie maar ook goede glazen geheel naar uw eigen keus en smaak te verkrijgen.
Beste opticien ooit helpen je altijd als je bril kapot gaat
Hele vriendelijke meneer, goede prijzen en prachtige monturen. Zeer deskundig geholpen en neemt alle tijd voor je. Aanrader!
Ik heb bij optiek 010 meerdere brillen gekocht en altijd wordt ik met vriendelijkheid geholpen!
Ik raad deze winkel echt aan!
Kan niet beter, thx bro voor de goeje hulp love & peace
Laatst een bril op sterkte gekocht. Had een montuur op het oog maar was een zonnebril. Deze voorzien van sterkte glazen en heb een mooi rayban montuur met normale glazen.
Goed afgesteld op mijn hoofd en neus
De opticien beheerst zijn vak en weet de bril exact op het hoofd af te stellen
Ik rij helemaal vanuit den haag als er iets is met mijn bril of iets nodig heb.
Hele belevenis in de winkel is prima van mooie monturen tot vriendelijke werknemers
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã